Little Black Dress Dieet

Naam: Little Black Dress Dieet
Dieetsoort: Vetarm dieet / Koolhydraatarm dieet
Aantal calorieën per dag: +/- 1500 – 1600 kcal.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Little Black Dress Dieet ‒ In het kort

Het Little Black Dress Dieet wordt beschreven in het Engelstalige boek ‘The Little Black Dress Diet’. Het dieet zou ervoor moeten zorgen dat je binnen 7 dagen weer in je kleine zwarte jurkje past. Dit populairste mode-item aller tijden is immers niet weg te denken uit je kleerkast. De Britse auteur van ‘The Little Black Dress Diet’, Michael van Straten, legt je precies uit wat je moet doen om je lichaam in vorm te brengen voor je favoriete kledingstuk. Deze Britse ‘voedings- en gezondheidsjournalist van het jaar’ hekelt de dure onzin die overal verkocht wordt en raadt juist aan om op natuurlijke en vrijwel kosteloze wijze af te vallen. Er zijn tal van natuurlijke voedingsstoffen die het makkelijker maken om in relatief korte tijd weer in je Little Black Dress (LBD) te passen.

Little Black Dress Dieet ‒ Voedingsschema en richtlijnen

Geen pillen, drankjes, medicijnen, koekjes, laxeermiddelen of druppeltjes. Het Little Black Dress Dieet bestaat uit goed, genoeg en gezond eten. Het boek schrijft de juiste voedingsmiddelen, verhoudingen en combinaties voor. Met de recepten stel je relatief eenvoudig je dieet samen. Als je de regels en richtlijnen op de voet volgt, pas je binnen een week in dat jurkje dat momenteel net te krap voor je is, maar dat je graag zou dragen tijdens een aankomende date of feestavond.

Little Black Dress Dieet ‒ Belangrijkste voedingsmiddelen

Het Little Black Dress Dieet bestaat grotendeels uit eiwitrijke, vetzuurrijke en koolhydraatarme voedingsmiddelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Groenten
  • Magere vleeswaren
  • Noten en zaden
  • Voedingssupplementen
  • Kruidensupplementen

Little Black Dress Dieet ‒ Tot slot

Het Little Black Dress Dieet geeft weldoordachte tips op gebied van voeding en beweging. Alles komt aan bod: van voedingsstoffen tot voedingssupplementen en van dieetonderzoek tot dieetaanbevelingen. Michael van Straten analyseert tal van populaire diëten, pikt er de goede aspecten uit en loost de rotte appels.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.