Victora’s Secret model Marisa Miller

Gezond afvallen m.b.v. Victora’s Secret model Marisa Miller

Je zou bijna denken dat Victoria’s Secret modellen als Marisa Miller met een dergelijk lichaam geboren worden en niets hoeven te doen om hun lichaam in topvorm te houden… En ja, ze geeft zelf toe dat ook haar DNA een belangrijke rol speelt voor haar frisse en mooie uiterlijk, maar dat is zeker niet het enige! In dit artikel lees je wat Marisa Miller ervoor doet om slank en fit te blijven. Als je gezond wilt afvallen, dan kun je veel leren van mensen die een zo goed als perfect figuur hebben. Zij hebben (zelfs vaak onbewust) gezonde eet- en leefgewoonten die ervoor zorgen dat ze zo slank blijven. Victoria’s Secret model Marisa Miller geeft een aantal tips hoe je gezond kunt afvallen en je ideale gewicht kunt houden…

Marisa Miller: 1. Word actief; hoe eerder hoe beter!

Een belangrijke reden voor Marisa Miller’s figuur zijn haar ouders. Fitness en surfen zijn haar met de paplepel ingegoten. Zelfs dagen voordat ze geboren werd stond haar moeder nog in de sportschool. Om gezond afvallen mogelijk te maken, is het overigens wel belangrijk om niet af en toe actief te zijn, maar om lichamelijks activiteit een vast onderdeel te maken van je dagelijkse routine. Marisa Miller zegt hierover zelf: “Lichaamsbeweging is geen luxe, maar noodzakelijk”.

2. Zorg dat je nooit een lege maag hebt

“Ik eet meestal havermout met plakjes banaan als ontbijt, maar als ik haast heb, drink ik een proteïneshake”, aldus Marisa. De complete mix bestaat meestal uit sojamelk of amandelmelk, yoghurt, een banaan, een klein beetje proteïnepoeder en een paar stukken bevroren fruit zoals mango en bosbessen. “Ik weeg of meet nooit iets, ik gooi het gewoon bij elkaar in de blender.” Zorg ervoor dat je nooit of te nimmer een lege maag hebt, dat is funest voor je lijn.

Gezond afvallen tip 3: Geef toe aan de verleiding

“Ik houd van gezond eten en zorg ervoor dat ik zo min mogelijk verleidingen in huis heb, maar dat betekent niet dat ik alle verleidingen weersta”, zegt Marisa Miller. “Wanneer ik naar de bioscoop ga, dan drink ik gewone frisdrank en geen light-variant. Als ik zin heb in een hamburger, dan eet ik die. Ik zorg er alleen wel voor dat ik niet vijf dagen achter elkaar een hamburger eet.” Marisa doet hiermee precies wat je nodig hebt om gezond te kunnen afvallen en vooral slank te blijven, want door zich af en toe te laten verleiden door ongezond eten heeft ze nog wel controle, maar voorkomt ze dat ze een ongecontroleerde eetbui krijgt.

4: Wees flexibel met lichaamsbeweging

“Het is door mijn drukke schema niet makkelijk om vast te houden aan een vaste dagelijkse fitnessroutine, maar als ik elke dag iets doe, dan hoef ik in elk geval niets in te halen in de weken voor een fotoshoot.” “Ik heb fitnessapparaten thuis staan en doe aan spinning bij de lokale sportschool. Daarnaast doe ik ook nog aan bokstraining om calorieën te verbranden”, aldus Marisa Miller.

“Maar als ik onderweg ben dan neem ik altijd weerstandsbanden / fitnesselastieken mee, zodat ik altijd en overal een goede work-out kan doen”. Natuurlijk is Marisa voor haar werk afhankelijk van haar uiterlijk, wat zorgt voor een goede motivatie. Toch kun je hier veel van leren als je gezond wilt afvallen en een mooi lichaam wilt hebben. Victoria’s Secret model Marisa laat zich niet uit het veld slaan door wisselde omstandigheden, maar zorgt er te allen tijde voor dat ze veel aan het sporten is. Dat is zeker een belangrijke les!

5. Eet niet zoals je man of vriend, aldus Marisa Miller

“Mijn man Griffin is lang en tenger, dus kan hij eten wat hij wil zonder aan te komen”, zeg Marisa. “Sommige avonden komt hij thuis met friet en ik moet die dan simpelweg weerstaan! Ik eet dan vaak wel iets zoals een vegetarische burger, maar het is nooit een makkelijke keuze, al is het de gezonde keuze.” (bron) Hoe perfect je figuur ook is, je zult altijd moeilijke momenten houden. Als je gezond wilt afvallen dan is het belangrijk om dit soort momenten te kunnen weerstaan. Het wordt in elk geval nooit vanzelfsprekend om weerstand te kunnen bieden tegen alle lekkere verleidingen, mocht je die illusie ooit hebben gehad.

Wat vind jij van bovenstaande tips voor gezond afvallen van Victoria’s Secret model Marisa Miller? Deel hieronder jouw opvattingen!

7 reacties op “Gezond afvallen m.b.v. Victora’s Secret model Marisa Miller

 1. Louise ·

  Als je je vinger in je mond doet val je pas af.

  Reageer
 2. Itte ·

  Ik heb veel klierweefsel en val niet af bij me borsten! verschilt dus per persoon en je komt er snel genoeg achter bij afvallen of je veel vet er hebt zitten of juist veel klierweefsel…

  Reageer
 3. Alice ·

  Ik heb gewoon een gezond figuur, en ben niks te dik. Maar ben een ongelofelijke jojo en als ik weer eens wat kilo’s afval gaat het er nooit bij mijn borsten af! Wel mijn rug, en buik en benen maar niet mijn borsten vreemd genoeg. Als ik aankom.. komt het er btw ook weer fijn op die plekken bij.

  Reageer
 4. angela ·

  je borsten bestaan voor een deel uit vetweefsel , dus inderdaad , die worden kleiner

  Reageer
 5. JuulKe ·

  Even een vraagje 🙁 als je veel afvalt worden je borsten dan niet veel kleiner?

  Reageer

Plaats een reactie


Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.