Met behulp van Idol Lash zou je op natuurlijke wijze langere wimpers moeten krijgen. Lees: Idollash zou je eigen wimpers daadwerkelijk langer moeten maken. Het is dus geen wimperextension product of een methode om je wimpers “optisch” langer te doen lijken of enkel en alleen te krullen/liften. De Nederlandse website van Idollash belooft het volgende:

  • Langere, vollere & donkerdere wimpers
  • Eenvoudig in gebruik
  • Resultaat binnen 2 tot 4 weken
  • Beste product ter wereld voor wimpergroei (maar eerlijk is eerlijk: dat staat op vrijwel iedere website met een dergelijk product)

In dit artikel lees je alles over Idol Lash voor lange wimpers.

Wat is Idol Lash en hoe werkt het?

Idol Lash ziet eruit als een soort eyeliner. Het is een klein flesje met een doorzichtige vloeistof die je op je oogleden dient te smeren. Idollash zou ingrediënten bevatten die je wimpers sneller doen groeien, dikker maken en donkerder maken. De levensduur van je wimpers zou bovendien worden verlengd, waardoor je wimpers langer groeien en dus langer worden. Gezondr heeft het daadwerlijke effect van Idol Lash overigens getest.

Is het gevaarlijk?

De exacte ingrediënten zijn op de website van Idollash te vinden, maar dat zegt je waarschijnlijk weinig tot niets. Idol Lash is in ieder geval uitgebreid dermatologisch getest met als conclusie dat het product geen stoffen bevat die schadelijk zijn voor jou of je wimpers. Maar let wel op: net zoals bij vrijwel ieder ander cosmeticaproduct kan het zijn dat de dermatologische test er perfect uitziet, terwijl je in realiteit wel degelijk bijwerkingen kan hebben van het product. Kortom: “dermatologisch getest” zegt niet alles… maar het is wel een goede graadmeter.

Hoe gebruik ik Idollash?

Het is de bedoeling dat je Idol Lash iedere avond op je oogleden doet. Je dient het product net boven je wimperrand aan te brengen, eigenlijk net zoals je eyeliner opbrengt. Let op: zorg dat je Idol Lash niet op je wimpers aanbrengt, dat kan namelijk voor flinke irritatie zorgen.

Tip #1: Zorg dat Idol Lash niet op je wimpers en/of in je ogen komt, dat is namelijk niet de bedoeling. Je brengt Idol Lash dus niet op je wimpers zelf aan, maar op de huid daarboven.

Tip #2: Doe Idollash iedere avond in tegenovergestelde richting op. Strijk dus de ene avond van links naar rechts, en de volgende avond van rechts naar links. Op die manier krijg je maximaal resultaat en voorkom je dat je wimpers “scheef” groeien. Ja echt, true story. Het is even oefenen, maar dan heb je ook wat.

Me want! Waar koop ik Idollash?

Idollash is (voor zover bekend bij ons) in Nederland alleen via internet te bestellen. Je kunt dit doen op de Amerikaanse Idol Lash website, maar het is waarschijnlijk een stuk sneller om dit via de Nederlandse Idol Lash website te doen. Zij verkopen het originele Amerikaanse product. Tot slot is het mogelijk om via een veilingsite als eBay of Marktplaats op zoek te gaan naar Idol Lash. Let in dat geval wel heel goed op dat je geen nepvariant koopt, want dan heb je natuurlijk geen idee wat je precies op je oogleden smeert en wat het resultaat zal zijn. Kortom, wij raden je aan om Idollash via een officieel verkoopkanaal te kopen.

Heb jij nog vragen of opmerkingen over Idol Lash? Laat dan onderstaand een reactie achter!

Idol Lash review – Werkt het echt voor langere wimpers?

In dit artikel vind je een uitgebreide review van het product “Idol Lash” dat voor langere wimpers zou moeten zorgen. Idol Lash is een soort van gel die je op je oogleden smeert om lange(re) wimpers te krijgen. Idollash komt oorspronkelijk uit Amerika en is inmiddels ook in Nederland via internet te bestellen. Het internet staat vol met (voornamelijk Engelstalige) positieve reviews over Idollash…

Maar is dat gewoon goede marketing van de producent of werkt Idollash echt voor lange wimpers? Sabrina van de Gezondr redactie heeft Idollash uitgebreid getest om een antwoord te vinden op die vraag. Onderstaand lees je haar Idollash review! Ben je op zoek naar algemene informatie over Idol Lash?

Idol Lash bestellen via Bralex

Ik heb Idollash via de Nederlandse distributeur (Bralex) gekocht. Ik twijfelde in eerste instantie of de Nederlandse website wel exact hetzelfde product verkoopt als de Amerikaanse website. Je kunt Idol Lash namelijk ook naar Nederland laten sturen via de Amerikaanse website… Maar ik kan inmiddels bevestigen dat het inderdaad om exact hetzelfde product gaat en dat bestellen via de Nederlandse website (waarschijnlijk) een stuk sneller gaat.

Ter info: Idol Lash is vrij prijzig, maar je doet er wel een maand of 3 mee. Houd de website goed in de gaten, want Bralex heeft zo nu en dan aanbiedingen. Je kunt bovendien korting krijgen door meer dan 1 Idol Lash tegelijkertijd te bestellen, maar ik wilde het product eerst eens goed testen.

Idol Lash bezorging

Op de website staat dat een Idol Lash bestelling doorgaans binnen een week wordt bezorgd. Toen ik na twee weken helaas nog niets had ontvangen, heb ik dus maar eens en mailtje richting de helpdesk gestuurd. Gelukkig kreeg ik binnen een dag een reactie. Er waren wat problemen geweest met de levering,maar het product kwam er nu toch echt aan. En dat klopte ook nog; binnen enkele dagen lag Idol Lash inderdaad op mijn deurmat en kon ik beginnen met mijn Idol Lash product test en review.

Idol Lash van Bralex zit overigens netjes verpakt. Helaas bleek bij het openen van de verpakking echter dat alle lijm vergeten was bij het in elkaar zetten van het product dat ik had gekregen… Waardoor het totaal onbruikbaar was. Ik heb daarom opnieuw naar Bralex gemaild, en kreeg gelukkig snel en zonder problemen een nieuw, en dit keer perfect, product toegestuurd.

Review gebuik Idol Lash

Het duurde even, maar uiteindelijk kon ik dus van start met het gebruik van Idol Lash. Een klein beetje achtergrondinfo; mijn wimpers zijn helaas alles behalve lang. Als ik goede mascara opdoe, dan lijkt het wel enigszins ergens op, maar ik wilde ook wel eens een keertje van die echte mooie lange wimpers!

Het gebruik van Idol Lash is zeer eenvoudig. Het product lijkt wat dat betreft veel op eyeliner. Je haalt het kwastje uit het potje, je strijkt met het kwastje over de rand van je oogleden en that’s it. Je dient Idol Lash dagelijks voordat je gaat slapen (nadat je je make-up hebt verwijderd) aan te brengen. Très simple dus, hoewel je er wel iedere avond even aan moet denken natuurlijk.

Resultaat Idol Lash review

Ik was zelf behoorlijk verbaasd, maar na korte tijd begonnen mijn wimpers daadwerkelijk langer te worden…. En zelfs een heel stuk langer. Mijn wimpers waren voordat ik Idol Lash gebruikte amper zichtbaar. Toen ik Idol Lash iets langer dan een week gebruikte zag ik al duidelijk verschil, en na een aantal weken waren mijn wimpers heel duidelijk zichtbaar en gekruld. Als ik mijn ogen helemaal open deed kon ik de topjes van mijn wimpers tegen de huid onder mijn wenkbrauwen voelen. Een revolutionair gevoel voor mij! :)

Ik had geen last van irritatie, terwijl ik dat bij LiLash (een vergelijkbaar product) bijvoorbeeld wel had. Ik had overigens niet het idee dat mijn wimpers echt voller werden, alleen langer. Verder zijn mijn wimpers van nature al donker van kleur, dus of Idol Lash je wimpers ook donkerder maakt kan ik helaas niet beoordelen.

Idol Lash versus mascara & wimper-extentions

Mijn eerste reactie was dus enorm positief. Mijn wimpers waren echt een stuk langer. Ik kon rustig zonder mascara op naar buiten, hoewel het effect van Idol Lash pas echt goed zichtbaar was met een beetje mascara op. Ik heb ook wel eens wimperextentions gebruikt, en het effect van Idol Lash (zonder mascara of verdere make-up) is qua lengte goed vergelijkbaar, maar wimperextentions zijn een stuk zichtbaarder omdat ze je wimpers ook zwart en veel dikker maken. Kortom: ik vond Idol Lash geen goede vervanging voor mascara, maar wel een uitstekende aanvulling.

Maar… lees nog even verder

De eerste resultaten van mijn Idol Lash test waren dus zeer positief… er bleek alleen 1 grote “maar” te zijn: na een aantal weken (een stuk of 5) vielen mijn wimpers vrijwel allemaal tegelijkertijd uit en hield ik hele droevige korte wimpers over. Ik gebruikte toen nog wel Idol Lash, maar een stuk minder enthousiast en dus niet meer iedere avond heel trouw. Wellicht dat het dus gedeeltelijk aan mezelf lag, maar ik vond het wel redelijk drastisch dat ik binnen enkele dagen afscheid moest nemen van al mijn mooie lange wimpers.

Voor de duidelijkheid; het was niet zo dat ik helemaal geen wimpers meer had, ze waren alleen opeens extreem kort. Ter info: je wimpers blijven normaal gesproken zo’n 4 tot 6 weken zitten. Daarna vallen ze uit om plaats te maken voor nieuwe wimpers. Dit is een natuurlijk proces, net zoals je dagelijks wat haar verliest. Ik had het idee dat mijn wimpers door het gebruik van Idol Lash een stuk langer waren blijven zitten, en vervolgens allemaal rondom dezelfde periode opeens uitvielen.

Na dit dramatische afscheid van mijn lange wimpers heb ik Idol Lash nog een tijdje (met wat minder enthousiasme) gebruikt, maar het werkt sindsdien niet meer echt goed bij mij. Ik gebruik het product inmiddels dus niet meer. Mijn wimpers zijn inmiddels weer op hun “gewone” lengte.

Idollash review – Mijn conclusie

Idol Lash doet in eerste instantie uitstekend zijn werk, irriteert niet en is eenvoudig in gebruik. Na verloop van tijd werkte het product echter niet meer bij mij, maar wat daar de exacte oorzaak van was heb ik tot nu toe helaas niet kunnen achterhalen. Idol Lash is bovendien helaas vrij prijzig.

Kortom: Idol Lash is zeker het proberen waard indien je langere wimpers wilt. Houd er echter rekening mee dat het product wellicht maar tijdelijk werkt en dat je na een tijdje dus weer zal moeten wennen aan korte wimpers.

Ik ben heel benieuwd of er meer mensen zijn die Idollash hebben geprobeerd en zo ja, hoe het bij jou is bevallen. Laat dus a.u.b. een reactie achter om jouw ervaringen en Idol Lash review te delen!

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.