Sensa Sprinkle Dieet

Naam: Sensa Sprinkle Dieet
Dieetsoort: Overig
Aantal calorieën per dag: N.v.t.
Caloriewaarde:

 • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
 • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
 • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
 • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
 • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Sensa Sprinkle Dieet In het kort

Met het Sensa Sprinkle Dieet zou je gewicht kunnen verliezen zonder je leef- en eetgewoonten aan te passen. Het Sensa Sprinkle Dieet werd ontwikkeld door dokter Alan Hirsch, een gecertificeerd neuroloog en psychiater van de ‘Smell & Taste Treatment and Research Foundation’ in Chicago oftewel de ‘Geur & Smaak Behandelings- en Onderzoeksstichting’. Dokter Hirsch deed onderzoek naar de zintuigen van de mens en ontwikkelde op basis van zijn bevindingen de zogenaamde ‘sprinkles’.

Sprinkles staan ook wel bekend onder de naam ‘Sensa’. Sensa is een speciale mix van diverse ingrediënten die je op al je voedsel dient te strooien. De sprinkles zouden geen calorieën, suiker, zout of gluten bevatten en enkel bestaan uit goedgekeurde ingrediënten. De Sensa sprinkles zijn zogezegd smaakversterkers die de geur en smaak van voedsel versterken en je hersenen ervan overtuigen dat je voldoende hebt gegeten. Hierdoor zit je sneller vol. Kortom: het Sensa Sprinkle Dieet zou ervoor zorgen dat je minder eet door al je voedsel te behandelen met Sensa smaakversterkers.

Sensa Sprinkle Dieet Voedingsschema en richtlijnen

Het Sensa Sprinkle Dieet kent geen voedingsschema of richtlijnen. Het enige wat je dient te doen is het toevoegen van de Sensa sprinkles aan iedere maaltijd.

 • Strooi zoute sprinkles over hartige maaltijden.
 • Strooi zoete sprinkles over zoete voedingsmiddelen.

Sensa Sprinkle Dieet – Belangrijkste voedingsmiddelen

Binnen het Sensa Sprinkle Dieet mag je alle voedingsmiddelen eten. Het wordt echter wel aangeraden om gezond te eten.

Sensa Sprinkle Dieet Tot slot

Hoewel je je levensstijl niet hoeft te veranderen, wordt voldoende lichaamsbeweging wel aangeraden. Een Sensa sprinkles pakket kost in Amerika ongeveer $59 voor 1 maand en ongeveer  $235 voor 6 maanden. Sprinkles kunnen worden besteld via Trysensa.com.

5 Reacties

 1. Mijn reactie was ook niet om reclame te maken maar om mensen te laten zien wat het dieet inhoudt. De reacties in de SHOW (ik weet goed genoeg dat het een show is met product placements) waren eigenlijk allemaal het zelfde (ook van de uitvinder van het dieet). Het gaat over verandering van je leefwijzen en Sensa Sprinkles kunnen daar bij helpen maar je moet veranderen om te kunnen afvallen.

 2. Bij de Dr Oz Show hebben ze het uitgebreid over het Sensa Sprinkle Dieet gehad (voor en tegen) seizoen 4 aflevering 63.

  • “Sensa – The Sprinkle Diet” is de afgelopen jaren nogal veelvuldig negatief in het nieuws geweest. Ik ben bang dat ze de boel hebben geflest en hebben moeten opdoeken. (bron) :(

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.