Erogene-zones-vrouwDe meeste mannen staan niet bekend om hun onuitputtelijke fantasie en inspiratie. Als het op de erogene zones van hun vrouwelijke wederhelft aankomt, blijft de aandacht voornamelijk steken bij borsten, billen en benen (of wat zich daartussen bevindt). Dat is zonde, want vrouwen hebben veel meer erogene zones die aandacht verdienen. Experimenteer, en je zult merken welke plekjes je dient te koesteren en welke je dient te mijden…

Erogene zone van de vrouw – 1: Voeten

Een massage hoeft niet te worden begrensd tot de schouders en de rug. Zo kan een goede voetmassage een vrouw volledig in extase brengen! Neem ook de enkels onder handen en vergeet niet aandacht te besteden aan de afzonderlijke tenen. Wees niet te enthousiast; niet iedere vrouw waardeert het namelijk als er aan haar tenen wordt gesabbeld.

Erogene zone van de vrouw – 2: Hoofd

Het strelen van de hoofdhuid en de haren heeft een ontspannende uitwerking op het hele lichaam. Omdat de hoofdhuid erg gevoelig is, kan beroering ervan ook zeer sensueel zijn. Zo kan een vrouw het heerlijk vinden om in cirkelvormige bewegingen langs haar haarlijn te worden gemasseerd… Van de slapen tot aan het midden van de nek.

Erogene zone van de vrouw – 3: Knieholten

De knieholten van een vrouw zijn ontzettend gevoelig voor prikkels. Je kunt de knieholten heel voorzichtig strelen, kussen of masseren, met name als de dame in kwestie een rokje of jurkje draagt… En als je eenmaal bij de knieholten bent aangekomen, kun je gemakkelijk overstappen op nabijgelegen erogene zones.

Erogene zone van de vrouw – 4: Oren

Ook de oren zijn uiterst gevoelig… Niet alleen de oorschelpen, maar ook de oorlellen en gehoorgangen. Je kunt de oren strelen, kussen en subtiele likjes geven. Je kunt aandacht schenken aan zowel de binnenkant als de buitenkant van de oorschelp… En je kunt zelfs heel voorzichtig op de oorlellen knabbelen.

Erogene zones van de vrouw – 5: Sleutelbeenderen

Vrouwelijke sleutelbeenderen zijn niet alleen sexy, maar ook heel gevoelig voor aanraking. Ontkleed haar net genoeg om haar schouders te ontbloten, en kus of streel haar sleutelbeenderen met alle tederheid. Voordat je verder gaat naar een ander gevoelig plekje kun je de sleutelbeenderen een ferme massage geven.

Heeft er nog iemand aanvullende tips? Laat hieronder je reactie achter! Zo kan een vakkundige borstmassage een aanrader zijn…

1 Comment

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.