Jenny Craig Dieet

Naam: Jenny Craig Dieet
Dieetsoort: Dieettraining / Lifestyle dieet
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

 • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
 • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
 • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
 • Caloriearm (1200 – 1500 kcal. per dag)
 • Crashdieet (<1200 kcal. per dag)

Jenny Craig Dieet – In het kort

Jenny Craig is een wereldberoemde afslankgoeroe die samen met haar man Sid Craig een groot aantal afslankklinieken runt in Amerika en Australië. Jenny en Sid Craig hebben inmiddels een voedingsprogramma, een fitnessprogramma en een afslankprogramma op touw gezet. Jenny Craig begon met haar bedrijf in 1985 en inmiddels is haar onderneming onderdeel van de enorme voedingsgigant Nestlé (sinds 2006). Het Jenny Craig Dieet is één van de langst lopende populaire diëten ter wereld en inmiddels hebben vele tienduizenden mensen het Jenny Craig Dieet (JC Diet) gevolgd, waaronder vele beroemdheden. Met het Jenny Craig programma zou je gemiddeld 0,5 tot 1 kilogram per week afvallen.

Jenny Craig Dieet Voedingsschema en richtlijnen

Het Jenny Craig Dieet is relatief eenvoudig. Diëten wordt gecombineerd met trainen en het aanleren van gezonde gewoonten. Het volledige JC programma wordt doorlopen met behulp van professionele begeleiding door een personal coach. Het Jenny Craig Dieet wordt samengesteld op basis van je caloriebehoefte en calorieverbruik. Het Jenny Craig Dieet bestaat uit een gespecificeerd voedingsschema, regelmatige bijeenkomsten en personal coaching.

Jenny Craig Dieet – Belangrijkste voedingsmiddelen

Alles mag worden gegeten binnen het Jenny Craig Dieet, zolang je je portiegrootte maar onder controle houdt. Er zijn dus geen verboden voedingsmiddelen. Hierbij enkele voorbeelden van voedingmiddelen die continu terugkeren binnen het Jenny Craig Dieet:

 • Groenten
 • Fruit
 • Magere zuivel
 • Jenny Craig voedingssupplementen
 • Jenny Craig kant-en-klaar maaltijden

Jenny Craig Dieet Tot slot

De Jenny Craig klinieken zijn franchise bedrijven waar speciale Jenny Craig maaltijden en voedingssupplementen kunnen worden gekocht. Het grootste deel van de producten bestaat uit kant-en-klare diepvriesmaaltijden. Veel van de Jenny Craig producten kunnen ook online worden besteld. Jaarlijks betaal je ongeveer EUR 310,- aan lidmaatschap en begeleiding (excl. voeding).

3 reacties op “Jenny Craig Dieet

 1. jeroen gelderblom ·

  hallo ik ben 40 jaar, doe veel aan hardlopen (ca 4x per week een uur ) en 1x per week yoga mijn conditie is zeer goed mijn lengte is 1.86 en gewicht is: 88-90kg. ik ben tevreden over mijn lichaam behalve van overtollig buikvet in mijn buik en zij die ik er gewoon erg moeilijk af krijg ondanks mijn vele sporten ik hou best van lekker eten en een wijntje op zijn tijd ik reis veel, dus erg onregelmatig leven’ hoe kan ik van mijn buikvet afkomen? gr Jeroen

  Reageer
  • anoniem ·

   Minder vet eten, en stoppen met drinken is de enige manier!

  • Ramesh ·

   Stoppen met hardlopen. Cardio zorgt ervoor dat je vetlaag opnieuw wordt aangemaakt. Je kan tot je dood blijven hardlopen, maar je zult er niet dunner op worden. Stap over op HIIT (interval training) en bodyweight training. Succes

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.