Dr. Cohen 1st Personal Diet

Naam: Dr. Cohen 1st Personal Diet
Dieetsoort: Op basis van bloedproef
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Dr. Cohen 1st Personal Diet – In het kort

Om het Dr. Cohen 1st Personal Diet te kunnen volgen dien je een bloedtest te ondergaan. Op basis van de resultaten wordt vervolgens een persoonlijk dieetplan samengesteld. Dokter Cohen was in het verleden werkzaam op het gebied van cardiologie, verloskunde en genecologie. Toen Cohen zich bezighield met (on)vruchtbaarheid kwam hij in aanraking met gewichtsproblematiek en overgewicht. Om hiervoor een oplossing te vinden, deed Cohen gedurende drie jaar internationaal onderzoek naar voeding en hormonen. Het resultaat van dat onderzoek is het Dr. Cohen 1st Personal Diet. Cohen stelt op basis van zijn onderzoek dat een ontregeling van iemands hormonen tot een verlaagd metabolisme kan leiden. Het  Dr. Cohen 1st Personal Diet geeft je persoonlijk advies om je hormonen weer in balans te brengen en op die manier je metabolisme en vetverbranding te stimuleren.

Dr. Cohen 1st Personal Diet – Voedingsschema en richtlijnen

Gebaseerd op je bloedtestresultaten mag je tijdens het Dr. Cohen 1st Personal Diet bepaalde voedingsmiddelen wel en andere voedingsmiddelen juist niet eten. Het Dr. Cohen 1st Personal Diet kent geen calorierestricties, maar gaat enkel in op welke producten wel en niet goed voor je zijn. Het Dr. Cohen 1st Personal Diet dient slechts tijdelijk te worden gevolgd. Tijdens deze periode val je af en leer je hoe je je gewichtsverlies kunt behouden. Nadat je bent afgevallen, krijg je van dokter Cohen een persoonlijk stabilisatieprogramma om langzaamaan weer te wennen aan een gewoon voedingspatroon.

Dr. Cohen 1st Personal Diet – Belangrijkste voedingsmiddelen

Welke voedingsmiddelen je wel en niet mag eten tijdens het Dr. Cohen 1st Personal Diet is geheel persoonsgebonden. Je mag overigens altijd diverse producten eten. Het dieet werkt met gewone voedingsmiddelen die bij de supermarkt verkrijgbaar zijn. Het dieet werkt dus niet met speciale dieetpillen, dranken of andere gespecialiseerde dieetproducten.

Dr. Cohen 1st Personal Diet – Tot slot

Meer informatie over de Nederlandse versie van het persoonlijke Dr. Cohen programma vind je op deze website. Het dieet wordt in Nederland bij diverse klinieken aangeboden. Je kunt contact opnemen met een van deze klinieken via de website van het Dr. Cohen 1st Personal Diet.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.