Hippro dieet

Naam: Hippro dieet
Dieetsoort: Eiwit dieet / Maaltijdvervangers
Aantal calorieën per dag: +/- 1900 – 2000 kcal.
Caloriewaarde:

• N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
• Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
• Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
• Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Hippro dieet – In het kort

Afslankkliniek Hippro garandeert de snelste manier te zijn om blijvend gewicht te verliezen zonder jojo-effect. Het Hippro dieet is erop gericht lichaamsvet (en dus gewicht) te verliezen met behoud van spiermassa. Hippro verkoopt een groot scala aan producten die veel eiwitten en juist weinig koolhydraten bevatten. Volgens Hippro zal het lichaam vet verbranden om het tekort aan koolhydraten te compenseren, terwijl spierweefsel behouden blijft door de grote hoeveelheid eiwitten. Het is mogelijk om een Hippro diëtist te bezoeken voor het volgen van het Hippro dieet. Het Hippro dieet kan bovendien online via Hippro.nl worden gevolgd. Met het Hippro dieet zou men 5 tot 10 kilo per maand kunnen afvallen, zonder hongergevoel.

Hippro dieet – Voedingsschema en richtlijnen

Het Hippro dieet bestaat volledig uit de eiwitrijke en koolhydraatarme producten van Hippro. De Hippro diëtist kan een persoonlijk weekmenu samenstellen. Ook kan men via de Hippro website complete weekpakketten alsmede losse Hippro producten bestellen. Men dient binnen het dieet enkel Hippro producten te nuttigen. De Hippro producten vervangen alle maaltijden, alsmede alle dranken.

Hippro dieet – Belangrijkste voedingsmiddelen

De belangrijkste voedingsmiddelen binnen het Hippro dieet zijn de voedingsproducten, maaltijden en dranken van Hippro. Zo kent men o.a.:

• Ontbijtgerechten
• Lunchgerechten
• Soepen
• Hoofdgerechten & kant-en-klaar maaltijden
• Snacks, repen & koeken
• Koude & warme dranken

Hippro dieet – Tot slot

Een compleet Hippro starterspakket, met alle maaltijden voor één week, kost € 75,- voor vrouwen en € 90,- voor mannen. Per dag eet je 4 tot 5 maaltijden. Bij het pakket wordt de handleiding “verantwoord leven met een gezond gewicht” geleverd. Bij het Hippro dieet wordt naast het nuttigen van de Hippro producten tevens lichaamsbeweging aangeraden.

1 Comment

  1. Ik vind het belachelijk dat afval producten zoveel geld kosten
    Niet te betalen voor mensen met een uitkering

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.