afvallen trimcaps afslanken trimgel

Werking, prijs en effectiviteit van TRIMGEL & TRIMCAPS…

TRIMGEL zou een Amerikaanse afslankcrème zijn. TRIMCAPS zijn afslanksupplementen van Japanse oorsprong. Twee verschillende afslankproducten dus, althans dat zou je zeggen. Niets is echter minder waar, want Trimgel en Trimcaps (ik heb een hekel aan hoofdletterreeksen) blijken van hetzelfde merk te zijn, namelijk Ideal Contour. In dit artikel bespreken we de werking van Trimgel en Trimcaps en de voor- en nadelen van beide producten. Bovendien beantwoorden we de vraag of Trimgel en Trimcaps überhaupt uitkomst kunnen bieden bij afvallen

Eigenschappen van Trimgel

trimgel trimcapsTrimgel is een afslankcrème, gebaseerd op Hoodia Gordonii (een plant die groeit in Zuid-Afrika en Namibië) en geraniumolie (olie van de welbekende geranium die het stimulerende middel ‘methylhexanamine’ bevat). Trimgel zou onderhuidse vetophopingen letterlijk doen verdwijnen. De combinatie van “zes unieke stoffen”, verwerkt in een etherische gel, zou op 100 procent natuurlijke wijze zorgen voor vetverbranding, verdwijnen van hongergevoel en vermindering van cellulitis (hoogstwaarschijnlijk wordt hiermee cellulite bedoeld). De exacte werking wordt door geen van de (weder)verkopers uitgelegd. De welbekende verhalen over celebrities die je voorgingen, tv-programma’s waarin het product is verschenen en wereldsterren die het product aanprijzen voeren overal de boventoon.

Trimcaps: goede & slechte eigenschappen

Trimcaps zouden ervoor zorgen dat “enorm veel afvalstoffen je lichaam snel willen verlaten”. Het product zou een stof bevatten die een proteïne stimuleert. Deze proteïne zou op zijn beurt vet omzetten in energie en zodoende verbranden. Wat mij betreft is dit verhaal zéér vaag en ongeloofwaardig. Trimcaps bevatten:

 • Extracten van Guarana: zaad van een Braziliaanse klimplant.
 • Extracten van Yerba Mate: een Zuid-Amerikaanse ‘theeboom’.
 • L-Tyrosine: een aminozuur dat de schildklier een kunstmatige boost geeft.

Deze ingrediënten zouden je prestaties verbeteren, zowel lichamelijk als geestelijk, en hongergevoelens onderdrukken. Ook van dit product blijven de exacte werking en de precieze ingrediënten onduidelijk.

Conclusie…

Op forums wordt beweerd dat Trimcaps en Trimgels écht werken. Ik vraag me dan altijd af of deze mensen niet gewoon afvallen doordat zij bewust bezig zijn met hun lichaamsgewicht (gezond eten, veel bewegen, et cetera). Producten die een heleboel vreemde ingrediënten bevatten met moeilijke namen (Yerba Mate, Guarana, Hoodia Gordonii, et cetera) en het vooral moeten hebben van hippe marketingtermen (TRIMCAPS Slim 6D Hardcore) zijn aan mij in ieder geval niet besteed.

Hoewel ik eventuele voordelen niet uitsluit, hebben Trimcaps en Trimgel gegarandeerd NIET alle werkzame eigenschappen die de producent ze toeschrijft. Ik bedoel: hoe geloofwaardig is een crème die eigenhandig lichaamsvet verbrandt? Bovendien is de prijs van beide producten niet mis… Plusminus 30 euro voor een tube van 250 milliliter en plusminus 30 euro voor 90 capsules…

Heb jij Trimcaps en/of Trimgel wel geprobeerd? Laat hieronder weten wat je ervan vindt. Ik ben namelijk zeer benieuwd naar de resultaten!

4 reacties op “Werking, prijs en effectiviteit van TRIMGEL & TRIMCAPS…

 1. san ·

  ik ben al sinds 2 jaar bezig met afvallen. Ik heb mijn eetpatroon geheel veranderend en sport bijna elk dag. Ik was is 1,5 kilo kwijt. Het nieuwe eetpatroon is nu gewoon voor mij geworden. Ik doe nog steeds de dingen hetzelfde niet snoep niet meer en sport nog even veel. Het laatste half jaar val ik niets meer af. 2 Weken geleden heb ik de gel en de capsules gekocht om te kijken of ik nog wat kwijt kan raken (ik ben namelijk nog niet tevreden). En sinds een lange tijd ben ik weer 1,5 kilo kwijt. Ik zie ook, vooral aan mijn bovenarmen, dat mijn lichaam veranderd. Het is de eerste keer dat ik iets koop om te helpen afvallen, omdat ik altijd bang ben. Voor buikproblemen en zo. Voor mij werkt het en ben er echt heel blij mee! San

  Reageer
 2. Hill ·

  De trimgel nooit bestellen!! Werkt voor geen meter!!

  Reageer
 3. natalie ·

  ik heb ook de trimcaps hier en ben er niet 1 kilo mee afgevallen, onzin wat mij betreft!

  Reageer
 4. anoniem ·

  Het is echt 4 keer niets, echte onzin! En het stinkt ook nog eens verschrikkelijk!

  Reageer

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.