Slimming Drops afslankdruppels

Slimming Drops: wonderbaarlijke afslankdruppels of toch niet?

Slimming Drops afslankdruppels: weer zo’n Hollywoodhype… of toch niet? Sean Connery zou zich voor het product lenen, evenals Julia Roberts en Bette Midler. Het betreffende afslankproduct werd volgens de producent een hype toen Julia Roberts in de talkshow van Oprah Winfrey kwam vertellen dat ze dankzij deze wonderdruppels 7 kilo was afgevallen voor de film Ocean’s 12.

Reacties over Slimming Drops

Je zou het bijna geloven. Op allerlei websites, webshops en fora lees je dit soort reacties:

 • “Een megaster als Julia Roberts zou echt haar carrière niet op het spel zetten voor Slimming Drops, het moet dus wel werken.”
 • “Ik zou normaal gesproken nooit aan zoiets beginnen, maar Sean Connery is een integer man, dus ik ga me er toch aan wagen.”
 • Bette Midler zal er voor haar leeftijd heus niet voor niets zo goed uitzien.”

En dit is nou precies de gedachtegang waar dit soort fabrikanten op hoopt… En dan nog sterker: bovengenoemde sterren hebben helemaal niets te maken met Slimming Drops! De producent van Slimming Drops heeft ten onrechte de foto’s en namen van deze beroemdheden in gebruik genomen, en het verhaal over Oprah Winfret is uit de duim gezogen!

Beroemdheden & afslankdruppels

En dan nog… Julia Roberts zou heus geen film minder maken wanneer Slimming Drops toch niet zo effectief blijkt te zijn. Sean Connery zou zijn integriteit echt niet verliezen wanneer de druppels voor anderen niet werken. En Bette Midler heeft waarschijnlijk 3 of 4 personal trainers en alle tijd (en geld) van de wereld om haar uiterlijk op niveau te houden; daar beschieten Slimming Drops heus niet aan. Zouden de claims van Slimming Drops waar zijn geweest (wat ze dus NIET zijn), dan zouden bovengenoemde beroemdheden een meer dan leuk zakcentje hebben overgehouden aan hun reclame-uitingen; de afslankdruppeltjes kosten dan ook niet voor niets EUR 99,- per peipklein flesje! In de volgende artikels kun je meer lezen over Slimming Drops afslankdruppeltjes:

En op hun beurt brengen de Hollywoodsterren talloze extra centjes in het laatje voor Slimming Drops, ook al hebben ze in werkelijkheid NIETS van doen met dit product en het nog nooit gebruikt.

Werking van Slimming Drops

Volgens de homepage van Slimming Drops stimuleren de afslankdruppels de vetverbranding, optimaliseren ze de spijsvertering en verminderen ze de opname van vet door het lichaam. Slimming Drops zouden tevens extracten bevatten die het energieniveau en het vochtgehalte van het lichaam stimuleren en de stofwisseling reguleren.

En dat alles in één flesje… dat is nogal wat! Vage verklaringen (zonder onderbouwing, verklaring of bronvermelding) op de Slimming Drops-website zoals “Door de evenwichtige samenstelling helpt Slimming Drops ook het jojo-effect voorkomen.” en “Alle ingrediënten zijn geselecteerd op basis van bevindingen in de internationale wetenschappelijke literatuur,” maken me toch wel een tikkeltje achterdochtig…

Ingrediënten van Slimming Drops:

Slimming Drops bevat de volgende ingrediënten (de werking die deze ingrediënten volgens de homepage van Slimming Drops zouden hebben op het menselijk lichaam staat erachter vermeld, evenals de Nederlandse naam tussen haakjes):

 • Ilex paraguariensis – Verhoogt het energieverbruik (yerba maté: een Zuid-Amerikaanse hulstsoort)
 • Paulinia cupana – Stimuleert de calorieverbranding (guaraná: een nootachtig zaadje)
 • Rhamnus frangula – Stimuleert de spijsvertering (sporkehout)
 • Orthosiphon – Helpt een goede vochtbalans te houden (koemis koetjing / kattesnor)
 • Panax ginseng – Bevordert het energieniveau (een Koreaanse klimopwortel)
 • Helianthus tuberosus – Ondersteunt de spijsvertering (aardpeer / topinamboer)
 • Semen cola – Stimuleert de vetverbranding (kolanoot: vroeger ingrediënt van Coca Cola)
 • Camellia sinensis – Bevordert de calorieverbranding en vermindert de vetopslag (thee)
 • Fucus vesiculosus – Stimuleert de stofwisseling (blaaswier: een soort zeewier)
 • Lycopodium – Ondersteunt de vochthuishouding (wolfsklauw: een alom vertegenwoordigde plant)
 • Water en alcohol – Voor een optimale opname door het lichaam

Al met al zit er niet zo veel bijzonders tussen de ingrediënten van Slimming Drops. En naar alle waarschijnlijkheid bestaat het product voor 99% uit water en alcohol met heeeeeele kleine beetjes plantenextracten…

Onduidelijkheden…

Als je de claims van de afslankdruppelproducent zo leest, dan moeten Slimming Drops bijna wel werken om succesvol af te vallen, zou je zeggen. De verklaring van hoe de ingrediënten uitwerken op het lichaam en in welke mate ze bevorderen, verhogen, stimuleren en/of ondersteunen, wordt op de homepage van Slim Drops echter totaal niet duidelijk. Sowieso zijn de claims die worden gedaan ten aanzien van de verschillende ingrediënten nogal uit hun context gerukt… Dat thee vetopslag vermindert, is misschien waar, maar een ‘Slimming Drop’ is een druppel die naar schatting voor een duizendste deel uit thee bestaat, dus kun je dan niet beter gewoon een kop thee drinken?!

Daarnaast wordt nergens duidelijk hoeveel van elk ingrediënt er precies in Slimming Drops wordt gestopt, dus dit zou weleens 0,00001 procent kunnen zijn. Ook bevatten de druppeltjes –gek genoeg– geen bijsluiter; dus wanneer ze niet werken, kan het dus zijn dat je te horen krijgt dat je ze verkeerd hebt toegepast.

Sceptisch

Mensen gaan dankzij foto’s en zogenaamde uitspraken van beroemdheden al snel voorbij aan de kern van de zaak, namelijk het product dat ze kopen. Alhoewel ik weinig tot geen betrouwbare informatie heb kunnen vinden over Slimming Drops –niet negatief, maar ook niet positief– ben ik er heilig van overtuigd dat ook dit wondermiddeltje geen wonderen zal verrichten voor de lijn.

Zolang er op het internet niet één wetenschappelijk ondersteunend artikel te vinden is –terwijl de werking van Slimming Drops volgens diens producent wetenschappelijk bewezen zou zijn– blijf ik dan ook sceptisch. Ik heb de afslankdruppels zelf dus niet geprobeerd, maar heb jij dat wel, laat alsjeblieft weten wat je ervan vindt!

De verregaande misleidingen binnen de dieetindustrie

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, roddels en research op het gebied van afvallen, gezondheid en fitness, dan ben je ze vast al eens tegen gekomen… Je ziet ze overal: reclames van afslankproducten die worden aangeprezen door ’s werelds grootste Hollywoodsterren, pop-iconen en talkshowpresentatoren.

Slimming Drops

Ik trapte erin toen ik op de website keek van Slimming Drops. Slimming drops zou volgens de website zijn aangeprezen door actrice Julia Roberts in een aflevering van Oprah Winfrey’s talkshow. En als we Slimming Drops mogen geloven dan zouden filmsterren Bette Midler en Sean Connery de druppeltjes al jarenlang gebruiken. Ik kijk zelf zelden naar Oprah, maar las op verschillende websites en forums dat zelfs steevaste Oprah-kijkers nog nooit van de desbetreffende aflevering hadden gehoord.

Onderzoekje

Ik heb mijn uiterste best gedaan om betrouwbare bronnen te vinden waarin het verband tussen Julia Roberts, Oprah Winfrey, Bette Midler of Sean Connery enerzijds en Slimming Drops anderzijds wordt aangetoond. Dit was letterlijk niet te doen. De website predikt als volgt: “Bette Midler verloor 10 kilogram, Sean Connery maar liefst 18 kilogram en Julia Roberts viel voor haar rol in Ocean’s Twelve 7 kilogram af.” Waarschijnlijk heeft geen van hen ooit van Slimming Drops gehoord en zullen ze er ook nooit iets van horen totdat Slimming Drops wordt aangeklaagd wegens de schending van hun portretrecht en copyrightschending.

Colon Cleanser van Dr. Oz

Slimming Drops is niet de enige die onterecht beroemdheden verbindt aan zijn product. Dieetgoeroe Dr. Oz zou Colon Cleanser hebben aangeprezen in een aflevering van Oprah. En het beroemde Acaibessen-product dat belooft 14 kilogram aan ‘afval’ en ‘gifstoffen’ af te voeren uit het lichaam zou ook door hem zijn aanbevolen. Dr. Oz heeft echter specifiek het tegenovergestelde gezegd…

Hij zei: “We hebben géén Colon Cleansers nodig. We dienen genoeg vezels binnen te krijgen via onze reguliere voeding en voldoende water te drinken. Dat is ALLES wat nodig is om ons lichaam op natuurlijke wijze te ontgiften.” Steeds meer fabrikanten verbinden dus ongegeneerd en onterecht beroemdheden aan hun producten en dat gaat nog een stapje verder dan de reguliere verkooppraatjes.

“Persoonlijke” verhalen en ervaringen

Niet alleen de medewerking van beroemdheden, maar ook “persoonlijke” ervaringen zijn vaak een aanwijzing van kul. Sarah’s dieetblog, Linda’s Weight Loss Story en meer van dat soort “persoonlijke” verhalen doen het altijd goed. Het internet loopt over van de persoonlijke verhalen en getuigenverklaringen die beschrijven hoe iemand op wonderbaarlijke wijze is afgevallen. En de mysterieuze vrouw die een aflevering van Oprah beweert te hebben gezien waarin ene professor Huppeldepup een wondermiddeltje aanprijst trekt ook nog steeds massaal de aandacht. De dieetindustrie is en blijft er grotendeels een van hoop en deceptie en oppassen is dus wenselijk.

Wat haal je in huis?

Wanneer je toch een dergelijk product bestelt, haal je waarschijnlijk peperdure onzin in huis. En wanneer je het gratis proefpakket bestelt dien je waarschijnlijk informatie te verschaffen waarmee het desbetreffende bedrijf direct geld afschrijft van je rekening en jijzelf ongevraagd een abonnement aangaat voor producten die je nooit hebt willen hebben. En opzeggen is zo goed als onmogelijk, omdat er niet op e-mail of telefoontjes wordt gereageerd. Kortom: je wordt opgelicht. Kijk eerst eens op websites als RipOffReport.com voordat je bij een onbekende handelaar in wondermiddelen een bestelling doet.

Ervaring?

Heb je zelf ervaring met producten die je via het internet hebt besteld, maar die onder valse voorwendselen werden verkocht of niet bleken te doen wat ze beloofden? Beschrijf dan hieronder a.u.b. in het kort je ervaring.

Slimming Drops: tot slot

Sinds het commerciële succes van Slimming Drops zijn er gruwelijk veel vergelijkbare afslankdruppels bijgekomen, waaronder: UpSlim afslankdruppels, A. Vogel Helix Slim, TimFit SlimmingDrops, QuickSlim Medico Herbs, Dr. Simeons HCG Diet Drops, Create Your Shape Diet Drops, Herbay Slim Drops, Nutrient Wise NutriDrops, Phytofit Forte Drops, Leanor Drops, LPL Slim Drops, Kent14 Drops, Discoveries of Nature Slim Magic,  Native Remedies EcoSlim, Reckeweg R59,  Figurin Slimming Drop, Lord’s Slimex Drops, LDD (Liquid Diet Drops), et cetera… En op het oog is het allemaal één pot nat (ja, een bedoelde woordspeling)… ;) Nagenoeg 50% water en iets minder dan 50% alcohol, aangevuld met microscopisch kleine snufjes van planten die in het Latijn puik klinken…

Heb jij weleens afslankdruppels uitgeprobeerd met als doel afvallen (afslanken of gewichtsafname)? Deel hieronder jouw ervaringen, opvattingen en bevindingen met afslankdruppeltjes! 

41 reacties op “Slimming Drops: wonderbaarlijke afslankdruppels of toch niet?

 1. Erica van Leeuwen ·

  Zelf ervaring met de druppels UpSlim van Bol.com en moet zeggen zeer goede resultaten behaald in redelijk korte tijd je moet jezelf niet volproppen en wel gezond eten anders werkt niks.

  Reageer
  • Paul ·

   De afslankdruppels van UpSlim (die o.a. verkrijgbaar zijn via Bol.com) bevatten de volgende ingrediënten:

   • Aqua (water)
   • Ethylalcohol (alcohol, namelijk 46%)
   • Curcuma longa (kurkuma / geelwortel)
   • Camellia sinensis (thee)
   • Panax ginseng (Koreaanse klimopwortel)
   • Ilex paraguariensis (yerba maté: infusie van Zuid-Amerikaanse hulst)
   • Paullinia cupana (guaraná: een nootachtig zaadje)
   • Solidago (guldenroede)
   • Fucus vesiculosus (blaaswier)
   • Aloë vera (soort vetplant)

   UpSlim bevat 46% alcohol en meer water dan alcohol… Als puntje bij paaltje komt, zitter er dus heeeeeele kleine beetjes van plantenextracten in deze druppels… Plantenextracten van planten die bekend staan of bekend hebben gestaan om hun potentiële steuntje in de rug bij afvallen. Maar zo zijn er nog veel meer te bedenken, waaronder: ECGC, cafeïne, omega 3-vetzuren, hoodia gordinii, moerbeien, co-enzym Q10, yohimbe, witte wilgenbast, Afrikaanse mango, geëxtraheerde aminozuren (leucine, carnitine e.a.), chroom, et cetera. Al met al vraag ik me stellig af of je afvalt dankzij de druppels of veeleer desondanks

  • Jurjan ·

   Ik zie ook al een tijdje UpSlim afslankdruppels voorbijkomen op Facebook en dergelijke… Het lijkt nagenoeg hetzelfde product te zijn als Slimming Drops (zelfs het flesje en de dop lijken gelijk), maar dan met een ander etiket, net even wat andere ingrediënten en bovendien in samenwerking met Diëtistenpraktijk Gabriëlle (een praktijk die ik trouwens nergens kan terugvinden…). UpSLim is een product van Beauty Commerce B.V., terwijl Slimming Drops een product is van Gustavsson Vandermark Orthomoleculair Laboratorium B.V. Overigens erg vreemd, want Slimming Drops bestaat nog steeds. De valse claims over Oprah en andere beroemdheden zijn weggehaald, maar nu staat er alleen nog een foto van Oprah Winfrey en Julia Roberts met de volgende tekst erbij: “Julia Roberts vertelt aan Oprah hoe zij veel afviel na haar zwangerschap. Daarna kon zij weer werken en acteren in haar nieuwste film”. Slim / sluw, want er wordt niet meer expliciet bij vermeld dat Roberts afviel dankzij Slimming Drops of door iets totaal anders… De ingrediënten van Slimming Drops lijken overigens ietwat te zijn aangepast en de prijs is bijgesteld naar 69,95 per flesje.

 2. Olaf ·

  O ja… nog even dit: Ik ben 45 jaar en “tob” inmiddels al jaren met mijn gewicht (momenteel 110kg)!!! :-( Ik wil nog steeds terug naar een gewicht van tussen minimaal 82kg en maximaal 92kg. In mijn geval moet (wil) ik dus MINIMAAL nog 22kg eraf!!! Ik ben tot een jaar of 10 geleden altijd rond de 82kg geweest, heb tot m’n 18e altijd véél gesport: judo, jiujitsu, atletiek, en met m’n trainingsmaatje èlke zondag lopen rond de Kralingse Plas, en heb àltijd met alle school en regiokampioenschappen mee gedaan. Tja… dan word je 18, gaat in dienst, heb een vriendin, gaat samenwonen, verlegd je prioriteiten…. en verliest vervolgens je “wedstrijdmentaliteit”!!! Inmiddels loop ik wel bij een sportschool (al 3 jaar), maar door het MEGA zware gewicht, de snelheid en souplesse die ik door die jaren heb moeten “inboeten” kost het me regelmatig véél moeite om te gaan trainen, en heb ik VÉÉL MINDER SNEL resultaat!!! Toch VERDOM IK HET om aan pillen, drankjes, poeders, maagverkleining of HCG te gaan!!! Want ECHTE kwaliteit heeft “tijd nodig” (denk aan t rijpen van goede wijn of whiskey)!!! … THINK BIG, ACT SMALL… !!! ;)

  Reageer
 3. Olaf ·

  Beste lezer(s), Buiten dat ik sowieso vind: LEKKER DOEN WAT JE ZÈLF WIL, héééél even het volgende: A) “ALS” dit middel ÈCHT zou doen wat ’t belooft, dat zou dit WERELDNIEUWS zijn!!! En de komende maanden ELKE DAG op de VOORKANT van ELKE KRANT staan!!! B) Zou dit middel SOWIESO al in ÈLK ziekenhuis gebruikt worden waar mensen TE ZWAAR zijn (tenslotte zijn hier 24 uur per dag medici aanwezig)!!! C) Was dit middel door afname WERELDWIJD inmiddels al SPOT EN SPOTGOEDKOOP)!!! (Desnoods waren bv ALLE ziektekostenverzekeraars de hoofdsponsors van dit middel). … WAT “TE VOET” GEKOMEN IS, GAAT NIET “TE PAARD” WEG!!!… (Oftewel: je was ook niet “OPEENS / INEENS” kilo’s te zwaar, verwacht dan ook niet dat ze “INEENS” binnen een aantal weken weg zijn!!! Een tip van mij: Als iets “TE MOOI” is om waar te zijn (te geloven), GELOOF HET DAN MAAR BETER NIET!!! Ook Slimming Drops en soortgelijke afslankdruppels zijn dus pertinente onzin!!!

  Reageer
 4. valerie ·

  ik heb vandaag mijn flesje Slimming Drops ontvangen en zal zien of het werkt ik hou jullie op de hoogte de komende weken en beste Sharon ik begrijp heel goed dat het mogelijk niet zal werken en dat u een zeer slecht ervaring hebt maar u had wel meer genomen dan het dagelijkse dosering …

  Reageer
 5. sharon ·

  Hallo afvallers, Ben jaren lang slank en gespierd geweest, vooral door sporten, maar kreeg de energie vooral uit afslankpillen! 3 UUR PER DAG ZWARE TRAINING KICKBOKSEN, FITNESS! En werkte toen ook op een sportschool, dus moet je er het voorbeeld zijn! Na enige tijd nadat je er 1 mag per dag, kwam ik op 3, ik was zo geobsedeerd, door af te vallen, ik sloeg helemaal door! Zat om 23:00 nog op mijn knieën de vloer met een dweiltje te schrobben!!! Hoe slecht ben je dan bezig!? Ja en toe kwam de klap, overdosis efedrine! Ik lag te shaken epileptische aanvallen leek het in de tuin! Dokter gebeld, neem wat zoets, eeehhh… Ben direct gestopt zonder af te bouwen. Ik ben ziek geweest dat wil je niet weten! Moet het eigenlijk afbouwen, maar was zo bang dat ik dit niet meer wilde meemaken! Hallucinaties, angsten niet naar gesprek kunnen luisteren, depressief, maar het ergste geen energie niks meer! Ik ben er zelf helemaal tot zover weer boven op gekomen na 2 jaar BEN ER TROTS OP DAT IK DIT ZONDER DOKTERS HEB GEDAAN, MAAR ALS JE ZWAK IN JE SCHOEN STAAT MOET JE NAAR DE DOKTER OM HULP TE VRAGEN. Ik denk dan wel, waar is het allemaal voor nodig geweest om je lichaam zo te vergiftigen! Ik heb ook nog fibromyalgie weken delen reuma, mede door dat mijn lichaam 4x zo hard heeft moeten werken! lichaam kapot getraind dus! ALHOEWEL IK NU WEER POSITIEF BEN, VEEL BEWEEN, EN GENIET VAN DE KIDS! Dan maar wat minder snel!!! DUS NEEM A.U.B GEEN AFSLANKSPULLEN MET EFEDRINE, HET IS EEN VERSLAVEND EN GIFTIG VERBODEN MIDDEL! P.S. IK GA EERDAAGS NAAR EEN DIËTISTE, VOOR DE STOK ACHTER DE DEUR! Dit wilde ik ff kwijt, maar is makkelijk gezegd en cliché, maar wat is nu eigenlijk perfect, de 1 heeft maatje 36 met te grote borsten of te klein, de ander is te zwaar, maar een goed verzorgd en leuk koppie! Kop op en ik ga ervoor, voor de natuurlijke normale eetpatroon methode! Gr. Sharon

  Reageer
 6. ikke ·

  hallo mensen mijn buurman is er erg veel van afgevallen… echt niet normaal.. dus ik ben vandaag begonnen met slimming drops… ben erg benieuwd…

  Reageer
 7. ccc ·

  hoop dat het werkt, ik heb de Slimming Drops afslankdruppels besteld vorige week! en anders jammer voor me portemonnee als je het niet probeert weet je het niet

  Reageer
  • Jurjan ·

   Ja, en als je ieder afslankmiddel uitprobeert dat op de markt verschijnt, dan ben je binnen een halfjaar bankroet en leef je in een kartonnen doos op straat…

 8. Cath ·

  Ja mensen, als je op je luie kont gaat zitten en denken dat het allemaal weg gaat terwijl je met een zak chips op de bank GTST zit te kijken, lijkt me logisch dat er geen wonderen zullen gebeuren.. het is een HULPMIDDEL! Dus uiteraard erbij bewegen.. Voor niets gaat de zon op.

  Reageer
  • Paul ·

   Maar als dat de theorie is achter Slimming Drops (gezond eten, voldoende bewegen + afslankdruppels innemen), dan werkt toch ieder afslankmiddel?! Het is immers bewezen dat je afvalt door een gezond eetpatroon in combinatie met lichaamsbeweging… Met of zonder Slimming Drops… Als dit je redenatie is, dan zou ik persoonlijk een goedkoper afslankmiddel proberen; kraanwater bijvoorbeeld…

 9. Cindy ·

  Ik had ook weer z’n bui, vond me te dik en wou afvallen, ik ben altijd tegen middeltjes geweest, maar ik las een artikel over Slimming Drops, en dacht laat ik nu een keer gek doen, en Slimming Drops besteld, nu een dikke maand verder ik ben 3 kilo kwijt, maar niet door de druppels, ik ben gezonder gaan eten, elke dag 2 liter water. Daar ben ik van afgevallen, en niet van de dure druppels!!! Dus mensen trap er niet in.

  Reageer
 10. jolanda ·

  Hallo, na alles gelezen te hebben was ik toch wel nieuwsgierig geworden naar de afslankdruppels van Slimming Drops en ik heb ze besteld.. en ik moet eerlijk zeggen terwijl ik er heel kritisch over was, ik heb gewoon gegeten, s avonds gebarbecued en wat dan ook maar ik ben toch in 2 weken tijd 8 kg afgevallen!!! wil er wel even bij zeggen dat ik 20kg overgewicht had.. dan gaat het in het begin toch wel wat sneller.. maar ik heb geen bijwerkingen van de druppels, geen last van vocht in mijn voeten wat ik anders wel altijd had in deze tijd van het jaar.. dus.. ik zou zeggen, probeer het eerst eens zelf uit voor jullie commentaar zetten op deze site..

  Reageer
 11. Hendrik ·

  Nou die mannen die zeggen dat ze werken… verkopen de producten zelf? :P Tjonge zo aanprijzen dit is echt TE zot voor woorden, daar prikt toch iedereen doorheen??? Mensen doe je ogen open iemand die zo afvalt hoeft niet ZO overdreven in de aanval te gaan (mensenkennis). Slimming Drops KAN NIET WERKEN en een glas water voor het eten met 10 druppels melk werkt OOK!!! Dit scheelt 200-250 gram vulling in de maag dat is per week 100-200 gram vet, verminder (halveer je suiker) en je bent 1000 gram per maand lichter! Nu koop die zooi niet het is allemaal oplichterij anders zouden de ziekenhuizen bij TE dikke patiënten geen streng dieet samen met beweging voor hoeven te schrijven voordat diverse operaties kunnenplaatshebben. Mvgr; Drs. H.K.L. Hoogenboom (tegenstander van Slimming Drops)

  Reageer
 12. Johan ·

  @Peter … Prachtig voor jou Peter, maar bij mij werkt het ook, hoor en ik heb er NIET voor betaald! Ik heb het namelijk niet besteld! Gewoon op je voedingspatroon letten en behoorlijk disciplinair te werk gaan is het beste als je gewicht wil verliezen. Wanneer je relatief veel geld neertelt voor goedkope grondstoffen, doe je het zelf. Dat is een commercieel mechanisme dat voor veel van de middeltjes werkt. Mensen die veel geld besteden, hebben psychologisch al de wens dat het dan ook werkt. Veel (water) drinken helpt ook zonder die middeltjes. Net als de haargroeimiddeltjes en zo. Stel nou ’s dat het echt zou werken, dan heb je dus wereldnieuws en loopt de prijs ook direct terug omdat het marktmechanisme erop wordt losgelaten en de medische wetenschap doet er nog eens een schepje bovenop. Maar goed, jij bent blij, hebt duur betaald, en valt af. Da’s mooi, hoor. Punt. Johan

  Reageer
 13. meral ·

  hallo mensen… ik heb de slimming drops ook besteld maar ik twijfel als ik die negatieve dingen lees maar ik ga het toch proberen en daarna laat ik het wel weten of ik wat ben afgevallen doei mensen…

  Reageer
 14. Bernard ·

  Beste Mensen, Zoals eerder vermeld, de druppels werken niet! Ik neem ze nu al 7 weken en ben ondertussen 0,4 kg kwijt (in tussentijd ben ik ook begonnen met joggen, die halve kilo is dus puur door het lopen). Mensen, laat jullie niet misleiden, dit is bucht, bucht en nog eens bucht.

  Reageer
 15. P.Sirag ·

  Hier gaan wij weer!!! u heeft het niet gebruikt maar komt direct weer met een mening. Bij mij helpt het goed ik val af en dat is de bedoeling toch? Als er iets op de markt komt via internet of als er iets nieuws gepresenteerd wordt, is er altijd het oer Nederlandse negatieve oordeel. Advies eerst zelf uitproberen alvorens met een oordeel het publiek denken te dienen. Voor vele vrienden en mijzelf werkt het uitstekend, jammer hè. Met vriendelijke groet, Peter

  Reageer
  • Paul ·

   Het is maar goed dat veruit de meeste mensen niet alles zomaar in hun mond stoppen om te zien of het al dan niet werkt. Gelukkig zijn ingrediëntenlijsten tegenwoordig verplicht, waardoor je als consument kunt nagaan wat er precies in een supplement aanwezig is, en aan de hand daarvan kun je in veel gevallen al een aantal conclusies trekken. In dit geval gaat het om druppels die bestaan uit heel veel water en alcohol… Met daarin heeeeeele kleine beetjes plantenextracten. Daarbovenop maakt de producent van deze (onnodig DURE) afslankdruppels ook nog eens valse promotie (reclames / advertenties) waarin wordt verondersteld dat allerlei beroemdheden zijn afgevallen dankzij dit product, terwijl deze beroemdheden niets met dit product van doen hebben gehad. Kortom: een discutabel product dat niet gebaseerd is op onderzoek, maar zich verschuilt achter verzonnen verhalen… Veel mensen zouden hier uit zichzelf lering uit trekken…

  • ccc ·

   werkt slimming drops bij jou nog steeds, ik wil er graag meer van weten van jou!? heb het namelijk ook besteld gr ccc

  • Jurjan ·

   Als iemand heel graag wil geloven in de werkzaamheid van een product, vraagt men uitsluitend naar de ervaringen en bevindingen van degene die er op voorhand over te spreken zijn. En al diegenen die stellen dat het product niet werkt, worden genegeerd. Want, kom op, je wil nu eenmaal horen dat het WEL werkt… De vooringenomenheid van mensen… Gewoon je kop in het zand steken! En vooral niet de verhalen van beide kanten aanhoren…

 16. Johan ·

  – Hoge prijs voor relatie goedkope grondstoffen; – Geen bijsluiter; – Nauwelijks wetenschappelijke verklaringen; – Vage recensies van sterren… Allemaal zaken die je bij veel van dit soort middeltjes tegenkomt. Naar mijn idee gewoon geldklopperij, grenzend aan oplichting. Gr. Johan — To good to be true = false! — Resultaat nul komma nul!

  Reageer
 17. dushi ·

  is slimming drop echt goed, want ik moet van de dokter 10 kilo afvallen kan ik het geloven of niet ik wacht op reactie alstublieft

  Reageer
 18. johannes ·

  ik ben het wel van plan te kopen die slimming drops naar de sportschool ga ik al maar met alleen bewegen gaat je lichaam niet afvallen dus veel drinken en denk van proberen hé. in oktober ben ik het van plan

  Reageer
 19. Dokter Oetker ·

  (Bijna) alle afslankmiddelen werken niet maar helpen (soms) wel. De meeste slanke lijners houden ook dieet en dan weet je niet of het afvallen van het (vermeende) geneesmiddel komt of van het dieet houden. Opvallend is dat de afslank middelen door obscure bedrijfjes worden aangeboden en elke vorm van wetenschappelijke onderbouwing ontbreekt. Geen gerandomiseerde onderzoeken zijn gepubliceerd of hebben uberhaupt plaatsgevonden. Weet zeker dat je financieel afvalt.

  Reageer
 20. Nigar ·

  Ik bedoel haar vader is tien kilo afgevallen!

  Reageer
 21. Nigar ·

  Ik heb de slimming drops ook gekocht op advies van mijn vriendin. Haar vader is met slimming drops kilo afgevallen. Na twee a drie weken kon je aan hem zien. Ik ben al een week bezig maar het werkt wel.Ik heb geen honger gevoel. Slimming drops bevat efedrine. Daarom kun je ze niet in de winkel, drogisterij kopen. Het is namelijk verboden. Efedrine kan hartkloppingen veroorzaken. Daar heb ik ook geen last van.

  Reageer
  • Paul ·

   Hoe kom je erbij dat Slimming Drops efedrine bevatten?

 22. Anne ·

  Bij mij (en mijn partner), deden de afslankdruppels precies het tegenovergestelde van wat zij beloofden: Ik hield enorm veel vocht vast (kon niet meer in mijn schoenen!), was moe en lusteloos, stoelgang was compleet geblokkeerd en beiden kwamen we in 2 weken 1 kilo aan! Na 1 mailtje met de vraag om advies, kreeg ik meteen kortaf te horen dat ik niet moest denken dat ik geld terug zou krijgen, omdat het om een voedingssupplement gaat. Al nadat we 1 dag waren gestopt, konden we beiden weer gewoon naar het toilet, raakten we die kilo weer kwijt en kregen weer energie. Dus echt rotzooi die Slimming Drops!

  Reageer
 23. James ·

  @ Marleen: Zonder advertenties zou deze weblog waarschijnlijk niet bestaan, dus dat ze de geloofwaardigheid van een website aantasten, betwijfel ik. Overigens bepaalt Google zelf welke advertenties er worden geplaatst en niet de beheerder. Sterker nog: op een pagina die over Slimming Drops gaat, kun je een dergelijke –automatisch geplaatste– advertentie verwachten… Er bestaat immers zoiets als cookies, dus als je zoekt op zoiets als Slimming Drops (waardoor je hier terechtkomt), is de kans groot dat er advertenties opduiken die gerelateerd zijn aan je zoekopdracht. Dat dit vreemd kan ogen, ben ik overigens wel geheel met je eens…

  Reageer
 24. Marleen ·

  Hoe geloofwaardig is dit artikel als er elders op deze weblog een advertentie wordt getoond voor, jawel, Slimming Drops?! Gr. Marleen

  Reageer
 25. samantha ·

  Moeite doen? We doen genoeg moeite! Maar Gerard ben blij dat het bij jou wel helpt, want ik heb de slimming drops ook besteld (krijg ze vandaag als het goed is binnen) zoveel hoef ik niet af te vallen hoor ongeveer 5 kilo of zo. ben benieuwd ik hou je op de hoogte :D

  Reageer
  • valerie ·

   Beste Samantha, Een hebben die afslankdruppels nu geholpen? Gr. Valerie

 26. Joerve ·

  Wat een geldklopperij. Gezond afvallen is slechts een pond per week afvallen. Natuurlijk werkt dit spul niet. Wanneer beseft men nou eens dat je moeite moet doen om gewicht kwijt te raken?!

  Reageer
 27. Gerard ·

  Ik ben er heilig van overtuigd dat jullie alleen maar sceptisch zijn, terwijl je daarvoor wel de goede argumenten schrijft. Bij mij werken de slimming drops gewoon en ik ben nu al 6 kilo kwijt. Ik denk dat ik nog enige tijd doorga!

  Reageer
  • viviane ·

   Eet je dan minder? Grtz, Viviane

 28. Brigitte ·

  Met slimming drops zou je”10 kg afvallen zonder moeite”. Iedereen die regelmatig aan de lijn doet weet dat “10 kg afvallen zonder moeite” sowieso onmogelijk is! Ik ben bang dat deze Hollywoodsterren (als ze het spul überhaupt al gebruikt hebben) een vette rekening hebben gekregen voor het vermelden van hun fabels. Afvallen lukt alleen maar met een beetje lichaamsbeweging en regelmatig en verstandig eten.

  Reageer
 29. Jane ·

  Ik kan me voorstellen dat Slimming Drops een soort placebo-effect heeft: je gaat bewuster om met eten en hebt een steuntje in je rug om er gezonder mee om te gaan. Wellicht dat je op die manier wel af kunt vallen met dit soort middeltjes. Verder heb ik het ook niet geprobeerd, dus ik ben ook wel benieuwd naar gebruikerservaringen. Waar ik me meer zorgen om maak: hebben deze celebrities écht dit middel aangeprezen bij bijvoorbeeld Oprah? Ik kan er namelijk niets over vinden op internet, en heb het ook nooit op TV gezien. Iemand die me hier bewijs van kan geven?

  Reageer
  • Paul ·

   Nee, de reclame-advertenties van Slimming Drops zijn vals. Zie ook het volgende artikel:

  • 21 jaar ·

   hallo 1 jaar geleden heb ik slimming drops gebruikt ik was toen 87 kilo ik was aangekomen door stress en nog meer dingen maar ik heb slimming drops gebruikt en ik heb niet aan een dieet gedaan gewoon normaal voor het eten 1 eetlepel en het werkte ongeveer na 1 maand ongeveer was ik al rond de 75 kilo ik was heel tevreden toen was ik 20 jaar ik ben nu 21 en hoe zwaar ben ik rond de 90 kilo weer ik zeg niet dat slimming drops niet helpt maar het kan zijn dat het tijdelijk helpt???

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.