Afslankpanty

Naam: Afslankpanty
Dieetsoort: Afslankkleding
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Afslankpanty – In het kort

Als je geen tijd hebt om op korte termijn een paar kilootjes kwijt te raken, dan kan een afslankpanty uitkomst bieden. Een afslankpanty doet je niet per definitie afslanken, maar zorgt er veeleer voor dat je er slanker uitziet. Een afslankpanty doet je er binnen een oogopslag strakker en slanker uitzien, zonder dat je ervoor hoeft te sporten of diëten. Een afslankpanty heeft overigens niet alleen een afslankend effect, maar ook een liftende werking.

Afslankpanty – Werkwijze

Afslankpanty’s zijn in verschillende soorten en uitvoeringen verkrijgbaar. De meeste beginnen net onder de navel en eindigen vlak boven de enkels. Er zijn echter ook afslankpanty’s die net onder de navel beginnen en net boven de knie of onder de knie eindigen. Dankzij een afslankpanty worden eventuele vetstapelingen gecamoufleerd, je buik verstrakt en je billen gelift. Een afslankpanty is niet alleen praktisch, maar ook prettig om te dragen. Je draagt hem onder je normale kleding, en na een tijdje merk je niet eens meer dat je er een aan hebt.

Afslankpanty – Tot slot

De meeste afslankpanty’s worden gemaakt van nylon. Dit materiaal is zeer elastisch en zorgt voor optimaal draagcomfort. Omdat een afslankpanty onder je reguliere kleding wordt weggewerkt, is er aan de buitenkant niets van te zien. Afslankende panty’s worden in allerlei maten en soorten verkocht.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.