Afslank Body

Naam: Afslank Body
Dieetsoort: afslankkleding
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Afslank Body – In het kort

Een Afslank Body kan je helpen bij het afvallen. Een afslankbody, afslankkorset of afslankbabydoll zou namelijk bevorderend zijn voor afslanken en gewichtsverlies. Het natuurlijke elastische materiaal van een Afslank Body masseert de huid en het bindweefsel en stimuleert de celstofwisseling en vetverbranding. Cellulite zou verminderen of verdwijnen en vetstapelingen zouden worden gecamoufleerd en na verloop van tijd zelfs slinken. Afslank Body’s zijn overal en altijd te gebruiken. Je kunt ze namelijk niet zien zitten onder je bovenkleding. Afslank Body’s zijn in uiteenlopende soorten, maten en modellen verkrijgbaar.

Afslank Body – Werkwijze

Een Afslank Body wordt gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijke materialen en wordt vaak gecombineerd met een afslankbroek of afslankpanty. Afslank Body’s zijn prettig om te dragen. Het materiaal vormt zich namelijk geheel naar je lichaam wanneer het je lichaamstemperatuur aanneemt en daardoor ben je je doorgaans niet bewust van het feit dat je een Afslank Body draagt.

Afslank Body – Tot slot

Huid en bindweefsel zouden door de continue massage van een Afslank Body worden verstevigd. De bloedsomloop zou worden verbeterd, vetrolletjes zouden worden gecamoufleerd en cellulite zou worden tegengegaan.

Andere soorten afslankkleding

Afslank Broek
Afslank Gordel
Afslank Ondergoed

Reacties

  1. waar kan ik de afslank body kopen?
    en hoe kan ik me bovenbeen verstevigen en de cellulitis

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.