O jee… De trend is wederom gezet. Weg met de “standaard” diëten die maanden duren. Het is tijd voor een NIEUW crashdieet gebaseerd op intermittent fasting (IF) oftewel intermitterend vasten (IV)! Dit keer is het een dieet waarbij je drie dagen moet afzien en vier dagen normaal kunt eten. Uiteindelijk zou je hiermee 3 tot 5 kilo afvallen, tenminste als alles meezit.

Voedingsschema

Dit is het voedingsschema voor dag 1:

 • Ontbijt: 1 geroosterde boterham met pindakaas, 1/2 grapefruit of sap ervan + koffie of thee (evt. met zoetjes)
 • Lunch: 1 geroosterde boterham, 100 gram tonijn (uit blik, op water) + koffie of thee (evt. met zoetjes)
 • Diner: 100 gram mager rundvlees of kipfilet, 200 gram sperziebonen, 200 gram wortelen, 1 bolletje vanille-ijsje, 1 appel + koffie of thee (evt. met zoetjes)

… en geloof me, dag 2 & 3 zijn niet veel beter. Iets in mij zei al dat dit niet ging werken. Maar ja, onder het motto ’try before you die’ heb ik mij er bij wijze van Gezond’r-experiment tóch toe aangezet, dus ik kan zeggen dat ik een poging heb gewaagd…

Is 3 tot 5 kilo afvallen mij gelukt?

Feliciteren is helaas niet op z’n plaats, want na dag één heb ik het al opgegeven. Ik voelde me kandidaat voor het World Food Program der Verenigde Naties. Het is dus géén aanrader! Nul komma nul energie met als gevolg dat je nóg minder beweegt en nóg langer voor de tv hangt. Als je gewend bent om gezond te eten en volop te bewegen, is een dergelijk crashdieet funest voor je energieniveau en motivatie… Conclusie: NIET DOEN! Ga liever op een constructieve manier 5 kilo afvallen.

 

Mocht je toch geïnteresseerd zijn: klik dan HIER

88 Reacties

 1. hey mensen , k heb een lijst gemaakt voor afvallen en İK ga daar OOK aan beginnen. 1: in de ochtend havermout met yoghurt of kwark yoghurt. 2: in de middag als lunch een salade of 2 crackers met kaas en komkommer + water ( het kan ook fruit zijn ). 3: in de avond vlees of 2 tosties met kaas en tomaten. ik hoop dat ik jullie wat advies / tips heb gegeven en veel suc6 met afvallen! ;) PS. zeg het tegen me als jullie afgevallen zijn of het gelukt is met wat ik jullie heb gegeven als een dieet lijst :)

  • Dit is geen dieet, maar een onzinnig lijstje van enkele willekeurige voedingsmiddelen: havermout, yoghurt, kwark, “salade”, crackers, kaas, komkommer, tomaten, “fruit”, vlees en tosti’s. Al met al heel veel zuivel (kwark, yoghurt en kaas), heel weinig groenten (salade, waaronder komkommer en tomaat), ongezond broodachtigen (crackers en tosti’s), havermout en eventueel wat vlees en fruit… Nou nou, daar heb je echt wat aan als je wilt afvallen! En tips heb ik al helemaal niet gelezen… Thanks but no thanks…

 2. Hey mensen, Vergeet niet te kijken naar lengte en gewicht, bijvoorbeeld: Persoon van 1.90m en 120 kilo valt sneller af dan persoon van 1.70m en 60 kilo.

 3. Hee, ik heb donderdag een feest en het is nu dinsdag. ik moet een hempje aan ik schaam me voor mijn onderbuik die is nogal rond en breed. Denk je dat ik het in twee dagen een beetje voor elkaar krijg? Niet 20 kilo natuurlijk maar één of twee? Ik lees wel dat het dieet hierboven niet goed is, maar wat moet ik doen?

  • Draag een high wasted broek. Dat verbergt je buik. En eet 2 dagen enkel 1 yoghurt per dag.

 4. Heeeej allemaal, Ik ben denk ik een van de jongste hier 13 ..( over een paar weekjes 14 ). Ik wil heel erg graag 15 kilo (max.) afvallen in een ongeveer een maandje. Ik heb nu namelijk wat kilo’s overgewicht. Ik dacht nooit dat ik aan diëten zou doen, of op z’n minst op m’n lijn letten, maar door medicijnen moet het nu wel. Ik voel me niet fit en goed door mijn gewicht. ( ik was namelijk depressief door mijn vader met schizofrenie en met wie ik veel heb meegemaakt. En met ook nog een TTO opleiding ( tweetalig vwo ). Werd het allemaal wel heel lastig.) Ik ben heel dankbaar voor mijn medicijnen , ik voel me er een stuk beter door. Alleen het nare is het aankomen ervan.(heeft deels ook met jezelf te maken, hoor!) Dus ik ga door sporten en gezond eten hopelijk een halve kilo per dag afvallen zodat ik aan het eind van de maand 15 kilo, dus ben afgevallen. Het is best veel, dat weet ik maar ik ben gemotiveerd en ik ben benieuwd. Ik zie et als een uitdaging , maar ik ga et niet forceren als het niet lukt, dan lukt het niet. Ik heb al genoeg meegemaakt en wil niet een of andere eetstoornis erbij. Ik wou iedereen even succes wensen met et afvallen en denk eraan et is voor je gezondheid en jezelf. Het moet geen obsessie worden! Groetjes

 5. t kan wel. ik heb n snelle stofwisseling. ik eet s ochtends 2 gekookte eieren en verder heel de dag niks. maandag en dinsdag waren lastig, woensdag en vandaag niet. tussendoor n appel en een smoothie op, ben nu 3 kilo kwijt.

 6. Het is simpel om af te vallen. Kijk eerst naar wat je zoal eet heel de week. Stop met de vette happen, en frisdranken met suiker. Smeer minder boter op je brood, gebruik iets minder tijdens het bakken. Eet minder eidooiers, en laat yoghurtjes en andere zuivel staan na een maaltijd maar eet bv vers fruit, of anders vers fruit met een klein beetje ijs erbij zodat je toch nog een bron van zuivel binnenkrijgt. Dan is het belangrijk om dagelijks te bewegen. Je hoeft niet eens te zweten, dus kun je ook simpele oefeningen doen, maar dan wel wat langer doorgaan. Zelf ben ik in 3 maanden 15 kilo afgevallen door op te letten met voedsel en veel te bewegen, ik fitness op Kinect Yourshape op de xbox 360, en dat bevalt erg goed. Het is beter dan naar een sportschool gaan vind ik. Als je dat een week vol houd zul je je al fitter voelen, als je een sessie van een half uurtje hebt gehad, bv 7 x 4 minuten oefeningen doen, voel je je meteen wat fitter. Ik ben niet eens echt op dieet, ik eet gewoon veel fruit en wat groente, en bruine boterhammen met beenham, of een blikje tonijn, gewoon in olie, af en toe een stuk appeltaart of vruchtenvlaai, soms een lekkere 200 gram zak chips. je hoeft niet op dieet als je gewoon normaal eet en elke dag beweegt.

 7. Ik ben vandaag begonnen, alleen ik doe het wel anders: ik drink de hele dag door alleen water of thee (zonder iets erin!!) en dan minstens 8 mokken thee of 8 glazen water en dan eet ik voor de rest niks. Als ik toch heel erg zin krijg in iets lekkers dan pak ik even snel een kauwgom, ik spuug wel het pepermunt laagje uit, en dan hou ik dus alleen het echte kauwgompje over zodat ik daar ook niks van aan kom. het avond eten moet ik wel mee eten want anders kan ik niet fatsoenlijk sporten (dat doe ik 5 keer per week) ongeveer 11 uur per week. en dat avondeten eet ik dan van te voren. Het toetje eet ik niet. tips: Als je in de klas zit en je verveeld je dan moet je gewoon met je benen gaan wiebelen, zorg er in ieder geval voor dat je benen en voeten de hele tijd in beweging blijven. Als je dit de les volhoud (50 min) dan verbrand je ongeveer 270 calorieën!! en blijf (als je kan uitslapen) lang in bed liggen want dan kan je niet gaan snoepen! en doe ’s nachts oefeningen want dan kan je niet snel naar beneden gaan om iets te eten. als je zin hebt om iets te eten, drink dan heel snel een glas ijskoud water, dan heb je gelijk geen honger meer!!!! xxx

 8. Alsjeblieft mensen, denk eens realistisch! In 3 dagen 3 tot 5 kilo afvallen is ONZIN! Het enige wat je kwijtraakt is vocht en spiermassa. Je houdt jezelf ermee voor de gek! 5 kilo in 3 dagen red je nog niet eens als je ziek bent en niets eet of drinkt! De enige manier om af te vallen is toch echt de LANGE METHODE: meer bewegen en gezonder eten. 0,5 tot 1,5 kg per week moet je niet overschrijden om op gewicht te blijven!

 9. Hallo ik ben 16 jaar en ben 172cm en 64 kg, & ik wil graag 5 kilo kwijt! daarom ga ik morgen met dit dieet beginnen. die echt veel willen afvallen raad ik dokter frank aan, dat is het eiwitten dieet! mijn moeder doet het ook en is al 18 kilo kwijt in 3 maanden! ik moet je er wel bij zeggen, dat het in het begin heel snel gaat, maar later gaat het steeds langzamer..

 10. hallo ik zoek mensen die weten want ik moet 20 kilo afvallen maar heb het financieel niet breed wie heeft er tips voor mij? mail mij dan ik met echt heel hard nodig afvallen met een goed dieet die niet veel geld kost

 11. jongens, het is vrijdag en ik MOET voor dinsdag ongeveer 2 tot 3 kilo zijn afgevallen.
  wie heeft het allerbeste dieët voor mij?

 12. Ik ben nu al 2 dagen bezig en nog niks afgevallen hoe kan dat ik ben 1.72 en weeg 59.5 kg ik eet 1 geroosterde broodje met pindakaas s ochtends en 1 broodje s middags. s avonds eet ik mijn avond eten gewoon. in de middag pak ik wel is een snoepje maar dat moet toch kunnen? ik sport ook elke dag namelijk wil iemand mij zeggen hoe ik snel 5 kilo eraf krijg??!!

 13. Hmmm sorry hoor, maar dit is echt geen onzin dieet. Heb het zelf ook gedaan 2 jaar terug, ben toen in 2 maand 12 kilo afgevallen. En daarna ben ik er mee gestopt omdat ik mijn steef gewicht bereikt had, en daarna toch nog afgevallen, en niet meer aan gekomen. Je moet er de eerst drie dagen even tegen aan, want je krijgt een hongergevoel, maar dat komt omdat je maag kleiner word! Maar na die drie dagen is het geen enkel probleem meer… En in beweging blijven. Super dieet, ik kan het iedereen aanraden!

 14. Wat een ongelooflijk onzindieet! Behalve het diner zijn het echt trieste hoeveelheden. Je kan beter twee boterhammetjes met iets gezond eten dan eentje met pindakaas en kan iemand mijn uitleggen waarom er in GODSNAAM vanille-ijs op het menu staat?! @ Sandra: als ik pas om 14.00 uit bed zou komen zou ik dat trucje ook wel kunnen. Wat dacht je van een vakantiebaantje voor het geld en de extra beweging en meisje, een appel is geen maaltijd. Echt niet.

 15. Ik ben 1.70 en weeg 70 kilo en ben 16 jaar. Ik wil graag 10 kilo afvallen. Veel drinken werkt best goed en een beetje sporten helpt wel een beetje maar ik kan niet zomaar vragen aan mijn moeder of ze iets anders wil koken. Ik moet het doen met ontbijt en middageten en geen tussendoortjes.

 16. Hallo allemaal! IK HEB 5 KILO AF KUNNEN VALLEN. en dat heb ik zo gedaan; als ik opsta dus ik sta meestal om 14:00 op 1 sneetje brood met tomaten daarna als ik honger heb dus om 18:00 uur ongeveer een appel, daarna ALLEEN FRUIT ALS IK ZIN HEB en natuurlijk niet vergeten heel veel water. Ik heb nu 5 kilo afgevallen maar zie niet veel verschil weet ook niet hoe het komt maar nog 5 kilo afvallen tot dat school begint, oh vergeten te zeggen ik ben 15 1.67 en nu 70/71 kilo is het bij jullie ook dat je bij 5 kilo afvallen niet veel verschil ziet?

 17. WIL JE VERMAGEREN IK BEN OP 14 DAGEN 15KILO VERMAGERD DOOR ALLEEN APPELS TE ETEN ZO 1.5 KG PER DAG GROENE APPELEN EN 3LITER WATER

  • Hoi Nez, Ik weet dat je bericht van lang geleden is maar ik was aan ’t googelen en toen kwam ik dit tegen. Ben je echt 15 kilo afgevallen in 2 weken door alleen maar appels te eten? Ik wil dat ook gaan doen namelijk, maar wilde wel zeker weten dat ik snel resultaat zie. Groetjes, Lies

  • Als je 2 weken lang alleen maar appels eet, voorzie je je lichaam van 0,0 bouwstoffen. Je zult enorm veel vocht verliezen en vervolgens spieren. Hierdoor zul je inderdaad heel veel afvallen, al lijkt me 15 kilo in 2 weken wel heel erg hooggegrepen… Zodra je stopt met appels eten en weer overstapt op een ‘normaal’ dieet, zul je echter heel snel weer aankomen. Niet alleen je vochtbalans wordt hersteld, maar omdat je lichaam uitgehongerd is, zal het vetreserves gaan aanleggen. En omdat je ook nog eens flink wat spiermassa bent kwijtgeraakt en je ruststofwisseling is gedaald, kun je NOG minder eten dan voorheen en desalniettemin aankomen in gewicht. Rigoureuze diëten zoals sapvasten, citroensapkuren, ziekenhuisdiëten en appeldiëten maken je op de langere termijn alleen maar dikker.

 18. ik wil dit dieet wel eens doen lol ik sport dik 12 uur per dag :P dus heb ik dit dieet niet echt nodig xp

 19. ja, ik weet niet wat ik ervan moet denken, ik ga over 2 weken op vakantie en wil tot dan ongeveer 5 kilo zijn afgevallen! het probleem is ik weet niet hoe ik dat moet doen, ik eet alleen als ik honger heb, ’s morgen kmoet ik van mijnm moeder, ’s middags probeer ik er onderuit te komen omdat ik da geen honger hbe en ’s avond krijg ik dan zo veel en als ik mijn bord vol heb kan ik niet stoppen met eten, geen idee waarom. als iemand een idee heeft post het dan aub ef hier! :wink:

 20. Hahaha kan toch niet!! De beste manier om af te vallen is om KEIHARD te gaan sporten en gezond, gevarieerd en niet al te veel te eten. Dus geen tussendoortjes. Als je ECHT zin hebt in iets lekkers kan ej dat ’s ochtends eten, want je zult het toch de rest van de dag verbranden (niet overdrijven natuurlijk!)

 21. mariah mono schreef: ik ben 1.55 en ik woog 55 kilo. toen ik een dieet ging volgen was ik elke week 3 kilo of meer afgevallen.. nu weeg ik 40 kilo en dat is niet normaal als je 18 jaar bent. dus ik zou jullie aanraden om niet af te vallen op mijn manier…!!! waar slaat dat nou op -.- je leeftijd boeit geen f#$% je moet kijken naar je lengte dah :roll: en btw 5 kilo ondergewicht of zo boeit ook niet dat heb ik namelijk lol :D

 22. pro-.....ednos Reageer

  * EDNOS: staat voor eating distore not otherwise specified. Dit is wanneer je ook aan het afvallen bent en met je gewicht bezig bent maar dat is wanneer je nog in een soort tussenstadia zit, dat je nog niet de strenge regels van ana en mia opvolgt maar wel veel met eten bezig bent en niet alles naar binnen propt. lol ik wed dat een paar mensen hiero dit hebben inclusief ik

 23. het is al vaker genoemd, echt een crashdieet. Diëten is ook niet de manier, een andere levensstijl wel. Ik ben gestopt met de slechte tussendoortjes en met frisdranken en ice tea. Om de dag sporten en verder gewoon 1 bord warm (en gezond) eten s avonds. Ik heb per dag 6 eetmomenten, waarbij ik al tussendoortjes vaak of bv een evergreen of een zelfgemaakte fruitsalade heb.. ik ben tot nu toe dik 2.5 kilo afgevallen in twee weken en ik ben er blij mee.. ik ga rustig door en hoef tenminste niet bang te zijn dat ik terugval omdat dit veel beter vol te houden is.. Dieet waarbij voorgeschreven wordt wat ik moet eten (zoals Sonja Bakker) werkt bij mij niet en dan moet ik er nog meer mee bezig zijn.. Nu eet ik in principe wat ik wil, maar ik werk met de puntenmethode van Weight Watchers, zo kun je per dag zelf kiezen wat je eet, waarbij je alleen er rekening mee houdt dat het niet teveel punten is.. Je moet af en toe echt wel genieten!! Anders is het echt niet vol te houden, maar neem dan bv een waterijsje i.p.v. een Cornetto of Magnum!!! veel succes allemaal!!

 24. IK BEN 15 JAAR EN IK WEEG 85 KILO! EN IK BEN 1.75 IK WIL HEEL GRAAG 10 KILO IN EEN WEEK AFVALLEN!!!

 25. vind je dat dan niet genoeg 8O ik wil ook afvallen ik ben 13 en 1.61 lang en weeg 58 kilo en ga heel mijn vakantie trainen en gezond eten om 15 kilo af te vallen voordat ik weer naar school ga zodat ik veel leukere jongens kan krijgen en een nieuwe start in een nieuw lichaam kan maken wens me succes 8)

 26. omg vinden ze dat weinig eten ik vind dat echt te veel eten ! smorgens eet ik niks smiddags neem ik alleen geroosterd brood met groene thee of water en savonds normaal avondeten alleen weinig dat helpt veel beter dan dat dieet en dat dieet is veel te veel eten man XD ik eet al zo 3 maanden en ik ben nooit duizelig of die shit maybe is dat bij iedere persoon anders :P

 27. OMG lukt me nooit en ga ik niet doen anders val ik flauw ‘k ben dun henoeg ik ben 16 jaar en ik weeg 45kg :?

 28. wie kan mij helpen ik ben 13 jaar en weeg 60 kilo en ben 160cm lang ik wil graag minstens 15 kilo afvallen wie kan mij helpen? stuur mij dan zo snel mogelijk een bericht als je dat wilt doen.

 29. Ik wil heel graag afvallen :oops: ik wil 5 kilo kwijt dan ben ik goed. ik sport 1x in de week en ik skeeler heel veel maar het gaat niet? Wie kan mij helpen?

 30. Ik wil zo graag afvallen Ik weeg 70 en ben maar pas 15 wie kan me helpen :oops: :oops: :oops:

 31. bliblablu. tadaduu. Reageer

  Als je zwaarder bent, bijv. 70 kilo val je eerder af dan als je 40 kilo bent en je bent 1.65 of zo. Doordat je meer vetten hebt val je meer af. ik ga ’t wel even proberen. maar kom op mensen zeggen dat het niet lukt; maar die hebben vast gewoon alleen zich aan ’t dieet gehouden en niet gesport. SPORTEN EN GOED ETEN. dat helpt :] merk het zelf. maar in een paar dagen zoveel afvallen is onmogelijk. ik ben al 4 kilo afgevallen door gewoon gezond te eten [en niet teveel vreetbuien] en te sporten ;] als je echt overgewicht hebt ga naar een diëtist[e] :D

 32. pro ana eet gewoon niks dat noem je geen diëten je eet gewoon niks met je ik ben voor anorexia er zit zeker een steekje los bij jou

 33. Hoi Ik ben ook aan het afvallen en bij mij lukt het prima. ik ben nou met m’n 3de week bezig en ben 4 kilo afgevallen. ik sport niet of wat dan ook. Ik neem alleen geen vette tussendoortjes meer en eet vrij gezond. Als tussendoortje neem ik altijd fruit. Ik drink water, melk, en vers geperste sinaasappelsap In het weekend kan het wel is zo zijn dat ik patat, pizza, of shoarma neemt. maar dat is helemaal niet erg want, je heb ook je vette nodig. Als je dit gewoon volhoudt is er helemaal niks aan de hand. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben en niet té weinig gaan eten dat je op het laatst heel veel aankomt. xxx

 34. ik ben nu 12/13 maar k moet echt afvallen k wil 5 kilo kwijt voor mei als iemand me kan helpen voeg me toe op MSN of mail me ;) x me

 35. hoi mariah mono ik vraag me echt af hoe je dat hebt gedaan 3 kilo of meer elke week. Zou je mij dat a.u.b. kunnen mailen. Groetjes Lida

 36. Afvallen is een combinatie van de juiste en gezonde voeding en sporten! Men denkt te veel door slecht een voedingsschema te hanteren veel af te vallen. Maar als je egt wil afvallen moet je er hard voor werken.

 37. ik haat mijn lichaam ik was 6 maanden geleden 15 kilo afgevalen en na ik fitnes stopte was ik veer bij gekomen dat 15 kilo nu ga ik wweeerrr op fitnes en daarna ga ik nooit meer stope

 38. ik heb dit ding ook gevolgd maar t lukte niet. toen ben ik andere dieet gaan doen ja hoor t ging zo goed ik ben in 1 week 20 kilo afgevalen. allen maar water & Fruit!

  xx

  • Heee, ik heb donderdag een feest en het is nu dinsdag. ik moet een hemdje aan ik schaam me voor mijn onderbuik die is nog al rond en breed denk je dat ik het in twee dagen een beetje voor elkaar krijg? niet 20 kilo natuurlijk maar één of twee? ik lees wel dat het dieet hierboven niet goed is maar wat moet ik doen?? x

 39. Moet het per se geroosterd brood zijn of mag het ook gewoon brood zijn? @ mariah mono .. wat was jou methode dan? Ik moet er 9 kilo af hebben want heb overgewicht. Kan iemand me helpen?!!

 40. P.S. Ik heb ook dagen dat ik geen honger heb, en dus weinig tot niets eet. ’s Ochtends heb ik weinig honger, dan rook ik alleen en drink ik koffie.. misschien een broodje bacon met hot chilisaus. Als dan de avond aanbreekt, heb ik honger, en ik ik me propvol. Ik voel me prima met deze levensstijl, hoewel het ongezond is… maar het werkt wel, voor mij.

 41. Wat ik doe is: *Ik vreet me vol met voedsel van alle soorten en maten zodra ik honger heb, de hele dag door. * Voor het slapengaan rook ik een joint. * De volgende dag schijt ik alles uit. Et voíla! Een hard-gainer is geboren. Ik weeg al een aantal jaren hetzelfde, voel me goed, en doe vrij weinig beweging. Maar goed, ik begrijp dat niet iedereen het vreet je vol en rook een joint-dieet wil doen. :roll:

 42. Ik leef altijd al zo, ik eet niet veel meer dan hier staat en ik blijf op een continu gewicht -_- Dus uh, dit werkt denk ik alleen als je een hele ongezonde levensstijl hebt -_- Vind ’t overigens wel héél weinig, kan toch nog wel een boterhammetje bij?

 43. nou ja dit kan echt niet waar zijn dat je in 5 kilo’s kunt afvallen in 3 dagen, dat is FLAUWEKUL anders moet je wel helemaal uitgeput zijn je body level is dan helemaal ZERO je voelt je dan echt slap want geloof me ik ben zelf 6 kilo afgevallen in 1 week ik at alleen Wasa crackers met salades en soep zonder zout zonder peper ook geen bouillon en trainde 2 uurtjes per dag maar had wel veel honger in de avond en s nachts waardoor ik niet kon slapen dus mensen t is niet goed 10 kilo in 2 maanden lukt zeker

 44. Volgens mij als je niet op dieet gaat, maar toch wilt afvallen, kun je het beste snoep en dergelijke vervangen door wortels, appels, groenten etc. Verder gewoon de maaltijden gebruiken en niet te vet, maar dat kan ook heel lekker zijn, olijfolie, lekkere kruiden, en veel water. Dan ben je eigenlijk de hele dag met eten bezig en toch val je gigantisch af. O, ja, veel vis is ook een goede, en als je niet van graatjes houdt, gewoon lekker uit de vriezer, zalm of tonijn o.i.d. Je kunt best lekker eten en toch afvallen, ik ben op die manier 15 kilo afgevallen zonder er moeite te voor hoeven doen. gr. Britta

 45. nou ik begin vandaag met dieeten tot de zomervakantie dat duurt dus ongeveer 8 weken.ik ga gewoon gezond en weinig eten misschien helpt het ik 55 kilo ik wil 10 kilo afvallen in 2 maanden hopen dat het lukt

 46. het woord zegt het al: CRASHDIEET! is waarschijnlijk weer zo iets, snelsnel afvallen en daarna weer gewoon veel aankomen.

 47. ik ben 1.55 en ik woog 55 kilo. toen ik een dieet ging volgen was ik elke week 3 kilo of meer afgevallen.. nu weeg ik 40 kilo en dat is niet normaal als je 18 jaar bent. dus ik zou jullie aanraden om niet af tevallen op mijn manier…!!!

  • hoi maiah, wil dolgraag 15 kilo kwijt raken omdat ik erg mee zit. weeg nu 72 kilo en woog 6 jaar geleden 50. ben maar 1.60 m. kun je mij vertellen hoe je het voor elkaar kreeg. groet, christine

 48. Ik ben in minder dan 2 maanden 15 kilo afgevallen! Wel op een heel verkeerde manier. Ik at zo weinig mogelijk. Overdag 2 stukjes ontbijtkoek en avondeten ook zo weinig mogelijk. Dronk geen frisdrank meer (suikers) en at alleen het hoognodigde. Het afvallen werkte goed, alleen sloeg er een beetje in door. Hoe meer er af ging, hoe erger ik het vond om iets te eten. Steeds bang om ook maar een grammetje aan te komen. Ik was heel de dag alleen maar met calorien in mijn hoofd, en voelde me bij iedere hap die ik nog at, echt schuldig. Mijn omgeving zag gelukkig in dat dit niet goed ging en daardoor ben ik het zelf ook in gaan zien. Ik kan nu weer genieten van het eten. Door de week eet ik overdag 3 geroosterde boterhammen en normaal avondeten. In het weekend weleens chips of iets anders lekkers. Als je het op deze manier doet,kom je niet aan en val je door de week toch weer beetje af.

 49. ik heb zaterdag een grote feest.. maar mijn galajurk pas me niet meer! ik heb hem laten maken in de zomer in mijn maat.. maar nu pas ik hem niet meer.. Ik ga gauw deze dieet proberen!!

 50. happy with myself Reageer

  joe joe ja, als ik 100 kilo zou wegen omdat ik elke dag vettig eten eet, zou ik ook op 3 dagen 6 kilo afvallen als ik opeens gezond zou eten. hoe minder je weegt hoeveel te minder je op dezelfde tijd zal afvallen. gewoon gezond eten en genoeg sporten doet het hem ook al. groetjes

 51. Gewoon de griep krijgen. 3 dagen in bed liggen en niets naar binnen krijgen, omdat je zo ziek bent. Ik viel 4 kilo af in 2 dagen. Moet je alleen wel helemaal niets eten. Ik heb de eerste dag ook niets gedronken en de de laatste 2 dagen thee en chocomel op. Na 3 dagen was ik 4 kilo kwijt en in de dagen daarna verloor ik nog steeds gewicht ondanks ik rustig aan begon met eten. Het moeilijkste is niets eten. 1 dag is vol te houden, maar die laatste 2 dagen was echt heftig. Het is natuurlijk ook niet gezond. Wil je voor langer op een goed gewicht blijven?? dan kun je beter een verantwoord dieet volgen. Of stalen dicipline hebben, en de overlevingsdrang van je lichaam kunnen negeren. Lijkt me overigens niet echt gezond.

 52. jaaawiehetweetmagutzegge Reageer

  whahaha dit vind je te weinig eten?! omg zeg te weinig nog wel.. ik eet s ochtends niks op school neem k niks ik drink 2 glazen vruchtendrink met 0g vet en suikers ook heel weinig uit school neem k 1 mandarijn en s avonds eet k meestal aardappels neem k een schep een schep van de groente die ik dan eet en 1 stukje vlees voorde rest niets..en nee ben niet aan de anorexia..

 53. Mijn vader wist de beste afvalmethode, namelijk ontbijten als een koning, lunchen als een handelaar en avondeten als een zwerver! Haha, Das n goeie! En zeer zeker int algemeen zo waar! En dat over ’s avonds eten.. Dat kan.. Als je maar de hele dag door regelmatig eet, dus bijv: Om 7 uur, om 10 uur, om 1 uur, om 3 uur en om 6 uur en dan kan je heus nog een tussendoortje nemen om een uurtje of 8, als je stofwisseling maar de hele dag in werking is geweest…

 54. yaaaaaaaaaa ik ben 1.55 en k ben 55 kilo k weet niet wat k moet doen,, k had na de vakantie dieet gevolgd ik had 5 kilo afgevallen maar dat is bijgekomen :(

 55. Remon van der Pol Reageer

  Tijdelijke diëten zijn gewoon onzin vind ik. Je moet gewoon blijvend je levensstijl veranderen! Ik volg ook een dieet, maar wel eentje die ik, zoals het er nu naar uit ziet, voor de rest van mijn leven kan volhouden :) Wat ik doe is het princiepen van de 1 grote maaltijd per dag. Het ontbijt bevat vrij weinig calorieën, de lunch ook, maar het avondeten bevat juist veel meer calorieën dan normaal. Ik weet dat dit zeer tegenstrijdig is met de algemeen geaccepteerde wetenschap, maar werken doet het wel voor mij, terwijl ik overdag niet moe ben of barst van de honger. En laat je alsjeblieft niet wijs maken dat wanneer je ’s avonds laat nog veel eet, dat dit allemaal wordt opgeslagen als vet. Dit gebeurd alleen wanneer je overdag óók veel eet! Als laatste zou ik graag iedereen die een beetje open minded is de site Fitnessblackbook aanbevelen. Een blog vol met allemaal nieuwe ideeën en theorieën over hoe het ook anders kan qua fitness, spieren kweken, en voeding/diëten. Hele goede informatie! :-)

 56. heej pro ana, heet jij zo om dat je voor anorexia ben? Je bent veel gelukkiger zonder en ik kan het wete.

 57. Je moet gewoon veel leuke dingen doen, als je je zit te vervelen thuis duik je vanzelf altijd weer in de kast xD

 58. Deze methode is zo slecht. Hiervan kan je niet leven, en zul je merken dat je je zelfs duizelig en slap gaat voelen, omdat dit veel te weinig eten is wat een normaal iemand op een dag binnen hoort te krijgen.

 59. een aantal maanden geleden ben ik 23 kilo’s afgevallen dat ging langzaam en goed gewoon door te minderen met eten nu heb ik vakantie gehad en zijner 5 kilo’s bijgekomen ik ben alruim 3 weken bezig met alles minder maar dit keer werkt het dus niet knap waardeloos . Toch maar weer ouderwets dieeten :s

 60. Ik heb het 4 maanden gelden gevolgd… iets langer als een maand iedere week. 3 dagen in de week.. en ben 14 kilo afgevallen! en nu augustus ben niets aan gekomen! en ja wel wel sport erbij!!!

 61. Ik eet minder als dat.. en ben gewoon gezond op gewicht.. dus volgens mij hangt het echt van t persoon af

 62. 3 a 5 kg afvallen kan maar op een manier en zeker als het in zn korte tijd gebuurt! Met diëten lukt het zeker niet. Ik heb dit al geprobeerd afvallen deed ik niet, maar toen ik in het ziekenhuis belande wel. Nu ik werd geopereerd (tumor)en heb drie dagen intensieve gehad, dan nog eens drie dagen op een gewone kamer dit alles zonder eten, enkel de suikerzak zoals ik het noem. Dan lukt het je wel maar leuk is natuurlijk anders. Leren eten is echt niet leuk.Na zes weken mocht ik weer naar huis.Ik woog 58 kg en ben gezakt naar 42 kg, toen ik naar huis ging woog ik gelukkig al weer 45kg. Ik denk dat niemand dat dieet zal kiezen zeker!?

 63. Hahhaha dit kan echt niet in 3 dagen 3 kilo of 5 dat kan ziezo niet. hoe wil je dat doen???

 64. AllyouneedisLove Reageer

  Hahahahha.. Ik vind het wel erg grappig om dit allemaal zo te lezen.. Eén iemand die positief reageert en voor de rest is het negatief.. Ik heb dit dieet een tijdje terug ook gevolgd.. en ik was ook afgevallen.. De kunst is alleen om die verloren kilo’s ook te behouden en je een nieuwe levensstijl aan te meten. Want je meot natuurlijk niet na die 3 dagen weer flink gaan ontbijten , lunchen en avondeten en dan ook nog eens op een slechte manier ! Mijn vader wist de beste afvalmethode, namelijk :Ontbijten als een koning, lunchen als een handelaar en avondeten als een zwerver ! En ziedaar, deze mevrouw had haar nieuwe levensstijl ontdekt en dit doe ik zo al jaren. Ik ben goed op gewicht, een mooi lijf en voel me gelukkig fit ! Ik wens het jullie ook van harte toe.

 65. natuurlijk kan dit wel, door middel van de benodigde variaties.
  en ik heb dit dieet gevolgd, en ja hoor, mij kun je feliciteren, ik ben 4 kilo afgevallen en weeg nu 48 kilo!

 66. hoe kun je 3/5 kilo afvallen in 3 dagen dan duurt minstens wel een maand en fruit en groente 3 dagen lang eten dat helpt niet echt helemaal

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.