Hierbij een kort verhaaltje over mijn nieuwste cadeau-ontdekking: De Nationale Fitnesscheque…

Bloemen zijn een tikkeltje cliché en bovendien is ze er ontzettend allergisch voor. Met een goede fles wijn maak ik haar vrijwel zeker blij, maar slechts voor één avond… En de ochtend erna is doorgaans belabberd. Een boekenbon, geurtjesbon of bioscoopbon hebben we wel weer gezien na Vaderdag en Moederdag, en erg veel tijd en inspiratie om iets origineels te bedenken had ik helaas niet.

Cadeau-inspiratie: De Nationale Fitnesscheque

Binnenkort is een goede vriendin van me jarig, en ik had tot een paar dagen geleden geen enkel idee voor een cadeautje. Omdat mijn shoppogingen meestal eindigen met een roseetje op het terras, heb ik het stadscentrum voor de verandering maar eens gelaten voor wat het is en ben ik in plaats daarvan rond gaan zoeken naar iets leuks op het internet.

En wat ik tegenkwam, is een fitnesscheque: een bon die je cadeau geeft en waarmee de ontvanger een maand lang gratis kan sporten bij een fitnesscentrum naar keuze. Het leek me een uitstekend idee om mijn vriendin deze bon cadeau te geven, en aan te bieden om haar een maand lang, twee à drie keer per week op te pikken om met mij mee te gaan fitnessen. Kortom, een leuk cadeau waarbij je gezelligheid en lichaamsbeweging combineert.

Overigens zijn De Sportcheque en De Sport- en Cultuurcheque vergelijkbare producten die ook leuk zijn om als cadeau te geven.

De Nationale Fitnesscheque: tot slot…

De Nationale Fitnesscheque is bij de meeste fitnesscentra verkrijgbaar. Het is een mooie manier om een fitnesscentrum uit te proberen voordat je een vast abonnement neemt. Bovendien kun je dan kijken of je het fitnessen überhaupt volhoudt. Gouden tip: vergezel je vriendin tijdens het fitnessen en duik daarna samen de sauna in.

Wat vind jij van De Nationale Fitnesscheque als cadeau-idee voor actieve / sportieve vrienden en vriendinnen die nog wel wat extra lichaamsbeweging kunnen gebruiken? Deel jouw ervaringen en opvattingen t.a.v. De Nationale Fitnesscheque in een berichtje hieronder!

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.