Adverteren

Gezond’r is geen dertien in een dozijn website over gezondheid en lifestyle, daar zijn er immers al genoeg van. In plaats daarvan streven we ernaar een betrouwbare, objectieve en vernieuwende informatiebron te zijn met een duidelijke toegevoegde waarde voor bezoekers. Gezond’r kenmerkt zich door een kritische houding en een frisse blik. Artikelen en beweringen worden gebaseerd op gedegen bronnen en/of wetenschappelijk onderzoek.

Adverteren op Gezond’r?

Wij passen onze content zoveel mogelijk aan op de wens van de lezer. Heb je vragen of interesse om samen te werken met ons en een campagne op te zetten gericht op de Nederlandse man en vrouw? Je kunt rekenen op een professionele en persoonlijke werkwijze. Neem contact met ons op via info@gezondr.nl of via de contact pagina. We streven er naar om onze betaalde content minstens zo interessant te maken voor de bezoeker, als onze redactionele artikelen. Zo halen we het optimale uit de campagnes.

Wil je graag dat jouw advertenties worden getoond op onze site? Dan is dit mogelijk via Google. Zie voor meer informatie deze pagina.