Erogene zonesErogene zones zijn gebieden van het lichaam die bij aanraking seksuele opwinding teweeg kunnen brengen. Deze zones verschillen van persoon tot persoon. Drie van de bekendste erogene zones van de vrouw zijn de G-spot, de U-spot en de A-spot. Hieronder lees je alles over deze erogene zones…

1. Alles over de G-spot

Er zijn onderzoeken gedaan die uitwijzen dat de G-spot niet bestaat. Desalniettemin beweren veel vrouwen opgewonden te raken – of zelfs een orgasme te bereiken – als zij gestimuleerd worden bij de G-spot. De G-spot zou 5 tot 8 centimeter diep in de vagina gelegen zijn, aan de kant van de buik.

De G-spot stimuleren

Je kunt twee vingers inbrengen met de vingertoppen ietwat naar boven gebogen om de G-spot te bereiken. Ook speciale seksspeeltjes met een kromming kunnen zeer gericht de G-spot stimuleren. Als je de G-spot wilt stimuleren middels geslachtsgemeenschap, dien je van goeden huize te komen. Zelfs als je weet waar de G-spot zich bevindt, dien je het juiste seksstandje te vinden en exact de juiste positie aan te nemen.

2. Alles over de A-spot

Over de A-spot bestaat nog meer onduidelijkheid dan over de G-spot. De A-spot zou zich dieper in de vagina bevinden, ergens tussen de blaas en de baarmoederhals. Het bestaan van de A-spot is nooit wetenschappelijk aangetoond, maar een groot aantal vrouwen beweert zeer hevige orgasmen te bereiken door stimulatie van de A-spot. De A-spot zou zelfs de sleutel zijn tot vrouwelijke ejaculatie ofwel “squirten”.

De A-spot stimuleren

Partners die seksueel goed op elkaar ingespeeld zijn, zijn zich bewust van elkaars erogene zones. Zij maken van deze kennis gebruik om hun partner seksueel te stimuleren. Er zijn echter maar weinig vrouwen – laat staan mannen – die de A-spot weten te vinden.

3. Alles over de U-spot

De U-spot is simpelweg het plasgaatje van de vrouw. De ‘U’ staat dan ook voor ‘urethra’ ofwel urinebuis, waarvan het plasgaatje de uitloper is. De U-spot ofwel het urinegaatje bevindt zich in de vulva, tussen de clitoris en de vaginale opening.

De U-spot stimuleren

In de U-plek monden enorm veel zenuwuiteinden uit. Dit maakt de U-spot gevoelig voor stimulatie. Aanraking met vingers, tong of lippen kan bij sommige vrouwen zelfs tot een orgasme leiden. Let wel: de gevoeligheid van de U-spot verschilt per vrouw. De een vindt het heerlijk als haar U-spot direct wordt gestimuleerd, de ander vindt het veel te gevoelig

5 Reacties

  1. Ik mag zeggen ze alle 3, de U spot heeft iedereen natuurlijk, hihi te bezitten. 1 van m’n vroegere minnaars heeft me ook geleerd hoe de G spot te laten stimuleren tijdens penetratie, als de penis de diepere A spot raakt, door de man tussen vaginawand en zijn penis de G spot met 1 of 2 vingers tussen die ruimte mee met stoten erlangs te drukken, kan ook degene die niet de A spot raakt, of niet klaarkomt van penetratie (wat ik ook nog wel als bonus erbij heb gelukkig, maar niet iedere man is even bedreven met seks, dus dan is die truc sowieso iets wat ik laat doen) ;-) en dan heb je door de wrijving van de hand die tegelijk met de vingers en stoten van de penis langs clitoris komt, een orgasme dat je van alle kanten overvalt en mogelijkheid tegelijk met je minnaar, seksvriendje, onenightstand of echtgenoot tegelijk zodanig klaarkomt, dat je beiden uitgeput in slaap valt. En pas na t wakker worden beseft dat je beiden te ver klaargekomen was, dat je nog half in elkaar zit, uren laten, maar voldaan en fuzzy na korte even verliggen en diep in slaap valt. Zal niet altijd zo precies getimed zijn, maar bij mij lukt het vaak wel. Wie weet heeft iemand hier iets aan?

  2. Wat en onzin lees ik hier. Hoezo bestaat de g-spod en a-spot niet. ik ben in de gelukkige positie om te mogen weten en beleven dat ze wel degelijk bestaan. Ik heb met meerdere vrouwen het genot mogen beleven en het is geweldig. Als de (zogenaamde) geleerden beweren dat het niet bestaat, wordt het tijd dat ze maar eens wakker moeten worden en opnieuw naar school moeten gaan om het lichaam beter te leren bestuderen. Ook ben ik in de gelukkige positie om tijdens de penetratie deze plekjes ook te kunnen stimuleren. wanneer deze plekjes geraakt worden tijden de penetratie is het een feest voor beide partijen om dit genot te mogen beleven. Als de geleerde dit zouden zien zouden ze gelijk van mening zijn verandert. Groetjes van een tevreden stel wat door de ontdekking van deze plekjes een beter en genotsvol seksleven heeft gekregen.

    • Beste 2 illusionisten, ik hecht meer waarde aan de woorden van geleerden dan van jullie ervaringen. Een vrouwenlichaam is wel degelijk tot op de bodem onderzocht. Dat vrouwen de illusie hebben dat ze meer gevoelige plekken bezitten dan waaruit een menselijk lichaam bestaat is dus niet verwonderlijk. Blijf er maar in geloven voor jullie plezier, maar niets is zeker bij een vrouw.

    • Ik ben het volledig met Hans óneens. Ook wij hebben veel plezier van zowel de g- als de a-spot. Zelfs de u-spot wordt niet overgeslagen al moet je in dat geval niet schrikken als er wat urine uit komt.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.