Afslankkleding

Afslankkleding heeft een speciale plek binnen de Gezondr diëtenlijst. Kleding heeft in principe namelijk niks van doen met eten of diëten. Afslankkleding dient dan ook te worden gezien als dieethulpmiddel en niet als een op zichzelf staande dieetmethode.

Voordelen afslankkleding

Afslankkleding oefent gelijkmatige druk uit op het oppervlak van een bepaald lichaamsdeel. Zodoende wordt het subcutane vet (het vet dat net onder je huid gelegen is) samengedrukt. Het desbetreffende lichaamsdeel ziet er op die manier direct strakker en minder “blubberig” uit.

Afslankkleding kan je dus (letterlijk en figuurlijk) ondersteunen tijdens een periode van diëten en lichaamsbeweging. Als je te kampen hebt met overgewicht en buiten wilt gaan hardlopen, dan kan een figuur-corrigerende broek je net dat beetje zelfvertrouwen geven om de stoute (sport)schoenen aan te trekken.

Afslankkleding & vetverbranding

Afslankkleding camoufleert vet: vet wordt verbloemd en minder zichtbaar. Sommige producenten van afslankkleding beweren echter dat hun producten ook helpen bij de vetverbranding. De stof van hun kledingstukken zou namelijk de huid masseren en zodoende de celstofwisseling en de vetverbranding stimuleren.

Enkel het dragen van afslankkleding zal er echter niet voor zorgen dat je een paar kledingmaten kwijtraakt… Zelfs niet als je afslankondergoed, een afslankpanty, een afslankbroek, een afslankgordel en een afslankbody over elkaar heen aantrekt.

Hieronder vind je een overzicht van alle soorten afslankkleding uit de Gezondr diëtenlijst:

Afslank Body
Afslank Gordel
Afslank Ondergoed
Afslank Panty
Figuur corrigerende broek

Reacties

  1. Hier heb ik nog nooit van gehoord :S. Klinkt wel interessant, ik volg nu ook zelf een dieet.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.