Afslank Ondergoed

Naam: Afslank Ondergoed
Dieetsoort: afslankkleding
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Afslank Ondergoed – In het kort

Er is uiteenlopend ondergoed verkrijgbaar om af te vallen of er slanker uit te zien. Zo zijn er slankbroekjes, afslankslips en corrigerende lingerie-artikelen. Afslank Ondergoed zou niet alleen corrigeren, maar ook daadwerkelijk helpen om vetstapelingen kwijt te raken. Door de continue massage die Afslank Ondergoed teweegbrengt, wordt de celstofwisseling en de vetverbranding gestimuleerd. De huid en het bindweefsel worden strakker en cellulite vlakt af of verdwijnt. Daarnaast kun je met Afslank Ondergoed lichaamsvet en vetrolletjes camoufleren.

Afslank Ondergoed – Werkwijze

Afslank Ondergoed wordt gemaakt van natuurlijke elastische materialen. Afslank Ondergoed is daarom prettig om te dragen en na een tijdje merk je niet eens meer dat je het aan hebt. Afslank Ondergoed neemt vanzelf de juiste pasvorm aan, zodat je het niet meer voelt of ziet.

Afslank Ondergoed – Tot slot

Afslank Ondergoed zorgt voor een natuurlijke versteviging van buik, heupen en bovenbenen. Het bindweefsel wordt gemasseerd en verstevigd en de bloedsomloop wordt bevorderd. Afslankslips kunnen worden gecombineerd met afslankbody’s, afslankgordels en afslankbroeken.

Smartslips: elke stap maakt je slanker?!

Strakke rekbare kleding voor zogenaamde figuurcorrectie is niets nieuws. Het verbergt de gehate hobbels en bobbels van ons lichaam onder strakke bovenkleding. Maar nu kwam ik iets nieuws tegen dat ook daadwerkelijk zou helpen om er voor te zorgen dat je een slanker lichaam krijgt: Smartslips.

Een Smartslip is een strakke rok die je onder je normale jurk of rok draagt, of zoals de fabrikant zelf voorstelt, op een legging. Omdat de stretch-rok zo strak zit zorgt het voor weerstand bij elke stap die je zet. Zo krijg je een mooier en slanker lichaam. Oordeel zelf op de foto hiernaast.

Zou jij het aantrekken? Ik zou het overigens alleen over een legging aan doen als je echt nog maar 200 gram boven je ideale gewicht zit, want anders kan ik me voorstellen dat het pijn doet aan je ogen (en die van anderen). Smartslips zijn verkrijgbaar in een korte en lange versie voor respectievelijk $41,95 en $46,95. Voor zover ik weet is het (nog) niet verkrijgbaar in Nederland.

Andere soorten afslankkleding

Afslank Body
Afslank Broek
Afslank Gordel

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.