Hou je van de gezelligheid op een camping, maar is een tent, camper of stacaravan niet jouw idee van een comfortabele vakantie? Geen zorgen! Ontdek de perfecte combinatie van campingplezier en hotelluxe op Recreatiepark De Leistert. Hier ervaar je ruim opgezette terreinen, accommodaties voorzien van alle gemakken, en een scala aan activiteiten voor ultiem vermaak. Het terrein van dit Limburgse vakantiepark krokusvakantie biedt zoveel plezier dat je bijna niet weg wilt. Maar als je dat wel doet, wacht een prachtige omgeving, met natuurpracht, golfbanen, of een dagje winkelen.

Camping en bungalowpark in harmonie

verhuur-leistert

Recreatiepark De Leistert biedt een diversiteit aan accommodaties, zodat je de perfecte keuze kunt maken. Op zoek naar een luxueus huis met alle voorzieningen? Kies dan voor een van de luxe bungalows op het park. Vaatwassers, barbecues, en zelfs PlayStations – De Leistert voorziet in alles wat je maar kunt bedenken. De huizen zijn niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk, variërend van authentieke boerderijstijl tot moderne geometrische ontwerpen.

Overvloed aan activiteiten

bowlen-leistert

Op De Leistert hoef je het park eigenlijk niet te verlaten om een geweldige vakantie te hebben. Geniet van diverse recreatieve mogelijkheden, met als hoogtepunt het subtropisch zwembad met glijbanen. Naast dit overdekte zwemparadijs vind je ook een stroomversnelling, watersproeiers, bubbelbaden, een peuter- en kleuterbad, en een zwembadterras met een bar. Bij warme zomerdagen biedt de ligweide naast de speelvijver en het strand de perfecte ontspanning. Het park beschikt verder over speeltuinen, sportvelden, en zelfs een sportcafé. Voor eten en drinken is er een ruime keuze, van cafetaria tot Restaurant De Buitenhof, passend bij elke prijsklasse.

Zeer geschikt voor kinderen

spelen-leistert

Ben je op zoek naar dé kindercamping Nederland die perfect aansluit bij de behoeften van kinderen tot 14 jaar? Hoewel dit natuurlijk subjectief is, biedt Camping De Leistert met zijn uitgebreide voorzieningen zeker stof tot overweging.

Wat maakt een kindercamping compleet zonder speciale kinderveldjes en een overdaad aan speeltoestellen en waterpret? De Leistert overtreft hierin alle verwachtingen. Kinderen vinden hier een waar paradijs met speeltoestellen op maat, uitdagende activiteiten en waterpret die hun vakantie onvergetelijk maken.

Verken de Omgeving

Mocht je toch buiten het park willen verkennen, laat je dan verrassen door de prachtige omgeving, de nabijgelegen golfbanen, of de charmante steden in de buurt. Recreatiepark De Leistert biedt niet alleen een weelde aan faciliteiten, maar opent ook de deur naar een schitterende wereld daarbuiten. Ontdek de perfecte balans tussen comfort en natuur op De Leistert voor een vakantie die al je verwachtingen overtreft.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.