Vitalinea Dieet

Naam: Vitalinea Dieet
Dieetsoort: koolhydraatarm dieet / vetarm dieet
Aantal calorieën per dag: +/- 2000 kcal.
Caloriewaarde:

  • N.v.t. (geen sprake van caloriebeperking)
  • Calorisch stabiel (2000 – 2500 kcal. per dag)
  • Caloriebeperkend (1500 – 2000 kcal. per dag)
  • Caloriearm (1000 – 1500 kcal. per dag)
  • Crashdieet (<1000 kcal. per dag)

Vitalinea Dieet – In het kort

Het Vitalinea Dieet (Danone Vitalinea Plan) is een dieetplan dat wordt verzorgd door de bekende toetjes- en yoghurtproducent Danone in samenwerking met een aantal internationale diëtisten en voedingsdeskundigen. Het Vitalinea Dieet staat bekend als een realistische en relatief gemakkelijk vol te houden aanpak om op langere termijn af te vallen. Het dieet wordt gratis aangeboden, inclusief een op maat samengesteld beweeg- en dieetplan. Deze plannen worden gebaseerd op je huidige eet-, beweeg- en leefstijl. Binnen 12 weken valt men gemiddeld 3 kilogram af.

Vitalinea Dieet  – Voedingsschema en richtlijnen

Het Vitalinea Dieet of Danone Vitalinea Plan duurt 12 weken. Dagelijks worden drie gezonde, gevarieerde en uitgebalanceerde hoofdmaaltijden genuttigd. Deze maaltijden bevatten alle benodigde voedingsstoffen. Daarnaast mogen er gedurende de dag 2 Vitalinea tussendoortjes worden gebruikt.

Vitalinea Dieet  – Belangrijkste voedingsmiddelen

Het Vitalinea Dieet bestaat uit een verscheidenheid aan recepten en gerechten. De voedingsmiddelen die dagelijks terugkeren in het Vitalinea Dieet zijn:

  • Danone Vitalinea producten

Vitalinea Dieet  – Tot slot

Op de website van het Vitalinea Dieet dien je een omvangrijke vragenlijst in te vullen met betrekking tot je huidige leefstijl (eten, bewegen etc.). De computer stelt vervolgens een op maat gemaakte analyse en adviesrapportage samen. Gedurende de daarop volgende periode krijg je wekelijks gratis advies en weekmenu’s toegestuurd via e-mail. Het Vitalinea Dieet wordt inmiddels niet meer aangeboden. Halverwege 2010 ging Danone Vitalinea over in Danone Activa.

Andere koolhydraatarme diëten

1 Dag Dieet
13 Dagen Dieet
3 Dagen Dieet
4 Dagen Dieet
Atkins dieet
Be In Shape dieet
GI dieet
Low Carb Dieet
South Beach dieet
Streep Je Slank dieet
Turbo Low Carb Dieet
Vetvrij dieet
Weet Hoe Je Eet dieet

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.