Hoodia Gordonii dieet

Naam: Hoodia Gordinii
Dieetsoort: afslankpil
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Hoodia Gordinii – In het kort

Hoodia Gordinii wordt gemaakt van de stam van een cactusachtige plant die met name voorkomt in Zuid-Afrika. Hoodia Gordinii is verkrijgbaar als gedroogde plant, maar wordt ook gebruikt als extract in afslankpillen (fatburners). Het Hoodia Gordinii  extract zou het hongergevoel namelijk onderdrukken. De winning van Hoodia Gordinii-extract is kostbaar. Van 20 gram plant, blijft slechts 1 gram extract over. Veel fabrikanten verwerken daarom slechts minimale hoeveelheden van de stof in hun product, puur om Hoodia Gordinii-extract als ingrediënt op de verpakking te kunnen vermelden. Andere producten bevatten niet eens de werkzame stof (P57) van de Hoodia plant. De producten met de hoogste concentratie Hoodia Gordinii-extract zijn doorgaans het duurst.

Hoodia Gordinii  – Werking


De hypothalamus is het onderdeel van de hersenen dat o.a. verantwoordelijk is voor hongergevoel en voldaanheid. De werkzame stof in Hoodia Gordinii (P57) verhoogt de concentratie ATP (adenosinetrifosfaat) in de hypothalamus. Hierdoor gaan de hersenen ervan uit dat er meer suikers in het bloed zitten dan daadwerkelijk het geval is en dat je dus voldaan bent.

Hoodia Gordinii – Richtlijnen

Voor Hoodia Gordinii bestaan geen exacte richtlijnen. Je mag supplementen met Hoodia Gordinii doorgaans 1 tot 3 maal per dag innemen (400-800 mg.) en 1 tot 2 maanden gebruiken. De meeste producten die Hoodia Gordinii bevatten, raden aan om naast de inname van de supplementen ook te sporten. Hoodia Gordinii is geen wondermiddel en het is niet bewezen dat het bij iedereen werkt.

Hoodia Gordinii – Tot slot

Hoodia Gordinii werd van oudsher gekauwd door de inheemse bevolking van de Kalahari woestijn. De plant hielp hen om langere tijd zonder eten en drinken de dag door te komen, vanwege het kunstmatige signaal van voldaanheid. Daarnaast zou Hoodia Gordinii zorgen voor meer uithoudingsvermogen, meer energie en een positieve stemming. De populariteit van Hoodia Gordinii is grotendeels te wijten aan een reportage die door 60 Minutes, ABC News en BBC News werd uitgezonden. Binnenkort zal de werkzame stof (P57) als geneesmiddel verkrijgbaar zijn.

Overige afslankpillen / injecties / pleisters / druppels etc.

Bio HCG dieet
Dieet Pleisters
GenoTrim DNA afslankpil
HCG kuur
Lipo Dissolve dieet
NachtSlank dieet
Optimel Control dieet
SlimBall dieet
Slimming Drops
Stacker 2
Stacker 3 dieet
Stacker 4 dieet
Vet Vernietiger dieet

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.