Groene Koffie voor afslanken & gewichtsafname: werkt het of niet?

Groene koffie lijkt dé nieuwe rage binnen afslankland te worden. Zo zijn er talloze websites die groene koffie aanbieden en legio forums waar mensen vragen stellen en beantwoorden over de werking van groene koffie. Een kopje groene koffie per dag zou volgens de producent van Leptin Green Coffee 800 zorgen voor:

 • Gewichtsafname van gemiddeld 10 procent
 • Stijging van de spiermassa t.o.v. lichaamsvet van gemiddeld 8 procent
 • Verlaging van de BMI (Body Mass Index) van gemiddeld 8 procent

Maar is groene koffie écht een effectief hulpmiddel bij afslanken en gewichtsafname. Hieronder lees je alles over de werking, de ingrediënten, de voordelen en de nadelen van groene afslankkoffie…

Wat is groene koffie?

Traditionele groene koffie is eigenlijk niets meer of minder dan koffie die wordt gezet van ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn van nature namelijk lichtbruin, donkerbruin, roodbruin, groen of grijzig. Ze worden bruinzwart tot zwart door het brandproces. Doordat groene koffiebonen niet worden gebrand, blijven bepaalde voedingsstoffen behouden. Zo bevat groene koffie veel meer fenolen en terpenen (o.a. cafestol en kahweol) dan gebrande koffiesoorten.

Groene koffie is dus eigenlijk niks nieuws; het is simpelweg koffie die wordt gezet met ongebrande koffieboontjes. Als je koffiebonen plukt zijn ze meestal grijsgroen tot bruingroen van kleur. Pas ná het branden krijgen koffiebonen hun typerende bruinzwarte tot pikzwarte kleur en sterk aromatische geur. Het oorspronkelijke idee achter groene koffie is dat ongebrande koffiebonen veel meer van hun natuurlijke voedingsstoffen behouden.

Groene koffie m.b.t. afslanken & gewichtsafname

Groene koffie mag dan meer voedingsstoffen bevatten dan zwarte koffie; dat verklaart geenszins waarom groene koffie zou helpen bij afslanken en gewichtsverlies. Het is niet uitgesloten dat groene koffiebonen je stofwisseling ietwat versnellen, maar het is ook niet wetenschappelijk vastgesteld. Fenolen en terpenen zijn immers niet per definitie van nut bij afvallen, afslanken of gewichtsverlies. De populaire groene koffie die te boek staat als afslankkoffie (o.a. Leptin Green Coffee 800 en LipoLysin) wordt dan ook niet gemaakt  van groene koffiebonen.

De groene koffie die te boek staat als ‘afslankkofie’ is dan ook niet zomaar koffie van groene koffiebonen… De meeste populaire soorten green coffee hebben zelfs niets te maken met groene koffiebonen. Groene afslankkoffie bestaat meestal uit groene theeblaadjes waaraan allerhande aanvullende ingrediënten worden toegevoegd. Het zijn deze toevoegingen die groene “koffie” zijn afslankende werking verlenen. Voorbeelden van toegevoegde hulpstoffen in afslankkoffie zijn kruiden, cafeïne, lingzhi, ginseng, cassia-zaad, guarana, groene thee-extract, ECGC, Svetol® en chroom.

Veel groene koffie is dus überhaupt geen koffie. Groene afslankkoffie wordt veelal gemaakt van groene thee waar hulpstoffen en additieven aan worden toegevoegd. Deze toegevoegde stoffen variëren van kruiden en cafeïne tot efedrine en sibutramine.

Het opmerkelijke van groene koffie is dan ook dat er aan veel soorten groene afslankkoffie geen enkele koffieboon te pas komt… Ze worden veelal vervaardigd uit groene thee (blaadjes van theeplanten) en niet uit koffiebonen…

Ingrediënten afslankkoffie

Iedere afslankkoffie heeft dus zijn eigen unieke samenstelling. Ingrediënten die in veel afslankkoffies worden gebruikt zijn:

 • Ongebrande Arabica-koffiebonen
 • Lingzhi & ginseng
 • Cafeïne & cassia-zaad
 • Chroom & guarana
 • Groene thee-extract (o.a. ECGC)

Veel mensen geloven in de werking van afslankkoffie omdat het ingrediënt cafeïne bekend staat als versneller van de stofwisseling. Cafeïne wordt immers verwerkt in allerlei fatburners, Stackers, dieetpillen en andere afslankmiddelen.

Verboden ingrediënten

Groene afslankkoffie is in veel gevallen dus geen koffie, maar thee. Deze groene “koffie” helpt je dan ook niet bij het afvallen door de van nature in koffie aanwezige stoffen zoals cafestol en kahweol, zoals veel producenten wél beweren. Het zijn de toegevoegde organische en/of synthetische hulpstoffen die zorgen voor gewichtsverlies. Groene koffie is dus eigenlijk niets meer of minder dan een poedervormige afslankpil waar je een vloeibare drank van maakt.

Stoffen als sibutramine en efedrine zijn overigens verboden op de Nederlandse Vrije Handelsmarkt; vandaar dat bepaalde soorten groene koffie énkel via het internet worden aangeprezen.

Soorten groene koffie

Iedere groene koffie is anders, en het zijn de (al dan niet verboden) aanvullende ingrediënten die de werkzaamheid ervan bepalen. Of je kunt afvallen met groene koffie blijft daarom een groot vraagteken.
Desalniettemin blijft green coffee voor afvallen en afslanken een heuse revolutie binnen de wereld van lijnen en diëten. Verschillende merken groene koffie beweren zelfs dat één kopje groene koffie per dag zou kunnen zorgen voor:

 • Gewichtsafname van 10%
 • Stijging spiermassa van 10%
 • Verlaging op de BMI met 10%

Groene koffie: Populaire merken & soorten

Inmiddels zijn er miljoenen mensen die dagelijks groene koffie & afslankkoffie bestellen en drinken. Omdat niet alle afslankkoffies verkrijgbaar zijn in Nederland, worden ze veelal via internet besteld. De populairste varianten van groene afslankkoffie zijn:

 • Leptin Green Coffee® (800, 800+ en 1000)
 • Leptin Red Coffee & Leptin Pure Black
 • Coffee Shape groene koffie voor afvallen
 • Yves Rocher™ / Svelta Café Minceur®
 • Slimming Green®
 • Super Green Coffee
 • Starbucks™ “Refreshers”
 • Afslankkoffie Benelux
 • LipoLysin™ groene koffie Parma capsules
 • De Tuinen – Groene koffie capsules (Svetol®)
 • X-trine groene koffie voor afvallen
 • Life Solutions afslankkoffie

Let op: In 2010 kwam afslankkoffie groot in het nieuws omdat het de illegale middelen sibutramine en efedrine zou kunnen bevatten.

NIEUWS

Afslankkoffie is enorm populair. Het begon met een select groepje mensen dat groene koffiebonen maalde, maar inmiddels bestellen miljoenen mensen kant-en-klare afslankkoffie. Het bestellen van afslankkoffie gebeurt vooral via internet, omdat niet alle afslankkoffies in Nederland verkrijgbaar zijn of mogen worden verkocht. Enkele voorbeelden van relatief nieuwe producten van bekende en onbekende afslankkoffie-merken zijn als volgt:

 • Coffee Shape
 • Leptin Green Coffee (800+ & 1000)
 • Leptin Pure Black
 • Yves Rocher / Svelta Café Minceur
 • Parmalux LipoLysin
 • Starbucks “Refreshers”

In sommige varianten van groene koffie / afslankkoffie zijn stoffen als sibutramine en efedrine ontdekt. Sibutramine en efedrine zijn illegale middelen tegen overgewicht. Om die reden kwam afslankkoffie halverwege 2010 groot in het nieuws. De vraag naar afslankkoffie blijft nog altijd stijgen. Er komen dan ook steeds nieuwe varianten van afslankkoffie op de markt. De nieuwste generatie afslankkoffies bestaat onder meer uit:

 • Leptin Pure Black (groene afslankkoffie)
 • Leptin Red Coffee (rode afslankkoffie)

Tot slot

“Afslankkoffie” en “groene koffie” zijn inmiddels dus begrippen geworden die worden gebruikt voor een uiterst breed scala aan afslankproducten die meestal niks met koffie of koffiebonen te maken hebben. Iedere afslankkoffie heeft namelijk zijn eigen unieke samenstelling van toegevoegde stofjes. Of je effectief kunt afvallen met groene koffie blijft dan ook een kwestie van uitproberen. Hoewel de veronderstelde percentages in de eerste alinea op zijn zachtst gezegd twijfelachtig zijn, zijn ze niet per se uitgesloten.

De termen “afslankkoffie” en “groene koffie” zijn uiterst vage begrippen die voor uiteenlopende soorten afslankproducten worden gebruikt. Klassieke soorten afslankkoffie worden gemaakt van groene koffie; groene koffie is in beginsel niets meer of minder dan koffie die wordt gezet van ongebrande koffiebonen. Wanneer een koffieboon niet wordt gebrand, behoudt deze namelijk zijn oorspronkelijke groene kleur. De overige ingrediënten van afslankkoffie lopen echter sterk uiteen. Er zijn bovendien zelfs “afslankkoffies” waar helemaal geen koffiebonen in worden verwerkt en die het voornamelijk moeten hebben van omstreden stofjes die je ook terugvindt in bepaalde medicamenten…

Heb jij ervaring met groene koffiebonen, “groene thee-koffie”, afslankkoffie of voedingssupplementen met groene koffie-extract? Laat dan hieronder je reactie achter en laat ons weten welke soort je hebt geprobeerd en met welke resultaten!

203 reacties op “Groene Koffie voor afslanken & gewichtsafname: werkt het of niet?

 1. Jan Neve ·

  Groene Koffie. Het is echt lachen als je vraagt of ze het voor je willen malen. Mooi niet dus want daar gaat de molen van naar de filistijnen. Dus dan maar zelf malen en dat is erg moeilijk want de molen heeft het er erg moeilijk mee, ik gebruik een oude elektrische molen. Ik moest het elke keer zeven. Maar het is me toch gelukt. Het is inderdaad slecht voor de molen. Je zou eigenlijk een oude graanmolen moeten proberen. Maar ja hoe bouw je zoiets? En dan als het even kan in het klein. Volgende week ga ik er koffie van zetten want dan is mijn thee op.

  Reageer
  • Paul ·

   Waarom maal je de groene koffiebonen niet met een ouderwetse handmolen. Mijns inziens gaat dit moeiteloos…

  • Fleur ·

   Handmatig de bonen malen is inderdaad een gedoe! Ik heb inmiddels een adresje gevonden waar je de groene koffiebonen gemalen kan kopen. Het heet Groene Koffiethee, maar het is gewoon gemalen groene gemalen koffie.

  • Chris ·

   Groene koffiethee is inderdaad gemalen groene koffie. Even wennen aan de smaak misschien maar met verse gember of wat honing is het echt lekker. En het scheelt een hoop gedoe wat betreft zelf malen.

 2. inneke ·

  hallo, ik gebruik groene koffie 1500 en heb ook al van alle diëten geprobeerd maar met groene koffie heb ik toch al het meeste resultaat gehad, ben 3 maanden bezig en ben 24,4 kg kwijt en je moet bij elk dieet je doet zelf op je eten letten dit zijn ook geen wondermiddelen maar wel hulpmiddelen bij het afvallen en geeft je een extra boost als je heel snel resultaat ziet! en je hebt er inderdaad veel minder honger van, neemt de drang naar zoetigheid heel hard weg en geeft je inderdaad meer energie, ieder heeft zijn eigen mening hierover maar ik ben zeer tevreden hiermee en ik blijf doorgaan zolang ik er resultaten mee behaal vind ik dit voor mij prima en trouwens je moet ook zelf nog wel een beetje karakter hebben ook door op sommige momenten nee te kunnen zeggen tegen bepaalde dingen, ik vind groene koffie voor mij de ideale manier om af te slanken dus voor mij mag dit nog lang op de markt blijven!!! m.v.g. Inneke

  Reageer
 3. Dries ·

  Hoi, ik gebruik ook green coffee en het is goed veder. Gr. Dries

  Reageer
 4. Ad ·

  Ik gebruik nu 3 weken groene koffie (de echte) en ben nog maar 2 kilo afgevallen. Snoepen doe ik niet.

  Reageer
 5. Catho ·

  Ik was op het dieet mijn hele leven tot heb ik Green Coffee van AFS gevonden. Nu ben ik bijna 15 kg af. :)

  Reageer
 6. Ayse ·

  Hallo, Ik heb zelf ook Leptin Green Coffee 1000 gebruikt in zomer van 2009. In 2 maanden was ik 15 kilo afgevallen, maar dat was toen er nog sibutramine in zat. Geen hongerig gevoel, alleen maar dorst. Destijds ben ik maar 7 kilo bijgekomen. Vervolgens heb ik in 2013 weer groene koffie gedronken, maar jammer genoeg hielp het niet meer.

  Reageer
 7. meyskens f ·

  Vanwege mijn diabetes ben ik op zoek gegaan naar glucose-verlagende middelen en in het boek van Dr Vogel las ik dat ongebrande koffiebonen glucose verlagend werkten. Ik heb dat geprobeerd en nu nog het werk effectief. Vogel sprak van malen maar dit is niet eenvoudig. Ik slik de bonen ongemalen in en ze geven gans de dag geleidelijk hun werkzame stof af. Je koopt gewoon de goedkoopste ongebrande koffiebonen van gelijk welk merk je betaald niet meer gebrande bonen. Het klinkt ongelooflijk maar uw bloedsuiker blijft laag daarom ook geen vetopslag daarom zeg ik dank u Dr Vogel.

  Reageer
  • Sam ·

   Hoi Nathalie, Hoe heb je dat gedaan dan? Gewoon de groene koffiebonen heel doorgeslikt en hoeveel per dag? Ik wil graag 20 kilo afvallen en heb alles al geprobeerd, dit spreekt mij wel aan en het is goedkoper dan al het ander. En waar haal je groene koffiebonen, van welk merk?

  • Meyskens ·

   Hoe heb je dat gedaan dan? Heel doorgeslikt en hoeveel groene koffie? Wil er graag 20 kilo af hebben dus wie weet helpt dit beter als die andere dure producten die ik altijd heb gekocht wat niks geholpen heeft. Kan je mij vertellen waar ik deze groene koffie haal en van welk merk?

  • Chris ·

   Er is een nieuw product, Groene koffiethee. De groene koffie is gemalen en in theezakjes gedaan. Je hoeft dan dus niet hele koffiebonen te eten. Zelf groene koffiebonen malen is een hele klus omdat ze keihard zijn. Gewoon thee van groene koffie en alle werkzame stoffen zitten erin.

  • Paul ·

   Beste Chris, Aangezien je bericht commerciële reclame betreft, heb ik je link verwijderd. Overigens is het malen van groene koffiebonen mijns inziens geen enkel probleem; ze zijn niet harder dan ‘normale’ gebrande koffiebonen of espressobonen.

 8. nathalie ·

  Hallo, Ik heb de Green Coffee 1000 in 2011 gebruikt. Ik was begonnen in februari. En gestopt in mei. In die 3 maanden was ik 17 kg afgevallen. Totaal geen honger. maar wel met elke dag sporten. Uurtje loopband, halfuur krachttraining. Ik had nooit genoeg energie om te sporten, maar met de Green Coffee kon ik niet meer zonder sporten. Ik had genoeg energie. Mijn doel was om 15 kg af te vallen. Dus in mei ook gestopt met groene koffie drinken. En m’n voorraad Green Coffee 1000 was ook op. Maar direct nadat ik gestopt was met groene koffie drinken, kreeg ik weer honger. Geen energie. En 20 kg in een jaar aangekomen. Dus ik dacht, ik begin weer met de Green Coffee, maar nu werkt het helaas niet meer.

  Reageer
  • Paul ·

   Misschien dat er destijds nog sibutramine aan de Green Coffee producten werd toegevoegd?

  • Carmen ·

   Ik heb via een kennis een kruidenthee ontdekt en wil deze uitproberen met mensen die willen afvallen. Heeft er iemand interesse?

  • Fatine ·

   Hallo, Dit is het fameuze jojo-effect… Als je wilt afvallen zonder bij te komen dan is je voedingspatroon heel belangrijk. Deze koffiepillen mogen enkel een klein hulpmiddel zijn naast je gezonde voedingsstijl. Je valt dan langzaam af en je gaat ook niet sneller bijkomen. Fatine

 9. Coby ·

  Ik gebruik nu een maand lang groene koffieboon extract. Ik gebruik het als poeder en het is ook het goedkoopste en meest pure wat ik kon vinden. In 4 weken ben ik nu 5 kilo afgevallen. Ach, en ik drink verder nooit koffie, dus een beetje cafeïne kan dan geen kwaad.

  Reageer
  • Marjolein ·

   Welke groene koffie is dat dan Coby?

 10. Directeur ·

  Als je belazerd wilt worden, laat je dan vooral belazeren… Ik ben 2 maanden accountmanager geweest bij een bedrijf van vergelijkbare producten. Ik kon er niet achter staan… Het spul werkt absoluut niet. Het is pure geldklopperij. Er zijn altijd mensen die samen met het nemen van de pillen tegelijkertijd hun eetpatroon veranderen. Daarom zijn er mensen die misschien een kilo of 2 kwijtraken, maar dat komt niet door de pillen. Daarnaast zijn de pillen giftig met veel bijwerkingen. Wordt wakker mensen, de stof is ILLEGAAL in Nederland. Dat is niet voor niets. Blijf vooral dromen, maar vergeet niet dat je jezelf voor de gek houdt. Klagen dat het uiteindelijk allemaal niet werkt heeft geen zin… Klaag liever bij jezelf dat je er ingetuind bent. Iedereen weet dat afvallen alleen maar kan door gezond te eten en te sporten.

  Reageer
 11. Frank ·

  Ik ben 2 weken geleden begonnen met groene koffiebonen extract capsules. Halfuurtje voor de warme maaltijd 2 capsules met een flinke glas water innemen. Heb 90 capsules besteld, dus voor anderhalve maand. Ik maak de kuur zeker af, maar weet nu al zo goed als zeker dat het lou loene is, oftewel zonder resultaat. Ik heb zelfs mijn eetpatroon aangepast door niets meer te snoepen en beweeg meer. Halfuur wandelen per dag, wat voor mij al heel veel is. Daar ben ik allemaal tegelijk met de groene koffie kuur mee begonnen en wat is na 2 weken het resultaat? Noppes, nada, niks. Ik ben zelfs 2 ons aangekomen! Had verwacht dat met name de beweging een en ander op zou leveren, want mijn overgewicht heeft niet zozeer met veel eten te maken, maar vooral met een nogal passief leven. Bijna zeven dagen per week van de ochtend tot de avond achter de PC. Ben ZZP’er en werk vanuit huis. Dwing mezelf nu iedere dag te wandelen, vind het vreselijk, maar ik houd het nog wel vol. Maar als het rendement niks is…

  Reageer
  • Dwain ·

   Goed dat je zo bezig bent, het zal zeker wel resultaat hebben voor een gezonder lijf. Je gewicht is echter niet de enige graadmeter. Meer bewegen en gezonder eten!

 12. onbekend ·

  Hallo allemaal, Ik heb nu mijn green coffee tabletten binnen, maar ik weet nou nog steeds niet goed hoe en wanneer ik die moet gebruiken. Is er iemand die me hiermee kan helpen?

  Reageer
 13. Simone ·

  Ik slik nu bijna 2 weken groene koffie capsules en heb voor de eerste keer in mijn leven geen probleem meer met het laten staan van snacks en andere tussendoortjes. Eten doe ik hetzelfde als voorheen en ik ben zeker niet meer gaan bewegen. Ben in korte tijd toch al ruim 1 kilo kwijt en mijn kleding zit wat losser… Heerlijk gevoel! En geloof mij, ik heb echt alles wat erover te vinden is al tientallen keren bestudeerd en was zeer sceptisch, maar wilde het gewoon proberen… En of het nou tussen mijn oren zit of dat het echt werkt weet ik niet, maar ik ben wel degelijk gewicht kwijt en kom ook toe met mijn normale eet- en werkpatroon. Ik ben echt verrast!

  Reageer
  • suraya ·

   Moet je die groene koffie supplementen gewoon zo innemen? Ik slik nooit pillen, dit is de eerste keer, maar de buitenkant ziet er zo plastic-achtig uit…

 14. Louise Knuppel ·

  Het beste dieet wat ik ooit gedaan heb (en het makkelijkste) is het Gronings Ziekenhuis Dieet. Ben in 3 maanden 11 kilo afgevallen en om het bij te houden volg ik alleen elke maandag nog het dieet. Inmiddels volgen vele van mijn vrienden hetzelfde dieet met geweldige resultaten. En het mooiste ervan: het is heel goedkoop om te doen.

  Reageer
  • Paul ·

   Beste Louise, Het Gronings Ziekenhuis Dieet ken ik niet; wel vind je op Gezondr een artikel over ‘Het Ziekenhuisdieet’. Is dit vergelijkbaar? Groeten, Paul

  • Natasja ·

   Ik heb een vraag over groene koffie, maar weet niet zo goed waar ik heen moet met dit, dus hoop dat je me kunt helpen… Ik wil graag een proefpakket van Café Slim bestellen. Ik heb alleen gelezen dat je dit moeilijk stop kan zetten. Weten jullie hier misschien iets meer over?

  • Paul ·

   Beste Natasja, Ik heb op Gezondr inmiddels vele tientallen reacties van mensen voorbij zien komen van mensen die zijn opgelicht door websites die proefpakketten verkopen. Deze websites houden zich niet aan de Nederlandse wetgeving voor webwinkels en internetverkopen en zetten allerlei gekke regeltjes in hun algemene voorwaarden. Ze laten hun klanten onbewust akkoord gaan met abonnementen waar zij maanden of jaren aan vast zitten en schrijven geldbedragen af die in veel gevallen beduidend hoger zijn dan overeengekomen. Vanwege het gebrek aan contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres, lijfelijk postadres etc.) is het nagenoeg onmogelijk om het abonnement voortijdig te cancelen of naderhand nog stop te zetten. Het gaat om websites die de ene maand African Mango supplementen verkopen, de volgende maand Aminozuur Supplementen, dan weer Groene Koffie en weer een maand later Vezelsupplementen. Ze gooien dan hun hele site om waardoor ze zelfs niet meer makkelijk worden herkend en teruggevonden door ‘oude’ klanten. Ik beweer overigens NIET dat ook Café Slim hiertoe behoort, maar pas sowieso op met gratis proefpakketten voor afslanksupplementen! Persoonlijk zou ik het risico nooit nemen. Groeten, Paul

  • sasje ·

   Hoi Louise, Ik ben erg benieuwd hoe dat Gronings Ziekenhuis Dieet werkt. Kun je mij dat laten weten? Groetjes, Sasje

 15. braem ·

  Elke, kan je die site doorsturen want ik heb net 4 dozen besteld voor 98 euro. Die van u is veel goedkoper! Bedankt & groetjes, Chantal

  Reageer
 16. memo ·

  Ik had in 2013 over groene koffie gelezen dus heb ik een kilo gekocht in Turkije waar groene koffie slechts 5 euro per kilo kost, maar ’t smaakt raar; zeker niet naar koffie.

  Reageer
 17. Elke ·

  Ik ben vandaag begonnen met green coffee 800 en heb totaal geen honger gevoel gehad, het is nog maar de eerste dag maar ik zal jullie op de hoogte houden, over twee maanden ga ik op vakantie en hoop dan paar kilo kwijt te zijn, ik heb een betrouwbare site gevonden daar heb ik het besteld 4 doosjes met per stuk 18 zakjes dus 72 dagen voor 36,95 mocht dit helpen en als ik verder ga dan zal ik de 1000 bestellen, maar eerst kijken of dit helpt.

  Reageer
  • Gigi ·

   Beste Elke, Hoe gaat het met je afval resultaat?

  • Erlinde ·

   Hoi Elke, Waar heb je de green coffee gekocht? Want ’t is erg goedkoop… Ik wil er ook mee beginnen. Heeft het bij jou geholpen? Hoeveel ben je al afgevallen in hoeveel tijd? En hoeveel viel je in het begin af? Ik hoor graag van je. Groetjes, Erlinde

 18. anouk ·

  Ik heb de originele Green Coffee 1 week gebruikt en ben geen gram afgevallen. Sterker nog… ik ben bijgekomen. Alles gedaan zoals het moet. Dus voor mij geen dure Green Coffee meer.

  Reageer
  • Elke ·

   Hoi Anouk, Je hebt het maar een week gebruikt en dan al opgeven? Ik denk dat je beter minimaal een maand kan gebruiken om resultaat te zien, ik ben vandaag begonnen en zal het zeker twee maanden ga gebruiken, mocht ik dan nog geen resultaat zien dan stop ik er pas mee. Groetjes, Elke

  • Melike ·

   Wel, hier hetzelfde, heb 1 week Green Coffee 1000 genomen en hupla 2 kg erbij. :-(

 19. sandy ·

  Hallo, Ik heb net Leptin Green Coffee 800 in de natuurwinkel gekocht voor maar eur 10,-. Verpakking is hetzelfde, maar online is nog duurder. Ik heb mijn gegevens ingevuld online, maar iets ging fout (dacht ik), maar toen kreeg ik een telefoontje van het bedrijf om te vragen wanneer ik thuis ben voor de levering!? Ik had gezegd dat ik het niet meer wilde, maar ik moet dan een formulier invullen en moet ik van de eigenaar toestemming vragen! Vind ‘t allemaal raar… Heeft iemand ditzelfde probleem gehad?

  Reageer
 20. Angelique ·

  Hallo iedereen… Pfff heel veel gelezen, ik zie dat iedereen zo zijn ervaring er mee heeft. Waar ik wel van schrik zijn de bijwerkingen die ik zie van sommigen mensen. Ik wilde er zelf ook aan beginnen, maar ik durf het eigenlijk niet meer. Ik denk zelf, zal groenen thee al niet meer dan genoeg zijn om af te vallen? En inderdaad zeker 2 liter water drinken? En inderdaad ook goed op je voeding letten. Dus in de ochtend een boterham. Middags komkommer met bruin brood. En in de avond, je groenten. En als je nou inderdaad een honger gevoel krijgt, dan je buik maar te vullen met water. Want dat geeft eenmaal een vol gevoel. Nou ik ga vanaf morgen beginnen. En zal eens kijken of het zo werkt. En als iemand een slecht iets heeft mee gemaakt met Groene Thee. Hoor ik het natuurlijk heel graag. Groetjes, Angelique

  Reageer
  • peer ·

   Hoi Angelique, En ben je afgevallen van die groene koffie?

 21. Patty J. ·

  Je kunt ook eens de groene koffie pillen van Don Colbert proberen in combinatie met Green Supremefood. Dat heb ik ook gedaan en ze werken voor mij prima! Verder bieden ze een niet goed geld terug garantie.

  Reageer
 22. Patty J. ·

  Ik heb de groene koffie pillen van Don Colbert gekocht in Nederland in combinatie met Green Supremefood. Je moet er natuurlijk wel goede voedingsstoffen blijven nemen. Ben heel tevreden!

  Reageer
 23. Nancy Verswyvel ·

  Ik vind die Amerikanen toch zo’n opscheppers hè. Dr. Oz zegt iets en gelijk gaat heel Amerika de groene koffiebonen kopen. Geef nu eerlijk toe. hoe kan je in godsnaam gewicht verliezen zonder enige moeite te doen dan alleen maar groene koffiebonen te gebruiken en voor de rest je levensstijl niet aan te passen. Niet gezond te gaan eten en niet te bewegen. Wie dat gelooft kan dan ook gelijk zeggen ik geloof in Sinterklaas. Op Facebook wordt je gebombardeerd met groene koffiebonen diëten. Laat je toch niets wijsmaken. Gezond eten, bewegen en gezond verstand gebruiken kan iemand al een heel eind op weg helpen. Ik kamp ook met overgewicht en ik ben nu op 4 weken 4 kg afgevallen door de menu’s van Sonja Bakker en ik ben heel intensief aan het trainen gegaan in de sportschool. Ik geef toe dat dat niet makkelijk is om te combineren met werken en gezin, maar ik doe het toch en ik voel me er goed bij. Het is gewoon een kwestie van plannen en zorgen dat je niet elke dag boodschappen moet doen. Voor mij werkt het prima. Je kan moeilijk verwachten dat een groene koffiebonenextract de oplossing gaat zijn voor het vet dat we er zelf hebben aan gegeten. Het heeft niet veel moeite gekost om het eraan te eten en daarom kost het des te meer moeite om het weer kwijt te raken. Het is puur allemaal om geld dat het gaat en iedere maatschappij wil een stukje van de grote koek waar duizenden mensen intuinen. dat noemen ze dan een gat in de markt. In mijn ogen is het alleen maar een gat in je portemonnee. Ze kunnen het allemaal toch zo mooi verkopen. Ze nemen er dan ook nog wereldberoemde sterren voor want die kunnen het allemaal makkelijk betalen. Dus mensen, doe wat je wil, koop de groene koffiebonen of niet. iedereen heeft zijn eigen mening en dit is de mijne. Groetjes Nancy

  Reageer
  • braem ·

   Mij helpt deze groene koffie om minder te eten en meer energie te krijgen, dus ik vind Green Coffee reuze! En ik eet alles, maar tel wel mijn calorieën; ik ga tot 1500 en ben op 2 weken 2 kg afgevallen. Heb alles geprobeerd van diëten en vermagerde 10 kg en kwam er 16 terug bij, maar ik doe het nu dus op mijn eigen manier. Ik tel mijn calorieën en dit lijkt te werken. En ik eet nog ijs ook. Maar ja, dan moet ik wat meer tellen, maar dat lukt prima!

 24. Marja ·

  Ik heb green coffee bean max besteld. Werkt voor mij goed: 2,5 kilo eraf. Besteld op Groenekoffieshop.nl

  Reageer
 25. Krysta ·

  Ik gebruik al maanden Leptin Green Coffee 800+ en het werkt echt fantastisch! Binnen twee weken 5 kilo afgevallen. Ik ben echt helemaal trots en happy… Groetjes, Krysta!

  Reageer
  • Richard ·

   Krysta, misschien medewerkers of aandeelhouders van Leptin Green Coffee 800?

  • Cansu ·

   Hoi Krysta, hoe ben je aan green coffee 800 gekomen?

 26. Feline ·

  Helpen green coffee capsules (pillen) ook? Ik kan geen koffie versie vinden namelijk, en ik heb filterkoffie.

  Reageer
 27. lucy ·

  Ik heb net een bestelling gedaan voor twee maand, Ik eet al meer dan een jaar Herbalife producten en sport 3 keer per week, Toch viel ik niet meer af dus wil ik er alles bij proberen, ’t Is weer te mooi om waar te zijn en als mijn bestelling komt heb ik zin het meteen terug te sturen. Efedrine is gevaarlijk spul en ja, houdt de honger tegen, dat wel. Maar ik wil het niet in mijn lichaam en het staat dan ook niet op de verpakking… Ik doe alles om mijn lichaam gezond te houden, dus wil die rommel al niet meer! Pfff… Al die leugens, je kan suiker in een dopje verkopen en verkondigen dat het werkt, en het geld stroomt binnen… Als je maar de centjes hebt om het te laten maken. Wanneer houdt men nou eens op de mensen te bedriegen?

  Reageer
 28. Agnes ·

  Ik heb groene coffee gebruikt. de 1000 en de 2000. Die haal ik hier gewoon bij de toko. Je moet inderdaad wel 1 1/2 tot 2 liter water erbij drinken. Maar ik ben wel ruim 4 kg afgevallen. De prijzen verschillen wel want bij Oriental betaal je voor de Leptin 1000 (18 zakjes) 12,95 euro en hier bij de plaatselijke toko Green Coffee 2000 (14 zakjes) voor 21,95 euro. Nu gebruik ik sowieso geen groene koffie meer, want ik val er niets meer door af.

  Reageer
 29. steven ·

  vandaar dat ik tegenwoordig voornamelijk water drink als ik dorst heb, en zonder enige speciale koffie of thee of wijzigingen aan mijn gewoontes is er ook 6 kg af hoor

  Reageer
 30. steven ·

  Voor zover ik kan opmaken krijg je heel veel dorst van groene koffie waardoor je veel water gaat drinken. Wanneer je heel veel water drinkt, heb je snel een gevuld gevoel. Vandaar dat de meeste diëten ook voorschrijven dat je een half uur voor de maaltijd één of twee glazen water moet drinken. Heb je een gevuld gevoel, dan eet je minder. Tegelijkertijd gaat water je lichaam reinigen. Dus komt het afslanken eerder van het feit dat je automatisch meer gaat drinken volgens mij. Misschien is het te testen om gewoon heel veel te drinken en zeker ongeveer een half uur voor de maaltijd (het voldane gevoel komt altijd met een half uur vertraging). En ook daar zijn al boeken over geschreven… Eén ding is zeker: water is niet schadelijk…

  Reageer
  • Sabrina ·

   Op zich heb je daar een heel goed punt: water vult de maag en vermindert zodoende hongergevoelens. Helaas drinken veel mensen echter geen water of (groene) thee als zij dorst krijgen. Ze trekken de koelkast open en drinken in 1 teug een glas vruchtensap, cola of zuiveldrank leeg. En de hoeveelheid calorieën die mensen dagelijks binnen krijgen via drankjes wordt nog altijd enorm onderschat. Dus een (eventueel) dorst-opwekkend effect zou alleen nuttig zijn indien je je dorst inderdaad stilt met water.

 31. Jozef ·

  Groene koffie, ik weet niet of dat werk , ik weet wel dat groene tee met citroen PERFECT werkt… Of gewoon water met citroen

  Reageer
  • Feline ·

   dat heb ik zelf een tijdje geprobeerd ik ben er helaas niet van afgevallen en ik vond het ook niet lekker :C

 32. joke ·

  In de eerste reactie’s slagen jullie de bal toch mis hoor. Ik heb groene koffiebonen extract genomen in capsule vorm, zonder additieven, niet artificieel en in de juiste dosis. Ik heb het gekocht in Ny city en ben nu op zoek naar nieuwe maar kan ze hier niet vinden binnen europa. Op de site van Pure natural health kan je ze vinden maar betaal je de kostprijs aan verzendingskosten. Het is een ondersteuning als je op je eten wil letten, kilo’s wil afvallen. Het hangt ervan af hoe goed jij op je eten let en je dagelijkse beweging. Neem ook eens een kijkje op dokter OZ, typ green coffee bean in en als je er toch tegelijker tijd bent typ ook eens miracles 2013 of red palmoil (zo kom je op een onderdeel ervan) in op de zoekbalk van de site.
  Ik, moet geen additieven, ik wil zeker zijn van wat ik inneem en dat moet natuurlijk zijn dat het lichaam niet schaadt.

  Reageer
 33. Agnes ·

  Ik heb eerst een doos groene koffie 1500 geprobeerd (dit gewoon bij de toko gehaald). Er zaten 14 zakjes in en ben in 2 weken tijd 4 kilo afgevallen. Wel veel water drinken, maar dat is nooit verkeerd. Nu een doos Green Coffee 1000 plus gehaald bij Amazing Oriental, chinese toko.Deze is goedkoper en er zitten 18 zakjes in. Maar ik moet zeggen dat die green coffee 1500 iets sterker was dan die laatste. Maar ik voel me er goed bij!!!

  Reageer
 34. Nicole ·

  Na mijn zwangerschap 5 extra kilo’s kwijt door de Leptin Green Coffee groene koffie! Ik zweer erbij! Ik kan het iedereen aanbevelen, ben ook een stuk stakker ondanks dat ik niet of nauwelijks sport!

  Reageer
 35. Helpt Groene koffie met afvallen? ·

  Volgens mij is dit artikel behoorlijk kort door de bocht.

  Reageer
 36. Siem ·

  Ik durf niet te zeggen of die capsules goed werken. Ik weet wel dat je door die groene koffie 1000 minder trek krijgt uit eigen ervaring..

  Reageer
  • aloha ·

   Siem bedankt voor de info,ik probeer het gewoon ik maak die pot met capsules op.Mocht het niet helpen koop ik groene koffie 1000 en neem het dan mee op vakantie,lekker minder eten.

 37. Siem ·

  Aloha, jij hebt die capsules ervan. Waar 800 of 1000 op staat zijn koffie poederzakjes..

  Reageer
  • aloha ·

   Hey Siem,maar helpen die ook?De capsules?

 38. aloha ·

  Hoi ik heb vandaag de capsules van groene koffie bij de tuinen gekocht,ze waren toch in de aanbieding.Maar bij mij staat er geen 800 of 1000 achter.Is dat dan de neppe versie of zo?Kan iemand mij dat aub vertellen.En eerlijk gezegd durf ik het niet meer te gebruiken na die nare reacties.Maar ik wil graag afvallen ik sport elke dag en ik eet veel gezonder maar het wil gewoon niet lukken.

  Reageer
 39. diana ·

  Ik ben nu ook een week bezig met groene koffie van Yves Roche. Ik ben zeker 2.5 kilo kwijt maar ik heb vreselijk last van verstopping. Dit vind ik wel minder, want ontlasting is belangrijk. Nu heb ik van de week laxeer tabletten gebruikt. Om van die grote strakke buik te komen. Ik plas veel en eet veel minder dan ik gewend ben. Ik kijk het nog een week aan en ga meer granen produkten gebruiken om te kijken of er veranderring zal komen in die verstopping.

  Reageer
 40. tamara ·

  ik heb groene koffie al een aantal keren gebruikt en ben ook binnen een maand 10 kilo kwijtgeraakt, wel had ik erg last van droge mond duiziligheid en verstopping. het nadeel is als je stopt en daarna na een week niet opakt die kilos wat je kwijt was er weer aan gaan vliegen dus mensen weet wat je koopt!!!

  Reageer
 41. Groene Koffie ·

  Hee! Ik gebruik Green Coffee 800 al een week en ik ben serieus 2.8 kilo afgevallen! Bij mij werkt het wel! Ik sport niet eens maar let wel heel goed op mijn eten! Green coffee helpt je met je eetlust, want ik heb veel minder trek in eten erdoor… Soms wel een beetje trek in iets lekkers, maar ik probeer sterker te zijn dan mijn honger, haha. Ik had wel een vraag… Nou kijk, ik heb best wel dikke benen en wat ik ook doe, ik val daar NIET af. Helpt Green Coffee 1000 ertegen? Dat het minder vocht vasthoudt en zo? Ik word er gewoon gek van, heb alles geprobeerd… beenoefeningen, plaatselijk afvallen, dieet, joggen, niks helpt… Weten jullie het misschien?

  Reageer
 42. mary ·

  Ik gebruik groene koffie van De Tuinen. Erg goed, ik neem ‘t 2 x per dag. Ik sport en snoep weinig. De drang hiernaar is sterk verminderd. Ik val niet snel af, maar dat moet je ook niet verwachten. De groene koffie stimuleert de vetverbranding een beetje. Met iets meer beweging en normaal eten gaat er echt wel wat af. Succes! Gr. Marysue

  Reageer
 43. Carola ·

  Heb het nagevraagd Lypolisin groene koffie bevat wel degelijk. groene koffie

  Reageer
 44. richard ·

  Misschien een rare vraag, maar waarom noemen ze het groene koffie als het eigenlijk groene thee is?

  Reageer
  • Paul ·

   Omdat niemand gaat betalen voor het product als erop staat: ‘groene thee met allerlei maffe stofjes’. Dis is pure marketing. Geef het een unieke, hippe naam, stop het in een mooie verpakking en verkoop een willekeurig product voor goed geld.

 45. Marijke ·

  Een maand groene koffie capsules van X-streme geslikt. Volgens mij helpt het niets. Meer sporten en gezonde voeding, dat is het enige dat helpt om overgewicht te verminderen.

  Reageer
 46. Ranela ·

  Hallo, Ik heb heel wat reacties gelezen i.v.m. groene koffie. Maar zit nog steeds te twijfelen of ik het moet doen. Ik wil geen jojo-effect als resultaat hebben. Dat is echt zonde moest je na zoveel kilo’s afvallen het allemaal terug krijgen. Ik zit met overgewicht en wil 10kg kwijt voor de zomer. Kan er iemand mij tips geven a.u.b.? Groetjes, Ranela

  Reageer
  • jolanda ·

   Ga gezond eten, geef je lichaam alle voedingsstoffen die het nodig heeft. Balans in je lichaam en leven. Ik kan helpen als je dat wilt, op een gezonde natuurlijke manier. Via Facebook kun je me vinden, Jolanda Kaagman.

 47. Dina ·

  Hai Helouise, Groene koffie heeft mij niet geholpen en er moet nog 5 kilo eraf. Ik wil graag weten waar ik die thee kan kopen. Kun je me een link sturen waar ik ff informatie kan lezen? Dank je wel! Groetjes, Dina

  Reageer
 48. Helouise M. ·

  Hi, ik zelf heb geen afslank koffie gebruikt, Ik heb paiyouji tea gebruikt, Het helpt goed. Alleen mensen met hoge bloeddruk, nier of hart problemen, diabetes mogen deze thee niet gebruiken. Verder heb ik geen side effects gehad, Wel moet je veel drinken, minstens 2 l. water per dag. Je krijgt geen eetlust, maar je moet zelf wat proberen te eten.
  Ik heb in totaal 5 weken gebruikt en ben 13 kilo’s kwijt, Maar bij sommige mensen kan het ook wat minder kilo’s zijn. Het ligt eraan hoe hun lichaams opbouw met het vet.

  Na het afvallen, ben ik zelf deze product gaan verkopen.
  Mocht het zijn als je interesse hebt, kun je mij altijd mailen.

  Reageer
  • elizabeth ann ·

   Hallo Helouise,
   Kun je me de prijs van dat thee doorgeven, ik heb wel interesse.
   Wat zijn de eventuele bijwerkingen?

   Met vriendelijke groeten,
   Elizabeth

  • corina verhulst ·

   Hallo

   Vraagje hoe werkt die thee en wat zijn de kosten,lijkt het op de groene koffie?

   gr corina

  • Lady Afrifa ·

   hallo,

   Ik las net je berichtje, ik zou graag meer willen weten over paiyouji tea.

   xx

  • Greta ·

   Hallo Helouise. M, Graag info in verband met je Paiyouji thee. Vriedenlijke groeten, Greta

  • Greta Laurys ·

   Hallo Helouise, Ben je nog steeds bezig met de verkoop van je Paiyouji thee? Kun je me wat info sturen over die bepaalde thee? Al vast bedankt op voorhand. Vriendelijke groeten Greta

  • Naisca ·

   @ Helouise. Gebruik jij nog steeds paiyouji tea? Zo ja, weet je waar in Nederland je deze thee kan kopen. Ik gebruik het ook, maar moet steeds vanuit het buitenland laten komen.

 49. Rosa ·

  Hoi, Ik ben nu sinds 3 dagen begonnen met het gebruiken van groene koffie van Slimmers (De Tuinen) en nu al 2 kilo kwijt. Mijn hongergevoel is daadwerkelijk minder geworden. Bij Slimmers wordt er wel degelijk aangegeven wat de ingrediënten zijn: arabica koffie (65%), Linghzi (15%), Hondroos (10%), Chinese senna (5%), en sojaboon (5%). Een kwartier na het drinken van de koffie drink ik een halve liter water en daarna eet ik 1 bruine boterham met een plakje kaas, daarnaast 150 ml. yoghurt en muesli en dan zit ik echt vol! Maar belangrijker is als het tijd is voor de lunch heb ik niet echt honger/trek, dus red ik het in de middag met 2 bruine boterhammen met mager beleg. In de avond eet ik dan wel koolhydraatarm en ik sport 4x per week, maar dat deed ik al… Ik hou jullie op de hoogte van de vorderingen! En dus of de Slimmers Green Coffee van De Tuinen een aanrader is of niet…

  Reageer
  • Dina ·

   Hai, Wat voor sport doe je dan? 4x per week, hoeveel uur per dag? Ik vind 2 kilo in 3 dagen echt snel hoor. Dat zou perfect zijn voor mij. En eet je die boterham en yoghurt direct na je halve liter water en die groene koffie? Zeker magere yoghurt? Groetjes, Dina

 50. Chris ·

  Beste mensen, heeft een ieder van jullie wel eens afgevraagd wat groene koffie nu eigenlijk is! En welke ingrediënten er werkelijk in zitten? De traditionele groene koffie is eigenlijk niets meer of minder dan koffie die wordt gezet van ongebrande koffiebonen. Maar let op! Veel groene koffie is überhaupt geen koffie. Groene afslankkoffie wordt veelal gemaakt van groene theeblaadjes waar allerlei stoffen aan worden toegevoegd. Deze toegevoegde stoffen variëren van kruiden en cafeïne tot efedrine en sibutramine. Efedrine en Sibutramine zijn verboden op de Nederlandse Vrije Handelsmarkt! Google maar eens “Efedrine” en “bijwerkingen”, dan merk je hoe gevaarlijk de stoffen zijn! Mijn vriendin heeft ook 3 pillen “groene koffie” van het merk X-Trine genomen, en daarbij werden direct al de (bij)verschijnselen waargenomen, zoals je die bij Efedrine normaliter kan verwachten, namelijk, zoals hoofdpijn, transpireren, droge mond, veel dorst, gejaagd onrustig gevoel, hartkloppingen, totaal geen eetlust (verklaard ook meteen, waarom je afvalt) en pijn in de spieren! Als u de internet sites goed naleest, dan kan langdurig gebruik van deze stoffen leiden tot hoge bloeddruk, (blijvende) hartkloppingen, hart -en vaat ziekten, hersenbloedingen etc. Kwalijke zaak dus dat er op de verpakking bij de ingrediënten, geen van deze gevaarlijke stoffen vermeld zijn, en alleen dus 400 mg Groene Koffie extract, en 200 mg groene thee extract. Ook geen bijsluiter met beschrijvingen van eventuele bijwerkingen! Dus let goed op wat je koopt! Het is niet overbodig om te melden dat de markt van afslankmiddelen enigszins met argwaan aanschouwd mag worden!

  Reageer
 51. John Forever ·

  Nou, dit artikel zegt in feite niet of groene koffie nou wel of niet helpt met afslanken. Ik ben nog geen steek verder gekomen. What a waste of time.

  Reageer
 52. elizabeth ann ·

  Hallo Lynn, Als je hoge bloeddruk hebt mag je het zeker niet gebruiken, kun je via Weight Watchers of de groene koffie van De Tuinen wel proberen? Ik wens je veel succes!

  Reageer
 53. lynn ·

  Hallo allemaal, Ik heb een vraagje over groene koffie (1000). Ik wil zeker wel 10 kilo eraf, dat zou te gek zijn! Maar ik heb last van hoge bloeddruk. Kan ik de groene koffie dan maar beter niet drinken? Zoveel positieve en negatieve ervaringen lees ik. Ik weet het niet… Tips?

  Reageer
 54. Kees ·

  Goedendag, ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alhoewel ik dol ben op koffie kan ik er niet tegen. Na 2 kopjes koffie, meer kan ik echt niet drinken, krijg ik al snel na inname allerlei klachten. ten eerste word ik druk. Ik kan niet stil blijven zitten. Ben ook snel boos. Krijg vervolgens last van mijn prostaat en hartoverslagen. Ik weet dat door te stoppen met koffie ik van de klachten af ben maar hoop toch dat iemand een andere oplossing weet. Alvast bedankt voor de reactie. Met vriendelijke groet, K.

  Reageer
 55. Dina ·

  Voelt iemand zich ook zwaar in zijn lichaam na een paar dagen drinken van Green Coffee? En in mijn green coffee lijkt wel alsof er al melk in zit en suiker. Heb ik de goede Leptin Coffee te pakken?

  Reageer
 56. Dina ·

  Als je nog meer tips hebt voor afvallen of groene koffie, wil je die dan achterlaten? Lijkt me leuk om iemand te kennen die ook ‘tzelfde meemaakt. Zo kunnen we elkaar op hoogte houden. Alvast bedankt! Groetjes, Dina

  Reageer
 57. Dina ·

  Dank je wel, ik ga die zeker ook proberen, die Pu-Erh thee.

  Reageer
 58. Dina ·

  Oja, ff nog een vraagje… Zit in jouw green coffee ook al melk? En smaakt best alsof er al een beetje suiker in zit… De groene koffie die ik maak is zelfs al een beetje wit van kleur, ik dacht die is gewoon zwart.

  Reageer
 59. Dina ·

  Nou, mijn wil is al weg hahaha. Moet echt gaan veranderen hoor. Dank je wel voor je steun, en ik wens jou ook veel succes verder. Groetjes, Dina

  Reageer
 60. butterfly ·

  Voor mij geen groene koffie meer, haha. Ook weer niet denken dat ik heel veel fruit at, vaak een appel of een kiwi of 2 kiwi’s of ananas, dat is trouwens vet-afbrekend (vers zonder sap). En in de avond gewoon een warme maaltijd, maar dan wel opletten dat je geen bord vol aardappelen eet of heel veel pasta en even geen pizza of frituur eten. Gewoon normaal gezond en dan ook belangrijk dat je in de avond niet meer eet. Je moet jezelf een ander eetpatroon aanmeten, maar ik was ook niet iemand die hiervoor al heel ongezond at hoor. Of veel koek snoep of chocolade at.

  Reageer
 61. butterfly ·

  ja tis chineese thee Pu-Erh thee tis beetje groen blauwe verpakking staat by de thee en koffie (bij het kruitvat)

  Reageer
 62. Dina ·

  uhm pu-erh thee? staat dat zo op de verpakking?

  Reageer
 63. butterfly ·

  nog een tip als je van thee drinken houd ik nam ook pu-erh thee dat kan je bij het kruitvat halen dat geef je ook een vol gevoel en dat stimuleert ook de vet afbraak en het reinigt het lichaam….ik vond het wel oke al ruikt het wel een beetje naar vis maar dat wendt ook wel hihi ik dronk daar in het begin 6 bakken thee van op een dag en dan het zakje 5 min laten trekken…staat ook allemaal op het pakje vermeld

  Reageer
 64. Dina ·

  Dank je wel voor je reactie.
  En goed van je hoor dat je al niet zo ongezond at,ik ben tegen over gestelde ervan.
  Ik ga proberen om op te letten met me voeding en minder proberen te snoepen..
  Dank voor je eerlijke antwoorden butterfly. grtjs Dina.

  Reageer
  • butterfly ·

   ik wens je egt succes! en hoop dat je op je gewenste gewicht komt! ik heb zelf 3 vriendinnen hier aan geholpen en mijn ouders ze zyn nu allemaal ongeveer een maand bezig en allemaal zijn wel wat afgevallen dus het zou jou ook zeker lukken! waar een wil is is een weg! :)

 65. Dina ·

  maar van horen zeggen dat veel fruit ook niet goed is,pfffffffff zo moeilijk dit alles.Eet je wel warme maaltyd in avond dan?
  grtjs Dina

  Reageer
 66. Dina ·

  Hai wendy,bedankt voor je mail,maar wil toch eff bij voegen,dat ik zei heb geen honger gevoel,maar na een paar uren wel erg trek.
  Daar baal ik zo van.
  Vandaar dat ik dacht elke 2 a 3 uurtjes een koffie nemen
  hoe heb jij het eigenlijk voor elkaar gekregen 10 kilo eraf?en in hoeveel tyd? groetjes Dina

  Reageer
  • butterfly ·

   je lichaam moet er ook even aan wennen en dat zal bij iedereen wel verschillen hoelang dat gaat duren natuurlijk.
   maar ik zelf ben heel veel fruit gaan eten en als ik honger had nam ik een stuk komkommer dat kan je gewoon onbeperkt eten zit niks in alleen vocht, en ik dronk veel water en in de ochtend eet ik yoghurt met granen en rozijnen heb je van elk merk wel in de supermarkt en smiddag gewoon twee broodjes en tussen door fruit of komkommer en water drinken. als ik bijvoorbeeld een koekje nam of chocolade werd ik er misselijk van en zat al heel snel vol. dus ik zou proberen om echt maar 1 kopje koffie een half uur voor je ontbijt in te nemen en als je lichaam er aan went word de eetlust minder en krijg je een snellere spijsvertering.

   ik ben in 3 maanden tijd 10 kilo afgevallen en niet denken dat ik in de sportschool zat want daar heb ik helemaal geen zin in haha

   succes groetjess

 67. Dina ·

  Hoi ik ben ook begonnen met green coffee 1000.
  Ik heb het gebruikt vanaf zondag 17-7,en ik vind het een lekkere koffie moet ik zeggen.
  Maar ik drink geen 1 per dag maar 4 per dag.
  Nu ik dit lees wat er allemaal over word gezegd,weet ik niet wat ik meer moet doen.
  Ik merk wel als ik die coffee drink,dat ik niet veel honger meer voel.
  Dat is natuurlijk fantastisch voor mij,vooral omdat ik echt dag en nacht zit te kanen.
  Maar door horen zeggen,horde ik dat green coffee perfect is.Nu betwijfel ik.Weet iemand of 4 perdag te veel is? groetjes dina

  Reageer
  • butterfly ·

   haj,
   4 keer per dag is veelste veel, er word geadviseerd om het niet vaker dan 1 keer per dag in te nemen. waarom weet ik ook niet precies, maar dat is wat ik zelf gelezen heb bij de bijsluiters die op internet staan vermeld.

   ik vind het echt een op en top goed product heb het 3 maanden gebruikt ben 10 kilo afgevallen ik doe het nu al een maand niet meer en ben nog geen kilo aangekomen, ik denk omdat het komt omdat je een hele andere spijsvertering krijgt

   gr wendy

  • Sabrina ·

   Hi Diana,

   Ik heb even jouw reacties zitten lezen, en 4 van die koffie per dag is denk ik niet zo goed hoor.. Ik gebruik het nu sinds 14-02 en de eerste 2 dagen had ik s avonds echt grote trek, echt meer als normaal haha.. ik dacht echt, wtf?! Is dit t nou… Maar daarna is t denk ik echt gaan werken.. in de ochtend een kofffietje met 1 zoetje, en na n half uur ontbijten.. veel water drinken, eten doe ik niet zo veel, omdat ik gewoon echt een vol gevoel heb.. toch dwing ik mezelf om wel ff te eten, wat kleins.. en heb er ook super veel energie door gekregen, wat ik voorheen absoluut niet had.. dus ik ben benieuwd.. heb nog niet gewogen.. wil dat de 21ste doen, want dan gebruik ik t precies een week.. de 14e woog ik 75kg, dus ik ben benieuwd!

   Hoop dat t bij jou ook lukt.. en ow ja.. de koffie moet je echt in de ochtend drinken.. heb t de eerste 2 dagen pas rond 11/12 uur gedronken, en ik denk dat t daarom geen effect had op me.. want daarna ben ik t rond een uurtje of 9/half 10 gaan drinken.. en na 30 min ontbijten, geloof me.. zit berevol tot een uurtje of 5!

   Wens je veel succes, jullie allemaal!

   Liefs,
   Sabrina.

 68. Butterfly ·

  Eind april ben ik begonnen met de groene koffie (Leptin 1000). Ik merkte meteen dat mijn honger gevoel in sterke mate was afgenomen en ook veel minder trek had in eten. Ik merkte daarbij ook dat ik wel suffer werd de eerste dagen en ook een droge keel had. Hierdoor ben ik toen meer water gaan drinken. Ik train er ook bij en probeer regelmatiger te eten en ook gezonder te eten. En zie de groene koffie niet meer dan een ‘hulpmiddel’ om mijn overtollige kilo’s kwijt te raken. Heb van alles geprobeerd, trainen, minder eten, maar merkte dat dat voor mij niet voldoende was. Ik woog eerst 89,5 en stond vanochtend op de weegschaal en zag dat ik nu 79,5 weeg. Nu ik bovenstaande verhalen lees over het overlijden van iemand, zet het me wel aan het denken en ga ik meer twijfelen. Ik weet dus nog steeds niet of het goed is of niet. Heb de groene koffie bij de natuurwinkel gehaald en niet besteld via internet. Mensen ik gebruik het nog steeds en ga proberen het wat af te bouwen, omdat ik nu ook meer train.

  Veel succes allemaal!

  Reageer
 69. butterfly ·

  Wat ook super werkt daar was ik trouwends mee begonnen voor de groene koffie is pu-erh thee dat kan je halen by het kruitvat 6 koppen per dag nemen ik was daar binnen 2 weken tijd 1.5 kilo afgevallen ….. Je moet er van plassen en je zit en vol van hahah je krijgt daarbij geen diaree zoals by andere afslank thee”s

  Maar by iedereen is t anders je moet daarbij natuurlijk ook op je voeding letten want als je er by gewoon nog vette dingen eet suikers of kolhydraten…dan kan je gebruiken wat je wilt maar dan helpt hjet ook niet

  Ilk eet zo ie zo geen snoep of chocola geen chips en niet meer eten na me avond eten…komkommers eet ik erg veel hahah daar zit alleen maar water in en het vult

  Reageer
 70. andrina ·

  Ik ben begin maart begonnen met de green coffee 800 van Lipton. Ik ben nu 1 kilo afgevalllen. Schiet niet op he! Zonde van het geld.

  Reageer
 71. Nieuwsgierig ·

  Ik ben erg benieuwd naar reacties op de groene thee van de Tuinen. Iemand ervaring?

  Reageer
 72. Paul ·

  Klinkt veelbelovend!
  Mijn ervaring met groene koffie (Leptin 800) is beduidend minder positief, maar wellicht verschilt het resultaat van afslankkoffie per persoon/lichaam!? Misschien dat ik dan toch maar een van de nieuwe varianten van Leptin of Yves Rocher bestel. Ik laat mijn ervaring binnenkort achter…

  Reageer
 73. butterfly ·

  hoi lezers
  ook ik heb dit product besteld dit is mij aangeraden door een vriendin.
  ik denk dat ik nu ongeveer 2 maanden de groene koffie van leptin gebruik….wat een wonder spul!

  het enige wat je moet doen is een half uur voor je ontbijt een kopje groene koffie nemen….smaakt naar koffie en ruikt er ook naar….ik bene geen koffie drinker maar vind het best lekker

  van bijwerkingen heb ik geen last, heb nog een normale stoelgang wel heb ik het wat vaker koud

  je eetlust word minder daardoor heb ik al voldoening aan een stuk komkommer of fruit als tussen door, in de ochtend een bak yoghurt met musli in de middag een broodje en savonds mn avond eten, wel allemaal kleine beetjes want snel vol zit ik wel, ook drink ik hierbij zn 1,5 liter water en groene thee.
  nu ik al even bezig ben word ik misselijk als ik al een plakje cake eet of een chocolaatje mijn maag is daar niet meer aan gewent denk ik, daardoor heb ik ook geen trek en geen zin meer in suikers of vetten,

  ik begon met 67 kilo en ik weeg nu 60 kilo ik ben 1.67 lang ik was niet te zwaar maar die love handles mochten er wel vanaf hah

  owja sporten doe ik er dus niet bij haha geen zin in geen tijd voor :$ :P

  kortom makkelijk en snel afvallen? nou gebruik leptin groene koffie! hahah

  succes!

  Reageer
 74. tijgertje ·

  Beste mensen,

  Ik gebruik de green coffee 1000 al 3 dagen. IK schrik wel van de reacties van mensen die green coffee hebben geprobeerd,dat ik ga twijfelen om het verder nog te gebruiken.
  Wel moet ik zeggen dat bepaalde mensen gelijk hebben betreft het minder willen eten en snel vol zitten. IK krijg inderdaad wel een droge strot,veel dorst. En het klopt, je valt af dmv minder te eten, maar misschien zit het ergens ook tussen de oren.ik probeer het een maand,kijken wat voor impact het heeft op me.moet wel zeggen dat ik al 2 kilo ben afgevallen in 3 dagen,schrik er zelf van,maar echt ben veeeeel minder gaan eten,mij kennende ben echt iemand die steeds grijpt naar iets,maar dat is nu niet zo.Maar dat zeg ik,in je hoofd denk je,ben bezig met afvallen dus vind je het zonde om te snoepen daarom ga je automatisch minder eten en snoepen,begin is het zo dat je een beetje suf word maar dat komt omdat je lichaam gewend is met de hoeveelheid eten die je naar binnenwerkt en dan ineens minder eet maar dat is mijn ervaring.. We zien het wel,succes iedereen….

  Reageer
 75. jos ·

  Heeft iemand de acaiberry soort van groene coffie geprobeerd
  Laat jou mening.

  Reageer
 76. Paul ·

  Iemand Svelta Café Minceur groene koffie geprobeerd? Dat is de groene koffie die wordt gepromoot / geproduceerd door Yves Rocher… Laat a.u.b. even weten als je er positieve dan wel negatieve ervaring mee hebt. Ik ben erg benieuwd; bij voorbaat dank!

  P.S. Ik ben overigens ook benieuwd naar meningen over de nieuwe ‘Red’ en ‘Pure Black’ varianten van Leptin.

  Reageer
  • Mirjam ·

   @ Paul

   Die producten van yves Rocher hebben bij helemaal niets gedaan! Heb nu net via een Groupon deal de leptin green coffee binnen. Ben nu pas op de derde ochtend dus kan natuurlijk nog niets zeggen. Ben in het afgelopen jaar 6 kilo aangekomen omdat ik tegen de overgang aanloop. Ik hoop dus dat ik er gewoon wat minder trek van krijg en dat de stofwisseling weer een beetje normaliseert (en dan bedoel ik niet het naar het toilet gaan want ik eet vezelrijk, maar dat gedeelte dat de hormonen en andere zaken die met het ouder worden samenhangen weer even op gang brengen) ;-)

 77. elisabeth ·

  heb nog een pakje green coffee over dus voor de gene die het over willen nemen

  Reageer
 78. Ngiet ·

  Ik heb 4-6x per week gesport met 3 maaltijden per dag en snoepen alleen in het weekend, welke mij heeft, stabiel en constant, doen laten afvallen. (15kg en nog steeds op gewicht in 1.5 jaar tijd)
  Ik heb groene koffie gedronken, welke mij heeft doen laten afvallen. (2 kg in 2 weken)
  Ik heb 1x het soepdieet gedaan, welke mij heeft doen laten afvallen (4kg in 7 dagen).

  Nu blijf ik al (ruim) een half jaar hangen op hetzelfde gewicht, maar ik wil nog 5kg, het liefst 10kg ZSM afvallen!
  Ik ga/moet gewoon weer actief worden en ga dus weer sporten!
  Ik ben opzoek naar een sportmaatje in Rotterdam.
  Ik wil weer 2x per week joggen en/of 2x per week baantjes zwemmen.

  Wie doet gezellig, maar met focus mee?
  Mjn conditie is momenteel NADA! ;-)

  Groetjes!

  Reageer
 79. sabina ·

  Beste Jos,

  Hoeveel keer per week dans je zumba en ga je naar fitness?
  heb je trouwens ook groene koffie van Lipton gebruik? en kreeg je er ook krampen in je darmen van?

  Groetjes,

  Sabina

  Reageer
 80. Sabina ·

  O Jee!!… welke is nou het beste Lipton 800 of green coffee voor slimmers!! kan iemand mij hier mee helpen!! want ik zit er echt mee dat ik 10 kilo overgewicht hebt. ik zit wel op fitness maar er gebeurt heel weinig!!

  Reageer
  • jos ·

   Beste Sabina

   Het beste dat je kan doen is gewoon minder eten.want als je sport
   En op de zelfde mannier blijft eten dan gaan die kilo’s ook niet eraf hoor.
   Het liefst je voeding. Beter gaan aanpassen minder suikers en vet.
   Ik ben in middels ook 10 kilo’s afgevallen en ik moet nog 10 eraf maar ik gebruik
   Geen enkel groene koffie of iets dergelijks ik ga joggen en ga ook naar de sportschool en
   Ik dans zumba en met een aangepaste voeding dus als het mij lukt moet het jou ook lukken.
   Ik wens je heel veel succes verder.
   Het gaat je lukken.Drink A.U.B geen koffie van lipton.

   Groetjes van jos

  • jos ·

   Ik doe 3keer
   per week zumbam
   En als je in Suriname woonde kon je met me mee.
   Maar ja helaas.
   Maar het lukt aardig hoor lekker gezellig .
   Ik informeer je verder over het afvallen en hoe het gaat met mij gaat hier.
   Als je beter je best gaat doen lukt het bij jou ook.

   Groetjes van josta

  • jolanda ·

   Niet minder eten, je hebt voedingstoffen nodig in je lichaam. Ga gezond eten, kom langs bij mij en dan nemen we je eet patroon door.
   Voed je lichaam zodat het niet om suiker en koolhydraten gaat vragen waar je dik, zwaar en vet van wordt. Van de juiste voeding krijg je energie en ga je er ook stralend uit zien!!
   DAT WILLEN WE TOCH !

 81. jos ·

  Het is verschrikkelijk
  Beste gebruikers van green coffie ik kan jullie vertellen dat er iets
  Verschrikkelijk is gebeurd mijn vriendin is komen te overlijden van green coffie
  Hebben de dokters gekonstateerd en 2 zijn opgenomen in het ziekenhuis met ernstige maagklachten.
  Dus dit is geen geintje heb je leven lief en kies voor de gezondste voedings.
  Ik waarschuw een ieder die green coffie lipton gebruikt
  STOP ER MEE……….!!!!!!!!!!
  Is dodelijk.

  Reageer
  • Jo ·

   Is dit echt gebeurd, want ik heb nu last van hartklopping en een
   versnelde hartslag vind dit heel erg eng vooral s’nachts heb ik enorm last en gaat mijn hart tekeer, heb nu metoprolol 50 mg v/d huisarts gekregen en moet deze 2 weken gebruiken. Ik ben al ongeveer 1 maand gestopt met de groene
   koffie maar heb nu ineens last van mijn hart.

 82. bol ·

  hoi

  Alles goed met groene koffie.

  Bol

  Reageer
 83. maureen ·

  Hallo allemaal,

  Ik heb vandaag mijn eerste pakje (leptin) green coffee 800 ontvangen, hoe gebruik je dit?, ik weet dat je het 1x per dag drinkt, maar drink je het s’ochtens vóór het ontbijt, tijdens het ontbijt, of maakt het niet uit.

  Reageer
 84. bounty ·

  Hoi allemaal,

  Ik heb ook de koffie gebruikt, lipton 800, ben zo’n 7 kg afgevallen, helemaal trots!! Ben begonnen in juni 2010 en heb 2 pakjes gebruikt. Ook ik had last van extreme droge keel, veel dorst, geen eetlust, moest mezelf pushen om te eten. Nu 5 maanden verder, sport nog steeds en eet niet veel meer destijds maar de kg vliegen er weer aan…jammer dus doe t nu met veel meer moeite… meer sporten maar tis voor mij een domper, en weer kopen is voor mij geen optie, beetje duur namelijk….

  Reageer
 85. Paul ·

  Ik heb groene koffie (Leptin 800) uit nieuwsgierigheid toch maar eens een paar weken geprobeerd… Conclusies: Ten eerste vind ik het enorm smerig; geef mij maar een goede espresso!… Ten tweede had ik niet het idee dat mijn honger er minder van werd… Ten slotte ben ik er geen gram mee afgevallen, terwijl ik het eetpatroon heb aangehouden dat ik voordien ook volgde. Ik zeg niet dat het voor anderen niet werkt, maar de beloftes op de website gelden voor mij in ieder geval niet.

  Reageer
 86. Patricia Bang Afoe ·

  Groene koffie of geen groene koffie?
  Belangrijk is dat je eerst van je zelf moet houden voordat je met het nemen van zo’n beslissing begint. Je moet je afvragen: wat zijn de gevolgen voor mij als ik dit product gebruik?
  Is het schadelijk voor mijn gezondheid.
  En hoe schadelijk is het? Ik heb wel vaker ziekenbezoek afgelegd en dan merk ik dat berouw komt na de zonde. Eerst doen we iets verkeert, dan gaan we een lijdensweg tegemoet en hebben er dan spijt van dat we bepaalde dingen hebben gedaan.
  Als het om gewone niet gebrande koffie gaat, dan is het toch eenvoudig om een klein koffiemolentje aan te schaffen en zelf je niet gebrande koffiebonen te malen. Dan weet je tenminste wat je drinkt. Als je iets koopt lees dan op de verpakking als er meerdere toevoegingen zijn gedaan en kijk als die schadelijk voor je zijn. Let vooral op je gezondheid. Het is niet prettig om een mens te zien lijden. Groeten Patricia

  Reageer
 87. Django ·

  @Carola, zoals ik in mijn reactie hierboven al aangaf zijn mensen die willen afvallen vaak ten einde raad en doen ze bijna alles om kilo’s kwijt te raken. Jouw reactie is alleen maar een bevestiging. Er zijn wereldwijd heel wat mensen overleden vanwege het gebruik van afslankproducten waar ephedrine- achtige stoffen in zaten. Hetzij chemisch, hetzij plantaardig.
  Amfetamine (speed) is weer een variant van efedrine. Dit geeft al aan wat een ernstige stof is het is en dat je zeker het gebruik niet lichtvaardig moet opnemen. Je kunt echt ernstige hartritme stoornissen krijgen. Er wordt zwaar misbruik gemaakt van mensen die willen afvallen. Laatst las ik een artikel….schrik niet…..dat ging over het lintworm dieet. Er zijn echt mensen die zich laten besmetten met een lintworm om zo kilo’s te verliezen. Waar leg je de grens? Mensen zouden zich eens moeten afvragen waarom ze teveel eten en hoe het komt dat ze overgewicht hebben.
  Ik heb op mijn blog al een aantal artikelen over geschreven over de redenen waarom mensen in het westen overgewicht hebben. Je hebt dit lang niet altijd zelf in de hand. Maar als je kennis hebt en informatie inwint kun je jezelf herprogrammeren waardoor het vele malen makkelijker wordt om (nep) voedsel wat wij hier voorgeschoteld krijgen te laten staan. Je wordt vanaf je geboorte al gebombardeerd met alles wat lekker is en waar je zgn. niet zonder kan en wat je zou moeten kopen. Mensen zijn het hele begrip van voeding kwijt. Daardoor krijg je van die uitwassen en een niet aflatende stroom van dieet goeroe’s en dieet producten. Ik hoop dat je (Carola) je jezelf gaat realiseren dat je maar één lichaam hebt waar je je hele leven mee moet doen en daar dus ook zorgvuldig mee leert omgaan. De meeste mensen zijn zuiniger met hun auto of meubels of scooter dan met hun eigen lichaam. Onbegrijpelijk in deze tijd waar er zoveel informatie beschikbaar is.

  Reageer
 88. Carola ·

  Ik ben er geen gram van af gevallen en heb de groene koffie 18 dagen gebruikt.
  Het is jammer dat het niet meer mag in Nederland maar ik zweer bij ephedra houdende supplementen daar val je echt kilo’s van af! In 2 maanden 10 kilo er af die er tot op mijn laatste zwangerschap na er nooit meer aangekomen waren. Nu sleep ik weer 10 zwangerschapskilo’s mee die ik er maar niet van af krijg, ook niet met mager eten! Ik baal echt dat ephdra verboden is anders wist ik het wel…….!

  Reageer
 89. sisi ·

  De groene koffie van nescafé, bevat maar 35% groene koffiebonen de rest is gewoon geroosterd. Onze afslankkoffie is gemaakt van 100% groene koffiebonen.

  In deze groene koffie zit dus alleen iets meer anti-oxidanten (goed voor de weerstand) dan in gewone koffie maar afvallen doe je er zeker niet van.

  Totaal niet te vergelijken dus.

  Ik hou het bij mijn eigen koffie en chocola.

  Reageer
 90. Apps ·

  Ik gebruik nu sinds een maand leptin green coffee 800. Van onderstaande problemen heb ik geen last, heb tot op dit moment geen verhoogde bloeddruk tenminste ik weet het niet of het zo is want ik ben niet onder behandeling van een dokter waardoor ik gecontroleerd word op mijn bloeddruk. In het begin was ik er een beetje sceptisch over, en voelde ik me ziek zwak en misselijk, maar achteraf bleek dit gewoon griep te zijn.
  Ik ben met behulp van de groene “koffie” tot nu toe 7 kilo afgevallen, omdat ik minder ging eten. En dat is toch uiteindelijk waar het om gaat. Niet het afvallen maar het minder eten.
  Ik heb in mijn omgeving nog meer mensen die het gebruiken. Allen zeggen dat ze minder snel het gevoel van honger hebben. Geen van allen heeft echt aanwijzbare effecten die te wijten zouden zijn aan de groene koffie. Het minder eten zorgt ervoor dat de stofwisseling van je lichaam zich moet aanpassen denk ik. Natuurlijk als je gewend bent om 20 keer per dag iets tot je te nemen, en ineens doe je dat niet dat je lichaam gaat protesteren.
  Iedereen die mij kent en mij nu ziet vraag inderdaad of ik ben afgevallen en daar kan ik trots ja op zeggen. En als ze me vragen hoe ik dat doe, dan antwoord ik steevast: Met groene koffie.
  Ik sport niet, de enige beweging die ik heb is op de fiets van en naar mijn werk, en af en toe een trapje op en af op mijn werk.
  Ik ben minder gaan snoepen, minder gaan snaaien door de dag. En als dit komt door het nuttigen van groene koffie dan zeg ik, hoera voor groene koffie.
  Ik merk dat mijn lovehandles en man boobs verdwijnen, en dat het vet wat ik nog heb niet meer zo blubberig is maar steeds vaster word. Een oud gezegde zegt: Ieder pondje gaat door het mondje. En ik zeg nu alles wat mij erbij helpt om minder door dat mondje te laten gaan komt er niet bij EN hoeft er dus ook niet af.
  Als je de klachten hebt als verhoogde bloeddruk of andere klachten dan zou ik mij gaan afvragen of het niet alleen aan de koffie ligt, maar of het ligt aan mijn eetpatroon en bewegingspatroon.
  Vroeger heb ik pillen gehad van de “belgische” dokter ik heb deze pillen laten onderzoeken en toen bleek dat ik gewoon amfetamine aan het slikken was. Alsof ik aan de speed was. Ik kan je zeggen ik ben toen in 2 maanden tijd 15 kilo afgevallen, maar dat kwam niet alleen doordat ik geen hap door mijn keel kreeg maar ook omdat ik zo energiek was dat ik wel moest gaan bewegen zodat ik niet gek zou worden van mezelf.
  Naar mijn mening zijn de mensen die klachten hebben van de koffie zowiezo al niet gezond en als je denkt dat je door het gebruiken of volgen van welk dieetprodukt maar ook en toch je normale eetpatroon blijven houden en nog steeds niet van de bank komen je gaat helpen met afvallen dan heb ik een nieuwsflash voor je. DAT GEBEURT NIET!!!!
  Dus als je het zo bekijkt dat de koffie je helpt om je hongergevoel te onderdrukken, je dus minder eet en je daarbij toch energieker te voelen. Dan kan ik je bijna garanderen dat je resultaat gaat zien. Want ondanks dat ik minder eet heb ik toch genoeg energie.
  Ik ben nu in ieder geval op zo’n gewicht dat ik overweeg om naar de sportschool te gaan. Om zo nog beter aan mijn gewicht, figuur en vet naar spiermassa om te zetten te gaan werken. Dat had ik dus niet gedaan als ik nog op mijn oude gewicht was en mijn oude eet en leefpatroon.
  Als ik die had behouden dan was de enigste oplossing om mijn mond dicht te naaien.
  Een vraag aan alle mensen hier met negatieve reactie’s: Waarom denk je dat Nescaffee nu ook ineens met groene koffie komt?
  Dus voor die mensen als groene koffie je niet helpt, of als je klachten hebt en je denkt dat die door de groene koffie vraag je dan eens zelf af of je gezondheid niet zowiezo al in gevaar is door je overgewicht.

  Reageer
 91. Anne ·

  Wie kan mij helpen!!!!!!!

  Ik gebruik nu 3 weken groene koffie (de echte) en ben nog maar 2 kilo afgevallen. snoepen doe ik niet. Eet niet veel en geen rare extreme vetten of calorie volle dingen. Wat doe ik verkeerd? Ik het begin was ik ook wat duizelig zoals ik las bij andere en heb geen honger gevoel.
  Wie kan mij tips geven.

  Reageer
  • aa ·

   Anne! Je bent zeker een Turkse? Ik ook! Ik heb hem ook gebruikt, maar ik eet gewoon roomboter en echte olijfolie. Die heb je nodig om vet te verbranden; dat is wetenschappelijk bewezen. Dat zegt ook Canan Karatay en ik geloof alles wat ze zegt. Ik eet geen brood meer. In plaats van brood eet ik nootjes (vooral walnoot). Omdat ik geen brood/pasta/rijst eet en meer vlees eet ben ik nu gezonder dan ooit. Green koffie helpt echt, maar ik loop ook elke dag 2 uur: zo’n 10 km.

 92. Ka-tje ·

  Hallo,

  ik heb de green coffe 800+ vandaag ontvangen, maar kan iemand mij vertellen hoeveel water ik bij zo’n zakje moet doen en of het gekookt water moet zijn of niet………

  alvast bedankt voor je reactie.

  Reageer
  • Apps ·

   Ik doe het zakje gewoon bij mijn ochtend oploskoffie. Is gewoon lekkerder vind ik, dan heb je nog het gevoel dat je echte koffie drinkt ipv thee met melk, wat ik anders ook heel lekker vind.

 93. sisi ·

  Sha-Amon, welke variant heb ji jdan gedronken? En wat eet en drink je erbij?

  Reageer
 94. sha-amon-em-su ·

  Ik heb een maand gebruikt maar er is geen verandering gekomen,nou mijn gewicht blijft hetzelfde terwijl ik weinig vet eet en kleine porties.
  Het ie wel lekker om iedere ochtend te drinken heb veel producten geprobeerd zelfs met dieëten het allemaal niet ik moet echt afvallen ben veelste zwaar ik weeg 87 kilo en ik ben 1.53.
  Kunnen jullie mij vertellen wat welke producten ik dan moet gebruiken ben al zolang mee bezig, ik zit op fitness en fietst behoorlijk veel drink heel veel water.

  Reageer
  • sara ·

   Hoi,
   Voor ik verder tik: hou je er strict aan, dan val je af!
   1.Tussen 8-12 ontbijt = 2 sneetjes bruin brood zonder boter, magere smeerkaas mag of runderrookvlees of plakje achterham (sowieso alles wat weinig calorieen bevat).
   2. Tussen 12-18 lunch = 250 ml magere melkproduct (zoetstof mag) en 2 appels en als je het niet redt nog meer fruit/rauwkost (peentjes).
   3. Tussen 18-20 diner= vlees/vis/ei (mag gebakken zijn) (jus mag, niet overdrijven) met veel gekookte groente (een kom met lekker veel sla en een magere dressing met gegrilde kipfilet of vis uit blik bijv.). Dus geen aardappels/rijst/pasta/brood/roti!!!!!!
   4.Overig: 8 grote glazen water/zwarte thee/zw. koffie (zoetjes mag) over de hele dag. Let op: je mag niets anders eten, dus ook niet een klein dropje.Vanaf 20.00 uur stoppen met eten. Red je het echt niet, neem dan maar iets magers zoals 1 rijstwafel of lekker verse ananas of ga naar bed! Als je dit 1 maand kan volhouden ben je gegarandeerd al ruim 5 kilo kwijt. Dit dieet is niet zwaar en zeker wel gezond, ik ben even lang als jij! Veel succes, zoveel mensen lukt dit, dus ook jou!

 95. Paul ·

  ’t Kan aan mij liggen, maar sinds het eerste relatief positieve nieuws over bepaalde varianten van groene koffie hoor ik verrassend weinig meer over groene koffie in zijn algemeenheid. Is de populariteit ervan enorm gedaald of zijn er nog steeds mensen die de bekende varianten of nieuwe varianten van groene koffie uitproberen? Ik ben erg benieuwd of er – naast Sisi en Ngiet – mensen zijn die succes hebben geboekt met groene koffie.

  Reageer
 96. sisi ·

  @ Django, en dat is dus de koffie die ik gebruik. Ben nu in totaal 9.4 kilo kwijt zonder streng te diëten en ik let alleen op wat ik eet. Dus gevarieerd. Maar ja deed ik daarvoor ook ivm met 2 jonge kids. Ik heb inmiddels ook hun chocolade drank geprobeerd, en smaakt lekker. Echter is dit geen afslank product maar een verstandige variant van “echte” chocolade drank.

  Reageer
 97. sisi ·

  Eindelijk goed nieuws voor de afslankkoffie die ik gebruik. Na maanden negatieve berichten door de Leptin koffie is van de Tuinen gestart met de verkoop van de NIET gevaarlijke afslankkoffie!

  Reageer
  • Django ·

   Zoals wonderwoman al aangaf is de Green Coffee for Slimmers 100% natuurlijk. Het is zoals gewoonlijk weer zo dat de “goeden onder de kwaden” moeten lijden. Zogauw er een hype ontstaat komen er ladingen goedkope namaakproducten uit China hier op de markt. Er is echt wel goede, natuurlijke afslankkoffie waar ook echt koffiebonen inzitten maar op de nepproducten zitten natuurlijk hogere winstmarges. De verkopers weten ook dat mensen die willen afvallen vaak extreme lichamelijke ongemakken op de koop toenemen. Hierdoor komen ze dan ook vaak in ongezonde en gevaarlijke situaties. Ik vind dit vaak erg kortzichtig van de kopers aangezien met een beetje spitwerk er genoeg info op het internet te vinden is. Nogmaals de Green Coffee for Slimmers is een goed product met een keuringsrapport. En zoals elk kwaliteitsproduct kost het dan ook wat meer.

 98. elizabeth ann ·

  Hoi , ik heb groene koffie van yves rocher gebruikt en ben 11 kilo afgevallen.
  Ik was vorig jaar 14 kilo aangekomen door Prednison, daar baalde ik vreselijk van.
  Via mijn tante in Austalie heb ik over de green coffe gehoord.
  Zij had me twee dozen opgestuurd en daadoor begon ik ook af te vallen.
  Ik kreeg wel hartkloppingen ervan en toen ben op die van yves rocher overgestapt.
  Ik eet gezond en drink veel water, groene thee en witte thee.
  Met lichte oefeningen erbij en het is goed vol te houden.
  Welwil ik nog 4 kilo kwijt, maar dat gaat me lukken!

  Reageer
 99. maja ·

  hoi, ik gebruikt ook en het is goed veder . gr maja

  Reageer
 100. Paul ·

  Hoi Sisi,

  Heel fijn voor je! Ik hoop voor je dat deze resultaten te danken zijn aan de koffiebonen en niet aan gevaarlijke toevoegingen.

  Iemand anders die groene koffie heeft geprobeerd met goede of slechte resultaten?

  Reageer
  • mitra ·

   hoi
   ik ben 2 dagen geleden begonnen met groen koffie.
   ik heb minder trek en heb meer dorst vooral s;avonds,ik gebruik groen koffie 1000. ik vraag me af wat is het verschil van 1000 en 8000 is?

 101. sisi ·

  Beste paul, zie mijn reactie van 29 augustus!

  Na 2 weken gebruik van de koffie kan ik jullie melden dat ik 1,9 kilo kwijt ben, en qua cm’ers ben ik kwijt:
  4 cm van middel, 2 cm van mijn bovenbeen, 1 cm bovenarm, 2 cm heupomtrek en 0,5 cm borstwijdte.

  Ik ga zeker nog even door.

  Reageer
 102. Paul ·

  Jammer dat de discussie stil ligt. Ik zou nog steeds graag reacties zien van mensen die succesvol (en blijvend!) zijn afgevallen met behulp van groene koffie. Bovendien ben ik benieuwd of zij andere soorten hebben gebruikt dan de bekende 800, 800+ en 1000 varianten van Leptin Green Coffee die mogelijkerwijs medicijnen bevatten. Wellicht dat er mensen zijn die de “gewone” groene koffiebonen weleens hebben geprobeerd of groene afslankkoffie van een ander merk…

  Reageer
  • WonderWoman ·

   Ik heb inmiddels een kopie gekregen van de keuring van Green Coffee for Slimmers (Groenekoffie.nl & .be) en dat ziet er wel ok uit op het eerste oog. Toch vraag ik me af wat de meerwaarde van deze koffie is. Ik heb de ingrediënten even kort bestudeerd (Coffee Arabica, Ganoderma Lucidum (Lingzhi), Cassia Tora, Rose Powder, Dietary Fibre (Glycine Max)) en kom tot de conclusie dat de werking vooral hierop leunt: – iets hogere stofwisseling door de arabica bonen (mooi verhaal op de website over anti-oxydanten, maar vooral cafeïne doet het werk) – licht laxerende werking door Cassia Tora (het enige wetenschappelijke onderzoek dat ik kon vinden van het verlagen van het vetgehalte in het bloed was een Koreaanse uit 2005, en is niet spectaculair te noemen) – voedingsvezels om er voor te zorgen dat je stoelgang beter is en je lichaam wellicht minder vet op neemt. Het probleem dat ik hier een beetje mee heb is dat een dubbele espresso en alle witte pasta/brood etc. vervangen door volkoren waarschijnlijk precies hetzelfde effect heeft.

 103. Paul ·

  Ik zou graag in contact komen met een producent van groene koffie dan die me kan uitleggen welk specifieke ingrediënt in groene nou eigenlijk helpt bij afvallen. Maar kom niet aanzetten met “natuurlijke ingrediënten”, “hoogwaardige kruiden”, “magnifieke plantenextracten”, “onwijs geweldige kruidenextracten”, “biologische ditjes” of “organische datjes”. Noem het gewoon bij de naam!

  Ik heb tot nog toe op geen enkele website van groene koffie terug kunnen lezen wat er nou zo geweldig is aan groene koffie (en ik heb er veel gezien, zowel Nederlandstalige als Engelstalige). Niet 1 website die zegt: groene koffie is ingrediënt 1 + ingrediënt 2 + ingrediënt 3 en samen zorgen deze ingrediënten ervoor dat: … en dat is bewezen middels het volgende wetenschappelijk onderzoek: … . Volgens mij is groene koffie allemaal 1 pot nat, namelijk: groene thee met toegevoegde medicijnen.

  Reageer
  • WonderWoman ·

   idd, daarom heb ik ook sterk het gevoel dat het allemaal 1 pot nat is. In aller haast worden nu blokjes geplaatst met bijvoorbeeld Goedgekeurd door: Federale dienst Voedselinspectie: NUT/PL/AS: 1577/1 om vertrouwen te wekken bij potentiële kopers, maar wat dit precies moet zijn is volkomen onduidelijk.

   Even Googlen op “Federale dienst Voedselinspectie” levert alleen maar links op naar sites over groene koffie. Is het een niet bestaande en zelf bedachte naam?

   Wij hebben deze inspectie dossiers inmiddels al opgevraagd bij een aantal sites, maar nog geen antwoord ontvangen. Bij ons hebben deze sites in elk geval het nadeel van de twijfel.

  • Paul ·

   @ WonderWoman:

   Haha, federaal duidt op een ‘bondsstaat’. In Nederland kennen we geen staten, maar provincies. De ‘Federale dienst Voedselinspectie’ is dus in ieder geval geen Nederlandse instelling. België is overigens wel nog steeds een bondsstaat, maar ik ken alleen de Belgische FAVV (Federaal Agentschap voor Veiligheid van de Voedselketen). Waarschijnlijk heb je gelijk en heeft iemand die Federale dienst Voedselinspectie uit zijn duim gezogen om lekker wetenschappelijk verantwoord over te komen. :P

  • WonderWoman ·

   ja ik dacht zelf eerst dat het een vertaling was de FDA oid, maar wat jij zegt klinkt al een stuk overtuigender dan mijn redenering :p

 104. sisi ·

  Hallo allemaal,

  Ik zelf ben gebruiker van groene koffie maar dan niet de variant hierboven.

  Ik ben er zeer tevreden over, want ik ben de nodige cm’ers en kilo’s kwijt geraakt.
  Van de zomer ben ik er mee gestopt om het effect te bekijken daarvan als ik het niet zou gebruiken.

  Ik was meer moe maar na een week was dat weg.
  En in 6 weken tijd ben ik 1 kilo aangekomen.

  Deze kilo was ik na 1 week koffie weer kwijt en zelfs overal ong. een 0,5 cm.

  Dus ik ga er weer voor met mijn koffie van groenekoffie.nl welke geen sibumatrine bevat.

  Reageer
  • WonderWoman ·

   en hoe weet jij dat de groene koffie van groenekoffie.nl geen sibutramine bevat? het staat ook bij green coffee 800 niet op de verpakking hoor ;)

  • anja ·

   en welke groene koffie gebruik jij dan?

  • andrea ·

   waar koop je die koffie via internet of in de winkel??alvast bedankt Andrea

 105. Ngiet ·

  Beste Orchid, als ik jou pak mag aangezien je het toch zal weggooien: graag!
  Wil je me aub mailen: ngietmoi@hotmail.com.

  Super bedankt en zie je mail tegemoet!

  Reageer
 106. Orchid ·

  ja hoor, heb het een keer gebruikt.
  Dus!!!

  Reageer
 107. Ngiet ·

  Als je het toch weg gooit, mag ik het dan?! :-)

  Reageer
  • andrea ·

   ik wil het koffie wel overnemem ik moet wel 8 kg kwijtraken wil je het mischien voor me doen…gr.Andrea

 108. Orchid ·

  Ik heb gisteren een pak groene koffie gekocht op advies van iemand. Vandaag voor het eerst gebruikt, maar na het lezen van deze berichten heb ik besloten de koffie niet meer te gebruiken. Zonder de koffie was ik al een paar kilo’s kwijt en dacht dat dit alleen sneller zou gaan. Neen, dus ik ga verder met sporten en gezond eten. Dat is veilig, iedereen weet dat en ik voel mij er beter bij. Dan maar een langere weg maar wel afvallen op een natuurlijke verantwoorde manier.
  Ik gooi het pakje nu weg.
  Trouwens ik gebruik bloedverdunners dus is de kans op een maagbloeing volgens mij groter.
  Badankt voor het delen van jullie ervaringen.

  Reageer
 109. Paul ·

  @ Ngiet:
  Het feit dat er verboden stoffen in groene koffie (kunnen) zitten vind ik al een minpuntje. Desalniettemin was ik benieuwd of er waarheid schuilt in de verhalen die ik over groene koffie heb gehoord.

  Een maagbloeding ontstaat niet zomaar, dus de minste of geringste aanwijzing voor een verband tussen groene koffie en een maagbloeding is voor mij voldoende reden om het te houden bij groene thee :D.

  Veiligheid boven alles wat mij betreft…

  Reageer
  • WonderWoman ·

   Efedrine heeft als mogelijke bijwerking dat het maagbloedingen kan veroorzaken (naast vele andere bijwerkingen), dus het is zeker mogelijk. Toch zat efedrine jarenlang in Stackers, en het percentage mensen dat daadwerkelijk een maagbloeding krijgt is wel gering. Wat dat betreft zijn bijvoorbeeld aspirine en ibuprofen niet veel beter.

 110. Ngiet ·

  Beste Jopie,

  Jammer voor jou zeg. Mij heeft het echt geholpen!

  Groeten!

  Reageer
 111. jopie ·

  Ik gebruik nu 20 dagen de groene koffie.
  Ik ben 1 kilo afgevallen en heb een enorme last van hoge bloeddruk gekregen. Persoonlijk voel ik mij helemaal niet zo lekker bij de koffie. Het zou ookveel te mooi waar te zijn, zijn. Afvallen met behulp van 1 kopje koffie.

  Reageer
 112. Ngiet ·

  @ Margriet: hoeveel overgewicht had je toen je de koffie gebruikte? Wat voor dieet had je er naast? Sport?

  @ Paul: Jij bent snel te veranderen van mening… :-D
  Ik bijvoorbeeld, ik raad de koffie aan: super product!
  We zijn allemaal verschillend, niet alleen qua innerlijk, maar ook qua uiterlijk.
  Margriet haar verhaal ken je nog niet, dus haar reactie is ook maar een (klein) stukje en totaal niet objectief.

  Reageer
 113. Paul ·

  @ Margriet:

  Buikkrampen en bloedingen? Ik wilde het groene koffie 800 spulletje eigenlijk eens proberen om te testen of het werkt… Ik zie er bij deze vanaf…

  Reageer
  • lin ·

   ik gebrtuik de green coffie een maandje en ben nu al 10, 5 klio kwijt geraakt
   ik heb nergens last van gehad,
   geen buikpijn of bloedingen. somigge mensen willen andere mensen
   onnodig bang maken, maar ik zou zeggen probeer het gewoon 2 weekjes en zie het resutaat. dan kun je altijd nog stoppen als het niet werkt,
   mensen met veel overgewicht vallen sneller af dan mensen die maar paar kilo overgewicht hebben. maar het werkt echt waar
   ik ben er super trots mee en je komt ook niet zo gauw meer aan & de honger gevoel is weg. ik zou zeggen probeer het gewoon even 2 weken!! en je zult zien dat het helpt!

   Groetjes,

  • raida ·

   Hoi Agnes, Ik gebruik nu 3 dagen Green Coffee 1500, maar ik heb er bijwerkingen van, zoals hoofdpijn, hartkloppingen, droge mond en onrustig gevoel. Had jij ook last van bijwerkingen? Of kan ik beter de green coffee 1000 gaan gebruiken? Groetjes

 114. margriet ·

  verschrikkelijke spul………heb een maandje gebruikt en ben bij de doctor beland vanwege abnormale buikkrampen en bloedingen. heeft wel geholpen een aantal kilootjes kwijt te raken. liever niet!!

  Reageer
 115. Paul ·

  Haha,
  Eigenlijk te gek voor woorden dat ze verboden afslankpillen vermengen met groene thee, het mengsel de naam “groene koffie” geven, en dat het vervolgens door duizenden mensen wordt gekocht. Het wordt steeds opnieuw bevestigd: overal is een markt voor…

  Reageer
 116. WonderWoman ·

  Ik lees dit artikel nu net, maar het is ook geen wonder dat Green Coffee 800 werkt als er efedrine en sibutramine in zit. Sibutramine is de werkzame stof in het medicijn Reductil, welke een jaar geleden uit de handel is genomen i.v.m. gevaarlijke bijwerkingen. Efedrine is al langer verboden in verband met een serieus verhoogd risico op hartklachten, hoge bloeddruk en beschadiging van de hartkleppen.

  Overigens is het online bestellen van Green Coffee 800 gewoon illegaal. Je importeert namelijk stoffen die verboden zijn, dus er is een redelijke kans dat het in beslag wordt genomen door de douane (een boete zal waarschijnlijk wel een beetje meevallen, tenzij je een hele pallet hebt besteld :p).

  Reageer
  • john ·

   ter ondersteuning van de reaktie van wonder woman:
   Google naar efedrine en subutramine (encyclopedie van Wikipedia) en lees eens de uitgebreide (bij)werkingen van deze middelen en waarvoor deze gebruikt worden. Wellicht helpt dit, mocht je de Green coffee willen gebruiken. Succes, John

 117. Ngiet ·

  Ik doe ook aan de Ramadan en neem gewoon in de ochtend een kopje groene thee en met iftar doe ik rustig aan, maar ik geniet wel hoor! Ramadan mubarek! :-)

  Reageer
 118. la vie ·

  Ben ook erg tevreden met Green Coffee 800. Daardoor ben ik ook in korte tijd veel kilootjes verloren en momenteel doe ik ramadan dus daarna zal ik met mijn nieuwe doosje weer beginnen en verder gaan waar ik was gebleven.

  Reageer
 119. diana ·

  ik ben gestopt met roken 6 januari en in februari groene koffie gaan gebruiken en 8.5 kilo afgevallen ik vind het heel goed en ik voel me eigen ook heel goed, beter als al die jaren voor de groene koffie.
  ik raad het iedereen aan maar dan wel de echten zonder troep erin.
  met de zilveren sticker erop green coffee 800 leptin opzoeken op google

  Reageer
 120. Stefanie ·

  Ik gebruik nu al 2 weken de Green Coffee 800 van Leptin en ben 5 kilo kwijt. Mijn honger gevoel is weg en ik eet gewoon 5 keer per dag kleine gezonde hoeveelheden. Ik vind het persoonlijk een wonder middel.
  Op de site van Green Coffee 800 staat nu ook een verklaring en uitleg dat hun producten geen sibutramine bevatten wat de laatste dagen wel in de media word beweerd. Dan nog zou ik het raar vinden als het een verboden product is, het nog steeds op die site word gekocht. Er word wel gewaarschuwd voor namaak producten die het zilveren logo’tje niet bevatten.
  Ik blijf het in ieder gewoon nog gebruiken en ben heel erg tevreden.

  Reageer
  • elisabeth ·

   Ik heb veel reacties gelezen o.a een paar waar mensen over hevige buikkrampen schrijven. Ze gebruikten allemaal de Green Coffee van Leptin. Ik begrijp dat jij daar geen last van hebt gehad?. Drink je extra veel water erbij? Ik heb net één zakje op maar gezien de negatieve reacties, schrik ik daar toch van. Hoop op een berichtje.
   b.v.d

  • Peter ·

   Beste… iedereen eigenlijk, Ik heb de groen koffie tabletten besteld en gelijk weer in de prullenmand gestoken! Tegenwoordig wordt iedereen maar geld uit de zakken geklopt en wat de gevolgen zijn is minder belangrijk; alles draait om geld! In de tabletten die ik aankocht “groene koffie extract” zat ook een stof E553(b) wat kan beschreven worden als talk en gelinkt is aan maagkanker, word ook gebruikt in gepolijste rijst en sommige chocolades. The end doesn’t justify the means! Is het dat allemaal waard vraag ik me af!? Je kan veel beter gewoon iets minder eten -en dat lijkt moeilijk- maar geloof me, je maag gaat dit sneller aanvaarden dan je denkt. En je hoeft niet te gaan joggen, ga eens wat fietsen of wandelen! Laat eens een schepje liggen in plaats van je hele bord leeg te eten. Doe eens gek en laat twee schepjes liggen. ;-) Maak er een gewoonte van en vooral geen frisdranken! En alcohol maar 1 keer in de week. Probeer al de suikers te laten; en geloof me, je zal nog veel meer afvallen! En dit op een veel gezondere manier en daarboven ga je dit zelf hebben bereikt, wat je zelfvertrouwen dan weer een enorme boost geeft. Minder suiker = gezonder leven! Veel succes!

 121. anneke ·

  efedrine zijn overigens verboden op de Nederlandse Vrije Handelsmarkt. Vandaar dat bepaalde soorten groene koffie enkel via het internet kunnen. lijk me duidelijk, efedrine, is een soort van speed, dus je ben lekker aktief, je blijf langer doorgaan, dus je beweeg meer
  dan normaal, kan je net zo goed naar de smartshop gaan. gewoon minder eten meer bewegen, als het allemaal ze makkelijk ging, hadden we maat 38.

  Reageer
 122. niek ·

  De genoemde stoffen zullen niet voor niets verboden zijn op de Nederlandse markt. M.i. is het daarom onverstandig om ze te gebruiken.

  Reageer
 123. Ngiet ·

  Hoi Paul,

  Ik heb alleen Green Coffee 800+ gebruikt en vind het een aanrader.
  Verder weet ik geen nieuwtjes.

  Reageer
 124. Paul ·

  Is er iemand die verschillende varianten heeft geprobeerd en me kan vertellen wat het verschil is en welke het beste werkt?

  Ik hoor overigens allerlei spookverhalen over medicijnen, verdovende middelen en zelfs gifstoffen de gevonden zijn in partijen groene koffie. Ik ben benieuwd wat hiervan waar is en of er uiteindelijk onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan naar de werking en de daadwerkelijke ingrediënten van groene koffie.

  Iemand nog nieuwtjes?

  Reageer
 125. Ngiet ·

  Ik heb dit geruime tijd gebruikt en ben zeker wel een paar kilo verloren.
  Ondanks dat ik geen koffiedrinker ben, gaat dit er wel in zonder suiker/zoetjes!
  Mijn trek mindert ook daadwerkelijk, kga maar weer eens verder, hihi!

  Reageer
 126. Surinaamse E ·

  Ik heb “green coffee 800” van leptin gebruikt, het is hier niet duur en het ook geen neppe. het kost maar 45 srd (= 11,25 euro).
  In het begin werd ik er duizelig van, kreeg minder eetlust en ben binnen een week of twee 5 kg afgevallen.
  Ik kon van alles eten, maar t verschil was dat ik minder at, omdat ik steeds een gevoel van volle buik had, ook kreeg ik veel dorst, dus veel water drinken.
  tot twee weken geleden ben ik gestopt, want ik heb nu last van darmkrampen en dat deed verschrikkelijk pijn. Ik had eerder van anderen gehoord dat je door groene koffie hiervan last kan krijgen….het is eigelijk inderdaad zo, alleen als je te weinig vocht opneemt (te weinig water drinkt).
  dus aan een ieder die groene koffie willen gebruiken raad ik aan heel veel water te drinken, want groene koffie heeft zijn voordelen, maar ook nadelen.

  Reageer
  • Eline Wijdenbosch ·

   Hoi beste E., ik woon nu in Suriname en zou heel graag die Koffie willen kopen, kan je ajb vertellen waar.

   En natuurlijk heel goede tip van jou over het drinken,

   groetjes Eline,

  • gonny ·

   hoi even een vraagje op welke site heb je die green coffee 800 besteld voor 11,95 groetjes Gonny

  • Luke ·

   dames, gewoon groene en Java Thee,helpt goed bij het afslanken,laat het geld toch niet uit je zak kloppen.

  • Deuninck ·

   mevrouw, waar heeft u deze groene Leptin 800 koffie gevonden?

 127. nobels luc ·

  ik ben benieuwd na de reacties

  Reageer
 128. H ·

  ik heb bijna een maand lang de koffie gebruikt en daarbij heel weinig gegeten. De eerste week viel ik 5 kg af. Alles bij elkaar ben ik ongeveer 10 kg afgevallen. Het kwam zeker niet door de koffie want ik at letterlijk niks. Kenissen die wel normaal eten en de koffie gebruiken zijn max 2 kg afgevallen.
  Ik raad niemand de koffie aan want ik heb nu heel vaak last van buikpijn en heb 3 maanden lang hevige constipatie gehad, wat nu nog steeds niet over is.

  Reageer
  • Deuninck ·

   mevrouw,

   in tegenstelling van groene koffie, zou ik u aanraden de effecten van chicorei gezond op het internet op te zoeken en veel volle yughurt met bifidus te verslinden.

   Koen Meus heeft een recept met groene kool, 1/4 groene kool, 1/2 halve appel, 6 fijngekapte okkernoten, 3el yughurt, 3el mayonaise, platte peterselie, peper en zout. ook zijn koude patatjes/appel met haring zijn verukkelijk fris om af te vallen. appels hebben de hoedanigheid het lichaam te reinigen en zeker de lever. jammer dat alles bewerkt is met bewaarproducten die zeer nefast zijn voor het lichaam. denk dat uw darmen gevoelig zijn aan stress. zij zijn de basis van een gezond lichaam en zijn daarom heilig.

  • Dina ·

   Beste h.
   Hoe staat het nu met je gewicht?
   Ik zie is nu bijna een jaar geleden dat je green coffee
   dronk.
   Wil graag je reactie horen a.u.b.
   Groetjes Dina.

  • Moortje ·

   Als je heel weinig gaat eten, krijg je al vrij snel verstopping, denk niet dat het door de koffie komt.

  • Greta ·

   Beste H. en anderen, Het is inderdaad zo dat groene koffie alleen maar zorgt voor buikpijn en constipatie maar afvallen doe je er niet van. Al minstens een maand ben ik groene koffie aan het drinken en het resultaat op de weegschaal is nog altijd hetzelfde. Ik ben normaal een zoetebek maar heb speciaal alle snoep links laten liggen om toch maar zo snel mogelijk resultaat te krijgen. Maar niks hoor. Veel beloven maar weinig waarheid. Niet dat ik nu nadat mijn voorraad groene koffie op is weer aan het snoepen ga, maar de beste manier om af te vallen is nog steeds gewoon op je voeding letten. Dat heb ik hiervan wel geleerd. Voor zij die toch in groene koffie geloven, nog veel succes. Groetjes, Greta

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.