Figuur corrigerende broek

Naam: Figuur corrigerende broek
Dieetsoort: afslankkleding
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Figuur corrigerende broek – In het kort

Een figuur corrigerende broek is een uitstekend alternatief als je geen tijd meer hebt om af te vallen voor een specifieke happening. Bijvoorbeeld voor een belangrijk feest of een leuke date. Met een figuur corrigerende broek zie je er direct slanker en strakker uit, zonder dieet of training. Een corrigerende broek heeft niet enkel een afslankend effect, maar ook een liftende functie.

Figuur corrigerende broek – Werkwijze

Een figuurcorrigerende broek begint net onder de buste en eindigt vlak boven de knieën. Vetrolletjes worden gemaskeerd, buik gecorrigeerd, billen gelift en love handles weggewerkt. Een corrigerende broek is prettig om te dragen en na een tijdje merk je niet eens meer dat je er een aan hebt.

Figuur corrigerende broek – Tot slot

Een figuur corrigerende broek wordt gemaakt van zijdezacht nylon, wat zeer elastisch is en voor optimaal draagcomfort zorgt. Een figuur corrigerende broek wordt onder de “normale” kleding gedragen en is zodanig vormgegeven dat er aan de buitenkant niets van zichtbaar is. Figuur corrigerende broeken zijn in velerlei maten verkrijgbaar en ideaal voor direct resultaat.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.