sexy-zijnSexy staat voor seksuele aantrekkelijkheid. Je hoeft dan ook niet de uiterlijke kenmerken van een topmodel te hebben om je sexy te voelen. Met de juiste middelen kan iedere vrouw er zinderend sexy uitzien. Daarom hierbij 6 tips om sexy te zijn…

Sexy zijn – Tip 1: Haar

Lang, weelderig haar wordt veelal als super sexy beschouwd, maar ook een speels kort model kan uitermate verleidelijk zijn. Essentieel is dat je haar goed gestyled is en getuigt van vitaliteit en verzorging. Een ervaren kapper kan je eventueel helpen om een sexy kapsel te bewerkstelligen.

Sexy zijn – Tip 2: Kleding

Sexy kleding is uitdagend, smaakvol en modieus en laat voldoende aan de verbeelding over. Sletterig daarentegen, is een goedkope expositie van je lichaam die getuigt van weinig smaak. Zorg daarom voor uitdagende, maar smaakvolle kleding als je sexy gevonden wilt worden. Een stylist kan je desgewenst adviseren over jurkjes en hakken.

Sexy zijn & voelen – Tip 3: Lingerie

Met behulp van lingerie kan iedere vrouw zich sexyer voelen. Alleen al het feit dat je lingerie aan hebt zou je de nodige seksuele zelfverzekerdheid moeten geven. Sexy lingerie moet niet dellerig of kinky zijn, maar stijlvol en super vrouwelijk.

Sexy zijn – Tip 4: Huid

Je hebt het helaas niet voor het zeggen als het op de conditie van je huid aankomt. Toch kan ook een droge of beschadigde huid sexyer ogen met behulp van de juiste verzorgingsproducten en cosmetica. Een schoonheidsspecialist(e) kan je adviseren over verzorgingsproducten die bij jouw huidtype passen.

Sexy zijn – Tip 5: Make-up

Overdaad schaadt; dat geldt ook voor make-up. Een bescheiden laagje foundation, blush, lipstick, mascara, eyeliner en/of oogschaduw kan echter voor een super sexy gezicht zorgen. Een vakkundig visagist kan je exact vertellen welke producten bij jouw huid, haar en ogen passen.

Sexy zijn– Tip 6: Details

Details maken net dat sexy verschil. Bij detaillering valt te denken aan sieraden die bij je outfit passen zoals oorbellen en een sexy kettinkje… Maar bijvoorbeeld ook aan nagelverzorging (egale nagels, nagellak e.a.). Highlights of lowlights in je haar kunnen ook uitermate sexy ogen.

Let op: plaknagels en hair-extensions kunnen ordinair overkomen, vooral als ze duidelijk nep zijn.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.