Een grotere penis binnen 5 minuten?… Scheer je schaamhaar!

Schaamhaar scheren grotere penisEen grotere penis… Talloze mannen hebben er een intense – bijna obsessieve – drang naar. Het is dan ook niet voor niets dat mailboxen worden overspoeld  met mailtjes over erectiepillen, penisvergroters en andere middelen die het mannelijk geslacht in omvang zouden doen toenemen.

Helaas zijn er geen wondermiddeltjes die de lengte of omtrek van de penis blijvend kunnen vergroten. De enige methode die wel werkt is een operatieve ingreep, maar een operatieve penisvergroting is pijnlijk en zeer risicovol. Daarom hierbij een methode om binnen 5 minuten een (optisch) langere penis te bewerkstelligen: je schaamhaar trimmen of scheren.

Voordelen van schaamhaar scheren / trimmen

Het scheren of trimmen van je schaamhaar heeft tal van voordelen. Zo vinden veel mannen (en vrouwen) het simpelweg prettig aanvoelen als het schaamhaar rond de penis wordt getrimd of geschoren. Bovendien is het scheren van je schaamhaar hygiënischer en praktischer bij orale seks. Een bijkomend voordeel is dat je penis beduidend groter lijkt als je je schaamhaar kortwiekt.

Grotere penis door optisch bedrog

Als het er tussen je benen uitziet als een te vaak gebruikte staalspons, dan wordt het tijd om je schaamhaar bij te werken. Als je je schaamhaar ongeremd laat doorwoekeren, overlapt het namelijk de schacht van je penis. Hierdoor wordt je penis optisch gezien korter. Je ziet immers alleen het deel dat onder het schaamhaar uitkomt. Als je je schaamhaar trimt ‒ of volledig wegscheert ‒ kun je tot op de basis van de schacht kijken. Hierdoor ziet je penis er tot enkele centimeters langer uit!

Grotere penis – Scheren of trimmen

Het effect van je schaamhaar scheren is behoorlijk indrukwekkend. Het werkt gegarandeerd beter dan penispompen, kruidenpillen of andere twijfelachtige middelen die je op internet tegenkomt. Voor trimmen kun je het best een klein nagelschaartje (zo een met een bochtje in het knipvlak) of trimapparaatje gebruiken. Als je je schaamhaar volledig weg wilt scheren, kun je een handscheermes of “personal shaver”, “intimate shaver” ofwel “intiem scheerapparaat” gebruiken.

2 reacties op “Een grotere penis binnen 5 minuten?… Scheer je schaamhaar!

 1. Karel ·

  Helemaal waar! Sinds kort scheer ik mijn schaamhaar ook, en het voelt allemaal veel schoner en lekkerder. En het leuke is: Mijn vriendin is het hier helemaal mee eens! Toen ik voor de eerste keer wilde scheren, heb ik op internet naar een video gezocht waarin het precies uitgelegd werd en vooral voorgedaan werd. Vreemd genoeg vond ik maar één filmpje. Voor mij was dit de redding om het goed te kunnen doen. Succes allemaal!

  Reageer
 2. C. ·

  Je schaamhaar scheren is een hygiënische onderdeel van je verzorging. Zowel bij de penis als de vagina. Het ligt aan jezelf. Zelf scheer ik mijn penis wel 3x per week voor de hygiëne. Bovendien staat het verzorgend.

  Wel hou ik er een streepje in het midden over. Zeg maar The Brazilian of landingsbaan, zoals het vaak genoemd wordt.

  Reageer

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.