Strakker-gevoel-bij-seksEr zijn veel mannen die (te) snel klaarkomen bij penetratie. Er zijn echter ook mannen die niet of nauwelijks kunnen klaarkomen door penetratie. De oorzaak hiervan is niet eenduidig. Toch zeggen veel mannen dat ze het idee hebben dat penetratie niet “strak” genoeg aanvoelt. Hierdoor worden ze niet voldoende gestimuleerd en komen ze minder makkelijk tot een orgasme.

Gebrek aan een strak gevoel kan komen doordat een man gewend is aan masturbatie. Als je masturbeert, bepaal je namelijk zelf de strakheid. Een andere reden kan zijn dat de man in kwestie een relatief dunne penis heeft en/of zijn vrouwelijke partner een relatief wijde schede. Hieronder vind je enkele tips om seks / penetratie strakker aan te doen voelen; voor jezelf en voor je partner…

1: Missionarisstandje

De beste positie om als man een strakker gevoel te krijgen bij de penetratie is het missionarisstandje. Het normale missionarisstandje ken je waarschijnlijk: de man ligt simpelweg tussen de benen van de vrouw. Het voelt echter nog strakker als de vrouw haar benen over de schouders van de man legt of als zij haar benen intrekt en haar voeten tegen zijn borst zet. Hoe dichter de vrouw haar knieën richting haar borst trekt, des te strakker de penetratie aanvoelt. Let wel: deze variaties op het missionarisstandje vergen enige oefening.

2: Bekkenbodemoefeningen

Kegeloefeningen of bekkenbodemoefeningen voor vrouwen zijn nog effectiever voor een strakker gevoel bij seks. Het trainen van je bekkenbodemspieren zorgt niet alleen voor een strakker gevoel bij seks, maar ook voor hevigere vrouwelijke orgasmes. De bekkenbodemspieren zijn de spieren die ervoor zorgen dat je midden in de stroom kan stoppen met plassen. Als je je bekkenbodemspieren traint, dan zul je binnen enkele weken al verschil voelen!

3: Langzaam penetreren

Hoe langzamer je penetreert, des te strakker het voelt. Als je snel penetreert, wordt de wrijving namelijk minder intens. Bovendien neemt de gevoeligheid van de penis geleidelijk aan af. Als je langzaam en met lange, gecontroleerde bewegingen penetreert, dan is het gevoel intenser en houdt het strakke gevoel langer aan.

2 Reacties

  1. Rutger bruekers Reageer

    Hoe weet je of merk je dat je te klein geschapen bent? PS Ik heb 17 cm lang en 13 cm omtrek.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.