Friska leefstijlverandering dieet

Naam: Friska leefstijlverandering dieet
Dieetsoort: Lifestyle dieet
Aantal calorieën per dag: N.v.t. (geen richtlijnen voor calorie-intake)
Caloriewaarde:

 • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
 • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
 • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
 • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
 • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Friska leefstijlverandering dieet – In het kort

De naam zegt het misschien al, maar bij het Friska leefstijlverandering dieet staat een verandering van iemands leefstijl centraal. Het Friska leefstijlverandering dieet wordt toegepast tijdens een 7-daags “afslankkamp”. Tijdens deze week gaat men met behulp van persoonlijke begeleiding door een diëtist, psycholoog en leefstijlcoach aan de slag om een nieuwe, verbeterde leefstijl te creëren. Friska zou voor een gezonde en haalbare leefstijl zorgen, waardoor je succesvol afvalt.

Friska leefstijlverandering dieet – Voedingsschema en richtlijnen

Het Friska leefstijlverandering dieet gaat uit van realistische doelstellingen. Men hoeft niet extreem fanatiek te sporten en tijdens het Friska leefstijlverandering dieet hoeft de calorie-inname ook niet sterk te worden ingeperkt. Tijdens het Friska afslankprogramma gaat men door middel van een combinatie van lichaamsbeweging, voeding en psychologische ondersteuning aan de slag met afvallen.

Friska leefstijlverandering dieet – Belangrijkste voedingsmiddelen

Friska gaat uit van gezonde leefgewoonten, maar raadt geen specifieke voedingsmiddelen af of aan. We kunnen je dus geen lijst met belangrijkste voedingsmiddelen aanreiken.

Friska leefstijlverandering dieet – Tot slot

Naast de professionele ondersteuning die wordt geboden tijdens het Friska afslankprogramma, zou met name de mentale en sociale hulp van mede-diëters zorgen voor succesvol afslanken. Het Friska afslankprogramma wordt momenteel niet meer aangeboden, maar er bestaan nog steeds vele andere afslankprogramma’s waarbij men gedurende een week op locatie intensief aan de slag gaat met lichaam en gewicht.

Reacties

 1. Hoi, Ik ben daar ook op zoek naar. Maar zelfs bij Friska kom ik niet uit. Want ik word niet goed doorgelinkt. Bij Komafvallen.nl kom je bij een domein uit ofzoiets. Erg jammer!

 2. Ik heb een vraag?
  Hebben ze ergens een afslank kamp?
  kan op internet alleen maar voor (kinderen) of (ouderen) een afslank kamp.
  ben namelijk 17 jaar en vraag me af op ‘friska’ een soort van afslank kamp hebben?

  groetjes, Daniëlle

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.