Goede seks is vooral teamwerk. De sleutel om uit te vinden hoe je een vrouw tevreden kunt stellen in bed, is om dit feit altijd voor ogen te houden. Ja, seks mag dan wel een van de menselijke basisbehoeften zijn, maar de ervaring kan zoveel aangenamer en heilzamer worden als je het benadert vanuit het perspectief van het bedrijven van de liefde met een vrouw.

Mannen zien vaak het belang van het voorspel over het hoofd en haasten zich zonder te beseffen dat het essentieel is om een vrouw seksueel te plezieren. Het is niet omdat jij helemaal opgeladen bent dat je vrouw ook klaar is voor de daad. Een ontspannen aanpak en een beetje rekening houden met wat zij wil, zal je een goede start geven.

Als je een gelukkig en gezond seksleven wilt, neem dan de tijd om haar lichaam te verkennen, verschillende posities voor voorspel uit te proberen en nieuwe dingen die haar een goed gevoel geven. Zet de penetratieve seks op een laag pitje, tenzij ze er klaar voor is. En als je er wel aan toe bent, probeer dan niet te hard om haar tijdens de geslachtsgemeenschap tot een orgasme te brengen. Of het gevoel te hebben dat je daardoor niet weet hoe je een vrouw seksueel moet plezieren. Heel vaak zorgt het genot van het voorspel ervoor dat ze een orgasme krijgt en dat ze er al dan niet nog een krijgt tijdens de geslachtsgemeenschap.

Waar het op neerkomt is dat je, om je vrouw elke keer dat je seks hebt tevreden te stellen, het niet langer hoeft vol te houden of harder hoeft te doen, maar dat je je gewoon moet richten op het plezierig maken voor jullie allebei. Wij zijn hier om je te vertellen hoe je dat kunt doen met deze 15 tips om een vrouw te bevredigen:

1. Probeer op verschillende plekken te vrijen

seks-alcohol-voordelen-nadelen

Beperk je niet tot de slaapkamer, maar verken ook andere plekken in huis zoals de keuken, de studeerkamer of zelfs de badkamer. Je kunt zelfs buitenseks proberen om die adrenalinestoot te ervaren. Het zal een verfrissende verandering van tempo en locatie zijn; een beetje seksueel avontuur houdt de dingen pittig in de relatie.

Als het een beetje voorspelbaar en eentonig is geworden in de slaapkamer en je je afvraagt hoe je seks beter kunt maken voor haar, overweeg dan eens een korte seksvakantie. Zoek een leuk hotel of resort in de buurt, boek een kamer, en ga een weekend weg met niets meer dan een verandering van kleren, wat lingerie, condooms en seksspeeltjes, en ervaar hoe jullie seksleven tot leven komt met passie.

2. Vraag haar wat ze lekker vindt

Wil je weten hoe je je vrouw/vriendin/partner kunt opwinden? Vraag het haar gewoon. In plaats van je bewegingen op te dringen, laat haar je vertellen wat haar doet leven van passie en verlangen. Plaats haar behoeften en verlangens boven die van jou. Geef belang aan wat ze verkiest en hoe ze het verkiest. Seksueel vrijgevig zijn is echt essentieel in een relatie. Dit zal je vrouw helpen haar remmingen af te schudden en ook antwoord geven op je basisvragen over hoe je een vrouw volledig kunt bevredigen in bed.

Een van de trucs om een vrouw te bevredigen kan zijn om haar de controle te laten nemen. Vertel haar dat zij de leiding heeft en dat jij haar gewoon volgt. Vraag haar om je te vertellen waar ze wil dat je bent of wat ze wil dat je doet met haar woorden en/of daden. Als zij een dominante rol in seks aanneemt, zul je niet alleen weten wat het is waar ze het meest van geniet, maar het zal haar ook helpen haar remmingen af te schudden en haar seksuele verlangens te omarmen.

3. Begin met een kus

Een van de belangrijkste tips en technieken voor voorspel is om te beginnen met een kus en van daaruit verder te gaan. Beperk je niet tot zoenen op de lippen of zelfs tongzoenen. De meeste vrouwen vinden het heerlijk om gekust te worden op de nek, borsten en andere erogene zones zoals de binnenkant van de dijen, schouders of zelfs de tenen.

Deze erogene zones kunnen per vrouw verschillen, dus je moet je een weg banen over haar lichaam om te zien waar je partner echt opgewonden van raakt. Je kunt een meisje seksueel plezieren door kusjes over haar hele lichaam te geven. Als je op zoek bent naar tips voor voorspel om seks beter te maken, zorg er dan voor dat deze bovenaan je lijst staat. Ja, de beste manier om een vrouw in bed te bevredigen kan zo simpel zijn als haar op de juiste plek en met de juiste intensiteit kussen.

4. Een uitgebreid voorspel doet wonderen als je je vrouw plezier geeft

koppel-zoenen-kussen-verliefd

Als je je afvraagt hoe je je vrouw gek kunt maken in bed of hoe je je vrouw seksueel kunt stimuleren (of je vriendin/partner), onthoud dan dat goed voorspel je beste bondgenoot is. Wanneer je een vrouw pleziert, zijn geduld en opbouw de sleutel. Vrouwen zijn gezegend met prachtige lichamen. Er is veel ruimte om te ontdekken.

Je moet de kunst van het voorspel beheersen om haar op te winden. Neem de tijd voordat je haar penetreert en dit zal als bij toverslag werken. Als je toch bezig bent, waarom voeg je dan niet een beetje rollenspel aan de mix toe om het nog wat spannender te maken? Je zou sexy lingerie voor haar kunnen bestellen of voor jullie allebei leuke en spannende outfits kunnen kopen die de opwinding kunnen verhogen en ervoor kunnen zorgen dat jullie act echt aanvoelt.

5. Wees een heer in bed

Hoe bevredig je een vrouw in bed, vraag je je af? Nou, we hebben één woord voor je – toestemming. In welke fase van de relatie je ook zit, vergeet nooit het belang van geïnformeerde en enthousiaste toestemming. Begrijp het verschil tussen passie en misbruik. Ga niet over de schreef en kwets haar gevoelens niet.

Als je de liefde bedrijft met een vrouw, moet de ervaring heet, gepassioneerd en plezierig zijn voor jullie allebei en op geen enkel moment gewelddadig worden. De beste manier om haar comfort te garanderen is door haar toestemming te vragen en gezonde seksuele grenzen te hanteren. Als je partner zich op een bepaald moment ongemakkelijk voelt, pauzeer dan onmiddellijk. Nee betekent nee.

Het eenvoudigste antwoord op de vraag hoe je seks beter voor haar kunt maken, is haar te vragen wat ze lekker vindt en of ze geniet van wat je doet, haar lichaamstaal te lezen en haar te volgen in plaats van aan te nemen dat je de weg weet in haar lichaam en haar de tijd van haar leven kunt bezorgen. Je partner moet zich veilig bij je voelen om echt op haar hoede te zijn en van de ervaring te genieten.

6. Vieze praatjes om je seksleven op te peppen

De sleutel om uit te vinden hoe je een vrouw seksueel kunt plezieren is om haar geest te stimuleren en niet alleen haar lichaam. Als je een vrouw in bed wilt bevredigen, probeer dan eens vieze praatjes. Maar ook hier geldt: let op en respecteer toestemming en seksuele grenzen. Ga niet zo ver dat ze zich geobjectiveerd en niet gerespecteerd voelt. Praat in plaats daarvan met haar over wat je leuk aan haar vindt, hoe je opgewonden raakt als je haar naakt ziet, wat je met haar zou willen doen, enzovoort.

Dit geeft een verfrissende aantrekkingskracht aan seks en het voelt als de eerste keer. Het idee is om haar gelukkig te maken in bed. Seksueel gewenst zijn is heel vleiend en haar laten voelen dat ze gewenst en gewild is, is de sleutel tot het bevredigen van een vrouw.

7. Fluister lieve woordjes

koppel-man-vrouw-verliefd

Weet je nog wat we zeiden over hoe belangrijk het is om te weten hoe je een vrouw emotioneel kunt bevredigen om je seksueel met haar te kunnen verbinden? Een manier om ervoor te zorgen dat er aan haar emotionele behoeften wordt voldaan tijdens jullie intiemste momenten is door lieve woordjes te fluisteren zodat ze zich veilig, geborgen en geliefd voelt. Zeg iets verleidelijks terwijl je aan haar oor knabbelt. Als je haar lippen kust, verras haar dan met een paar sexy zinnen. Praat over haar seksuele fantasieën en wind haar op. Als je toch bezig bent, houd dan oogcontact met haar.

Dit zal haar enorm opwinden. De kunst van het verleiden houdt veel meer in dan het raken van de juiste drukpunten voor vrouwelijk genot. De echte verleiding begint met de geest en kan vaak buiten de slaapkamer beginnen. Als je haar versteld wilt doen staan met je bewegingen, dan is het misschien tijd om out of the box te gaan denken.

8. Ga naar beneden..

Als je een behoorlijke hoeveelheid tijd aan het voorspel hebt besteed, probeer dan orale seks toe te voegen om haar te verrassen. Dit is veel aangenamer voor haar dan zelfs penetrerende seks. Er zijn veel tips om een vrouw oraal te stimuleren tijdens de seks en het wordt gezien als de beste manier om haar te plezieren. Doe wat inspiratie op uit Vijftig Tinten Grijs; lik haar, bijt haar, speel met haar, pak haar vast – zoveel dingen om te doen!

Net zoals een spontane BJ je echt kan opwinden, kan dit haar wanneer ze dat het minst verwacht tot een hoogtepunt van genot brengen dat je haar nog niet eerder hebt zien bereiken. En nogmaals, de sleutel is om je tijd te nemen en het niet te overhaasten. Doe het goed en je hoeft je nooit meer af te vragen hoe je je meisje bevredigt in bed.

9. Plagen en likken

Speel met haar lichaam en ga er met je handen overheen – dat is een van de eenvoudigste antwoorden op hoe je een vrouw in bed kunt bevredigen. Streel haar en kietel haar op een paar plekken. Masseer haar borsten of stimuleer haar daar beneden. Vergeet niet om je tong goed te gebruiken om haar te plagen. Een beetje likken doet wonderen en je vrouw zal prettig reageren op deze bewegingen. Bijt zachtjes in haar huidplooien en kijk hoe ze kreunt van genot. Als je deze genotspunten voor een vrouwelijk orgasme raakt, gaat de warmte meteen een paar tandjes omhoog, wat leidt tot fantastische seks.

10. Ga voor een vluggertje

Je zult inmiddels wel geraden hebben dat er niet één antwoord is op hoe je een vrouw seksueel kunt plezieren. Om de seksuele connectie echt aan te wakkeren, moet je bereid zijn om verschillende manieren en benaderingen van seks uit te proberen. Het gaat er niet om dat je altijd vol gas moet gaan. Het verrassingselement is geweldig als je een vrouw seksueel wilt bevredigen. Haar verrassen (en op onwaarschijnlijke plaatsen) kan niet alleen leiden tot onmiddellijke bevrediging, maar ook tot een ongelooflijk stomende sessie later.

11. Kleed je goed en ruik lekker

Hygiëne is belangrijk om de toon te zetten voor goede seks. Neem voordat je naar bed gaat een douche, poets je tanden en draag een zacht parfum. Zorg ervoor dat lichaams- en schaamhaar allemaal verwijderd of getrimd zijn. Besteed aandacht aan je onderkleding. Slechte persoonlijke hygiëne kan een onmiddellijke afknapper zijn, dus word niet zelfgenoegzaam op dit gebied, hoe nieuw of oud de relatie ook is. Zulke fouten in bed kunnen alle vooruitgang die je hebt geboekt bij het leren van nieuwe trucs en tips om haar te plezieren ongedaan maken.

12. Probeer sensueel eten

man-vrouw-verliefd-koppel-vakantie

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, gaat goede seks niet over het ontdekken van haar g-spot of zelfs maar weten hoe je een vrouw in bed moet strelen. Experimenteren en nieuwe dingen uitproberen kan de opwinding veel meer aanwakkeren dan wat voor “juiste techniek” dan ook, want laten we eerlijk zijn, er is niet één juiste manier om seksueel intiem met iemand te zijn.

In het belang van experimenteren kun je ook wat lustopwekkend voedsel in de mix gooien. Zorg voor een voorraad chocoladesaus om de warmte op te wekken. In plaats van de saus van een bord te likken, kun je proberen het over haar borsten te gieten en er langzaam aan te likken. Er is letterlijk niets sexyer dan dit. Er zijn veel vieze spelletjes die je met eten kunt spelen. Gebruik fruit, slagroom, honing en zelfs karamel voor een onvergetelijke avond vol genot.

13. Haal de fantasieën naar boven

Vraag haar wat haar wildste fantasieën zijn en probeer ze te vervullen. Dit kan de dingen sexier maken voor jullie twee als je die wilde dromen omzet in werkelijkheid. Dit is een geweldige manier om verveling in de relatie tegen te gaan. Natuurlijk moet je alleen akkoord gaan met de dingen waar je je helemaal prettig bij voelt, anders kan het meer kwaad dan goed doen.

14. Gebruik seksspeeltjes om het wat spannender te maken

Je hebt de kunst van het vrijen misschien onder de knie, maar als je de koning wilt uithangen, raden we je aan om seksspeeltjes te gebruiken. Het gebruik van een vibrator kan je vrouw enorm opwinden. Het zal het plezier voor vrouwen in bed alleen maar verhogen. Zijn seksspeeltjes goed voor een relatie? Wij denken van wel!

15. Liefde en romantiek winnen

Onthoud deze tip om vrouwen in bed te bevredigen. Een vrouw houdt ervan om bemind te worden voordat je haar uitkleedt voor een volledige vrijpartij. Romantiseer haar en zorg dat ze zich speciaal voelt voordat je haar lichaam gaat verkennen. Dit zal ervoor zorgen dat ze volledig in je opgaat in bed. Bewerk haar heetste erogene zones om haar tot een orgasme te brengen. En nadat jullie klaar zijn met seks, blijf in bed en knuffel haar, rol niet gewoon om en val in slaap.

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.