Adverteren

Gezond’r is geen dertien in een dozijn website over gezondheid, daar zijn er immers al genoeg van. In plaats daarvan streven we ernaar een betrouwbare, objectieve en vernieuwende informatiebron te zijn met een duidelijke toegevoegde waarde voor bezoekers. Gezond’r kenmerkt zich door een kritische houding en een frisse blik. Artikelen en beweringen worden gebaseerd op gedegen bronnen en/of wetenschappelijk onderzoek.

Transparantie

Bij bovenstaande visie past een transparant en duidelijk advertentiebeleid. We verkopen daarom geen gesponsorde artikelen, informatiepagina’s, links of gerelateerde vormen van content die voor bezoekers lastig te onderscheiden zijn van de overige informatie op Gezond’r. Wel worden op veel van onze pagina’s advertenties getoond. De opbrengst van deze advertenties gebruiken we om de kosten van de site te betalen en voor het produceren van nieuwe content. Dergelijke advertenties zijn duidelijk te onderscheiden van de overige content op Gezond’r. Indien gewenst kan meer informatie over een advertentie worden bekeken door rechtsboven in de hoek van de advertentie te klikken op het blauwe symbooltje.

Adverteren op Gezond’r?

Wil je graag dat jouw advertenties worden getoond op onze site? Dan is dit mogelijk via Google. Zie voor meer informatie deze pagina.