8 Dagen Dieet

Naam: 8 Dagen Dieet (8-daagse Dieetmethode)
Dieetsoort: Overig
Aantal calorieën per dag: Onbekend
Caloriewaarde:

 • Onbekend (de caloriewaarde wordt niet prijsgegeven)
 • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
 • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
 • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
 • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

8 Dagen Dieet ‒ In het kort

Het 8 Dagen Dieet ofwel de 8-daagse Dieetmethode zou een revolutionair dieetprogramma zijn waarmee je supersnel kunt afvallen. Het dieet wordt aangeboden op Gezondvermageren.net, maar over de exacte inhoud wordt weinig tot niets prijsgegeven. Talloze websites vermelden het 8 Dagen Dieet, maar de exacte inhoud, de regels en de voedingsmiddelen worden geheim gehouden. Het principe achter het 8 Dagen Dieet (8-daagse Dieetmethode) is: ‘Je slaagde er in het verleden niet in om af te vallen omdat je lichaam eiwitten en koolhydraten verbrandt in plaats van vetten. Je dient je lichaam te dwingen om op de juiste manier calorieën te verbranden.’ Met het 8 Dagen Dieet zou je tot 5 kilo afvallen. De inhoud van het 8 Dagen Dieet krijg je als E-book toegestuurd als je EUR 27.- overmaakt via de website Gezondvermageren.net.

8 Dagen Dieet ‒ Voedingsschema en richtlijnen

Het 8 Dagen Dieet dient 8 achtereenvolgende dagen te worden gevolgd. Regels, voedingsschema en richtlijnen worden pas toegestuurd nadat je een geldbedrag hebt overgemaakt. 250 personen zouden aan een proefproject hebben deelgenomen. 93 procent zou binnen 8 dagen ten minste 2 kilo vet hebben verloren. 79 procent van de deelnemers realiseerde een gewichtsverlies van 3 kilogram of meer.

8 Dagen Dieet ‒ Belangrijkste voedingsmiddelen

Ook de voedingsmiddelen die het 8 Dagen Dieet ofwel de 8-daagse Dieetmethode zo werkzaam en uniek maken, worden niet bekend gemaakt voordat je het e-book downloadt.

8 Dagen Dieet ‒ Tot slot

Het 8 Dagen Dieet zou niet alleen dé oplossing zijn voor mensen die op korte termijn extreem willen vermageren, maar ook voor mensen die hun hele leven al te kampen hebben met overgewicht. Doordat het dieet je hormonen manipuleert, zou puur vet worden verbrand. Het “Nieuwe Geavanceerde Dieet Programma” zou je metabolisme herprogrammeren en vet als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

5 Reacties

 1. Ik heb het 8 Dagen Dieet jaren geleden besteld, maar het is een strafdieet. Ik ben het nu ook weer aan het doen. De eerste 2 dagen zijn goed te doen, maar dan komt de fruitdag. Alleen maar fruit en daarna de ongelimiteerde calorieëndag, die bestaat alleen maar uit groente. Hoofdingrediënten zijn sla, komkommer, tomaat, kip, vis, appels, peren, sinaasappels, eieren, noten en wat dingen waarmee je dat kan afwisselen. Ik raak altijd 5 kilo kwijt, maar je moet het wel volhouden, anders zit het er zo weer aan.

  • Stephanie S.

   Kan je mij dit dieet doorsturen aub? Ik wil je gerust betalen hiervoor. Ik zou het heel snel nodig hebben. 😘

 2. ik heb inderdaad verleden week ook het dieet besteld, geld overgemaakt en nog geen ebook ontvangen, geen reacties op mijn emails, niets. Dus ook waarschijnlijk oplichterij

  • Hebben jullie nog iets ontvangen. Want bij mij hetzelfde verhaal.

 3. Ik heb deze dieetmethode begin januari besteld.
  Je krijgt een mail dat het geld ontvangen is,je kan nog een mail sturen en binnen 24 uur krijg je antwoord!!!
  Mooi niet, geen dieet,geen antwoord,gewoon geld weg.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.