Schoonheid zit hem in het oog van de toeschouwer. Iedereen heeft een mening over de vraag of het beter is om kort of lang, dun of vol, blond of brunette te zijn, enz. Sommige mensen houden van de volledig natuurlijke look, terwijl anderen houden van een dramatische rode lip en een donker rokerig oog.

Als het om schoonheid gaat, is het enige dat telt dat JIJ je goed voelt in je eigen huid en je kunt uitdrukken op de manier die je wilt. Dat gezegd hebbende, hebben we een aantal tips die de schoonheid die je al hebt zullen verbeteren – en ze zijn allemaal supermakkelijk en snel! Probeer enkele van deze tips hieronder uit.

1. Vul je wenkbrauwen in

vrouw-knap-blij

Wenkbrauwen zijn belangrijk omdat ze je gezicht echt omlijsten. Het is bewezen dat borstelige, volle wenkbrauwen vaak de voorkeur hebben. Om ervoor te zorgen dat je wenkbrauwen “on fleek” zijn, kun je proberen wenkbrauwextensions te krijgen, wenkbrauwgel of -poeder te gebruiken, of zelfs microblading te krijgen, waarbij ze in wezen de perfecte wenkbrauwen erop tatoeëren. We weten dat dat eng klinkt, maar als je naar een expert gaat, ziet het er geweldig uit!

2. Laat je halslijn zien

Soms als vrouwen denken aan het laten zien van huid om er sexy uit te zien, denken ze dat ze veel decolleté moeten laten zien, maar de waarheid is dat dat niet hoeft! Je halslijn of decolleté laten zien zonder al te veel decolleté kan heel aantrekkelijk zijn. Het is vrouwelijk, flirterig en laat je verlangen naar meer. Het vestigt ook de aandacht op de lengte van je hals. Probeer om deze look te bereiken een off the shoulder shirt of cold shoulder trui te dragen. Om het meer te benadrukken kun je eigenlijk een highlighter nemen en je sleutelbeen benadrukken. Probeer wat lange maar sierlijke kettingen in laagjes te dragen om echt de aandacht te trekken.

3. Draag nude hakken

Je weet waarschijnlijk al dat het dragen van hakken je aantrekkelijker zou moeten maken, omdat je daardoor langer lijkt, met een betere houding loopt, en zelfs je booty een lift krijgt. Niet te vergeten dat hakken je vrouwelijker doen lijken, waarvan bekend is dat ze de aantrekkelijkheid verhogen. Maar waarom nude hakken? Omdat het de illusie wekt dat je langere benen hebt. Je kunt nude hakken dragen bij jurken, rokken of jeans. Omdat het een neutrale kleur is, past het vrijwel overal bij. Probeer vandaag nog een paar nude hakken te kopen en zie hoe geweldig je benen eruit zien!

4. Verhelder je ogen

make-up-tips-hazelnootkleurige-ogen

Als je een bril draagt kun je lenzen bestellen zodat je ogen zichtbaarder worden. Als je in iemands ogen kijkt, is meestal het eerste wat je opvalt de kleur. Zijn ze bruin, groen of blauw? Maar het witte deel van je ogen is wat ze echt doet oplichten. De manier om je ogen op lange termijn witter te maken is natuurlijk gezond eten en goed slapen, maar een directe manier is het gebruik van oogdruppels. Dit hydrateert je ogen, vermindert roodheid en maakt ze onmiddellijk helderder. Gebruik ze niet elke dag, alleen als je ogen droog of rood zijn of als je een opkikkertje nodig hebt.

5. Draag rood

Als je aan sexy denkt, aan welke kleur denk je dan? Als je bent zoals de meeste mensen, denk je waarschijnlijk aan rood. Waarom? Misschien omdat rood een kleur is die verbonden is met liefde en passie. Denk er eens over na, rode lippenstift, rode lingerie, rode harten voor Valentijnsdag, rode rozen, rood is overal als het met liefde te maken heeft. Als iemand rood draagt, voelt men zich automatisch meer tot hem aangetrokken.

In de studie “Oxygenated-Blood Colour Change Thresholds for Perceived Facial Redness, Health, and Attractiveness,” kreeg een groep mannen foto’s te zien van een vrouw. Voor sommige mannen droeg de vrouw op de foto een rood shirt. Voor anderen droeg precies dezelfde vrouw een blauw shirt.

Uit de resultaten bleek dat de mannen de vrouw in het rood aantrekkelijker vonden dan dezelfde vrouw in het blauw. Ze waren ook meer geïnteresseerd in afspraakjes met de vrouw met het rode shirt. Toen de mannen werd gevraagd of de kleur van haar hemd enige invloed had op hun aantrekkingskracht, meldde verrassend genoeg geen van hen dat dat het geval was. Dit geeft aan dat kleur onze oordelen op een onbewuste manier beïnvloedt. We beseffen niet eens dat we ons er meer toe aangetrokken voelen.

Probeer maar eens rode lippenstift of een rode jurk te dragen om echt op te vallen in een menigte. Zelfs het hebben van rode nagels of het dragen van rode oorbellen kan je kansen vergroten om aantrekkelijker over te komen.

6. Bereik een gezonde glans

Het hebben van een gezondere huid kan het uiterlijk van acne, rimpels, adertjes en verkleuringen minimaliseren. Als je ‘s morgens wakker wordt en je huid ziet er net zo moe uit als je je voelt, is er een manier waarop je die gezonde gloed kunt vezekeren.

Met een combinatie van highlighter, blush en bronzer kun je je huid er bedauwd en fris uit laten zien, en je huid en botstructuur zullen opvallen als je op de juiste plekken highlight en contouren aanbrengt. Deze subtiele “No make-up” of “I woke up like this” look begon in 2018 trending te worden. Daardoor zijn er genoeg merken die je kunt proberen.

7. Draag lippenstift of lipgloss

Lippenstift is een belangrijke schoonheidstruc waar de meeste vrouwen niet zonder kunnen. Het dragen van lippenstift brengt de schoonheid in je naar boven en omlijst die prachtige glimlach. Ook trekt het de ogen van mensen naar je lippen, wat hen dan natuurlijk doet denken aan zoenen.

Je hoeft geen donkere kleur te dragen om er aantrekkelijk uit te zien. Zelfs een nude kleur met een glanzende gloss trekt de rest van je look echt samen. Als je een lipproduct draagt, zullen je lippen er gehydrateerder en gezonder uitzien, wat altijd een pluspunt is.

Afgezien van de cosmetische aantrekkingskracht, is het mooiste van lippenstift dat je je er zelfverzekerder en meer opgemaakt door voelt. Er gaat niets boven een goede lip om je dag op te fleuren!

8. Maak oogcontact en glimlach

vrolijk-vrouw-blij

Oogcontact maken en glimlachen lijkt misschien niet belangrijk, maar dat is het wel degelijk. Oogcontact maken laat zien dat je zelfverzekerd bent en aandacht geeft aan degene met wie je praat. Door te glimlachen lijk je extravert en meer benaderbaar. Als er iemand op een feestje was met wie je wilde praten, zou je toch niet op hem of haar afstappen als hij of zij fronst of altijd op de telefoon kijkt? Nee. Want dan lijkt het alsof ze met rust gelaten willen worden.

9. Maak je glimlach witter

Het hebben van wittere tanden kan je er jonger en gezonder doen uitzien. Rechte en witte tanden zijn tekenen van een goede gezondheid. Hoewel je je tanden niet direct recht kunt maken, kun je ze wel witter maken door witmakende strips te gebruiken, witmakende mondspoeling, of ze professioneel te laten bleken bij je tandarts. Wat betreft het rechtzetten zal het tijd kosten. Maar er is geen betere tijd om te beginnen dan het heden! Je kunt met je tandarts bespreken welke methode voor jou het beste is.

10. Draag vanille

Men heeft lang geloofd dat vanille een natuurlijk afrodisiacum is. De zoete, gastvrije geur van Vanille heeft een euforisch effect dat een sensuele stemming oproept. Als je op zoek bent naar een geur die sexy is, dan wil je een geur waar vanille in zit. Het is bewezen dat mensen de voorkeur geven aan geuren die hen herinneren aan troostende situaties. Vanille is een zoete, warme geur die mensen doet denken aan hun kindertijd.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.