Over Gezondr

Gezond’r.nl is een innoverende website over gezondheid en lifestyle, met een frisse blik en kritische houding. Op deze informatieve website vind je kennis over gezond leven, gezondheidsklachten, lichaamsbeweging, uiterlijke verzorging, relaties, eten, reizen en nog veel meer.

Op Gezond’r proberen we het anders aan te pakken; je vindt hier informatie in duidelijke taal die zo veel mogelijk praktisch gericht is. Zodoende hopen we onze bezoekers verder te helpen met hun gezondheid en lifestyle.

Er wordt bijna dagelijks nieuwe informatie toegevoegd door de redactie van Gezond’r. Bijdrages van lezers zijn natuurlijk ook van harte welkom in de reacties onder elk artikel. Stel bijvoorbeeld een vraag over je gezondheid aan Gezond’r, laat een reactie achter of doe mee aan een poll.

Wie zit er achter Gezond’r?

De redactie van Gezond’r is gevestigd in het prachtige Amsterdam. Onze missie is om onze lezers te inspireren en te informeren over alle aspecten van een evenwichtige en vervullende levensstijl. We streven ernaar om waardevolle inhoud te creëren die hen helpt bij het ontdekken van nieuwe trends, het maken van gezonde keuzes, het vinden van persoonlijke groei en het genieten van de kleine geneugten van het leven.

Door het delen van praktische tips, diepgaande inzichten en inspirerende verhalen, willen we een positieve impact hebben op het welzijn, de gezondheid en het geluk van onze lezers. We willen een betrouwbare bron van inspiratie zijn, die hen ondersteunt in het creëren van een levensstijl die gebalanceerd, authentiek en vol vreugde is.

Ilse (Hoofdredactie)

ilse-gezondr-hoofdredactie

Ilse is een gepassioneerde schrijfster met een vlotte pen. Ze is een gedreven idealist en probeert altijd een positieve verandering teweeg te brengen met haar woorden. Haar grootste passie is interieur. Met liefde bestudeerde ze de laatste trends met oog voor detail en esthetiek. Ze deelt inspirerende interieurideeën, decoratietips en DIY-projecten om lezers te helpen bij het creëren van mooie en functionele ruimtes.

Ze heeft een avontuurlijke geest en houdt van het verkennen van nieuwe culturen en bestemmingen. Met haar levendige schrijfstijl en diepgaande kennis van reizen, deelt zij inspirerende verhalen en handige reistips met de lezers van Gezondr.nl.

Eline (Gezondheidscoach)

laura-gezondheidscoach-gezondr.nl

Eline is een gepassioneerde gezondheidscoach en voedingsdeskundige. Ze deelt deskundig advies over gezonde voeding, fitness en welzijn. Eline moedigt lezers aan om een gebalanceerde levensstijl na te streven en deelt praktische tips voor het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn.

Emma (Foodie & Mode-expert)

emma-redactie-gezondr.nl

Emma is een gepassioneerde foodie met een uitgebreide kennis van voedsel en culinaire trends. Ze deelt graag haar recepten, restaurantrecensies en voedingstips met de lezers van Gezondr.nl. Emma is avontuurlijk als het gaat om het uitproberen van nieuwe smaken en keukens. Haar enthousiasme en liefde voor lekker eten zijn aanstekelijk. In haar vrije tijd geniet ze van koken, bakken en het ontdekken van lokale markten.

Daarnaast is Emma modebewust en gaat zij niet de deur uit zonder een stijlvolle out-fit. Ze heeft een scherp oog voor trends en combineert moeiteloos klassieke en moderne stijlen. Emma deelt regelmatig modeadvies, stijltips en de laatste modetrends met de lezers.

Géén alternatief voor huisarts of medisch specialist

Gezond’r.nl is dus géén medisch of farmaceutisch expert, maar slechts een website die gratis en vrijblijvend informatieve artikels beschikbaar stelt over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van lichamelijke gezondheid en geestelijke gesteldheid. Gezond’r.nl dient slechts als medium en niet als medisch adviesbureau. Bij klachten dient een HUISARTS te worden ingeschakeld en géén informatieve website.

Al met al is Gezondr.nl GEEN alternatief voor advies van een huisarts of medisch specialist en geldt deze website uitsluitend als aanvullende bron van informatie waar je wellicht interessante of bruikbare inspiratie uit kunt halen.

Afbeeldingen via Depositphotos.com