Afslankpillen & dieetpillen

Afslankpillen, ook wel dieetpillen genoemd, kunnen je helpen gewicht te verliezen. Er is een zeer groot aanbod van afslankpillen op de markt. Zo vind je honderden afslankpillen online, en ook bij apotheken, drogisterijen en supermarkten vind je een uitgebreid aanbod. Iedere afslankpil heeft zijn eigen specifieke kenmerken, ingrediënten en werkingen. Veel voorkomende ingrediënten van afslankpillen zijn:

 • Groene thee extract
 • Appelazijn
 • Citroenzuur
 • Cafeïne
 • Foliumzuur
 • Vitamines & mineralen
 • Kruiden & specerijen

Werking afslankpillen & dieetpillen

Sommige afslankpillen zouden hun werk doen zonder dat je verder zelf iets hoeft te doen. Andere afslankpillen zouden het meest effectief zijn in combinatie met lichaamsbeweging en/of een specifiek dieet. Op de verpakking van de desbetreffende dieetpil kun je precies lezen hoe je het middel het best kunt gebruiken. Afslankpillen claimen doorgaans één of meerdere van de volgende effecten:

 • Stimuleert de vetverbranding
 • Gaat vetopslag tegen
 • Geeft meer energie
 • Remt het hongergevoel
 • Verbetert je humeur

Fat burners

Een van de bekendste afslankpillen is de zogenaamde “fat burner” ofwel “vetverbrander”. Een fat burner zou – zoals de naam al doet vermoeden – je vetverbranding stimuleren, de opname van vet uit voeding vertragen en de opslag van lichaamsvet tegengaan. Zodoende zou je lichaamsvet verdwijnen en je lichaamsgewicht afnemen.

Kosten afslankpillen & dieetpillen

De kosten van afslankpillen en dieetpillen variëren sterk. Met name afslankpillen en dieetpillen van bekende merken kunnen behoorlijk prijzig zijn. Mocht je afslankpillen te duur vinden, dan is het een optie om te kijken of je bepaalde (merkloze) voedingssupplementen en/of vitamines kunt kopen om gewichtsverlies te stimuleren.

Hieronder vind je een overzicht van alle afslankpillen en dieetpillen uit de Gezondr diëtenlijst:

Afslank Totaal
American Sports Aerobic Vetverbrander
American Sports Green Tea Fat Burner
AppuLoss
Bio HCG dieet
Bional AppelSlank
Bional Ideaal Gewicht
Body Effect
Dieet Pleisters
Fitshape
GenoTrim DNA afslankpil
HCG kuur
Hoodia Gordonii dieet
Kilokiller
Lipo Dissolve dieet
Lucovitaal
NachtSlank dieet
Obesimed
Optimel Control dieet
Pharma Nord
Riemini Appelazijn Afslankcapsules
SlimBall dieet
SlimCaps
SlimGel
Slimming Drops
Sportslab supplementen
Stacker 2
Stacker 3 dieet
Stacker 4 dieet
Sunwell voedingssupplementen
SuperSlank
Toon-S Dieet
Trimcaps
Trimgel
Vetregulans
Vitamust Slank Booster
Vet Vernietiger dieet
Voldafar Slank Tabletten

1 Comment

 1. D van der Vinne Reageer

  Ik ben een paar jaar lang weer slank geweest, omdat ik aan de ritalin was gegaan. Dat werkte hongerstillend. Maar ik ben er mee gestopt omdat het niet meer werkte waarvoor het bedoeld was. En de honger is weer toegenomen, evenals mijn lichaamsgewicht. Ik heb geen obesitas, maar wel een enorme buik. En ik val zeker niet onder de categorie slank. Ik zou wel weer een hongerstillend middel willen hebben. Wat is het meest geschikt voor mij? In vet verbrandende middelen geloof ik niet zo. Ik moet gewoon minder snoepen en mijn bord avondeten minder vol scheppen. Maar dan blijf ik dus met honger zitten… Ik lijk wel een labrador!

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.