Stackers zijn al jaren op de markt en er zijn veel verschillende versies en varianten van te koop. De meest bekende ‘echte’ stacker is Stacker 2 Efedra vrij. Er zijn veel soortgelijke producten van andere fabrikanten dan NVE Stacker op de markt onder een andere naam en met dezelfde werking, maar vaak met een iets andere samenstelling.

De belangrijkste eigenschappen van Stackers zijn een onderdrukking van hongergevoel en een verhoging van energie, wat vetverbranding tot gevolg heeft. In Stacker 2 zit bovendien groene thee dat helpt om vetcellen af te breken.

Werken Stackers echt als afslankpil?

Velen hebben vooral ervaring met de ‘stacks’ van vroeger waar de stof efedra in zat. Efedra is de laatste jaren verboden omdat het gevaarlijk is voor je hart. Tegenwoordig bestaan de Stackers voornamelijk uit cafeïne en een synthetische vorm van efedrine, genaamd synefrine / synefedrine.

Maar werken ze echt? Het antwoord is vrij simpel: ja, ze werken, maar je kunt je behoorlijk ongemakkelijk voelen door toedoen van ‘stack’. Stacker 2 is nog een relatief milde versie. Van dezelfde fabrikant is tegenwoordig ook Stacker E te krijgen. Deze belooft een even sterke werking als de Stackers met efedrine van vroeger, maar ik heb deze zelf nooit geprobeerd.

Werking, voordelen en nadelen van Stackers

Door de hoge dosering cafeïne in vrijwel alle soorten Stackers gaat je hart sneller kloppen. Soms kun je dan ook last krijgen van hartkloppingen na inname van ‘stack’, wat beangstigend kan voelen. Dat is dus een vervelende bijwerking, maar niet iedereen krijgt hier last van. Het voordeel van afvallen met Stackers is wel dat je veel minder snel honger krijgt. Je kunt er dus in principe makkelijker mee afvallen, maar het is natuurlijk geen wondermiddel.

Een groot nadeel van ‘stack’ kan zijn dat je slecht kunt slapen. Het duurt minstens 6 uur voor cafeïne uit je lichaam is verdwenen, daarom moet je ‘stacks’ ook nooit nemen na 6 uur ’s avonds als je rond 12 uur wilt gaan slapen. Anders blijf je in een extreem lichte slaap, waardoor je niet goed uitgerust bent in de ochtend. Overigens is een lichte slaap wel leuk als je van dromen houdt, want die zijn dan erg levendig is mijn ervaring. :)

De conclusie is eigenlijk dat Stackers wel werken, maar je moet wel tegen het opgefokte gevoel kunnen dat je ervan krijgt. De enige manier om er achter te komen of ‘stacken’ / ‘stacking’ ook iets is voor jou, is door het zelf uit te proberen.

Heb je ervaring met Stackers? Laat het dan weten in een reactie want ik ben erg nieuwsgierig naar jullie bevindingen van de verschillende soorten die op de markt zijn.

458 Reacties

 1. Ik heb als laats de Stackers 4 besteld en ik heb hem al ontvangen. Ik wil er morgen mee beginnen. Nu ik het tijdens de Ramadan ga gebruiken wil ik eentje per dag nemen en dat is dan ongeveer rond de tien uur ’s avonds. Ik heb heel veel reacties van gebruikers gelezen en ook niet alleen die van deze site. Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje geschrokken van al die reacties. Maar ik heb hem nou eenmaal al gekocht dus wil ik m ook echt proberen. Ik ga sowieso eentje per dag nemen en dan zie ik wel. De afgelopen maand heb ik aan mijn eetcyclus opgelet ben zo een beetje afgevallen. Dagelijks sport ik gewoon thuis (thuisoefeningen). Ik ben nou ongeveer 60,4 kilo en wil zo snel mogelijk ergens in de 50 wegen. Daarom ga ik ook Stackers 4 gebruiken maar ja. Hopen dat ie werkt… en hoop op geen bijwerkingen. Wie weet misschien reageer ik wel weer wanneer ik hem heb gebruikt. Adios, Zeynep

 2. Ik drink ongeveer gemiddeld 3 tot 5 liter Monster energiedrank per dag en van Stacker 4 word ik er niet energieker van zou ik Stacker 2 en 4 kunnen combineren wie kan me dat vertellen?

 3. Stackers helpen in pricipe altijd wel.. bij de een beter dan bij de ander.. als je al bijv een laag t3 gehalte hebt. dit is het schildklierhormoon dat jou stofwisseling regelt kun je slikken zoveel je wilt maar als dat eenmaal traag is zal het traag blijven ook al duw je je vol met allerlei stoffen die vet beter verbranden. dan zou ik aanraden om naast de stackers een potje t3 te nemen heeft bij mij erg geholpen. daarnaast zal je altijd eerst moeten testen of je lichaam het uberhaubt wel kan hebben.. drink eens 2 redbull achter elkaar als je daar al hyper van wordt laat dan de stackers maar zitten ga dan zoals ik al eerder zei gewoon t3 gebruiken dit zorgt voor een snellere verbranding. in combinatie met genoeg sporten en goed eten helpt dit voor de mensen die hierboven zoveel bijwerkingen ervaren. ikzelf neem stacker 4 nu weer een aantal weken en bij mij werkt het gewoon goed.. ik gebruik het icm t3 om op mijn wedstrijd gewicht te komen (sprinten atletiek) in de winter ga ik altijd naar 83-85 kg en in de lente begin ik met gezonder eten stacker 4 en t3 en zorgt dat ik meestal binnen 3 a 4 weken weer op 75-78 kg zit.. ik heb totaal geen bijwerkingen, lijkt wel alsof het helemaal niet werkt want voel er helemaal niets van maar ja de reslutaten spreken voor zich. ik ben dan ook wel wat gewend. ik nam vroeger ook vaker een suplement genaamd ECA, voor de mensen die stacker zijn ontgroeid en het heel goed kunnen hebben zoals ik ( 3-5 per dag zonder raar gevoel) is ECA een echte aanrader, het is een preworkout om je hyper te laten voelen maar de combinatie van caffeine en effendrine heeft een vet verbrandende werking.. daarnaast zit er aspirine bij zodat je geen koppijn krijgt :P voor vragen reageer gerust..

  • Beste Daan, Lichaamsvreemd / exogeen en synthetisch T3 (liothyronine) wordt verwerkt in receptplichtige schildkliermedicamenten die uitsluitend door een arts worden voorgeschreven bij een tekort aan het lichaamseigen / endogene schildklierhormoon triiodothyronine (meestal ten gevolge van een vertraagde schildklierwerking) of een verminderde omzetting van T4 naar T3. Het is dan ook echt totaal van de zotte om anderen te adviseren om zomaar te gaan experimenteren met zulke receptplichtige medicamenten. Mensen zouden bij verdenking van schildklierklachten eerst hun TSH en FT4 moeten laten controleren en pas aan schildkliermedicatie moeten beginnen als hun schildklier inderdaad te traag werkt. En wel in overleg met hun arts! De zelfbedachte inname van T3 bij een goed of zelfs te snel functionerende schildklier is funest voor de gezondheid en kan verregaande gezondheidsklachten tot gevolg hebben. Ik raad iedereen dan ook expliciet AF om via dubieuze / illegale webwinkels receptmedicatie te bestellen. Groeten, Paul

 4. Stackers… grootste troep wat uit is.. Heb vroeger genoeg geëxperimenteerd met van alles en nog wat maar heb me nog nooit zoooo slecht gevoeld als van zo’n Stacker. Raad het echt af!!! Misselijk, maagpijn, niet slapen en vette hartkloppingen, ba hbah…

  • Hoi ik slik de Stackers nu 3 dagen en heb ze in de kliko gegooid wat een troep precies wat jij verteld voelde me heel zenuwachtig in de vingers en lichaam hartkloppingen misselijk en diarree hoofdpijn kan niet gezond zijn ook slapen was een drama nee voor mij geen Stackers meer bah bah dan maar een paar maanden harder sporten

  • Idd!! Wat een zooi!! Werd gek van mezelf. Zo onrustig als wat.

  • Op Gezondr worden geen contactgegevens uitgewisseld, dus het kopen / verkopen van Stackers is hier niet mogelijk.

  • Ik heb in 2002 een jaar lang dagelijks 1 tot 2 capsules (Stackers met Ephedra) geslikt. Ik kon destijds wegens een zware blessure niet sporten (zwaar auto-ongeluk). Ik viel echter in enkele maanden 30 kilo af die ik daarvoor overigens door t ongeluk in korte tijd was aangekomen (deels vocht). Ik had meer energie, een verhoogde hartslag en een kortere nachtslaap, maar dat was niet storend. Na dat jaar werden deze pillen helaas verboden en uit de markt gehaald, maar ik kon het fysiek weer opbrengen om weer te gaan sporten. Het heeft me destijds veel gebracht. Ik had overigens minder eetlust, wat maakte dat ik ook makkelijker de kilo’s kwijtraakte. Mijn maag was daarom gewend aan de drie maaltijden per dag en had absoluut geen behoefte om te snaaien. Na dat jaar was het dan ook niet zo moeilijk om mijn levensstijl vol te houden. Bijkomend voordeel is dat ik geen last had van m’n luchtwegen en nooit ziek was. Nu jaren later zou ik willen dat ik het weer mag gebruiken, want heb best veel last van voorhoofdsholte ontsteking (al een keer aan geopereerd) en zou graag weer wat van m’n gewicht kwijt willen. Ik kan me overigens wel voorstellen dat bij een verkeerd gebruik van dit middel er vervelende bijwerkingen optreden. Maar dat betekent een verstandig gebruik dus. En altijd een periode weer even niet gebruiken. Maar nogmaals, jammer dat het niet meer verkrijgbaar is, want het bracht me in veel opzichten nogal wat voordelen.

  • Wat kosten ze en voor hoeveel en werken ze goed qua afvallen

 5. Ik heb de T5 Stackers. Ben sinds januari begonnen met trainen en mijn gewicht is 69 kilo. Moet zeggen dat ik de hele dag door snoep en na twee weken is mijn gewicht nog hetzelfde. Dus ben vandaag met de capsules beginnen. Na het ontbijt eentje ingenomen en na een half uur voelde ik mijn hart al sneller kloppen. Niet dat ik er last van had maar ik voelde het gewoon. Daarna naar de sportschool gegaan en heerlijk getraind. Hield de cardio langer vol en was na afloop niet moe. Mijn eetlust is niet weg maar ga echt proberen niet of in ieder geval veel minder te snoepen. Ik hou jullie komende maand op de hoogte met mijn gewicht en de verdere werking van de Stackers T5 capsules.

  • als je water met citroen en munt drinkt krijg je veel minder snel honger

 6. Hallo Allemaal. Mijn naam is Rayman en ik ben 20 jaar oud. Ik heb een aortaklepstenose (hartafwijking). Ik gebruik nu een week lang Stacker 7 gewoon een pilletje elke dag ALLEEN wanneer ik sport die dag. Want waarom Stacker innemen op een dag waarop ik niet sport? Ik sport nu 5 dagen per week. Heleeeemaaaal geen bijwerkingen bij mij… en ik ben ook nog een hartpatiënt. Ik krijg echter heel veel energie hierdoor en mijn hartslag is met 10 hoger gegaan… dat is alle bijwerkingen die ik heb gekregen. Ik ben inmiddels totaal 6 kilo afgevallen in 3 weken en ben pas in de derde week met de Stacker 7 begonnen. Dus ik heb ook zonder de Stacker kunnen afvallen. Maar ja ik gebruik dit en voel me echter niet erger door. Heb ook eens 2 pillen genomen door de dag. Alleen maar vol met energie zonder slechte bijwerkingen. Ik zal binnenkort weer reageren voor die genen die het willen weten. Met vriendelijke groet, Rayman

 7. De Stackers geven inderdaad een ongemakkelijk gevoel. Bij mij was het wel zo dat na de eerste week het opgefokte gevoel langzaam verdwijnt. Soms heb ik er meer last van dan anders. De pillen werken enorm goed bij mij, ik sport er ook bij en ik val zeker een kilo per week af. Ik zou wel steeds een pauze van een maand of twee maanden nemen nadat je een potje Stackers leeg hebt, want anders went je lichaam eraan en geven ze niet meer. Toen ik er ooit een keer te veel van nam per ongeluk, was ik enorm ziek, dus kijk wel heel goed uit met Stackers, ze kunnen zeer gevaarlijk zijn. Ook toen ik ze voor het eerst gebruikte kreeg ik last van enorm jeukende plekken op m’n onderarmen en werd ik heel misselijk en moest ik uiteindelijk overgeven. Begin dus langzaam!

 8. Ik heb jaren geleden Stackers gebruikt. En ik had nergens last van, alleen de kenmerken die ze aangeven zijn geen eetlust en inderdaad veel energie. Maar bij Stackers moet je ook opletten voor welk bepaald gewicht je ze gebruikt. Want Stackers wordt eigenlijk gebruikt door bodybuilders. Snelle verbranding zodat ze dat snel omzetten in spieren. Ik had toen der tijd de Stackers voor bodybuilders van over de 100 kilo. Maar zelf woog ik toen ook 120 kilo. En ben vele kilo’s kwijtgeraakt. Na bepaalde tijd ben ik gestopt omdat de kilo’s te snel gingen en mun huid begon te hangen en was dus toch verplicht te gaan trainen. Het verschilt voor ieder maar vooral opletten of het wel geschikt is voor jou gewicht.

 9. Na 1 enkele Stackers pil voelde ik me al trillerig, haastig, buikpijn, misselijk, draaierig, duizelig en aan de diarree… Nee mensen, deze pillen zijn niet gezond voor je lichaam!

  • Hoi, Ik heb precies hetzelfde probleem, heb een uurtje geleden de eerste Stackers pil ingenomen, ik werd erg misselijk en heb last van buikpijn, hoofdpijn en diarree…

 10. Gister begonnen met Stackers en ik moest een uur nadat ik geluncht had overgeven (alleen maar water). Is dat normaal?

  • Beste Nancy, ‘Stacking’ betekent letterlijk opstapelen. In Stackers zitten dan ook stoffen die onderling elkaars effecten versterken, wat bij sommigen anders uitpakt dan bij anderen. In sommige Stackers-varianten zit ephedra, maar vaak (ook) ‘natuurlijke’ stimulerende stoffen zoals cafeïne, guarana en ginseng. Veel van de stoffen(combinaties) in Stackers beïnvloeden de spijsvertering en algehele stofwisseling. Zo hebben ephedra-houdende Stackers een eetlustremmend en oppeppend effect. Bekende bijwerkingen van Stackers zijn hevige hoofdpijn, beven, duizeligheid, hartkloppingen, zweetaanvallen, buikklachten, misselijkheid, uitputtingsverschijnselen en inderdaad ook braken. Overdosering van bepaalde soorten Stackers kan zelfs onrust, angst, verwarring, geheugenverlies en psychotisch gedrag uitlokken. Tot slot kan de combinatie van efedrine en cafeïne stuipen veroorzaken. Dat braken ‘normaal’ is zou ik absoluut niet willen stellen, maar het is wel een bekende bijwerking van Stackers. Vanwege de vele mogelijke bijwerkingen zou ik Stackers nooit gebruiken en niemand aanraden, maar dat is een persoonlijke afweging. Groeten & sterkte, Paul

  • Heb zelf geen last van bijwerkingen met Stackers, was al een regelmatige koffiedrinker, dus mijn lichaam is een koffiestootje wel gewend (denk dat bij de meeste mensen dit het probleem is + het feit dat ze Stackers misschien op een lege maag of met te weinig water innemen). Ik train ook gewoon nadat ik de Stackers heb ingenomen, dat helpt de energie goed weg te nemen… Is niet aan te raden voor de tv te blijven hangen zoals jullie denk ik…

 11. Ik gebruik nu al ’n paar dagen Stacker 2 Black Burn. Ik nam 2 capsules per dag en kreeg er slapeloosheid, kotsneigingen en trillingen van. Geen aanrader dus. Is het niet waard deze bijwerkingen, ga deze troep niet meer innemen.

 12. Vandaag begonnen met T5. Een capsule per dag. Geen hele gekke dingen gemerkt behalve een stroeve droge mond waardoor je goed water gaat drinken wat nooit verkeerd is natuurlijk. Soms wat tintelingen/kippenvel gevoel op mijn hoofd. Heel alert zijn alles komt binnen zeg maar… Om 9 uur in de ochtend ingenomen en rond 4 uur merkte ik dat het afnam met alle voelbare bijwerkingen. Op de droge mond na. Ook rond die tijd ineens heel moe, maar dat was maar even een half uurtje. Vriendin ook vandaag begonnen en zij had alles hetzelfde alleen een uur eerder, dat was wel grappig.

 13. Jolana van Kessel Reageer

  Ik gebruik nu 3 dagen Stacker 2 Black Burn. Kan inderdaad ook niet slapen, plus kotsneigingen, terwijl ik helemaal niet over hoef te geven. Voel me totaal niet lekker, ben oververmoeid, maar kan totaal niet slapen… zeer vervelend dus! Mijn hongergevoel wordt er niet minder van en energie krijg ik ook niet echt. Voel me juist heel slap & futloos! Ben in 3 dagen tijd wel 2 kilo kwijt, maar dat zijn de bijwerkingen niet waard! Ik stop er lekker mee!

 14. Hallo’kes, Waar kan ik Stackers bestellen want vind het nergens… En helpt het echt voor af te vallen?

  • Ilonahoefnagels

   Stackers 2 Black Burn is te bestellen op internet. Deze zijn de meest effectieve staat overal beschreven. Ik gebruik hem zelf nu een week en ben 3,5 kilo kwijt geraakt! Moet er wel bij zeggen dat ik 5 dagen achter elkaar een halfuur heb hardgelopen! Hoop dat het gaat lukken. Gr. Ilona

 15. een goede vetverbrander is de nieuwe Ephedra T5 had vroeger ook zoiets gehad Ephedrie gecombineerd met cafeïne.. echt top werkt voor de 100%

  • Hoi Ron, Waar koop je die dan? Want ik kan ze nergens vinden… Groetjes, Annie

  • Hallo, ik vroeg me af of ik Stackers kan combineren met een pre workout en een post workout en een whey van het merk Mutant?

  • Pas wel op met deze capsules! Door Stackers zijn mijn nieren naar de knoppen gegaan (eigen schuld)! Je kunt er inderdaad veel mee afvallen, was in een maand 10 kilo kwijt zonder flubberende huid, maar kijk a.u.b. uit! Drink voldoende, minimaal 3 liter, anders krijg je hetzelfde probleem als mij. Je nieren worden echt heel zwaar belast door Stackers!

 16. Weet er iemand waar ik red Stacker Ephedra kan krijgen wie wil me helpen ik weet da je er goed met vermagerd heb da al gedaan maar vind die niet meer stuur me terug via hier xxxxxxxx

  • Hoi ik kan die oude stackers met ephedra nog regelen als je wilt.

  • Hoi ik heb ook interesse in de Stackers met ephedra kan iemand mij hierbij helpen?

  • Ed ik heb er belang bij ik ben al een tijdje opzoek naar Stackers met ephedra hoop dat je mij kan helpen.

 17. Dag allemaal, ik ben met Stackers 3 XPLC begonnen. Er stond op het potje dat je er 3 per dag kon innemen. Dus ik nam 1 in de ochtend, middag en na mijn 4-uurtje. Telkens iets gegeten voor ik het innam. Voelde me na de eerste goed en veel energie na het 2de pilletje was het al heel wat minder! Ik voelde me flauwtjes zoals een opkomende griep, begon te zweten, klamme handen en had het gevoel dat ik in mijn hoofd wakker was en baste van energie terwijl mijn lichaam opraakte. maar toch nam ik nog mijn 3de… Dat was niet zo slim dan begon de misselijkheid en diarree. het was heeeeeel erge diarree. die nacht totaal niet kunnen slapen (ookal had ik mijn laatste om 16u genomen) de dag nadien was ik echt niet goed! ik voelde mij ziek en mottig. ik was tot niets instaat ik wou wel iets doen maar kon gewoon niet. Ik zat de hele dag te staren in het niets en voelde mij totaal niet meer mezelf Ik had het gevoel of ik de nacht ervoor super veel had gedronken en daardoor een enorme kater had. Dit was dus totaal niet het geval! Dit heeft de volledige dag aangehouden en die nacht opnieuw geen oog kunnen toedoen ook al had ik die dag niets meer genomen. Ik denk dat 3per dag echt te veel is! Nu ga ik mijn lichaam laten herstellen van die troep en dan de rest de vuilbak in!!! dit is het niet waard! moet wel zeggen dat ik al 1,5 kilo kwijt was en heeeeel ongezond had gegeten. Dit deed ik omdat ik mij super slap voelde van de diarree. Dus al je het er voor over hebt om eens serieus ziek te zijn werken deze pillen volgens mij super!

 18. 2 weken geleden met stackers 4, geen gram mee afgevallen eet gezond en sport minimaal 3 keer per week cardio en kracht. Duizelig hoofdpijn moe slaperig depressief angstig onrustig dat zijn de klachten die ik ervaar en owja heb het koud!! ik heb het in de wc gepleurd dit kan nooit goed zijn. Dan maar wat harder trainen, maar mijn gezondheid is me meer dan lief. ik ben hier zo erg van geschrokken ik nam er sochends en middag na het eten in. slapen gaat trouwens erg slecht

  • @Fatima, hoe zwaar ben je dan , 60 kilo ofzo…
   Als je veel traint met Stacker, dan moet je eigenlijk iets meer afvallen dan normaal. Het is geen wondermiddel. Goede voeding veel bewegen, en neem een vriend ….(geintje) ;-)

 19. Als je stackers 1 maand gebruikt, en dan 1 maand stopt, mag je dan de volgende maand er weer mee beginnen of moet je langer wachten?

  • @Jessica, ik zou minimaal 3 maanden mee wachten. je lichaam moet even tot rust komen…

 20. Dames en heren, Ik heb Stackers met Efedrine 3 jaar elke dag gebruikt in me tienerjaren was 40 kilo afgevallen kon elke dag 2 uur zonder te stoppen op de crosstrainer en ja heel veel zweten en vetverlies+ 10 jaar later blijvend depressief zal nooit meer weg gaan, spieren naar de klote moet elke maand 2 keer aan de infuus voor de rest van me leven, hartslag in rust is altijd 110, 4 miskramen gehad en afvallen is heel moeilijk al sport ik 2/3uur per dag, het heeft me leven aangetast, werken gaat niet terug naar school heb het 4x in 4 jaar geprobeerd lukt niet, concentratiestoornis, allemaal dankzij Stackers Efedrine, tja eigen schuld dikke bult! en dit was ook nog legaal te koop toen, belachelijk! Doe het a.u.b. niet want je kan normaal leven echt wel vergeten!

 21. Ik heb zojuist gister mijn pakket binnengekregen en vanochtend en middag stacker 4 ingenomen zonder efedra..maar krijg wel trek steeds werkhet dan wel? of ligt het aan de efedra werkt met efedra beter en sneller dan zonder efedra?

  • Stacks zijn niet voor dikkerds die thuis op de bank hangen en hopen af te vallen met dat pilletje. Stacks zijn voor sporters. Neem het een halfuur in voor je work-out en je hebt geen enkele bijwerking. Neem het in en ga vervolgens op de bank zitten. Ja dan ben je de pineut. Jullie gebruiken de Stacks niet waarvoor ze bedoeld zijn. Een boost voor trainingen en extra vet verbranden. Sport je niet? Neem geen Stacks… zeker geen Stacker 4 of iets dergelijks! Want ja, dan word je inderdaad ziek…

  • Tessa Seibels

   ik heb een vraag. Ik heb vandaag 4 i.p.v. 3 Stackers ingenomen. Betekend dat dat ik dan juist meer afval of aankom want ik voel me niet zo lekker. Het voelt als een blok op me maag alsof ik heel veel heb gegeten maar ik eet elke dag hetzelfde 2200 kcal. Als ik er dan 4 slik en voel me voller dan normaal betekend dat toch niet dat ik aan ga komen of zo want ik beweeg en loop heel veel. Heb al 2x anderhalf uur gelopen en ga nog 3x anderhalf uur lopen. Ik ben bang dat als ik 4 neem i.p.v. 3 wat ik dus heb gedaan vandaag dat ik dus nu aan ga komen. Omdat ik me vol en niet lekker voel. Kan je please vertellen hoe het zit en dat dat niet gebeurd!? Das echt me allergrootste nachtmerrie. Ik wil afvallen met Stackers niet aankomen… :( Pls reageer zo snel mogelijk ik ben in paniek…

  • Welke Stackers heb je gebruikt, dus met welke ingrediënten en in welke onderlinge verhouding? Sowieso lijkt het me een slecht idee om er meer van te nemen dan in de bijsluiter staat, maar aankomen zul je er niet zomaar door doen. Afhankelijk van de exacte samenstelling qua actieve/stimulerende bestanddelen, kan ik me voorstellen dat je je inderdaad wel flink beroerd kan voelen bij een te hoge dosis Stackers. Als het om discutabele/dubieuze (via internet, in het buitenland bestelde) Stackers zijn die eigenlijk niet verkocht mogen worden in Nederland, kan ik me zelfs voorstellen dat het een aanslag vormt op je lijf. Mocht het slecht met je gaan, ga dan voor de zekerheid altijd even langs je huisarts!

 22. Vandaag mijn eerste Stacker 2 met ephedra in genomen. Wil 5 kilo afvallen, maar de bijwerkingen pfff die zijn niet misselijk. Misschien dat mijn lichaam nog moet wenen aan de stoffen die erin zitten. Nu heb ik wel een zeer slechte eet gewoonte( eet maar één maaltijd per dag, het avondeten), daar zou het ook aan kunnen liggen. De eerste paar minuten merkte ik nog niets, maar toen ….. misselijk, draaierig en mijn handen begonnen te trillen, na het eten van een boterhammetje begon het te zakken. Misschien mezelf toch aanleren om in de ochtend en middag normaal te eten alvorens ik zo een pil inneem.
  Neem er nu één per dag, eerst maar eens kijken hoe dat gaat dus……
  wordt vervolgd

  • Hallo Kimni, Mag ik vragen hoe je aan de stackers bent gekomen??? Ik ben eigenlijk al een hele poos op zoek naar stackers met Efedra..

  • Hoi, Ik zoek ook de Stackers met E. Heb ze heel lang geslikt, maar kon ze niet meer vinden. Waar heb jij ze gekocht? Groetjes, Annie

 23. ik ben zaterdag begonnen met Stackers2 en moet zeggen dat ik qua afvallen echt wel (hoge) verwachtingen had. Tot nu toe (3 pillen per dag) is er nog geen gram af. Ik voel me niet beroerd, duizelig etc. en heb ook geen hartkloppingen. Ik sport meerdere keren per week (bootcamp, bodypump, CXWORKX, hardlopen) en dieet want ik wil 15kg kwijt. Daar kan het dus niet aan liggen. Ik drink geen koffie en cola dus mijn lijf is geen cafeïne gewend. Ik maak i.i.g. dit potje leeg. Misschien daarna toch maar een andere, zwaardere Stackers proberen.

 24. Ik gebruik Stacker 2 Black Burn (BB) en wat is dat een troep. Ik heb ze drie dagen gebruikt, met de aanbevolen dosering (2 voor ontbijt, 2 voor lunch en 2 voor avondeten) en ik moet zeggen dat ik sindsdien heel paniekerig ben. Ik krijg angstaanvallen, slaap niet goed, ben sinds gebruik drie dagen misselijk en voel me trillen. Dit is het niet waard, gewoon op de ouderwetse manier proberen en dat is een gezond eetpatroon en goed sporten. Ik weet dat geen een verkoop website de nadelen opnoemt, omdat ze eenmaal willen verkopen en misschien zoek je onbewust steeds naar de goede bijwerkingen, maar ik zou het niet proberen. Het is het niet waard.

 25. Ik zoek ook de oude Stack2 met Efedra. maar het grappige is dat je dus een creditcard nodig hebt om ze te krijgen. Die heb ik niet. Weet iemand nog een andere manier?

  • Heb een sportwinkel in Rotterdam gevonden die Stacker 2 met efedra verkoopt.

 26. Gisteren stack pro genomen voor de eerste keer…. Voelde mij depressief, nog altijd trouwens, het kleur uit mijn gezicht en mijn lippen was volledig weggetrokken, ik voelde mij lichtjes angstig, maar vooral opgefokt. 1u30 na inname gewoon gewoon gaan slapen om 18u ’s avonds tot deze ochtend 8u45 en nog steeds voel ik mij niet goed. Lichte hoofdpijn ook… Vroeger speed genomen, dit was zelfs nog stukken aangenamer dan dit!

 27. hahaha jongens, even serieus he? je kunt beter aan de pep gaan als ik dit zo lees. zeker die stackers met ephedra, alle bijwerkingen die ik zo lees zijn gelijk aan pep. ;) met andere woorden, blijf gewoon van die troep af en ga op de ouderwetse manier afvallen!!! gewoon meer sporten, minder snoepen en regelmatig eten want als ik al die bijwerkingen lees weet ik zeker dat het chemische troep is! en het een aanslag voor je lichaam is. want hoe anders krijg je last van die bijwerkingen?! beter stop je ermee, voordat je er wel aan verslaafd raakt! ;)

 28. op maandag deze week ben ik begonnen met stacker 4. nou 1e dag voelde ik me heel normaal.ik heb 1 genomen. 2e dag voelde ik me duizelig maar kon wel tegen dus 2 genomen.maar gisteren voelde ik me echt slecht. ik moest heel vaak naar de wc en voelde me echt slaperig, duizelig. ik weet niet of het zo gaat blijven of dat mijn lichaam eraan zal wennen. ik wil graag maximaal 5 kilo afvallen. ik sport en let op met wat ik eet.

 29. het zit gewoon tussen de oren, ik ben bijna 18 jaar. mijn eerste dag stackers nam ik er gelijk 2. ik voelde me alleen licht in mijn hoofd en 2x hartkloppingen van 10 seconden of zo. vandaag (2e dag) heb ik er weer 2 op en binnen 5 uur voel ik er niks meer van…

 30. Hey, Ik ben aan het twijfelen of ik met stackers ga starten of niet? en met de welke? Ik zou 15kg moeten afvallen. Ik ben al wat aan het sporten, let op men eten en werk in de horeca dus ik loop men kilometers ook wel! :-) Kan iemand mij wat meer advies geven hierover? DANK U WEL!

 31. Ik gebruik nu een aantal dagen stacker 4 (1 ’s ochtends na het ontbijt en 1 na de lunch) en ben zeer ontevreden over de bijwerkingen. Hieronder een aantal bijwerkingen: -Ik slaap ontzettend slecht! -Ik krijg er hele koude handen van -Af en toe heb ik in de gaten dat ik ontzettend hard mijn kiezen op elkaar bijt -vieze/droge smaak in mijn mond -En het grootste nadeel is dat ik ongeremde trek in snaaierij krijg en ik kan me dan niet inhouden… zonder die capsules kan ik me zelf beter inhouden! Per vandaag stop ik dan ook met de stackers 4

 32. Het allerbeste afval medicijn is proteïnepoeder ik ben er in 5 maanden 15 kg mee afgevallen!

 33. Eind aug 2011 begonnen met stackers 2 . Elke dag 1 pil bij ontbijt. Elke dag rutig lopen minimaal 8 km 2x sporten was eind okt 2011 20 kilo afgevallen. Nu dec 2011 nog steeds 20 kilo eet wat meer maar kom niet aan… Ps geen koolhydraten .het helpt wel maar je mag ze niet langer slikken dan 3 maand. Dan pas weer 6 maanden later.

 34. Ik slik stacker 4 nu al een paar dagen, en heb last van een brok in mijn keel,heel veel energie, trillende handen en veel plassen. Op sommige dagen heb ik last van alles en op de andere dagen bijv. Maar last van 1 ding. Ik had alleen een vraagje! Weet iemand of je er ook haaruitval van krijgt? Want ik verlies al redelijk veel haar voor het gebruik van stacker 4. Maar sinds dat ik stacker AS gebruik heb ik er al een paar x losse plukken uit gehaald. Misschien een domme vraag of zo, maar ik kan het nergens vinden Xxx jp

 35. Alstublieft wie kan mij helpen om aan Stackers MET ephedra te komen. Ik ben al zo lang op zoek naar ze en heb al een poging gedaan om ze uit de UK te laten komen maar dat mislukte. Wie kan mij hierbij helpen of heeft goede links?

  • ik werd er ook beroerd van! ;) google eens op “30 mg ephedrine” ik heb ze uit UK maar ze zijn ook uit USA te importeren… let goed op verzendkosten en of ze aan NL leveren. want officieel mogen ze niet aan NL leveren… succes! Als je er niet uitkomt dan hoor ik het wel… P.S. Als je besteld doe dan wat extra potten… Ik gebruik 1 pil per dag en ga binnenkort naar 3… ^^

 36. gebruik de 30 mg ephedrine tabletten. gewoon te koop!!! 1-2 per dag. veel energie en geen trek. je hoeft niet te trainen. ik ben in 10 dagen 6 kg afgevallen. in tegenstelling tot alle andere pillen. je slaapt gewoon lekker en geen opvliegerig gevoel… groet en geluk! Gulseve

  • Ik zou graag ook een potje Stackers willen hebben. Heb het al in het verleden gebruikt. Ik viel er 16 kilo’s vanaf. Gaf mij heel veel energie en mijn honger gevoel was weg. Wel een droge mond en veel plassen. Hellllpppp!!!

 37. Wat is volgens jullie de beste stackers.. ik zie vooral veel goede dingen over Stackers 3 XPLC .. Momenteeel slik ik Stakcer 2 7- Phenylstack.. Merk er nog niet zo heel veel van. Wel minder trek, maar dat is waarschijnlijk omdat ik te misselijk ben om te eten! En juist als ik ga sporten krijg ik veel sneller een draaierig gevoel .. Tips?

 38. Zoals ik al vaak gezegd heb stackers werkt niet. Gezond leven, geen vet, en veel bewegen, het laatste moet u niet overdrijven. Neemt u gerust stackers, en zich maar vol vreten, niemand luistert nog, ik ben niet dik meer u wel… U zal allen moeten vechten tegen het overgewicht, ben ook dik geweest, maar jullie weten het beter.

 39. ik sport zo 5 keer in de week maandag en woensdag doe ik aan boksen dinsdag, donderdag en vrijdag fitnessen ik slik stackers 4 om 2 uur in de middag in op maandag en dinsdag alleen. zo dat ik meer energie krijg tijdens het boxen ik slik dit niet elke dag. ik train intensieve waar bij de energie erg van pas komt en ik er van af val je moet dit niet elke dag slikken is niet goed voor je slik dit op de dagen waar je intensieve gaat trainen. door dat je veel energie hebt en niet intensieve sport krijg je klachten wat logische is. door dat je veel energie over hebt gaat je hart van kloppen want je moet dit energie ergens kwijt en wanneer je hart snel gaat kloppen is het alsof je intensieve zit te sporten terwijl je dat niet doet waardoor je gaat zweten en je niet lekker voelen want je lichaam doet niks maar je hart gaat te keer gaat hopelijk hebben jullie hier wat aan

 40. hoi Jen, kan je me het adres mailen van die sportwinkel in den haag? please. ben je eeuwig dankbaar.

  • hoi weet je toevallig of ze de oude stackers nu ook nog steeds hebben ik ben er al een tijdje naar opzoek groetjes!

 41. de “oude” stackers 2 helpen wel degelijk. ik kreeg daar zo’n boost van en kon het sporten hierdoor langer volhouden. ik ben hierdoor ontzettend veel mee afgevallen. nu na 10 jaar en 3 zwangerschappen zitten er weer ruim 15 kilo weer aan. kan iemand mij helpen aan de oude stacker 2 / stack2? please wil echt z.s.m. weer beginnen

  • Waar kom je vandaan? Hier in Den Haag zit een sportwinkel die de oude stacker 2 nog onder de toonbank heeft staan maar is best wel prijzig.

 42. Maar blijven slikken die troep, je nieren kunnen dit niet aan. die troep. kan je aan de nier dialyse.

  • WonderWoman

   Dat valt wel een beetje mee. Sinds het niet meer is toegestaan om efedrine te gebruiken in voedingssupplementen is het belangrijkste ingrediënt cafeïne. Stackers lijken dus op het drinken van een paar energiedrinks, maar dan zonder de stapels suiker.

  • iedereen heeft een eigen keuze William, iedereen beslist of hij of zij stacker wilt gebruiken of niet.. stacker bestaat uit natuurlijke producten, ik werk zelf in het lab en heb stackers al onderzocht of het schadelijk is. Dit is niet het geval.. stacker is een natuurlijk product. De bijwerkingen komen in de meeste gevallen tot stand door het hoge cafeïne gehalte wat in stacker zit..

 43. stackers helpt niet om af vallen, gewoon een paar dagen niks eten, ben 5 kg afgevallen. Even goed ziek zijn en je valt zo 5 kg af zonder stackers! Maar goed, gaan jullie maar stackers slikken kost jullie geld. In een sprookje geloven is makkelijk.

  • Als je een paar dagen niet eet, en vervolgens weer normaal gaat eten, dan zijn die kilo’s ook zo weer terug ;)

  • was het maar waar als we elke dag ziek konden worden, dan val je zo af tog William?? stacker werkt perfect man, kost geld en geeft resultaat wanneer je de gebruiksaanwijzing goed door leest.. dit is dus een persoon die geen verstand heeft van stackers. een paar dagen niet eten is oké en natuurlijk val je dan wat af, beste William volgens mij ben jij degene die in een sprookje leeft, wil je beweren dat je dit voor altijd vol kan houden om niets te eten.. stacker is gewoon een hulpmiddel dat je helpt bij het afslanken..

 44. Ik heb in het begin ook stacker 3 geprobeerd, de eerste 3x ging ik in de sportschool als een tierelier… en daarna voelde ik geen verschil meer, alsof je lichaam er aangewend is geraakt. ik ben er mee gestopt … na dat ik er mee was gestopt was mijn lichaam geen stuiver meer waard, ik had geen energie meer, moe en als ik maar even op de bank zat viel ik als een blok in slaap. nu zonder de stack3 sport ik veel lekkerder en heb ik mijn eigen energie level weer terug. en heb ik het potje weggegooid….

 45. @Jen, ik heb ook niet gelijk twee pillen genomen hoor. Vrijdagmiddag 1 pil en zaterdagochtend 1 pil. Ik voelde me echt totaal niet relaxed, vrijdag had ik een soort ‘high’ gevoel en zaterdag was ik heel onrustig en totaal niet mezelf… ik was blij dat ik me in de avond weer een beetje ‘normaal’ ging voelen. Vanmorgen zonder Stackers weer heerlijk twee uurtjes in de sportschool gezeten! Zou het kunnen dat ik gewoon moet beginnen met 1 pil per dag, of kan ik de andere 98 pillen gewoon weggooien?

 46. Gisteren Stacker 4 gekocht omdat ik nog iets sneller wilde afvallen. Ik fitness 4x per week, voetbal 1x per week, 3x per week spinning en nog een paar keer gewoon cardio per week….dus ik beweeg genoeg denk ik. Maar sinds gisteren heb ik 2 pillen genomen en voel me heel opgefokt en net in de sportschool voelde ik me zo klote, trillen, hartkloppingen, dat ik het gevoel kreeg dat ik elk moment neer kon gaan! Ik ben meteen naar huis gegaan en nu begin ik me langzaam iets beter te voelen, gelukkig! Is dit normaal? Of moet mijn lichaam nog wennen? Ik denk dat ik dat potje gewoon weg pleur want zonder Stackers voel ik me echt 1000 keer beter!

  • Misschien moet je ook eerste met 1 stacker beginnen en niet gelijk met twee. Je lichaam moet namelijk aan de stoffen wennen en dat kan je beter rustig opbouwen

 47. Heb toch gezegd dat stackers niet werkt. Wie heeft het bewijs dat je van groene thee afvalt? Maar mensen vooral blijven kopen hoor, je bankrekening wordt er slanker van, niet jij.

 48. Heey, Ik slik nu een week stacker 4. maar ik merk er niks van… Vroeger stacker 4 met ephedera geslikt en dat werkte als een tierelier… geen eetlust en energie voor 10!!! Daar is nu weinig van te merken. Ik heb gewoon trek heel de dag en heb geen extra energie helaas. Sterker nog… ik ben af en toe duizelig… Voor mij gaat de pot met resterende stackers de prullenbak in, zonde van het geld maar bij mij helpt het niet… Groetjes, Zoraya

 49. Ik neem stacker 4 nu 4 maanden. slik er 3 per dag. Heb geen last van bijwerkingen maar ik val ook niet af. Ondanks dat ik er goed op let niet vet te eten. Ik sport 3x in de week. Dit spul is weggegooid geld! 183 cm, 69 kilo, 27 jaar en 39 euro armer… Ik baal als een stacker! :P

  • Vindt je het heel vreemd dat ze niet werken als je een prima gewicht hebt? Je hebt een BMI van 20,6 dus volgens mij is het niet eens mooi als je nog eens kilo’s kwijt wilt raken. Afslankmiddelen zijn bedoelt voor mensen die dienen af te slanken. Als er praktisch niks af kan gaat er dus ook niks af, is vrij logisch toch???

  • Ik ben het met je eens! Als je niet tevreden bent terwijl je niet echt overgewicht hebt, is het sowieso slimmer om naar de sportschool te gaan en eventuele kleine probleemgebieden wat strakker te trainen door middel van krachttraining. Stackers kunnen dan wel helpen om je iets meer energie te geven.

 50. Nog wat aanvullende tips / info voor de mensen die erover denken met Stackers te beginnen. Natuurlijk is het aanpassen van je eetwijze / levensstijl (meer calorieën verbranden als dat je tot je neemt) de beste manier om af te vallen en slank te blijven! Dus focus je er niet teveel op dat het ook nog werkt als je stopt met de pillen! Ik eet veel gezonder/bewuster als voorheen en door de pillen is mijn hongergevoel weg en heb ik toch genoeg energie om te blijven bewegen (wat soms ook minder wordt bij een dieet), wat erg motiveert (om van de slechte voedingsmiddelen af te blijven). Wil graag 20-25 kilo kwijt en ga de Stackers voor een periode van een maand gebruiken en dan proberen een maand zonder pillen, maar met dezelfde eetwijze “op dat gewicht” te blijven en daarna eventueel nog een kuur of als het goed gaat, gewoon zonder pillen blijven proberen af te slanken. – Bouw het nemen van de pillen langzaam op, eerste week 1 pil per dag en bekijk hoe je lichaam erop reageert. Ik drink verder geen koffie of Red Bull, dus krijg ook niet op een andere manier cafeïne binnen, waardoor ik eventueel last heb van de bijwerking dat ik “energie teveel” heb. Weet niet of het door de pillen komt, maar ook de stoelgang is regelmatiger. Afgelopen weekend 2x heerlijk uit eten geweest (1x friet / 1x Italiaans) en ook na deze heerlijke etentjes was de weegschaal gunstig. Voelde me wel opgeblazen volgende ochtend, maar denk dat ik gewoon teveel heb gegeten. Had nl. eenzelfde portie als voorheen (zonder pillen), maar wel gewoon het bordje leeggegeten (ondanks verminderde eetlust)… Het is absoluut geen wondermiddel, maar het helpt me nu even de motivatie/stimulans te vinden om die eerste kilo’s kwijt te raken. Iedereen succes!!!

 51. Mijn ervaringen: Ik slik sinds 1,5 week 1x daags (lunch) de Stacker 3 (zonder Ephedra). Ontbijt met 2 crackers, lunch (2/3x brood met beleg) met de stacker, heb ’s avonds een gewone maaltijd en regelmatig een tussendoortje. Fiets 2x daags 15-20 minuten naar het werk. Geen last van de bijwerkingen, maar al wel 3 kilo kwijt. Heb 2x ook een Stacker bij het diner genomen, maar kon toen niet in slaap komen, dus daarmee gestopt, nu ik 1x daags neem, daar geen last van en ook niet dat ik een teveel aan energie heb. Misschien dat ik over een tijdje ook een Stacker bij het ontbijt ga nemen, om te zien hoe dat gaat, maar voorlopig bevalt dit goed.

 52. ik weet niet of ik hier mee door ga. heb heel de dag al koppijn en kom niet voor uit. tipsssss is dit normaal..?

  • Je lichaam moet eraan wennen. Het word na een paar dagen minder of heb je zelfs helemaal geen bijwerkingen meer. Het is belangrijk om heel veel water erbij te drinken! Wat ook helpt is om iets actiefs te gaan doen als je de stacker hebt ingenomen om zo je energie kwijt te kunnen.

  • wanneer je hele dag last van hoofdpijn hebt word aangeraden om te stoppen met stacker volgens het etiket op de verpakking, is wel zonde van het geld dat je ervoor betaald hebt, maar is beter dan de hele dag hoofdpijn. begin eerste week gewoon met 1 capsule per dag, de tweede week neem je 2 capsules per dag en de derde week neem je 3 capsules per dag.. wanneer 3 capsules teveel bijwerkingen geeft, neem dan een stap terug en blijf 2 capsules per dag innemen dit voor een hele maand lang, daarna word het aangeraden om 2 weken geen stacker in te nemen… hoop dat ik je geholpen heb en succes ermee!

 53. Naar dat ik Stacker 4 vanmorgen 1x ingenomen heb tegen 8 uur smaakt 2 sneetjes brood met boter en hagelslag heel lekker ben weer wat fitter nu maar ik pak nog geen 2 Stacker pas over een week. Denise ik vind het heel knap van jullie allemaal jullie mogen trots zijn op jullie zelf!

 54. Hallo allemaal ik ben vandaag begonnen met Stacker 4 het is best een heftig middel ik begin deze week met 1 capsule. je lichaam heeft tijd nodig met het verwerken van het product ik heb zelf 4 jaar lang aan wat rommel gezeten uit eindelijk ben ik er van af. heb tussen tijd een heel mooi dochtertje gekregen en er is niks meer belangrijkers als (Salina) ik heb toen pep gebruikt en vind dat je pep een beetje met Stacker kan vergelijken bij pep en Stacker krijg je allebei heel veel energie van je eetlust word minder. natuurlijk is dat niet goed te praten ben van 67 kilo naar 85 kilo gegaan naar de zwangerschap ben toen weer 10 kilo kwijt geraakt maar ja nu weeg ik inmiddels weer 80.0 kilootjes heb best een buikje aan over gehouden ben zelf ook wel beetje stevig gebouwd. ik doe 2x in de week Zumba sinds deze week en werk in de zorg. dus dat is allemaal even kijken hoe ik daar op reageer eerste bij werkingen zijn koppijn af en toe beetje zwart voor mijn ogen heb net lekker in een olie badje gezeten. ga nu lekker 2 boterhammetjes eten heb niet zo jonger maar ja toch maar wel doen heb ook een dochtertje waar ik voor moet zorgen. Denise

 55. Ik heb vanmiddag om 1 uur een stacker 4 op, wat een rommel . Je kan me niet wijs maken dat dit goed voor je is. Zal het niet meer nemen. Ben zelf gemotiveerd genoeg om te gaan sporte zonder deze drugs bah

 56. Hallo, Ik heb een tijdje geleden de oude stackers gekocht met Ephedra. Deze hadden ze gewoon in een sportwinkel onder de toonbank liggen. Toen ik vroeg of ze hem nog hadden pakten ze gelijk een potje voor me. Ik begon met 1x per dag 1pil te slikken maar voelde me hier niet goed bij, misselijk, trillerig, benauwd en sliep heel slecht. Na een paar keer deze pillen genomen te hebben ben ik ermee gestopt. Nu slik ik ze weer en voel ik me er een stuk beter bij, ik neem er nog steeds maar 1 per dag na het ontbijt. Sport hierbij wel meer en ben nu in 3 weken 4,5 kilo afgevallen. Iemand verder nog ervaringen met de oude stackers?

  • Zeker… ik Gebruik stacker 2 (oude met efedra) val in de tijd dat ik het gebruik i.c.m. cardio sporten spinnen, en juiste maaltijden 2 kilo in de week af… 4 weken lang… Daarbij moet ik wel zeggen dat de kilo’s van het bourgondische leven zijn… heb alleen een dikke kop en buik op armen en benen zit geen vet. Je moet me die sportwinkel eens doorgeven! gr. Jaap

 57. ik neem het nu 3de x ,, en eerste 2x geen last en nu kan ik niet slapen door hart kloppingen, echt abnormaal..

 58. Hallo allemaal! erg interessant om al jullie ervaringen te lezen. Ik denk er al een tijd over om stackers (3) te gaan gebruiken.. Ik ben een meisje van 20 1.63m en weeg 58 kg, fitness 4x per week en rij paard, dus aan mijn beweging zal t niet liggen.. ik wil alleen wat van mijn buikvet er af hebben en van m’n bovenbenen.. Maar liever niet van m’n borsten of billen. Ik weet dat als je traint, er vet van je hele lichaam af gaat, maar ik vraag me af, bij de vrouwen die dit gebruikt hebben, waar ging het vet er als eerst af? Vaak hoor je wel dat t er als eerst bij je borsten af gaat… Ik hoop op een antwoord! groetjes Jackie

 59. Antwoord is ja, van stackers ga je sporten, maar dat gaat na een maand ook vervelen. Bij lang gebruik, komen er zware klachten. Laatst zag ik een advertentie over een ander middel, ik gaan kijken in de winkel, zou suikers omzetten in eiwitten, kost wel 30 euro. Allemaal nep. Men wil verdienen, geld, ik geef aan deze onzin niks meer uit.

 60. hoi, ben bezig met een project over voedingssupplementen, en vroeg me af of stackers een jojo-effect hebben (afvallen, aankomen, afvallen…) groetjes, Marielle

 61. hallo ik ben sinds vandaag precies een week bezig met stackers 4. daarnaast heb ik ook mijn levensstijl aangepast, ik werk hard. ik snack niet meer (af en toe een zuurtje kan natuurlijk geen kwaad haha) en dan mijn stackers, hierbij kan ik alleen zeggen dat ze bij mij wél echt werken. ik eet 3x per dag en bij het ontbijt en lunch een stacker. hier krijg ik energie van die ik ook weer verbranden kan. vorige week ben ik begonnen op de 66,8 kilo en weeg nu nog 61,5. de eerste dag en de 2de voelde ik me dizzy & misselijk (toen nam ik er ook nog maar 1 om te wennen). maar die bijwerkingen stopten na die dagen ook en nu nergens meer last van. heb veel diëten geprobeerd, dus hoopte eigenlijk niet op een reuze groot resultaat. maar dit vind ik echt geweldig! ik eet gewoon gezond, geen zin in zoetigheid koek óf snoep, vanwege die stackers (denk ik) zit ik sneller vol. en ik verbrand veel meer dan ervoor! ben dus zeker in voor nog een rondje (A), (de bikinilijn vóór de zomer). probeer jullie op de hoogte te houden!!! gr. Ilona

 62. Erik-Victor Bos Reageer

  Lees allemaal reacties van slecht slapen door Stack. Stackers na het ontbijt en na de lunch nemen. Verder lekker sporten om de gewonnen energie om te gebruiken. Afvallen gaat nog altijd het beste door je calorie verbruik hoger te maken dan je calorie inname. Ik ken maar twee manieren om dat je doen: a minder calorieën innemen of b meer calorieën verbruiken. Van de eerste krijg je slappe huid en val je naast vetten ook spierweefsel af waardoor je basale stofwisseling lager wordt en afvallen dus moeilijker (jojo). Van de tweede bouw je spierweefsel en conditie op waardoor je minder snel moe bent en je basale stofwisseling hoger. Bovendien ga je er beter uit zien. Succes!

 63. Hallo, Ik slik de stackers niet meer en heb nog een heel potje staan, bijna helemaal vol. Heb er een aantal genomen. Ik word er duizelig van en heb veel energie, maar nog steeds honger. Wie wil ze overkopen voor 30 euro? Heb er zelf 39 voor betaald. Groetjes Mandy

 64. Zhen-Lei Chang Reageer

  Ik heb stackers geslikt mét Efedra / L-Efedrine. Deze had ik wel gekocht vanuit de USA. Wellicht klopt het inderdaad dat je er hartkloppingen van krijgt. Dat is eigenlijk puur ook door het hoge cafeïne gehalte. Veel koffie drinken ga je ook van trippen. Er zijn ook mensen aan overleden. Maar… er zijn er dan ook wel wat bij die het verkeerd doen. Er wordt aanbevolen niet meer dan 3x per dag te slikken. Dus doe dat ook niet. En zoals ik ergens al boven las: niet in de avonduren dus. Je kunt er simpelweg niet van slapen. Slaap heb je ook nodig. Tijdens je slaap verteer je ook. Mensen die te weinig slapen kunnen zwaar last krijgen van een slechte metabolisme. Je stackers helpen je bij je spijtvertering, maar als je te weinig slaapt functioneer je simpelweg niet goed. Dus niet na 18hr als je nog normaal wilt slapen. Ik slikte eentje in de ochtend. Ik stond om 7 uur op in de ochtend. Nam een banaan, 1 Red Bull en 1 stacker. Ik ging om half 8 sporten zodat ik en dubbel energie had. Ik sport vrij intensief, dus die energie heb ik dan ook nodig en verbruik ik dan ook. Ik raad dit mensen niet aan dit te doen als ze niet direct gaan sporten. Je bent dan TE energiek. Ik ben studente, dus ik had het nodig, tevens, die stackers, omdat ik van 10 uur ’s ochtends tot 18hr ongeveer tentamens ging studeren. Geen last van slaap en je bent goed bezig. Drink gedurende de dag, goed verdeeld over de dag (erg belangrijk) anderhalf tot 2 liter water. Niet 3 of 4 liter water gaan drinken. Je hebt daar helemaal niets aan. Teveel water drinken kan er ook voor zorgen dat je vitamines verliest. Ik at netjes 3 stuks fruit over de dag en ik at normaal. Ik at alles, maar niet teveel. 3 maaltijden, 3 tussendoortjes (deze bestond uit 1 stuk fruit en een glaasje water). Rond 16 uur dronk ik wel een kopje koffie. Deze i.p.v. de stacker. Ik vind koffie ten eerste echt lekker en ten tweede, ik wilde niet nog een stacker. Ik ben 17 kilo kwijt. Zorg dat je juist omgaat met pilletjes. Het is geen wondermiddel. Je moet ook mentaal er goed bij zijn. Voldoende slaap is absoluut nodig. Voldoende fruit en groentes is absoluut nodig. Teveel eten – overvol eten- is sowieso nooit goed. En wellicht is voldoende bewegen nodig, puur omdat je lichaam dat simpelweg nodig heeft. Het menselijk lichaam is niet gebouwd om nooit te bewegen. Het is een combinatie van, dus probeer overal eerst goed in te lezen wat goed is en niet goed. Zorg ten alle tijden dat je in ieder geval FIT genoeg bent ook om bewust bezig te zijn. Anders val je én niet af én voel je je niet lekker. Waarom zo doen als het anders kan – dan wel hoort. Gebruik je verkeerd, dan help je jezelf er alleen niet en belangrijker, kun je ervoor zorgen dat je andere mensen verkeerd inlicht of een verkeerd beeld geeft. Weet wat je doet, ga bewust om met je lichaam. Soms zijn we nog voorzichtiger met onze auto’s – die we volop verzekeren – dan het lichaam, die eigenlijk zoveel meer kwetsbaar is. Goed, ik hoop dat mensen hier iets aan hebben. Probeer goed te lezen en te kijken wat je precies slikt. Zoek uit welke stoffen wat doen, en dan heb je een veel beter beeld waar je mee bezig bent. Ik drink ernaast ook i.p.v. water, veel Chinese thee. Ook dit drink ik niet na 6 uur omdat ik er niet van kan slapen. Maar het breekt wel vetten af. Let wel: je gaat niet afvallen van Alleen Chinese thee. Het beste resultaat heb je als je overal een beetje van doen. De combinatie levert het grootste resultaat. Dit al wetende: waarom zou je het dan liever anders willen doen zonder er iets mee te winnen. Succes allemaal!

  • Hallo Zhen-Lei, Bedankt voor je informatie en erg knap dat je 17 kg bent kwijt geraakt! Kun je me laten weten via welke site je Stackers met ephedra hebt besteld? Mocht je me hiermee willen helpen, laat het me dan weten, dan vermeld ik mijn e-mailadres o.i.d. Heel erg bedankt vast! May

  • Zhen-Lei Chang

   Hi May, Sorry dat ik zo laat reageer, but i’d love to help! :)

  • Hoi Zhen-Lei, Berichtje van May… Superlief van je, kun je me mailen?

 65. hoi ik slik stacker 3 XPLC al een maand ik ben al 10 kilo afgevallen, maar ja ik eet wel niet zoveel, en ik beweeg wel veel, wandelen, Zumba, het helpt heel goed, en af en toe wat lekkers schaad ook niet, kom er niet van bij, maar ja dat gebeurd zelden dat ik zoiets doe
  gr. Rosita

 66. Heb sinds vandaag de stacker 4 zonder ephedra geprobeerd ’s ochtends na het ontbijt 1 en ’s middags na de lunch maar ik heb denk ik precies het tegenovergestelde, wordt er heel moe van ben er heel niet bij met me hoofd, en dan heeeeel veel zweten ik stop er gelijk mij na vandaag dit is niks voor mij…

 67. mijn 2e dag met stackers 2, hou het maar even op 1 per dag na ontbijt (2 broodjes). Zodat mijn lichaam eraan kan wennen. Voel me niet heel erg slecht, af en toe een golfje misselijkheid maar dat zakt snel. beetje bewegen erbij en veel water drinken. !ben benieuwd

 68. Stackers helpen niet hoe vaak moet is dat zeggen. Zonde van je geld, maar goed, als het geld zat hebt.

  • Stackers werken perfect william, als je ze op de juiste manier gebruikt kun je tussen 2 tot 8 kilo in een maand afvallen, bovendien elke dag 1 of 2 uurtjes sporten/lopen enz doet wonderen, verder je eetpatroon aanpassen, tussendoortjes overslaan en de kilo’s vliegen er van af!

 69. hoi allemaal ik ben net begonnen met stacker 4 ik hoop dat het wat wordt ik heb vroeger ook de stacker 2 gehad en ben toen veel afgevallen ik ben nu met een gastric bypass 30 kilo kwijt maar meer lukt niet dit frustreert mij vandaar dat ik nu met dit begonnen ben vind het leuk om iedereen zijn reactie te lezen. groetjes diana

 70. Goed zo dames… het kan niet vaak genoeg gezegd worden… stackers zijn geen wondermiddel en zéker geen snoepgoed!!! Ik heb inmiddels één potje Stack2 XPLC op maar zie geen reden om daar mee door te gaan. Sterker wil ik dan ook nog niet eens proberen. Om van de snackmomenten af te komen pak ik nu gewoon chroomtabletten bij normale voeding en gewoon bewegen. 3 keer zo goedkoop als Stacker2 XPLC, geen rare bijwerkingen en toch dat stukje ondersteuning. En zoals al zo vaak gezegd; je moet het toch zélf doen! ;)

 71. hoi, stackers mag je pas vanaf 18 jaar slikken ik ben met die troep gestopt, zodra ik die pillen in nam was alles goed, maar na 5 uren ernaar voelde ik me echt niet goed!

 72. Hoi, Ik ben 14 jaar en wil heel graag afvallen. Ik weet niet of stackers iets voor mij zijn. want ik wil gewoon zo snel mogelijk van de kilootjes af. hebben jullie misschien nog een idee welke stackers ik het beste zou kunnen nemen? want ik wil echt graag wat fitter worden en ik ben ook aan de zware kant.

  • Beste sarha16 je mag pas stackers gebruiken vanaf 18 jaar, ik adviseer je je leefstijl te veranderen, eet gezond (veel vezelrijk voedsel… zorgt voor energie en drink voldoende water 1,5 tot 2,0 liter per dag. sport, hardlopen is gezond, leuk, en gratis! ( neem een mp3 speler mee) er zitten bijwerkingen aan de stackers vast ( lees bovenstaande blogs) en je moet ook je energie kwijt kunnen bij het slikken van de pillen. ik gebruik stack pro… ik sport 4x in de week 2x fitness 1x hardlopen 1x kickboksen. ik gebruik het nou net 1 week en ik heb nou nog weinig resultaat, ik gebruik de stack pro als ondersteuning.. maar ik verwacht er niet veel van. zelf doe ik het meeste… ook omdat mijn resultaten voor altijd moet zijn en niet alleen voor deze zomer!

 73. Ik gebruik nu de Stacker 7 Ephedra vrij (7-Phenyl Stack) Ze werken perfect je moet wel bewegen. En goed eten voor je ze neemt. Anders kun je raar gevoel krijgen. Eet gezond drink water en vooral geen cola of koffie bij deze Stacker 7 Ephedra vrij (7-Phenyl Stack) gebruiken. Groet Tony

  • Hallo, Il las dat je stackers 2-7 gebruikt? Ik heb hierover toch een vraagje, ik neem ze nu 3 dagen en voel mij niet zo goed, ik heb hartkloppingen waarvan ik dan ook nog eens in paniek ga en voel me misselijk, ben wel al 2 kilo kwijt. Klopt het dat die bijwerkingen na 7 dagen verdwijnen of kan ik hier zelf iets aan doen? Groetjes Tinneke

  • ik drink altijd koffie bij stackers 2-7 phenyl, geeft geen bijwerkingen bij mij

 74. Ik ben vanaf gisteren begonnen met Stack Pro, dit is eigen merk stacker van BodyLab … te vergelijken met Stacker 3. Ik ben wezen fitnessen en ik ging als een speer… en voelde me prima. ik gebruik alleen de Stack Pro als ik ga sporten voor een extra energie boost … en dat ik zeker weet mijn extra energie kwijt te kunnen. het is nog pril maar ik heb er een goed gevoel bij!

 75. ik gebruik nu 2 weken stackers 4 en ik ben nog steeds beroerd en heb totaal geen energie ik hoopte dat er van te krijgen en dan ook nog af te vallen maar nee hebben jullie dit ook gehad in het begin of is het beter om te stoppen!!!

  • niet iedereen heeft het geluk om af te vallen, elk persoon reageert anders op stacker..

 76. hoi, ik wil graag stacker gebruiken ter ondersteuning voor het sporten en minder hongergevoel, op dit moment sport ik 4x in de week en ik heb al enige tijd mijn eetgewoonte verandert. wat raden jullie aan Stacker 3 of Stack4. als ik al de berichten lees zijn de ervaringen heel verschillend! groet!

 77. geen gezeur, dames en heren. stacker 2 met Ephedra is de beste oplossing. zonder heb ik al geprobeerd. alleen je honger gevoel gaat weg meer niet. er branden geen pondjes. je kunt ze kopen in USA of mail mij zodat ik je kan helpen aan een link bij een van de buurlanden. grt Gullie

  • Gullie, Je hebt zó gelijk!! Ik heb ze nu geprobeerd zonder ephedra en geloof me, niet meer energie en dat hongergevoel valt ook wel weer mee, dus als je een adresje hebt (die ook dus betrouwbaar is) graag!! Thx!

  • irene ik kan je een link mailen. ik wil het niet hier plaatsen omdat ze officieel niet naar nederland mogen verzenden.

  • hai, ja dat begrijp ik natuurlijk! ik weet alleen niet HOE ik je moet mailen… wil namelijk ook niet mijn email neergooien hier…

  • Hoi Gullie, Wat goed te lezen dat jij ’n goede ervaring met Stackers 2 met Efedra / L-Efedrine hebt! Kun je me laten weten hoe ik je kan mailen voor de link? Heel erg bedankt vast! Maud

  • Sarah Cornelis

   hey, hoe kan ik aan Stackers mét Ephedra geraken? Ik wil 10kg afvallen, en niets helpt! ik eet gezond en sport echt genoeg! Help mij!

  • STACKER 2 met zijn gewoon de beste… Ook denk ik geen bijwerkingen is geen resultaat. dus tuurlijk ga ik zweten en tuurlijk gaat mijn hart sneller kloppen…

  • hoi gullie ik ben dringend op zoek, heb het eerder gebruikt,maar waar ik ze haalde die levert niet meer

  • hai gullie ik ben ook al een tijdje op zoek naar de stackers van toen heb je voor mij een tip, ik zoek nu al zo’n tijd maar het valt niet mee

 78. Om af te vallen moet je heel veel en lang sporten, en zo min mogelijk eten. Stackers kan daar bij helpen, maar het zijn geen wonder pillen. In combinatie met een dieet, overal te koop, doet wonderen. Doorzettingsvermogen, daar gaat het om, ik ben 20 kilo afgevallen, en ik heb moeten lijden! En nog steeds moet ik overal op letten.

  • je zegt dat je zo min mogelijk moet eten. Nou absoluut niet. als je niet eet dan vecht je lichaam voor elk beetje voedingswaarde wat het binnenkrijgt. moet gewoon goed eten maar wel opletten wat je eet. en als mensen baat hebben bij het idee dat een pil helpt bij het afvallen, laat de mensen dat lekker doen en kat niet iedereen af die dit wel wil proberen.

 79. Hee, ik heb een vraag zit er ook aan te denken om stackers te gebruiken, alleen weet niet de juiste zijn voor mij. gewicht: 110 kg lengte: 175 sport 2x per week. hoop dat iemand mij kan helpen

  • Hoi Daan, Ik ben absoluut geen ‘kenner ‘op dit gebied, maar ik zou rustig aan beginnen. Laat je vooral niet gek maken door andere en begin gewoon eens rustig aan met een lichte variant. Lees hierboven maar de reactie van Mir… Dat moet je niet willen… Luister naar je eigen lichaam…

 80. Ik ben moeten stoppen met stackers 3, ik was mezelf niet meer… opgefokt, duizelig, hartkloppingen enz!!! Respect voor de gebruikers die er wel goed tegen kunnen. Ik denk dat je zeker ervan kunt afvallen, maar ik kon de bijwerkingen echt niet aan helaas!!!

 81. Hee roosje, Ik ben nu sinds 21 December bezig met de Stacker 2 XPLC Ephedra Free en merk nog niets van gewichtsverlies. Ook mijn energie-level is niet met sprongen verbeterd, dus we kabbelen zo een beetje verder. Ik heb in ieder geval geen last gehad van vervelende bijwerkingen, dus durf de stap naar de 3xplc wel te zetten als dit potje op is. Ik ben wel benieuwd naar jou ondervinding wat betreft de Stack3 XPLC, dus mag je me gerust op de hoogte houden, dan doe ik dat ook.

  • hoi, ik vind stacker 3 wel goed helpen, maar honger gevoel gaat niet weg ermee vind ik, alleen als ik eet krijg ik niet meer af dan een klein beetje, ik ben gelijk met stacker 3 begonnen,omdat ik ze kreeg van iemand, maar zo’n energie gevoel dat ik niet meer kan blijven zitten dat heb ik ook weer niet, maar als ik loop dan woor ik niet moe, en ik drink alleen nog maar water, of munt thee, en licht er beetje aan wat je eet en drinkt.

 82. hoi ik slik Stackers 3 XPLC pas 1 dag, ben ook al 1 kilo afgevallen, ik wandel 1 uur met me hondjes en ik eet gewoon normaal, ik ben wel erg misselijk en heb erge maagzuur, en soms ook wel duizelig, maar verder heb ik nergens last van.

 83. Je kan stackers slikken maar ze helpen niet, is nep. Er bestaat geen afslank pil, was het maar waar. Gezond eten, en bewegen, en dat hoeft niet overdreven help genoeg. Niet snoepen, vet etc. En met de komende feestdagen, gerust lekker eten, maar niet overdrijven, en een wandeling maken. Ik heb alle afslank middelen geprobeerd, en echt het helpt alleen je bankrekening slank te maken. Maar iedereen moet doen wat hij of zij wil toch.

  • Och jongen ik wéét het allemaal wel, maar wéten en dóen is twee hé!!! Maar goed… het gaat mij óók een heel stuk om de energie, en ik moet zeggen; Dáár ben ik al best voorzichtig positief over. Ik hou het nog steeds bij twee op een dag!!! En of het nu allemaal tussen je oren zit of niet (dat zo’n middel helpt) de tijd zal het leren. ;) Wel leuk dat je die bankrekening nog even aanhaalt… Dát is zonder twijfel een waarheid als een koe!!! De tijd zal het leren… En écht jongens, Van die Ephedra / l-Ephedrine blijf ik áf… dit is écht mijn grens en dat wil ik ook zo houden… Dan maar geld weggegooid…

  • Ik heb LW9060 gebruikt en ben in 6 weken 15 kilo afgevallen. Heb dit besteld uit Turkije. Natuurlijk heb ik me ook aan de “2 liter water per dag” regel gehouden.

 84. Gister dan toch de stoute schoenen aangetrokken en een pot stackers 2 zónder epehdra gekocht… gewoon de legale versie zullen we zeggen… én een lichte versie omdat ik tóch wel op mijn hoede ben voor de bijverschijnselen. Niet alleen wil ik er mee afvallen ( ik niet actieve vrouw van 1.74 van om en nabij de 75 kg en 45 jaar oud) ik heb ook totáál geen energie. Dat is wel te verklaren omdat ik er nou niet direct een gezonde levensstijl op na hou… ook niet wat gezonde voeding betreft. Maar goed… ik moet!!! gewoon gewoon meer power in mijn donder hebben, misschien als ik dat heb, dat de rest ook makkelijker gaat. Gistermiddag mijn eerste pilletje gepakt en om maar zeker te zijn dat het goed viel heb ik er meteen maar bij gegeten. Eigenlijk is het goed gegaan… ik heb ook best goed geslapen, en vanmorgen er wéér een gepakt ( en gegeten ) en zie… ik voel me best fit én ik ben al twee keer voor het grote werk naar de wc gegaan ( anders ook een hekel punt. ;) Vandaag hou ik het er gewoon bij twee en kijk het de volgende dagen gewoon aan.
  Ik moet!!! namelijk wel gewoon kunnen blijven slapen. Dit potje heb ik voor drie tientjes bij een Erica winkel gekocht terwijl ze op internet veel goedkoper worden aangeboden. Kan mij iemand tippen hoe daar zijn of haar ervaringen mee zijn??? Ik hoor het graag! :D

 85. By the way… stacker zonder Epehdra / Ephedrine helpt geen moer. gebruik met Epehdra / Ephedrine, maximaal 2 per dag en maximaal 30 dagen. Daarna 1 maand niet, daarna 2 weken wel. etc.

  • Daar ben ik al een tijdje naar op zoek, Stack met E. Waar ga ik dat vinden?

 86. Wie weet waar je Stack met Epehdra / Ephedrine kan halen, gewoon in een winkel in de buurt? Want ik kan echt niet via internet bestellen, i.v.m. ouders. Willen jullie hier a.u.b. op reageren, want ik zoek ze echt al heel lang! En de tuinen, wat bedoelen jullie daarmee? Is dat gewoon een winkel? Dan zouden wij deze wel niet hebben… :P

  • De Tuinen is een Nederlandse keten van gezondheidswinkels. Efedra / l-Efedrine is verboden in Nederland, dus het mag niet verkocht worden. Winkels die wel supplementen met Ephedra / l-Ephedrine verkopen zijn dus onwetmatig / illegaal bezig. Vandaar ook dat niemand adressen deelt… Persoonlijk denk ik overigens dat je ook echt niet aan “E” moet (willen) beginnen!

  • ‘De Tuinen’ is idd een winkel. Je kunt ze ook halen bij smartshops en bij sommige drogisten.

  • DA Drogist verkoopt ze ook. Helaas verkoopt DA alleen stacker4, voor andere varianten van stackers verwijs ik je door naar google.

 87. Hoi, Als je op dieet gaat en veel gaat bewegen val je natuurlijk af. De huidige stackers werken niet. Ben zelf 23 kilo kwijt geraakt in 9 maanden, maar snoepen of een patatje kopen kan niet meer, zit er zo weer aan. Ja bewegen, maar iedere dag sporten je moet er maar zin en tijd in hebben. Afvallen en slank blijven is een lijdensweg, maar bij het ouder worden gaat alles lubberen en hangen, is ook niks. Tip, koop geen afslankmiddelen, ze helpen niet, allemaal nep, de fabrikant wil er aan verdienen. Veel bewegen, en honger lijden, dan valt je af. Succes!

  • love my life

   ja, honger lijden, gewoon een week solidair zijn met mensen in arme landen, heb ik een keer uitgeprobeerd, viel 5 kilo’s af in een week. Zij gaan ook niet dood na alleen een week weinig of geen eten.

 88. Hallo, Ik heb ook een lange tijd stackers 4 gebruikt, mèt ephedra (die werd wel ‘onder de toonbank’ verkocht!) Deze werkte perfect!! Nu wil ik de stackers zonder Ephedra proberen, omdat ik soms te moe ben om echt goed te sporten, zodat ik er wat meer energie heb! (vraag is alleen welke stackers er gelijkstaan aan de 4 van vroeger…) Overigens zie ik allerlei soorten reacties en bijwerkingen van stackers, LET WEL: Stackers IS bedoeld als ondersteuning tijdens het sporten! Dus als je NIET sport (of weinig) gebruik ze dan alléén als je gaat sporten!! (halfuurtje van tevoren innemen)daar val je nml net zoveel van af en geeft je minder hartkloppingen en/of bijwerkingen. Daarbij ken ik gevallen waarbij dit NIET het geval was, deze vrouw is voor haar leven lang ‘opgezadeld’ met de ziekte M.E. (Chronische vermoeidheid) en zij is 29! Dus mensen kijk wel uit hiermee en desnoods vraag het iemand die er vanaf weet (health store e.d.) Succes allemaal!

  • Hoi, Ephedra, wordt allang niet meer verkocht, mensen geen valse hoop geven.

  • Jawel hoor, efedra / l-efedrine wordt (helaas) nog volop verkocht bij sportscholen, supplementenwinkels, webshops, et cetera, maar men loopt er niet mee te koop, aangezien de verkoop ervan illegaal is.

 89. Ik ben vorig jaar 10 kilo afgevallen in 8 a 9 weken, met ondersteuning van stacker 2 XPLC. Het is geen wondermiddel en je moet echt wel van je luie reet af komen, maar het helpt en ondersteund wel degelijk. Mijn beginsituatie vorig jaar: – Luie zak (tekort aan beweging is mijn grootste probleem);- 30 jaar, 1.81 m, 101 kg (was ooit 109 kg); Wat heb ik gedaan: – Beter eten. Niet zozeer minder. Maar in plaats van salami, jonge kaas en hagelslag ging er smeerkaas light, light jam, kipfilet etc op brood. – Minder tot geen tussendoortjes. Af en toe (voor de koude momenten die je van stacker kan krijgen) een opkikker, af en toe een stuk fruit. – Meer water drinken i.p.v. cola light, sapjes, koffie etc. – Meer bewegen. Ik heb vaker de fiets gepakt en me sowieso meer bewust bewogen. Ben normaal een ontzettend verwende automobilist. Als ik met de auto moest, achteraan op de parkeerplaats parkeren, stukje wandelen in de pauze, etc. – En dus de stacker (2 XPLC). Eerst een week 1 na het middageten, later 1 of 2 per dag, sowieso 1 na lunch (de middag is voor mij altijd het moeilijkst door te komen) en soms 1 na ontbijt. Wat doet het? Het helpt je gewoon de dag door te komen. Meer energie, minder trek in lekkernijen, maar ook: af en toe koud, rillingen, in het begin een naar gevoel (was op dag 4 weg). Je moet (zoals eerder al gezegd) wel wat doen met je energie. 3 pillen per dag en alleen maar op je stoel zitten maakt je gek. Ga lekker wandelen in je pauze, fiets ergens heen, onderneem wat! Pas dan hakken die stackers erin. Toen ik de kilo’s kwijt was en op 91 zat voelde ik me (ook zonder de stackers) zoveel beter, fitter, lekkerder, aantrekkelijker … dat “meer bewegen” ging toen bijna vanzelf.
  De hoeveelheid bijwerkingen hangt volgens mij vooral samen met je cafeïne-tolerantie. Ik ben normaal een stevige koffie drinker en mijn lichaam is dus wel wat gewend. Tijdens het gebruik van de stackers gaat dat terug naar 1 tot 3 kopjes zwarte koffie per dag. En nu? Ondertussen is heeeel langzaam de smeerkaas e.d. weer vervangen door hagelslag, staan er weer vaker lekkere sapjes in de koelkast en heb ik een heeeele lekkere vakantie gehad (Wat hebben ze in Italië lekker eten) ;) en heb ik van die 10 kilo er weer 6 terug. Eigen stomme schuld. Dus sinds maandag ben ik weer fatsoenlijk bezig. Stacker 2 en 3 Ik ben nu weer begonnen met de laatste stacker 2 pillen en heb gisteren stacker 3 besteld. Het grote verschil zit volgens diverse sites in de vetopname. Stacker 2 zou de opname van vet uit je eten ook remmen. Stacker 3 zou zich meer richten op de verbranding van reeds aanwezig vet, daarom heb ik nu voor 3 gekozen aangezien ik best goed eet (weinig vet, weinig suikers, maar wel genoeg). Einddoel? 86 kg wil ik wegen. Dat wil ik al jaren en al jojo’end kom ik er wel :D Veel succes iedereen! Mark

 90. Ik wil graag stackers met Ephedra kopen. Bij de Tuinen hebben ze alleen maar zonder ephedra. Enige idee hoe ik aan SuperStacker 3 of 4 met Ephedra kan komen? HELP A.U.B.!

  • Beste Akasha, Niet aan beginnen, Stackers met Efedra zijn niet voor niets verboden. Van Stackers kan je behoorlijk beroerd gaan voelen, ken de bovengenoemde verschijnselen maar al te goed. Depressief, hartkloppingen, trillen. Neem de normale Stacker, 1 na de lunch, en veel bewegen. Er bestaat geen afslankpil, alle soorten geprobeerd, niks hielp, alleen mijn bankrekening werd zeer slank.

 91. Hoi, Heb Stackers 3 XPLC gebruikt en heb net weer een potje aangeschaft. Ben er wel echt van afgevallen, maar heb ook echt goed op mijn voeding gelet en gesport. Ik gebruikte het vooral, omdat je lichaam na een tijdje diëten overschakelt op een lager energieverbruik, omdat je minder eet. Dan gaan de latere kilo’s er moeilijker af, maar dit helpt. Gebruik nu 2 à 3 stackers per dag. Mijn lichaam kan best wel wat hebben en mijn maag ook, maar dit doet wel soms pijn aan mijn maag. Ik kan ook best goed tegen cafeïne, maar als ik laat neem blijft mijn slaap wel uit. Dus niet doen. Het fijnste aan stacker 3 XPLC vind ik dat ik hiermee bijna dagelijks naar het toilet kan. Ik heb een zeer slechte stoelgang (heb gevoel dat ik hierdoor ook aankom), maar ga met stacker XPLC echt goed naar het toilet ook als ik niet veel heb gegeten. Vraag soms zelfs af waar het vandaan komt haha. Hartkloppingen heb ik gelukkig niet, maar trillingen in mijn vingers soms wel. Daarnaast wordt ik er wel wakkerder van, maar is echt niet zo dat ik veel energie krijg om te sporten of zo. Overigens zijn de huidige stackers XPLC zonder efedra nog wat… Je mag het maximaal 3 à 4 weken achter elkaar gebruiken heb ik begrepen. Mijn advies is: ga eerst langs bij een natuurwinkel en informeer naar verschillende afvalmiddeltjes. Iedereen heeft namelijk een ander lichaam en wil hulp bij iets anders. De een voor energie, de ander om minder te eten, de ander om minder trek te krijgen in zoetigheid en weer een ander voor de stoelgang. Afhankelijk van je wensen kan dan een stacker XPLC of misschien wel iets anders beter voor je zijn. Wat helpt bij de een hoeft niet te helpen bij een ander. Hoop dat jullie wat aan bovenstaande hebben. Groetjes, Saskia

  • Ow ja laatste iets: Ik vind de geur van die stackers wel echt vies (word er misselijk van tijdens en na het inslikken), maar je moet er wat voor over hebben…

 92. Ik ben 24 jaar oud, 95 kg, en wil graag 25 kg afvallen. Als extra ondersteuning denk ik aan stackers. Ik kan wel wat extra energie gebruiken, met momenteel nogal lui, beetje futloos. Wat raden jullie aan?

 93. Ik ben nog steeds op zoek naar efedra-stackers in Brugge… De betaling was helaas mislukt.

 94. Ik heb nu de stackers 2 XPLC gekocht via het internet. Allééh, waar ik ga babysitten, die heeft het voor mij besteld aangezien mijn moeder dit niet wou. Daarom dat ik ze zocht om gewoon zélf te gaan kopen. Ze komen deze week toe, en donderdag test ik ze uit, want maandag,dinsdag en woensdag moet ik werken. Het is inderdaad ook de bedoeling om het een tijdje te doen, tussenpauze en ze weer verder te nemen..

  • Hallo, Ik ben 100 kg en wil heel graag afvallen, maar heb van alles geprobeerd en niks werkt. Nu hebben ze mij verteld dat ik Stackers moet proberen, maar je hebt er zo veel soorten van… Weet helemaal niet waar ik mee moet beginnen. Waar kan ik het best mee beginnen om goed resultaat te krijgen? M.v.g. Debby

 95. @ Arri: je kan Stack2 met Efedra ook makkelijk online bestellen. Ik gebruik af en toe een maandje Stackers 4 en voor mij is het perfect. Een maand lang voel je je gedreven om op je eetpatroon te letten. Je beweegt meer en de kilo’s vliegen eraf. Uiteraard moet je na de ‘kuur’ dit proberen vol te houden. Het is geen wondermiddel, maar stimuleert mij enorm om af te vallen en meer te bewegen.

 96. Hallo Ik ben van België en blijf me afvragen waar ik de Stackers kan kopen.. Ik zie vaak staan ‘De tuinen’ maar dit hebben we niet in Brugge. Is het te koop in Kruidvat of zo? Ik wil ze namelijk snel kopen, ben al een tijdje bezig met diëten en bewegen maar een extra duwtje is welkom. gr Arri

 97. Hoi Hoi, Ik ben 23 jaar 1,60 en ik weeg 68 kilo. Ik sport 3 x per week maar ik wil zo’n 10 kilo afvallen en een extra duwtje kan ik wel gebruiken! Alleen heb ik astma kan dit gevaarlijk zijn met stackers 2 en heeft iemand ervaring mee? Alvast bedankt!

  • staat op etiket dat het niet aangeraden word voor iemand die astma heeft, zou het dus niet doen

 98. Mmm bij mij werken ze toch echt wel en de huisarts heeft zo een stacker naar het lab gestuurd en onderzocht, maar kwaad kan het niet er zitten echt alleen onschadelijke natuurlijke stoffen in, zoals groene thee extracten en nog wat andere stoffen. Laats was ik gewoon grieperig en ik had er net eentje op, maar spuugde hem weer uit en ik zag de inhoud van de stacker gewoon verpulverd poeder. maar net zoals met alles moet je geest er ook achter staan en het helpt je alleen om wat honger te stillen het is een opstapje, de rest moet je natuurlijk zelf doen. sporten en de eten aanpassen,maar dat is logisch toch. het helpt je afslanken,maar jij bent degene die het uiteindelijk moet doen het is niet slikken en en niks doen en afvallen zo werkt het natuurlijk niet, het is een opstapje om minder te eten… ik ben nu al weer veel afgevallen en het helpt me gewoon om het door te zetten en minder te snoepen… niks werkt als je er niks voor doet of je geest er niet achter staat kijk maar naar stoppen met roken een voorbeeld… met al die foefjes, maar werken doen stackers alleen als jij er moeite voor doet en geestelijk er toe bereid bent.

  • Tof van je huisarts dat hij / zij de Stackers wilde onderwerpen aan laboratoriumonderzoek! Heb je toevallig een uitdraai gevraagd van het onderzoeksrapport? Ik ben namelijk onwijs benieuwd naar de daadwerkelijke exacte samenstelling van de huidige Stackers!

 99. Al een tijdje staat Stacker 4 ephedravrij in mijn kastje. In het begin nam ik de voorgeschreven dosis van 3 pillen per dag, maar nu gooi ik ze het liefste door de wc heen. Wat een troep! Ik voel me er heel vreemd bij, onrustig en ongelukkig. Daarnaast geen gram mee afgevallen. Wel kreeg ik het gevoel alsof ik een brok in mijn keel had, moeite met slikken. Ik krijg nu niet de indruk dat dit lekker spul is. Voor de huis-tuin en keuken gebruiker zou ik zeggen; NIET AAN BEGINNEN! Het is duur, je voelt je er rot bij en het heeft geen effect. Ook ik was nieuwsgierig en eigenwijs en ben er natuurlijk WEL aan begonnen, puur omdat ik alleen op positieve berichten liep te googlen en gewoon snel een aantal kilo’s wilde afvallen. Heb nog een half potje staan en hoe duur ook, ze gaan weg!

  • Hey, mag ik de Stackers niet overkopen of zo? Kwil ze gewoon een proberen.

  • Hey, als je de stackers neemt zonder te trainen (voornamelijk cardiovasculair zoals lopen en fietsen) kan je lichaam niet omgaan met de noradrenaline die zich opstapelt in je lichaam. Het is aan te raden pas een Stacker ‘Kuur’ te doen als je reeds een goede basisconditie hebt. Zodat je tijdens het sporten zeer veel endorfines aanmaakt en geen blessures op loopt. Hierdoor ga je in deze kuur veel calorieën verbranden en een goede neuromusculaire controle hebben, met als gevolg een sportspecifieke prestatieverbetering. Kinesitherapeut Johan

  • Nu heb je het neem ik aan over de onwetmatig verkrijgbare Stackers met efedra / L-efedrine?

 100. hoi tom koop deze maand de muscle & fitness. gaat bijna alleen maar over buikspieren, hoe te trainen, wat te eten, wat te slikken (en zeker geen stackers!!!) succes, echt doen, veel goede tips!!!

 101. hallo, ik ben tom, ik ben 19 jaar 1.89m en weeg 75 kilo. Ik ben aan het trainen voor buikspieren, als ik ze aanspan voel ik ze wel en zie ik ze een beetje. Nu denk ik dat ik meer vet moet verbranden vooral rond mijn buik. Ook kan ik wel wat meer energie gebruiken. Nu wilde ik vragen welke stackers voor mij het beste zijn. Kunnen ze kwaat voor de buikspieren? en wat zijn de negatieve gevolgen voor de toekomst? Ik hoop dat iemand mij kan helpen met advies, Tom

 102. Ben vandaag begonnen met Stack3 / Stacker 3 XPLC, na 45 minuten voelde ik me een beetje raar, kan het niet omschrijven… opgefokt, trillen, een naar gevoel. Ik was aan het werk en had het idee dat iedereen merkte dat ik anders reageerde,vond mezelf een beetje wazig overkomen. Na een anderhalf uurtje werden de bijwerkingen minder, maar was toch mezelf niet… na 7 dagen zouden deze bijwerkingen verdwenen zijn, ik probeer het vol te houden… ik hou jullie op de hoogte, ik heb wel helemaal geen honger, wordt misselijk als ik aan eten denk, dus kan me wel voorstellen dat je snel kilo`s afvalt… we will see!!!

 103. Inmiddels heb ik al zeker en half potje gebruikt 2 a 3 per dag van Stackers 2 zonder ephedra. Resultaat 0,0! :( Twijfel of ik nu over zal stappen naar een andere Stack, wil wel graag nog de nodige kilo’s kwijt…

 104. momenteel heb ik stackers 2 met ephedra en stackers 4 zonder in de kast staan. 4 gebruik ik als ik energie te kort heb, na een nachtje overwerk bijvoorbeeld en de vrouw de volgende dag toch even een boswandeling wil maken oid. Ik heb het idee dat de stacker 4 het beste vergeleken kan worden met elk half uur/uur een bakje koffie (normaal drink ik vrij weinig koffie dus kan me goed voorstellen dat mensen die kantoorhoeveelheden koffie drinken weinig van de 4 zullen merken. Hongergevoel gaat er bij mij ook niet van weg. 2 met ephedra, heel ander verhaal. een uurtje na het innemen begint de energie stroom op gang te komen, dan wil ik bewegen en moet je eigenlijk ook wel gaan bewegen anders wordt ik redelijk opgefokt. Ja mijn hart gaat er sneller van kloppen geen afwijkend ritme o.i.d. Ik krijg energie als een paard en dit geld voor minstens 8 uur. Deze gebruik ik ook alleen als ik ga trainen of als ik een wedstrijd heb. Het is zeker niet aan te raden om deze na 2-3 uur ’s middags in te nemen, helemaal niet als je net begint. Ik heb gister voor het eerst in lange tijd ( 1/2 jaar) weer een 2 op (voetbal seizoen weer begonnen), was hem in eerste instantie vergeten dus nam ik hem pas om 3 uur in, 13 uur laten 4 uur ’s nachts lag ik met open ogen om me heen te kijken in bed. Om 6:30u ging de wekker en was weer gelijk klaar wakker. Ik raad iedereen aan ALS ze aan stacker 2 gaan beginnen om er 1 in te nemen op een vrije dag, na een stevige maaltijd voor 12:00u ’s middags, gewoon 1tje om te kijken wat het met je doet. Ik ben er zeker van dat het geen pillen zijn voor iedereen, iedereen reageert er anders op. Zelf ben ik best vors gebouwd +/-105KG met buikje ;) als ik zie wat het met mij al doet zou ik niet aan een ephedra product als je minder als 75 KG weegt. Stacker 4 zonder Ephedra, ongevaarlijk, gelijk aan regelmatig koffie. Stacker 2 MET, goed opletten, langzaam opbouwen, veel water drinken en niet te lang/te vaak gebruiken.

  • hee maarten waar kan ik die stacker4 met ephedra nog krijgen
   of verkoop jij je potjes niet?

  • hallo ik heb vroeger ook stacker 2 met ephedra gebruikt en ik kon er goed mee overweg, had veel energie maar verder geen bijwerkingen.
   nu ben ik weer wat gegroeid door dat ik ben gestopt met roken (1 mei 2011) en ik wil die kilo’s toch wel weer kwijt. maar helaas ik kan ze nergens meer vinden ,en heb ook geen idee waar ik ze nu moet gaan halen. kunt u mij vertellen waar u ze hebt gekocht .

 105. Ik ben sinds 3 dagen begonnen met stackers 4 ephedra free. Ik kan niet zeggen dat ik er wat van merk. Ik heb net zoveel energie als anders, en heb ook vaak (lees elke) avond een sterk honger gevoel. Misschien dat ik er weinig van voel, omdat ik gewend ben in de zorg veel koffie te drinken? Ik sport er overigens zo/n 6 x in de week bij. Even afwachten maar.

 106. ik gebruik het al jaren, niet achter elkaar hoor, ik begon met stacker 3 daar werd ik echt ziek van en voelde me niet lekker ,daarna stacker 4 en het hielp goed en hartkloppingen krijg je als je niks doet om je energie kwijt te raken net zoals een pepmiddel en je doet niks dan voel je je klote en beangstigend, stacker 7 had niet veel werking bij mij je zou denken dat het meer doet als andere,maar nee hoor ben niet eens 1 kilo afgevallen. nu zit ik weer aan stacker 4 en het bevalt me goed, ik neem er dan ook maar eentje in per dag na de ochtend maaltijd, ik raak mijn energie kwijt door te werken ik probeer ook om de 2 uur een stuk fruit te eten tot de gewone maaltijd , ik ben 19 kilo afgevallen het gaat dus perfect en heb nergens geen klachten van , je moet niet overdrijven om gelijk drie in te nemen per dag of je moet veen energie kwijt kunnen dus dat moet je goed indelen, ik wil nog 10 kilo eraf het nadeel is als je stopt voor een paar maanden dan krijgt je lichaam behoefte aan bepaalde dingen om je energie weer op te bouwen wat eerst de pillen deden, dat kan leiden tot meer eten. en aankomen, daarom eet ik om de 2 uur een stuk fruit zodat je lichaam er ook aan went en als je stopt minder de neiging heb om energie op te doen door te snaaien en meer te eten . met als gevolg aankomen… succes allemaal

  • weetje dat je van teveel fruit ook flink aankomt! zit boordevol suiker en dat zet je lichaam zelf weer om in vet, als je de suiker niet verbrand! Groeten, Mark

 107. Ik ben nou bezig met stacker 2-7 (Stacker-2-7-Phenylstack / Stacker2 Ephedra Vrij 7-phenyl Fatburner Stack). Een van de heftigste, pas nieuw. Mijn idee is dat je lichamelijk er goed mee bezig moet zijn, dit houdt in lekker sporten en goed op je voeding letten en dan zal het zeer goed helpen. Ik heb geen bijwerking, gaat allemaal lekker!!!

 108. Ik ben er na 6 dagen mee gestopt, ben een week ziek thuis ervan geweest. Ik kreeg zweet aanvallen, misselijk, opgefokt gevoel, ik zag bleek, hele erge hartkloppingen. En ik nam er maar 1 per dag , na een flink ontbijt. Voor het afvallen hielp het goed. maar de bijwerkingen waren te erg. (stacker 3 xplc)

 109. ik heb stacker 2 een week genomen en voelde niet echt hartkloppingen maar ik kan echt niet tegen die geur als ik die pot al openmaak wordt ik misselijk, als ik er al aan denk bah. ik krijg wel veel energie ik was 1 kilo afgevallen was zo blij dat ik het vierde met een chocolade taart aha (die kilo kwam dus zo gauw terug) :P maar ja ik was even gestopt en ben van plan om er maandag weer mee te beginnen. ik kan geen medicijnen inslikken dus zet ik een heel klein beetje water in een beker en dan strooi ik het erin, neus dicht knijpen en dan zo snel mogelijk inslikken en dan een hele beker water om het af te spoelen en daarna neem ik een cracker om die smaak uit m’n mond te krijgen want bah bah bah, trouwens dit deed ik de hele week en 2 van de 6 keer moest ik bijna kotsen.

 110. ik zit op de 5e dag van de stackers, en over 2 dagen bouw ik het op. ik moet zeggen dat ik wel last heb van lichte hartkloppingen maar vooral dat ik mijn hart voel kloppen door mijn hele lichaam! verder heb ik energie voor 10! maar idd ik heb een soort opgefokt gevoel… maar t helpt… nog even volhouden dus!

 111. Ik heb gelezen dat als je hoestdrank met efedrine erbij gebruikt dat je dan goed afvalt. Dan heb je in principe weer de stack van vroeger.

  • WonderWoman

   Volgens mij zijn hoestdrankjes met efedrine ook verboden in Nederland. In België is het mogelijk nog wel verkrijgbaar. Maar in principe heb je gelijk!

 112. Zondag begonnen met Stacker 4. De eerste week hou ik het bij 1 maal per dag na de lunch. Maar ik voel me er goed bij en er was vanmorgen toch al 2.2kg af! Natuurlijk moet je het combineren met een gezonde voeding en voldoende beweging. Hartkloppingen vallen mee (zijn er wel af en toe). Wel zorgen dat je er veel bij drinkt zo’n 2 liter per dag, zodat de afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten. Al met al voel ik me er goed bij en ik heb ook wat meer energie. Kijken wat er volgende week gebeurd met 2 per dag.

 113. @Amelie ik heb de stackers 3 xplc en sport ook niet. ( was ik wel van plan, maar nog niet de zin/wil voor gehad) en ik ben nu op dag 4 ( en ik heb vandaag niets ingenomen, ivm de bijwerkingen van gister) toch van 70,4 kg naar 68,8 kg gegaan. Dus toch -1,6 kg. in bijna 4 dagen. Als de stacker 2 niet helpt misschien toch de stacker 3 xplc proberen???

 114. Al sinds vorige week donderdag begonnen met Stacker 2 (ephedra vrij), ook even bewust gekozen voor deze ‘lichte’ variant om te zien hoe ik erop reageer. Ik doe wel totaal niets van sport en ben (na een week dus) hier ook nog helemaal geen gram mee afgevallen. Op dit moment nog steeds 1tje genomen na ’t ontbijt en vanaf morgen ga ik beginnen met de 2de na de lunch, eens zien of dat iets uithaalt. Wat ik wel ondervind, is dat ik er meer energie van krijg, zeker voor ik begin te kuisen thuis is dit wel leuk meegenomen. Ook heb ik totaal geen bijwerkingen, geen last van slapeloosheid, of duizeligheid of wat dan ook,. Misschien moet je echt wel stevig kunnen sporten als je Stackers inneemt om af te vallen?!? Als je niet sport werkt het misschien minder efficiënt (om te vermageren!). Voel me gewoon lekker fit met dit product. Met een 2de pil/dag werkt ’t misschien beter?!

 115. De 2de dag een hele stacker 3 xplc ingenomen en weinig bijwerkingen gehad, voelde me lekker fit. Nu de derde dag weer 1 hele genomen na het ontbijt en vandaag veel last van bijwerkingen. Ben ziek naar huis gegaan. Zweten, klamme handen, misselijk , hartkloppingen,. Wel nu op dag 3 al 1 kilo kwijt. Denk dat ik morgen maar even een dagje over sla, want voel me echt ziek, alsof ik griep krijg.

 116. Dag allemaal, 2 weken geleden ben ik begonnen met Stacker 4 zonder ephedra. Ik heb minder trek (dus eet minder (tussendoortjes) en heb meer energie tijdens het sporten. Ik kan het allemaal wat langer volhouden. Tijdens het in slaap vallen heb ik nergens last van, maar heb ook geen enkele last van andere bijwerkingen. Al met al ben ik 4 kg kwijtgeraakt. Ik denk dat het heel erg persoonlijk is of je last krijgt van bijwerkingen of niet, je zou het dus zelf moeten ondervinden of je het prettig vind of niet.

 117. Vandaag met stacker 3 xplc begonnen, Omdat ik las dat er nog al wat bijwerkingen konden zijn in het begin, begonnen met een halve capsule (gewoon open gedraaid en de helft eruit gegooid). Voelde me zo’n 2 uur veel fitter en geen bijwerkingen verder. Morgen ga ik een hele nemen na het ontbijt, kijken of dat ook zo lekker gaat.

 118. Dank je lillirose, iemand anders nog een advies als stackers 4 niet helpt welke zou ik dan moeten proberen. Bedankt petra

 119. Vandaag mijn eerste dag met Stacker 2, bewust even voor de ‘lichtere’ variant gekozen om te zien hoe ik erop reageer.
  Tot nu toe (heb bij de lunch de 1e op) voel ik me niet anders als anders.
  Ben heel benieuwd of het voor mij gaat werken, wil nu echt die zwangerschapskilo’s er af

 120. waarom perse stackers??? ik slik bijvoorbeeld l-tyrosine (werkt op je schildklier) eigenlijk voor mijn buien als ik ongesteld ben (wat zeer goed helpt) maar je valt er ook van af!!! en volop energie, en ik neem er maar 1 in de ochtend (omdat ik niet de hele nacht wakker wil liggen. anyway, het is eigenlijk simpel; gezond eten, veel bewegen (en als je veel sport val je in gewicht niet af, dat worden spieren. adviseer jouw zoon de muscle & fitness van deze maand te kopen,staan heel veel goede tips, eetpatronen, supplementen in!!! suc6

  • Tyrosine oftewel 4-hydroxyphenylalanine is een aminozuur. Thyroxine / T4 daarentgen, is een schildklierhormoon. L-thyroxine is een synthetische variant van schildklierhormoon dat als (receptplichtig) medicijn dienstdoet bij een trage schildklier. Het aminozuur tyrosine of synthetisch L-tyrosine is wel nodig voor de aanmaak van T4, maar het is niet zo dat het per definitie positief “op je schildklier werkt”. Het kan zelfs de lichaamseigen aanmaak van schildklierhormonen remmen, wat ten koste gaat van energiestofwisseling en afslanksucces. :( Wees er dus voorzichtig mee.

  • AnnaEljouni

   Je kunt ze via internet bestellen, en in de Tuinen zijn ze ook te koop.

 121. Hebben stackers 4 nu 4 weken gebruikt mijn zoon en ik. Tot op heden ben ik er 1 kilo op aangekomen ondanks dat ik nu veel actiever ben en onze zoon die 3 keer per week sport is in gewicht helemaal gelijk gebleven. Nog steeds slapeloze nachten (slaap zo`n 3 uurtjes per nacht) hiervan heeft mijn zoon gelukkig geen last alleen de eerste nachten. Wie heeft een advies welke stackers ons wel zouden kunnen helpen. Bedankt Petra

  • Je hoef geen last te hebben dat je ’s avonds niet kan slapen als je stackers niet meer na 1600 uur inneemt. maar je moet wel beweging hebben en niet als een vlaflip op de bank gaan liggen want dan wordt je er idd gek van

 122. als je ze na al deze ervaringen nohierboven nog wilt kopen??gewoon bij de vitaminestore

 123. Ik heb een vraagje.. Waar je stacker kan kopen? Kan het ook gewoon in een winkel? Zo ja, welke? groetjes..

 124. Ik ken ook de stacker van “vroeger”. Ik was wel slank, maar voelde me echt niet lekker. Ik heb nu ook nog stackers van een vriendin. Ik zal het vandaag eens proberen (zonder ephedra). Ik heb ook illegale afslankpillen gehad uit België: Jeetje, dit was afvallen! Absoluut géén honger, maar ook blaren op mijn tong, sliep niet -was ’s nachts altijd in de weer- hartkloppingen- depressieve gevoelens- zo ongelooflijk veel energie- mijn collega’s op het werk hoefden niets meer te doen haha- ik werd slank, en voelde me doodongelukkig! Dit dus NOOIT weer!!! Ik mag blij zijn dat ik er niets aan heb overgehouden!

  • @ louise: oef die ‘illegale afslankpillen’ klinken als een soort amfetamine of een natuurlijk extract van iets met een soortgelijke werking. Daar word je idd niet gelukkiger van!

 125. Ik gebruik ze ook, 1 per dadg na mijn avondmaaltijd…Volgens mij val ik er niet echt van af. Ik krijg een ”brok” in mijn keel, kan slecht slapen, en werd laatst toen ik in bed lag helemaal gek van mezelf!! Ze werken wel goed als je energie wil hebben voor bijvoorbeeld een dagje fietsen. Ik heb laatst 60 km gefietst op één dag, zónder ook maar even moe te worden! (zonder stacker hou ik het ook wel vol, maar je krijgt dan toch ”dat vermoeide gevoel” in benen enz…. Ik probeer er wel mee door te gaan!

  • hallo t. je moet stackers ook niet s avonds innemen, maar s morgens of in de vroege middag. groetjes moeke

 126. Ook ik heb jaren geleden de ouderwetse stackers met efedra / efedrine gebruikt. En dan een vrij lange periode. Ik kreeg paniekaanvallen, hyperventilatie, duizeligheid, een zeer lage bloeddruk omdat de wanden van mijn bloedvaten slap waren geworden!!! De dokter zei, dat herstelt zich wel weer… En dat is in de loop van de jaren ook gebeurd, gelukkig. En ik was in die periode ook heeeel slank. Nu ik die rotzooi niet meer slik, moest er trouwens echt van afkicken, ben ik wel weer wat zwaarder, maar voel me veeeel beter. Maar slik nog steeds medicijnen tegen de paniek, lekker hoor!!! Gewoon niet doen dus!!!

  • Die Stackers, daar zit gewoon zwaar amfetamine in als ik dat lees over brok in je keel, energie, hartkloppingen en dat gek worden van jezelf: opgefokt, hyperventilatie en angst. Ddat heb je ook als je speed slikt denk dat die pillen darom ook verboden zijn en zwaar verslavend dames pas er mee op groetjes

 127. ik slik liever een andere vetverbrander,bijvoorbeeld undaria-p,geeft ook energie,maar is geen stacker,ik hou erniet van als ik slecht kan slapen.

 128. Hey , ik ben gisteren begonnen met stack force , welke stacker is dit eigenlijk 4 2 of 7 ? kun je eraan verslaafd geraken ? gisteren middag heb ik 1 genomen en had niks gevoeld , vandaag deze morgen voor werken om 6 uur 1 genomen , was aan het zweten op werk maar voelde me niet echt goed , en om 5 uur s avonds vandaag genomen voor fitness en voelde me al beter Groeten Dennis

 129. ik ben vandaag weer begonnen met de stackers 2 met efedrine en ben aan veel toe gekomen wat ik al langer niet gedaan heb schuur opruimen tuin spuiten heerlijk weer een beetje energy ik vind wel dat mensen deze stackers verantwoord moeten nemen nooit meer als 1 per dag (is gewoon t veiligst) ze zijn gevaarlijk weet ik zelf ook ik eet en drink daarbij gewoon normaal anders is t echt niet goed zonder eten verminderd je weerstand dat weet iedereen ik heb ze voor een 4 jaar genomen moet ik wel zeggen in het begin deed ik 2 dagen 1 per dag dan een dag rust (werd geadviseerd door de sportwinkel) toen ik 10 kilo afgevallen was deed ik het 3 soms vier keer per week dus dan niet meer iedere dag het is een prima oplossing voor vele kilo’s af te vallen maar ga er verantwoord mee om het is geen snoep

 130. potje stacker 4… 2 maal daags, na ontbijt (ALTIJD ONTBIJTEN) en na de lunch. in de avond een beetje wandelen, stukje fietsen en IEDEREEN valt als een gek af. Je wordt wel onrustiug, dat is nou éénmaal niet anders. als je daar niet tegenkan, moet je het niet doen. heb zelf altijd 110Kg gewigen, viel in 5 weken 25 kg af, nooiut gesport, gewoon uurtje wandelen per dag. weeg nu 87.. 2 kg weer aangekomen na 3 maanden. slik wel fatblockers voor elke avondmaaltijd die veel vet bevat..

 131. Ik wil ook graag snel een paar kilootjes kwijt, vooral voor de zomer. Ik ben 18 maar mag niet via internet bestellen, dus waar kan ik ze halen? Bij De Tuinen? En welke is beter 4 of 7? Heb liever geen opgefokt gevoel maar wil wel dat het goed werkt. Wat is trouwens het verschil tussen XPLC, Black-Burn, SuperStack, 7-Phenyl Stack en SuperCaps StackerX Xtreme?

 132. Hallo Mensen, Daar ben ik weer… Ik ben inmiddels gestopt met de pillen, ik viel maar 1 kilo af… Wel 2 weken gebruikt, daarna groeide ik weer 1 kilo daarna viel ik weer 1 af… Stackers hielp bij mij niet zoveel!!! Nu ben ik ermee gestopt… Ik moet zeggen dat is niet goed, want ik ben nu 1 kilo zwaarder geworden! Vanaf volgende week ga ik weer sporten en later doe ik weer met de pillen… Ik gebruikte maar 1 pil per dag trouwens… Heeft iemand anders misschien nog tips? Groetjes Janny! (K)

 133. Hallo allemaal!!! Ik heb echt advies nodig!!! Ik wil de laatste zwangerschapskilootjes kwijt. ongeveer 4 kilo.. bij de wel bekende probleemgebieden. Ik sport gemiddeld 3 tot 4 keer per week, en eet over het algemeen gezond. Heeft het voor mij zin om aan stackers te beginnen, en welke zouden dan het beste zijn? Er is zoveel tekoop en er zijn zoveel verschillende verhalen.. Please help me!

 134. haai allemaal, ik ben vandaag begonnen met stacker 2 het ging best wel goed had in de ochtend na dat ik het had ingenomen. wel echte hartkloppingen had het ineens heel warm begon echt te trillen maar heb helemaal geen hongergevoel ik hoop echt dat ze werken wil echt van deze kilo’s af. ik ben het zat zo te leven.

 135. Vandaag mijn Stackers 4 ontvangen en om 14:30 er één ingenomen. Mijn resultaat tot nu toe: – Drang om te sporten (ga zo zwemmen met wat vrienden) – Hyper, veel energie – Vrolijk – Zweet als een otter onder mijn oksels… Ben benieuwd over een week!

 136. Gisteren begonnen met stackers 4, de hele dag er totaal geen last van gehad alleen bijna niet geslapen. vanochtend toch gewoon weer begonnen en ook vandaag nergers geen last van gehad alleen vanavond barstende hoofdpijn. Ben sinds vorig jaar zo`n 10 kilo aangekomen en wil ze proberen kwijt te raken met stackers. Succes allemaal. Gr. Peet

 137. Sinds dinsdag j.l. aan de Stackers 4. heb er toen 1 genomen om te zien wat het deed (eerste keer dat ik uberhaupt dit soort pillen neem) Helemaal niets… geen opgefokt gevoel, geen extra energie, heb geslapen als een roos, kortom: niets. gisteren 3 en vandaag al 2 achter de kiezen, drie keer raden… niets BEHALVE… Zeer onwaarschijnlijk vervelend brandend maagzuur / slokdarm. zal het wel blijven gebruiken tot na het weekeinde. zijn er meer mensen die zo een enorm branderig slokdarm/maag gevoel hebben bij deze pillen?

 138. Janny bedankt voor je antwoord. Waar heb jij de stackers gekocht? Ze worden veel aangeboden via internet zag ik, maar waar betaal je niet teveel? ;)

 139. Hallo Mensen, Na 2 weken tijd ben ik 1 kilo afgevallen, ik heb er niks aan gedaan. Het wil nog niet zoals ik het wil, maar we zullen zien. Ik zal er volgende week 3x bij sporten. Ik begin wel geraakt te wennen aan die pillen, want ik ben minder opgefokt, minder emotioneel, en ik zweet ook niet meer zo snel. Mijn doel is om voor de vakantie nog 9 kilo kwijt te raken. Essie, je kunt wel beginnen met stackers 4 heb ik ook gedaan. Ik drink ook nooit koffie. Ik drink heel soms cola. Groetjes Janny

 140. ik wil ook stackers gaan proberen, maar twijfel wat ik moet bestellen er zijn best veel verschillende. Ik drink totaal nooit koffie (lust ik absoluut niet) af en toe glaasje cola light, dus ben geen cafeïne veel gewend. Zal ik dan kiezen voor stackers 4?

 141. hallo allemaal ik lees alle reacties hierboven maar helaas moet ik zeggen ik gebruik nu al 2 weken de stackers 2 en heb nergens last van, geen nare bijverschijnselen dus geen hartkloppingen of wat dan ook maar ook totaal geen resultaat met afvallen, ook heb ik nog gewoon trek s avonds in iets lekkers, dus bij mij helpt het nog helemaal niets…

 142. Hoi Allemaal, Net de Stacker 3 XPLC besteld… Wil graag voor de zomer een kilootje of 10 kwijt! Ik wil hierbij 2x in de week gaan spinnen en misschien 1x per week op Zumba! Wie heeft er ervaring met deze stacker? En hoe zijn de ervaringen? Ik hoop van iemand te horen! Groetjes Mizz Wennie

 143. Hallo mensen, Ik ben vandaag op de weegschaal gaan staan en tot mijn grote verbazing ben ik al 1 kilo afgevallen. Nog 9 te gaan! Ik merk tijdens de pillen dat ik lang zoveel niet last heb van honger. Ik begin wel te zweten en erg opgefokt! Volgende week eens kijken hoe het dan is :D Groetjes!

 144. Hallo Mensen, Ik heb vandaag weer 1 pil genomen. Ik kan wel merken dat ik een beetje opgefokt ben, maar ik word er niet raar van. Ik ben een beetje misselijk, maar dat kan ik wel aan. Emotioneel dat klopt wel! Moet even kijken hoe het vandaag gaat. ;) Tot nu toe nog nergens last van, ik ben benieuwd wat het resultaat is na 1 weekje. Groetjes!

 145. ik ben vandaag begonnen met stacker 2 met efedra heb geknald als een gek op de training normaal trainde ik 1,5 uur nu heb ik 1 uur conditie training gedaan en een 1 uur oefeningen half uur sparren (kickboksen) dat is bij mekaar 2,5 uur train en nu lig ik in me bed nog boordevol energie heb eerst Stacker 3 XPLC EF gebruikt maar die kunnen niet tippen aan dit spul moet 8 kilo afvallen in 4 weken en weet zeker dat dit me lukt ben alleen bang voor beetje spierafbraak maar ja als vechter heb ik dat niet super nodig meer snelheid en techniek voor mij voelde me wel wat opgefokt en energie alsof ik XTC heb gehad :P haha trouwens iemand interesse in stackers met efedra mailen 70 euro voor 100 capsules

 146. Ej Buikie, Zoals je het omschrijft is het niet normaal op jou leeftijd. FF naar de dokter gaan misschien. Stracker 4 met E is er niet Stacker 2 wel. Als je niet veel koffie en cola drinkt dan kan je zonder efedra Stack4 pakken. Ben je wel een drinker dan nr 7. EN het allerbelangrijkste, je kontje en buik trainen maat! ;)

 147. Hallo mensen, Ik ben vandaag begonnen met de stacker 4 zonder ephedra. Ik wil minstens 10 kilo eraf hebben, voor mijn ideale gewicht 12 kilo. Ik hoop dat het lukt. Tot nu toe geen bijwerkingen. Ik hou jullie op de hoogte!!! Groetjes!

 148. hallo iedereen, Ik ben een jongen van 18 (bijna 19) en ben nooit dik geweest of iets. Nu sinds een tijdje(paar maanden) begin ik een erg dikke kont te krijgen een een dikke buik. Ik eet verder gezond, dus veel fruit en probeer zo veel mogelijk van de zoetigheid af te blijven en ik drink goed. Ik lees hier veel over de stacker pillen. Ik kan goed tegen Cafeïne. Wat raden jullie mij aan, stacker 4 zat ik zelf aan te denken. Maar moet ik dan die met efedra of zonder hebben? ik hoor het graag!

 149. Hallo allemaal, ik zit al een tijdje niet lekker in mijn vel. En ik ga dit jaar met mijn vriend maar Mexico op vakantie en wil er dan natuurlijk mooi uit zien in bikini. Ik ben nu 3 a 4 weken 3 a 4 keer per week in de sportschool en volg de zumba lessen! Wat ik erg leuk vind om te doen. Nog steeds zie ik geen verschil. ik ben totaal geen snoepert, drink bijna alleen maar water heel af en toe een glaasje aanleng limonade. Ik heb Stacker E gekocht vandaag. Ik wil hierbij zoals voorgaande weken blijven zumba’en, en misschien zelf weight watchers gaan doen! Ik wil morgen gaan beginnen met de Pillen. Welke hoeveelheid raden jullie aan per dag? Bedankt voor jullie advies!

 150. 2 maanden geleden begonnen met stacker7 en daarna stacker 4, 7,5 kilo afgevallen, ideaal voor droog trainen!

 151. Hallo allemaal, Ik ben een moeder van 26 jaar oud en heb altijd al n jojo-effect gehad met mn gewicht, maar dit jaar is toch echt het toppunt. Mijn moeders kant van de familie zijn allemaal behoorlijk dik en ben bang ooit die kant op te gaan. Ik werk fulltime en studeer daarnaast nog en dan heb ik mn dochtertje natuurlijk nog. Ik ben 1.73 cm en schommelde al n paar jaar tussen de 70 kg en 75 kg, in de kleren had ik dan maat 38/40. De ene keer was ik meer maat 40 en in de zomer meer maat 38. Nu merk ik dat de kilo’s er met de dag meer bij komen. Stond vandaag op de weegschaal en hij gaf ineens 85 kg aan, ik voel me vet en onzeker. Maat 40 in de kleren zit erg strak nu. Toch eet ik niet naar mijn gevoel meer dan normaal en de dokter vertelde me al eerder dat dit ook gewoon t probleem kan zijn dat bij t ouder worden hoort. Ik voelde me genoodzaakt stappen te ondernemen en toen kwam ik via drogisterij. net bij stackers terecht. Ben nu een paar dagen bezig met stackers 2 en voel eigenlijk vrijwel geen bijwerkingen en woog 2 dagen geleden 83.9 kg en vandaag weer ineens 85 kg vandaag. Nu moet ik wel zeggen dat die 83.9 kg in de ochtend was en die 85 kg woog ik vandaag in de middag, dus daar zal ook wel t verschil n beetje inzitten. Ik zie er geen kwaad in, om stackers te slikken als je t verantwoord doet, door ze te slikken zoals op de beschrijving staat. Als je ze gewoon legaal kunt bestellen, kan t toch niet zo slecht voor je zijn, ze raden toch ook aan, t maar één maand te gebruiken en dan te stoppen. Ik kan op de bijsluiter ook niks lezen wat schadelijk is voor het lichaam, dus zolang je die besteld waar geen efedra inzit, zit t wel goed! Ik slik er één naar iedere maaltijd en doordat ik in de fabriek productiewerk doe,. beweeg ik er eigenlijk ook veel bij. Ik drink ook altijd eigenlijk water en soms af en toe n glaasje cola light. Af en toe zondig ik wel, maar merk inderdaad dat t hongergevoel naar lekkere dingen minder is geworden. Koop ook bewust geen lekkers doordeweeks, maar in t weekend eet ik wat ik wil, want anders hou ik het echt niet vol. FF voor de duidelijkheid, ik eet gewoon n vol bord eten 3 keer per dag hoor. Ben benieuwd of de stackers 2 nog gaan helpen met gewichtsverlies.. Hou jullie op de hoogte. Heb vorig jaar andere stackers gehad, ik geloof 2XPLC of zoiets en daarbij voelde ik me niet happy.. Voelde me gestrest, opgejaagd, huilbuien, handen trillen, hartkloppingen en soms misselijk. Ik viel er wel goed door af maar t voelde niet gezond, echt niet! Ik was ook hyper!! Als Stackers 2 werkt, raadt ik jullie deze echt aan, want ik voel me er goed bij en merk niet dat ik iets geslikt heb. Ik wacht nog even met geduld af op het resultaat.

 152. HEEJ LEVI!!! JEP JE HAAL DE WOORDEN UIT ME MOND BEN SPORT DOCENTE SUCCESSS ALLEMAAL!!!

 153. Hallo allemaal, Ik heb vandaag gewoon niet geslapen jeetje mina… droge mond dus dat is het bedoeling om water te drinken enz. maar goed ik kijk het even aan!

 154. Hey, Ik gebruik de nieuwe stacker 4 Ja ik merk het wel dat ik echt geen trek heb in iets extra’s ik heb vaak erg veel snaai buien maar dat is nu wel verdwenen ik slik 2 pillen per dag best wel slapeloze nachten dit vind ik wel een nadeel maar 3 uurtjes geslapen maar, me lichaam moet gewoon even wennen en hoop dat dit goed komt. Mijn eetlust naar meer, is zeker verdwenen. Ik merk ook wel dat mijn lichaam er echt aan moet wennen maar ik ga er zeker mee door!!! Ik drink wel erg veel water. Groetjes V. Love

 155. hallo allemaal, ik ben gister begonnen met stacker 7. gister nergens last van gehad, vandaag de hele dag beroerd en hele erge hoofdpijn. herkent iemand dit? ben wel heel benieuwd of ik mijn laatste kilo’s ermee kwijtraak… beweeg en eet normaal. sporten lukt helaas niet i.v.m. knieblessure maar heb twee x per week fysio. groetjes!

 156. wearethepeople Reageer

  Ik wil ook aan de slag met stackers… ik heb alleen geen idee met welke ik nou moet beginnen! Ik drink geen koffie, wel een paar glazen cola per dag. Wat is nu het grote verschil tussen 2, 3, 4 en 7? Over 4 lees ik negatieve reacties, maar als ik naar 2, 3 en 7 zoek lees ik daar juist weer positieve dingen over. Maar ik heb geen idee waar ik mee moet beginnen! Is 2 te zwak als je dagelijks wel cola drinkt?

 157. hallo v.love, ik had even vraagje, gebruik je de nieuwe of oude stackers? Ik ben gisteren ook begonnen met stackers 4 zonder ephedra. maar ik merk niks hoor! alleen beetje droge mond… dus veel water drinken en laat in de avond had ik trek beetje apart weer! ik kijk het even aan en ik laat jullie wel weten. groeten

 158. Hey Dames en Heren, Vandaag is het 22 april 2010 ik zet er even een datum bij zodat je precies weet wanneer ik dit berichtje geschreven heb. Ik worstel al jaren met me gewicht, ik ben 20 jaar. Sonja bakker veel dingen gedaan. Na een beetje onderzoek naar forums over Stacker 4 werd ik toch nieuwsgierig. Vandaag ben ik begonnen en het ging prima geen honger gevoel,geen last gehad van de helle dag trillen alleen in het begin een beetje ook wel logies je lichaam moet eraan wennen. Veel energie kon lekker werken in het verpleegtehuis. Met andere woorden iedereen kan er wel zo negatief over doen maar je moet het zelf ervaren! Ieder lichaam is verschillend!Reageert je lichaam er na 1e dag er niet goed op stop ermee! Mijn 1e dag ging prima ik heb om 10.00 uur me 1e pil genomen en om 15.00 uur de 2e precies goed voor mij!Nu dus een weekje afwachten of ik ervan afval!Jullie horen het wel van mij!! Groetjes, V.Love

 159. Ik-te-dik Mooi dat je kwaad bent. Steeds als het ff niet lukt aan lijnen denk je aan Levi. Die eikel die jou ff weg zet alsof je jezelf helemaal vol duwt. Levi die over jou oordeel zonder jou maar enigszins te kennen. Laat die Levi maar eens zien wat je kan en hoeveel je over een paar maanden kwijt bent. Kijken wie er dan het hardste lacht…Levi of jij! Gebruik dit als stimulans als je net die zak chips of pak koekjes helemaal leeg wil gaan eten. Probeer het vet vrije dieet is en eens in de week eten wat je wilt. NOOIT uithongeren of weinig eten dat je honger blijft houden. Dat werkt juist niet. Wat het lichaam niet binnen krijgt blijft hij de reserves vasthouden. Lukt het deze keer niet dan gewoon de volgende x weer proberen. Kop op, weet zeker dat je het kan. Als je van de echte ouderwetse stackers geen opgefokt gevoel meer hebt dan werken ze idd niet meer. Je lichaam is er aan gewend. Een marktkoopman heeft het ook zelden koud ;) Als je weinig cafeïne binnen krijgt….slik dan 2 maanden de huidige stacker en dan ff een maandje niet. Krijgt het lichaam geen gewenning. Ik hoop dat je me over een paar maanden heel hard uitlacht en me vertelt hoeveel je kwijt bent ;) Oh ja, door te sporten worden je spieren groter. Een spier is ook gewicht. Het beste is om je omvang in centimeters te meten. Dat eens in de maand te herhalen.

 160. @ levi, ik vind het niet netjes dat je zo oordeelt over mij. Ik heb geschreven dat ik niet echt gelijnd heb, maar dat wil niet zeggen dat ik “me vol duw” zoals jij dat suggereert. Ik heb namelijk helemaal niet gesnoept en me aan een normaal eetpatroon en ritme gehouden en voornamelijk veel water en geen alcohol gedronken, dat noem ik dus geen lijnen, maar ook zeker niet mezelf volduwen. Verder heb ik de stackers met ephedra al eens gebruikt en weet precies welk effect ze op mijn lichaam hadden en dat opgefokte gevoel daar had ik gelukkig, na de eerste paar dagen geen last meer van. Wel weet ik dat die pillen werkten en dat de laatsten bij mij geen effect hadden. Wil er ook even bij vermelden dat ik (wegens mijn bevalling eerder niet MOCHT sporten) en nu sinds 1 april elke week 3 a 4 dagen in de sportschool te vinden ben waar ik dan inderdaad cardio doe. Ik wil gewoon heen graag dat extra hulpje hebben, want 1,8 kilo ben ik ondertussen kwijt, helemaal zelf nadat ik gestopt ben met die efedravrije stackers, maar dat moeten er dus nog 6 meer worden.

 161. Ej Uzzie, Volg mijn dieet zoals ik beschreven heb. Zijn de andere eter ook blij mee. 2 liter (verspreid over de dag) vocht is voldoende. Als je veel meer gaat drinken dan spoel je de belangrijke reserves (zoals opgeslagen zout, calcium en mineralen) je lichaam uit. Ben je nog ongezond bezig. Veel cardio en lichte spieropbouw zullen je goed doen. Vooral de buikspieren moeten terug in vorm komen. Laat je spieren 48uur rusten anders werkt het nog niet en ga je blessures oplopen. Bouw langzaam op en ga niet als een dolle aan de slag. Helpt niet, werk niet beter en is zonde van je tijd. Doorzetten en in jezelf geloven. Succes wijfie

 162. Thankx! Ik ga inderdaad eerst zonder efedra nemen en als deze niet helpen kijk ik wel verder. Dus veel sporten, water drinken gezond eten en die pillen dan val ik sneller af! Ik ben 20 kilo aangekomen door zwangerschap en alles zit er nog aan!

 163. Beste mensen, Wil je graag afvallen doe dan een “vet-vrij” dieet. Calorie vrije diëten, koolhydraat vrij, soep/brood diëten werken maar tijdelijk en kunnen schadelijk zijn voor het lichaam op den duur. Het werkt als volgt en is zeker niet duurder dan nu je uitgave patroon voor je wekelijkse voedsel is. Als ervaren afvaller, aankomer en weer afvaller weet ik waar ik over praat. Ik zal nooit tips geven als ik niet zeker van mijn zaak ben. Zo als je lijnt zal je ALTIJD moeten blijven eten. Je laat je lichaam wennen aan iets als je daarna weer overschakelt naar je oude eetpatroon of dat patroon sluipt er weer langzaam in dan krijg je JOJO effect. Het is ook logisch. Eerst krijgt je lichaam haast geen calorie en of vet binnen en dan ineens weer heel veel. Je moet het je lichaam dan niet kwalijk nemen dat ie van slag raakt. Vetvrij: Eet 6 dagen vetvrij. Mager rundergehakt, kip, kalkoen enz enz Je kunt daar net zoveel mee combineren, baken en braden als met je huidige voedsel. Met kruiden kom je ook een heel eind om smaak te creëren of om je kipje steeds anders te laten smaken. Op internet ff google naar vetvrije recepten. Geloof me, je kunt en gaat heel lekker eten. Mssn wel beter dan je nu doet. Dag 7 blijft nu over. Dat wordt de beste dag uit je week. Op dag 7 vreet en eet je werkelijk alles wat je maar wil. Al drink je het frietvet zo uit de pan op. Geen probleem. Uitleg werking lichaam. Je lichaam krijgt ineens geen vet meer binnen dus automatisch gaat het lichaam vet vast houden. Het lichaam weet immers niet wanneer er weer reserve binnen komen. Eens in de week (dag 7) komt er zoveel vet binnen dat het veel te veel is en het lichaam moet gaat afstoten. Het lichaam kan niet al het vet opslaan in de reserves. De tweede week kan hetzelfde verlopen. Het lichaam heeft in de gate dat hij eens in de week zoveel binnen krijgt dat hij de overige 6 dagen het vet gaat afstoten. Zo krijg je dus een hele goede vet verbranding van 7 dagen. Het jojo effect is dus veel minder als je later weer wat meer dagen vet binnen krijgt. Je eet 6 dagen lekker maar mager en de 7e dag kan je echt helemaal los gaan. Als je een keuze moet maken…kies dan altijd voor vet dan voor suiker. Suiker is nog steeds DE DIKMAKER! Erger nog dan vet. Good luck ;)

 164. Hoi Levi, Bedankt voor je reactie. Ik ga er wel bij sporten en gezond eten. Dat vind ik wel belangrijk zodat mijn huid mooi strak blijft. Ik ben alleen bang dat ik niet genoeg energie krijg van de efedravrije stackers. En dat ze niet eetlustremmend werken… Ook ik ga beginnen met 2 maanden slikken en dan 1 maand niet. Bij welke site kan ik dan bestellen en hoe heet dit potje, want volgens mij hebben ze allemaal verschillende namen. Ik ben benieuwd, ik reageer wel als ik ze een tijdje gebruikt heb. Groetjes Uzzie

 165. Ej Uzzie, Ik kreeg je mailtje. Ik kan er alleen niet echt achter komen hoe ik jou rechtstreeks moet beantwoorden. Je gebruikt zelf weinig cafeïne dus ga dan a.u.b. geen stacker met ephedra gebruiken. Met ephedra gaat alles in je lichaam veel sneller. Je hebt echt hartkloppingen en een versnelde ademhaling. Je bent al heel snel geïrriteerd en het opgefokte gevoel van binnen stimuleert niet echt je vrolijkheid naar andere toe. Je kunt er herseninfarct en hartinfarct van krijgen en nog talloze ernstige dingetjes. Op de huidige stacker ephedra vrij zal jou lichaam goed op reageren hoor. Als je alles op deze site beetje terug leest dan merk je wel dat zonder “de troep” ook een verhoogde energie geeft. Al zal je in het begin vast ook last hebben van de bijwerkingen die ephedra geeft. Cafeïne doet ook veel. Niet langer dan 2 maanden slikken. Je lichaam went er aan en zal het op een gegeven moment niets meer doen. 2 maanden gebruiken en dan 1 maand stoppen. Begin met stacker 3 en die kan je gewoon op een Nederlandse website bestellen hoor. Dat doe ik al jaren. Wel ff goed zoeken want de ene is goedkoper dan de andere. Potje ligt rond de 25 euro. Begin altijd op een vrije dag. Mocht je hyper de hyper worden of last van je maag (diarree) dan hebben andere er geen last van. Bedenk wel: alles wat je extra slikt om versnelt af te vallen… is en blijft troep ;) Heb je tijdens het afvallen behoefte aan zoetigheid… koop dan gedroogde perziken of rozijnen. Bij De Tuinen kan je fructose suiker kopen. Deze is gemaakt van vruchten dus veel beter dan de normale suiker en net zo lekker. EN sporten erbij. Op gewicht komen is een combinatie van lijnen en bewegen. De huid rekt dan ook mooi met je nieuwe slankere lichaam mee. Veel te snel afvallen (net als ik) kan dus voor nog meer kosten en ellende zorgen. Levi

 166. Hallo stacker 2, waar koop jij die pillen en is het met efedra, die wil ik namelijk ook proberen.

 167. Hoi Levi, Ik heb jouw opmerking gelezen en het is duidelijk dat je bij het slikken van die pillen ook moet sporten en gezond eten. Dat wil ik ook heel graag doen. Ik ben een normale koffie drinker (ongeveer 2 per dag) en ik drink geen cola. Kun je mij zeggen welke ik moet nemen en waar ik die kan krijgen. Als ik op die verkoopsites kijk dan schrik ik er wel van hoe die verpakkingen eruit zien. Kun je mij daar bij helpen? Groetjes Uzzie

 168. Hallo, Ik wil ook stackers gaan bestellen maar het is zo onduidelijk welke ik moet bestellen en waar. Kan iemand mij vertellen op welke site ik precies moet zijn en welke soort ik precies moet hebben. Ik wil wel stackers met efedra (volgens mij werken die zonder efedra niet). Of kent iemand een winkel in Utrecht waar ik die kan kopen. Ik wil deze pillen gaan gebruiken in combinatie met gezond eten en sporten. Wil voor de zomervakantie 64 wegen (weeg nu 84)

 169. Ej allemaal, Ik heb voorheen altijd stacker met efedra gebruikt. Toen nog legaal te krijgen. Stacker 2 en 4 geslikt. Werken super goed maar, wel HEEL erg opgefokt. 30 kilootjes afgevallen in 3 maanden tijd. *******ALLEEN******** en dan geef ik meteen antwoord op de profielen als ik-te-dik: Als je in korte tijd veel afvalt en je ouder dan 25 jaar bent dan rekt je huid niet meer zo soepel mee terug! Wat uiteindelijk mij 7500 euro heeft gekost om de boel te laten herstellen door de chirurg. Dan kan je nog beter dikker zijn dan slank met een huidoverschot. Tevens kan je ook niet verwachten dat je stacker slikt, afvalt en vervolgens een super mooi lichaam hebt. Dat lijkt me logisch hè. Stacker slikken en je nog steeds vol duwen werkt ook niet echt! Als je wil afvallen dan moet je daarbij sporten. Dat huid je huid in conditie en je krijgt er een mooie lichaamsvorm mee. Gebruik huidige stackers heeft bij mij totaal geen invloed. Ik ben een stevige koffie drinker en drink ook veel cola. Mijn lichaam is gewend om veel cafeïne binnen te krijgen. Ik krijg het hooguit een beetje warm van binnen. Gebruik je heel weinig cafeïne start dan niet met stacker 4 of 7. Je wordt dan idd zo gek en opvliegerig als een deur. Wat ik wel merkt is… als ik te veel of te ongezond eet en slik daarvoor een (huidige) stacker dan kom ik niet tot nauwelijks aan. Zon huidige stacker kan ik rustig nemen voordat ik ga slapen. Nergens last van. Belangrijk: – Afvallen is ook erbij sporten (als je daarvoor te lam bent… niet zeuren dan of zoek een sportmaat!!!) – Weinig cafeïne gebruik – start met stacker 2 – Hoog cafeïne gebruik – denk je 3x voordat je de huidige stacker koopt. Waarschijnlijk zonde van je geld. Ik heb veel sportsupplementen geprobeerd maar, niets werkte zo goed als stacker met efedra. Bedenk wel dat daar heel veel nadelen aan kunnen zitten. Je bent zo opgefokt dat je jezelf echt niet meer bent. Google is naar ervaringsverhalen over gebruik stacker en/of doping. Misschien verstandiger om net zolang door te gaan met proberen te lijnen totdat het je eindelijk lukt.

  • Hoi , ik kan die oude stackers met ephedra nog regelen als je die wilt. Zijn ook de enige stackers en fatburners die echt werken.

 170. nou ik weet gewoon als ik goed af wil vallen dat ik me dan psychische voorbereid omdat het haal baar is met stackers bij mij dan,ik eet dan nog alles wat ik lekker vind,en dan begin ik met 1 per dag uiteraard! doe ik dit voor 3 weken,dan ben ik zo 2 maten kleiner,ik moet alleen goed opletten dat ik eet want dat vergeet ik dan wel erg vaak,en me huis is dan altijd tip top,,,lol omdat ik zo fanatiek ben in NRG!!!!

 171. Hallo, Ik koop mijn Stackers bij Be-Fit, een sportwinkel, want bij ons (zuid- Limburg) krijg je ze niet bij de “gewone” drogist. je kan ze natuurlijk ook gewoon via internet bestellen.

 172. @ tarkan, ik heb zeker interesse in stackers met efedra maar weet niet hoe ik eraan kan komen, kun je me helpen?

 173. Ik denk dat ik stackers 4 wil en waar kan ik die bestellen en kan ik die gewoon niet in zo’n winkel halen gedoe met bestellen en wachten heb helemaal geen zin daar in

  • Je kunt ze sowieso vinden in smartshops en meestal ook wel bij de drogist.

 174. Ik had ook even vraagje wat is het verschil tussen 7 en 4 stackers? Ik ben nu ook met een dieet bezig en wil dit erbij doen… ik hoop reactie terug te krijgen groeten

 175. Daag allen :) Als je stackers gebruikt om af te vallen, hoeveel moet je er dan nemen op een dag en heb je idd ook een periode waarin je “op moet bouwen”. Ik hoor het graag! x

 176. De truk zit em erin dat je je eetgewoonte ook moet aanpassen en moet gaan sporten. Ga eventueel naar een diëtist. Er is NIETS beter dan gezonder eten en sporten, NIETS! er bestaan GEEN wonderpillen die je op magische wijzen 10+ kilo’s laten afvallen in paar maanden, je moet er wel degelijk zelf ook iets voor doen. Stackers (int algemeen) zijn gewoon een HULPMIDDEL als ondersteuning van je dieet Misschien helpt het niet rechtstreeks met afvallen, maar geloof me het onderdrukt in ieder geval wel je eetlust wat wel een zeer handige troef kan zijn bij het diëten wat iedereen wel zou kunnen voorstellen. En daardoor helpt met het afvallen. Het zit em ook n beetje tussen je oren. Het kan een goede motivator zijn, Maar mensen A.U.B. ga nu niet gewoon verder zitten eten zoals je deed en tv zitten kijken of weet ik veel zoals een luie couch potatoe (zetelpatat haha) en dan zitten knorren dat dat spul niet werkt. Ga naar de sportschool, desnoods gewoon door de straat lopen. Pas je eten geleidelijk aan tot je uiteindelijk aan een gezond eetpatroon bent gekomen, en geloof me die kilo’s gaan er ook zonder die stackers vanaf, maar wil je gewoon dat beetje extra om je te helpen, dan kan je gerust stackers nemen. TE snel afvallen is ook ongezond, vel overschot en jojo-effect zijn hiervan een paar nadelen. GEDULD GEDULD GEDULD is het toverwoord bij dieet (ook wel Karakter!). Ben met sporten en diëten ook 30 kilo afgevallen in 5 maanden en ben ze nog altijd kwijt en zie er beter uit dan ooit. grtz Den Toon

 177. Hallo Allemaal! Ik zie veel verschillende reacties hier staan, dat het “iets” met je lichaam doet is wel een feit, of je het nou goed ervaart of niet, ikzelf heb 2 jaar geleden ook stacker 4 gebruikt, en toen niet gaan sporten, of heel weinig, dat hielp natuurlijk niet, je viel er niets mee af. En ik kreeg ontzettende hoofdpijn, duizelig etc. maar als je ze inneemt en je gaat meteen sporten, dan heb je die rare gevoelens niet. Ik ga er aankomende week weer mee beginnen, twijfel alleen nog welke variant. Ik sport nu ook 4 keer per week dus voor de zomervakantie ben ik helemaal slank :D

 178. Hallo onzeker meisje, Ik heb stacker 3 XPLC ongeveer 2 maanden gebruikt in combinatie met 5 keer per week 2 uur sporten, vooral veel buik- en been oefeningen. Ik ben toen 13 kilo afgevallen van 68 naar 55 kilo, en ik ben ook 1.65m. Hiervoor had ik wel al een soepdieet gedaan van iets meer dan een week. En wanneer je stackers slikt heb je ook amper honger, dus amper trek in lekkere dingen. Ik heb veel Optimel producten gegeten en gedronken plus fruit gegeten, hier had ik genoeg aan. Nu ben ik in totaal 30 kilo aangekomen tijdens mijn (onverwachte) zwangerschap en het stoppen met roken, ik moet nog ongeveer 10 kilo afvallen, dan weeg ik 58 kilo. Voor die laatste kilo’s ga ik weer stacker gebruiken, hoop dat ik voor de zomer tevreden ben over mezelf. Ik raad je aan om eens een potje te kopen en ongeveer een week 1 per dag proberen, neem hem op tijd anders kom je ’s avonds niet in slaap. In het begin was ik erg onrustig en was constant bezig, maar na een weekje went het gevoel. Ik hoop dat je op je streefgewicht komt, succes!

 179. Hallo, Ik gebruik nu 2 dagen stacker 4, gister de eerste dag na een half uurtje begon het te werken, ik kreeg een dosis energie, maar zoveel dat ik er beroerd van werd, dus maar 2 uurtjes naar de sportschool gegaan om die energie te gebruiken, ’s avond was ik beroerd en kon niet slapen (had alleen ’s morgens 1 pil gehad) Terug weg van sportschool naar huis alleen maar beroerder en lichter in mijn hoofd, nu de 2e dag wederom 2 uur in de sportschool geweest, en veel water drinken en wel gewoon eten, Maar ja nu wordt ik zo beroerd dat ik alles er uit spuug en zo zweverig in mijn hoofd dat ik net gevallen ben,, Ik weet wel dat je lichaam er aan wennen moet maar vallen en spugen lijkt mij geen oplossing om af te vallen,, Probeer het morgen nog 1 x, verandert er niets lijkt het me beter er weer mee te stoppen, mijn tante is ook gisteren begonnen en die voelt zich ‘kip lekker en is actief met van alles, 2 verschillende ervaringen dus, denk dat ieder die het wil gebruiken zelf zal moeten uit testen, geen mens is gelijk

 180. Ik heb nu anderhalve maand stacker 2 gebruikt en moet toegeven, heb niet gesport of streng gelijnd, maar ook geen gekke dingen gedaan of veel gesnoept. Ik ben in totaal 1 kilo AANGEKOMEN, dit kan toch niet de bedoeling zijn. Ik geloof niet meer in de stackers en twijfel nu om toch die met ephedra weer aan te gaan schaffen. Heeft iemand goede tips over welke ik dan het beste kan pakken en waar ik ze kan vinden? Ik MOET echt in rap tempo minimaal 6 kilo kwijt want voel me nu zooooo niet mooi.
  Wie kan me helpen? Thanks

 181. Onzeker meisje Reageer

  Hallo, Ik ben 19 (bijna 20) :P en weeg 62 kilo en ben 1.65. Niet heel dik maar me verhoudingen kloppen voor geen meter (voorbeeld: shirt heb ik 32 en broek moet ik ong maat 38 aan !! en dan passen me benen er nog met moeite in) Ik wil me niet aanstellen omdat er andere mensen met veel ergere gewicht problemen zijn maar ik voel me ontzettend onzeker erover.. en daardoor kan ik behoorlijk jaloers naar mijn vriend zijn als er bijv een mooie vrouw langs komt. Ik ga wel naar de sportschool maar het helpt helemaal niks. Ik wil vóór de zomer nog mooi strak zijn.. ik weet niet of ik die stackers durf te gebruiken.. Kan iemand me misschien advies geven gebaseerd op mijn leeftijd lengte en gewicht??? Alvast bedankt!!!

 182. whaa mama ben blij dat ik geen last heb van al jullie bijwerkingen van stacker 7. Oke de eerste 2 bakken koffie sla ik over omdat die gewoon niet smaken door de caf. gehalte van de tabl. Mijn leefstijl is opzicht wel gezond alleen beweging mag wel wat meer. Ben al wat kilo’s kwijt door gezondere leefstijl. En deze leefstijl ben ik al gewend. Stacker 7 had ik al in huis. Ben alweer tijden stabiel in gewicht. Dus dit leek me goed Stacker 7 nu proberen met de laatste kilo’s. Werkt het niet kwa afvallen. ook goed. Ik krijg er geen dosis energie van . Wel wat en dat is net genoeg. Mocht ik er door afvallen. HElemaal super. Met alle hulpmiddelen etc. mensen gebruik je volle verstand.

 183. Hallo allemaal! Ik ben 18 jaar haast 19 ben 1,65 en weeg 70 kg. Ik heb nu stackers 3 en dit is de eerste dag dat ik ze gebruik ik voel me heel erg raar ik neem er 3 per dag… Zal ik hiermee afvallen??? Ik doe aan Zumba 2x per week

 184. tarkan (de echte) Reageer

  @ Marcello mouw… als stacker 7 zonder eph goed werkt, koop dat dan voor je vriend!!! ga eens googelen… en als je echt niet kan vinden, stuur mij een berichtje… @izzy je hebt helemaal gelijk. ik ben al 1 maand verder… je bent niet jezelf, maar de kilo’s vliegen er wel vanaf!!! ik ga trouwens overstappen op SuperCaps (witte) met 850 mg. dan hoef je dagelijks maar 1 in te nemen. gewoon te koop op internet by the way!!! eerste 2 weken… slapeloos… slecht slapen… 3e week opgefokt en nerveus… nu ben ik al wat rustiger… en ik eet gewoon lekker door. 5 kilo in 4 weken. voor mij goed zat! :D

 185. @ marcello mouw: Je kan stackers met ephedra echt wel vinden, maar ik zeg het nu al, indien je dit echt wil, lees dan mijn post hier boven. Het is in een vicieuze cirkel verkrijgbaar, m.a.w. een bodybuilder die een winkel heeft vol supplementen of gewoon black market. Je moet gewoon kennissen hebben, that’s it. Ik herhaal nog eens, denk goed na wat je doet met ephedra, want je krijgt er de eerste weken wat last van bijwerkingen zoals agressiviteit, slapeloosheid, opgefokt gevoel, hartkloppingen… Dus niet te hoge dosissen nemen a.u.b.!

 186. nep of niet tarkan mijn resultaten vallen niet tegen… (met stacker 7) van 89 kilo nu terug naar 78… broekmaat 34/34 naar 30/34
  Ofwel een ander mens in korte tijd en doelstelling 80 kilo makkelijk gehaald zonder al te veel aanpassingen. Ik ben nog op zoek voor een vriend van me naar stackers met ephedra bestellen kan inderdaad maar hoe weet ik of de site te vertrouwen is?

 187. tarkan (de echte) Reageer

  mijne dames heren, de oude stacker 2 (= ephedra) kan je gewoon bestellen op internet en je krijgt binnen 3 dagen door TNT bezorgd. ik gebruik het al 3 weken, alleen doordeweeks (weekenden niet) en ben 5 kilo in 3 weken afgevallen. geen sport, kantoorbaan! eerste week wel slecht geslapen daarna went het lichaam eraan, gevaar blijft of het lijkt dat het niet meer werkt, dan heb je de neiging om 1 extra in te nemen. DAT moet je dus niet doen. Max 3 per dag innemen klaar!! wel na maximaal 2 maanden stoppen. en nooit meer gebruiken!! je lichaam krijgt namelijk een opdoffer. alle andere stackers (vrij) zijn waardeloos, die geven je alleen maar een warm gevoel, gewoon NEP!

 188. goedemorgen, ik ben nu 1 maand bezig met stacker 2 en ben 10 kilo afgevallen, het is niet makkelijk want weeg nu 96 kilo en heb het idee dat ik niet meer afval terwijl ik nog een half potje heb nog 50 lukt het me daarmee nog 10 kilo af te vallen? ben nu 96 kilo en 183cm en ik wil graag 85 kilo halen binnen een maand iemand tips?

 189. Hey Twijfelaar Heb namelijk ook red stack gekocht van bij een bodybuilder die het niet eens in zijn rek had staan in zijn winkel. Die had hij van achter moeten halen, black market dus. Ik had heel veel schrik met dat product want had tot mijn grootste verbazing gezien dat er het stof EPH in zit en toch 30 mg (op verschillende wetenschappelijke sites is bij het gebruik ervan enkel 25 mg per dag toegelaten). Ik had er na 4 dagen (1 pil per dag) wat klachten aan mijn keel, volgens mij een vergrote schildklier die mijn stofwisseling enorm deed toenemen. Ik had er geen andere vervelende bijwerking van, ik drink zo 3 liter cola light op 1 avond en kan zo als een baby in slaap vallen, hangt er dus van af hoe sterk jij tegen cafeïne kan? Je moet wel weten hoe je het best en zo veilig mogelijk gebruik maakt van het stof Ephedra (EPH), zelfs ephedrine; je neemt best 1 per dag bij de maaltijd, altijd 2 dagen na elkaar de 3de dag niet! Dus bijvoorbeeld maandag 1 pil, dinsdag 1 pil, woensdag niets! Donderdag weer 1, vrijdag ook 1, en verder in het weekend niets! Zo verminder je erg de lastige neveneffecten. Maar hoe dan ook, het kan gevaarlijk blijven. Ik ben na die keel probleem ermee gestopt, heb nu niets meer aan mijn keel, en heb het eens geprobeerd met gewoon voeding en sport. ben 2,5 kilo afgevallen op 1 week tijd! Pas op, ik weeg wel momenteel 130 kilo, ben 25 jaar oud en maar 175 cm groot. Voor mensen zoals mij, doe het eerst allemaal zonder, pas daarna kan je eens proberen met die DRUGS, sorry dat ik het zeg, maar ja het is niet verboden voor niets. Je kan altijd bij een dokter gaan die u misschien kan zeggen dat je het mag nemen, maar neem dan enkel de dosering die hij u geeft, NOOIT meer!!! Succes, Izzy

 190. Hallo allemaal, Kan iemand mij vertellen of je bij het gebruik van stackers ook gewoon kan eten dus gezond.

 191. ik ben gisteren met red stack van native nutrition en zou willen weten of dezen efectief werken mijn vriendin is er al fel mee af gevallen maar ik heb een beetje schrik

 192. Hoi hoi, Ik ben echt tevreden over de Stackers 4 , gebruik het nu 6 weken en al aardig wat afgevallen, al ren ik er wel bij en doe ook thuis oefeningen, krijg er soms ook wel een opgefokt gevoel van , alsof je speed op hebt, dat is dus iets minder. In het verleden heb ik ook die oude stackers gebruikt en dacht toen echt dat ik dood ging met die hartkloppingen, ben daar toen ook gelijk mee gestopt

 193. watmoetikdoen. Reageer

  hallo, ik ben 18 jaar en sport 2 tot 3x in de week, voornamelijk krachttraining. ik wil graag weer mooi droog worden maar ik kan de tussendoortjes niet laten liggen en hou heel erg van eten. ben 1.79 en weeg 76 kilo. ik wil graag 5 kg kwijt voor de zomer. ik heb geprobeerd om mijn levensstijl aan te passen maar ik kwam alleen maar meer aan! wat moet ik doen?! tips a.u.b.!

 194. @ stresskia: mag ik vragen welke stackers jij hebt en hoeveel je al afgevallen bent in die korte tijd en sport je heel veel?

 195. ik wil heel graag die zwangerschap kilootjes weer kwijt en het lukt me nu even niet om dat helemaal zelf te doen, maar ik ga in april op vakantie en dan wil ik wel 8 kilo kwijt zijn. Na het zoeken op internet kwam ik op het idee om weer stackers te gaan gebruiken (in combinatie met mijn loopband), heb dit zo’n 10 jaar geleden ook gedaan en met effect, maar ik weet nu niet meer welke ik het beste kan gebruiken. Ik las iets over speciale stackers voor vrouwen, (appuloss dieet van NVE stacker) heeft iemand hier ervaring mee??? En welke raden jullie me anders aan die wel snel werken, maar waar mijn kids geen stuiter-moeder van krijgen? Ik hoop en wacht op reacties, alvast heel erg bedankt!

 196. Willem… pupillen blijven normaal… nu wat later is het gevoel stuk minder hevig… deb…. sporten is de sleutel zonder te sporten resultaat stukken minder! en inderdaad zwaar opgefokt… maar word minder na verloop van tijd!

 197. Ik ga morgen weer beginnen met de “oude” stackers. Ben er in het verleden aardig wat kilo’s mee afgevallen alleen toen sportte ik er veel bij. Nu ga ik ze gebruikten zonder dat ik sport, simpelweg omdat ik daar nu geen tijd voor heb. Iemand ervaring met de oude stack gebruiken zonder te sporten, hoe raak je je opgefokte gevoel dan kwijt of zal dat wel meevallen?

 198. Ik ben een ex-drugsgebruiker en sinds ik ben gestopt zijn er aardig wat kilootjes bij gekomen. Deze wou ik er weer af hebben en ben dus sinds gisteren begonnen met stackers 2. Maar ik krijg hier ook grote pupillen van? en het voelt bijna het zelfde als speed maar anders. Meer mensen hier last van?

 199. Stacker 7 nu een aantal dagen i.c.m. gezond eten, ontbijt tussendoortje lunch tussendoortje avondeten sporten (4 keer in de week) stuk fruit. eerste dagen net of ik drugs gebruikt had. Heel apart. heel de dag gestuiterd weinig geslapen. eetlust is voor 80% weg. Wel heb ik hoofdpijn nu. Of het nu werkt of niet het gaat om een aanpassing van je leefstijl/gewoonten. als ik altijd maar eet tot ik vol zit en niet sport komen de kilo’s vanzelf. het is geen wondermiddel je moet altijd nog zelf doen… maar voor mij zeker een mooi hulpmiddel.

 200. Gewoon proberen ja! Ik ben eraan sinds 1 januari 2010. En ben al aardig wat kwijt. Het is wel een hele opoffering ja, want voel me af en toe behoorlijk ziek en emtioneel. Soms ook Boos om niks. Maar ik pas weer in mijn oude broeken en ik voel me nu mooi!!!!!

 201. jeetje ik weet echt niet wat ik moet doen, zulke verschillende verhalen allemaal. Ik wil namelijk heel erg graag 5 tot 10 kilo kwijt, maar ik vind het niet eten (dan heb ik het dus over snoepen e.d.) zo moeilijk! Dus ik kwam op internet stackers tegen… wie zegt er, gewoon proberen?

 202. heb de stackers 4 3 wk gebruikt , 2e en 3e week 2 per dag ben 10 kilo afgevallen zonder enige moeite en precies op de goede plekken

 203. hallo! allemaal ik heb eigenlijk een vraag ik weeg namelijk 126 kilo ben rond 185 ik fitnes 4 dage in een week maar wil ook stackers gebruiken is dat wel goed voor mij jah welke moet ik dan gebruiken alsvast bedankt

 204. Lyra Waar zijn de stackers met efedrine nog te krijgen dan? Ze zijn namelijk niet te verkrijgbaar via internet.

 205. ik ben gister begonnen aan stackers 4 , eerste week 1 pil per dag , ben nu aan tweede dag bezig , nog nergens last van .
  een vriendin van mij heeft het ook 3 weken geslikt , is er 10 kilo mee afgevallen.
  het is alleen gevaarlijk als je de max dosering overschrijdt.

 206. Hai zeg wat je beschrijft als je geen beweging krijgt. Hoeft niet perse aan het pillen te liggen. Ik ben ooit verslaaft geweest aan sporten deed het niet2 tot 3 per dag had ik die gevoelens die jij beschreef! ik weet natuurlijk niet hoeveel jij sportte maar goed.

 207. Stackers werken wel degelijk, maar zijn naar mijn mening “lastiger” dan alleen hartklopping als je ook stackers gaat combineren met sporten. Door het versnellen van mijn hart merkte ik dat ik het al snel warmer dan normaal had, Ik ging meer zweten tijdens het sporten. Met warm weer merkte ik dat ik door het meer zweten, en het meer verwarmen van mijn lichaam in combinatie met slecht eten, ik had met 3 stackers op een dag namelijk amper tot geen honger, ik onwel werd en zo ongeveer tegen de grond aan zou klappen. Dus wil ik mensen waarschuwen en zeggen: Eet minder, hoeft het er ook niet af, en zowel doe dit op een normale manier zonder pillen. Stackers is klote zooi wat minder ontschuldig is dan je denkt.

 208. Ik heb ook stackers geprobeerd en het is echt niet goed voor je eigenlijk. Je kunt er echt psychosestoornissen van krijgen en hartritmestoornissen. Het werkt eigenlijk een beetje soortgelijk als speed en amfetamine.. Eigenlijk snap ik ook niet waarom dit nog gedoogd wordt, denk dat het een behoorlijke aanslag op je lichaam heeft. Als ik het gebruikte, zorgde ik wel dat ik het voor het sporten deed, want als ik geen beweging kreeg werd ik gek, klamme handen zweterig, heel druk in je hoofd, weet niet wat en waar en hoe je moet zijn. Ik heb 1 keer 4 stackers genomen, dacht dat ik dood ging! Valt me mee dat dat toen niet gebeurd is trouwens

 209. Hee. Ik wil ook graag beginnen met stackers alleen ik ben 17, dus krijg ik ze dan wel mee? En met welke kan ik het beste beginnen? En zijn ze uberhaut nog wel verkrijgbaar?

 210. Geloof me, de stacker 2 met efedrine is gewoon nog te krijgen! Ga er vandaag mee beginnen, dus ben benieuwd!

 211. waar staan die potjes meestal bij op de markt? Bijv bij de groente en fruit of zo. niet dat ze daar bij staan natuurlijk.

 212. ik heb stackers 4 gekocht… ik had er veel van verwacht na informatie te hebben opgezocht… las dat je er hartkloppingen van krijgt en veel energie… bij mij is dit beide niet het geval ik slik ze nou al 2 dagen 1tje per dag om te wennen… eerst dag voelde ik niks behalve dat ik onrustig was maar nu de 2e dag voel ik me zo suf moe duizelig totaal geen energie en hoofdpijn… ben nu maar gestopt 3e dag en kijk het later aan of ik ze nog ga gebruiken… nou heb ik wel gehoord dat je de pillen stackers 4 een week moet slikken zodat je lichaam eraan went??? weet iemand of het zo is en heeft iemand er ook last van???

 213. Heb ook ervaring met oude stackers (eerst rode daarna iets mildere gele, maar beide dus ephedra-houdend) en kan je vertellen dat het behoorlijk lijp spul is. Gebruikte dat vroeger ook voor hogere sportprestaties en om af te trainen en daar werkt t super voor, je functioneert dan in overdrive en hebt dan het metabolisme van een kanarie in doodsangst zo’n beetje. Daardoor maakt je lichaam veel energie vrij maar verbruikt ook veel vitaminen en breekt ook je spiereiwit af. Daarnaast verzuren je spieren veel erger mede doordat je boven je natuurlijke grens functioneert en kan naar verloop van tijd spierstijfheid tot gevolg hebben, gezien het hart ook een spier is, is dat geen goed nieuws. Het werkt dus goed ja maar de tol is hoog, het is eigenlijk beetje Russisch roulette met je lichaam. Ik heb er al gekke dingen mee zien gebeuren; hartinfarcten en gesprongen aders door sterk verhoogde bloeddruk in combinatie met intensieve inspanning wat een super hoge druk zet op je cardiovasculaire stelsel, linke soep dus. Daarnaast loop je ook dikke kans op een nerveus gevoel/ verhoogde prikkelgevoeligheid, je kunt er letterlijk angstaanvallen van krijgen omdat je je hersenen ook een tandje sneller laat werken waardoor je sneller geïrriteerd raakt, in het begin lijkt het dan alsof je de koning van assertiviteit bent geworden maar achteraf bleek je gewoon een valse zakkenwasser en krijg je misschien spijt van wat je zegt en doet, vooral bij langdurig en aaneengesloten gebruik, dat is echt iets wat er, voor de gebruiker, ongezien insluipt en komt omdat je zenuwstelsel langdurig onder druk wordt gezet wat heel slecht natuurlijk. Ook is je lichaamstemperatuur hoger dan normaal, vandaar het opvlieger gevoel, wat na verloop van tijd heel slecht is voor bepaalde stofwisselingseiwitten en uberhaupt voor het hele stelsel, dat is namelijk gebouwd op 37gr C en niet op koortstemperatuur, vooral link met warm weer dus en daarom ook letten op voldoende rust tussendoor en genoeg drinken en spaarzaam zijn met je bovenmenselijke inspanningen. Ook leuk om te weten is mischien dat ephedra ook gebruikt wordt bij de productie van de straatdrugs speed / methamfetamine (ephedra is een amfetamine-achtige) en het effect van speed lijkt verwarrende veel op dat van speed/ pep en ik durf te wedden dat alle waarschuwingen die gelden voor pep ook gelden voor ephedra. dus verdiep je eerst goed in waar je mee bezig bent wanneer je de ephedra houdende soort weet te bemachtigen en gaat gebruiken voordat je eindigt als een scheldend in elkaar gezakt hoopje oververhitte eiwitten met een afval-fetisj. Veel succes en wees voorzichtig!

 214. ik heb vanmiddag mn eerste pil genomen (stackers 4) en voel nog helemaal niks hoor :) hopelijk gaat het wel werken. morgen ga ik ook sporten dus.. wil 8kg kwijt!

 215. ik heb stackers 7 4 weken gebruikt. en deed daarbij 6x per week sporten en gezond eten. ben hooguit 3 kilo kwijt geraakt en niet meer. dus al die mooie verhalen met 10+ kilo afvallen was voor mij gewoon een droom verhaal. ik zou stackers niet aanraden want ze werken toch niet.

 216. ik heb ongeveer 1,5 jaar geleden stackers 3 gebruikt. nam ze niet echt regelmatig in en de ene dag meer als de andere. was wel 15 kilo afgevallen. nu al die tijd later, ben ik 4 maanden gestopt met roken. en ineens al die kilo’s weer aangekomen :cry: heb een nieuwe pot stackers 3 gekocht en wil er morgen mee gaan beginnen. denken jullie dat hiermee al die kilo’s er weer af zullen geen? :?

 217. Vanmiddag om half 2 een stacker gehad (de ouderwetse MET Efedra) en nu slapeloos 8O Wel pas de 2e deze week (slik er 1 per dag) Moet ik er nog aan wennen of blijft die slaap weg?

 218. Ik zal met de 7 beginnen. De 4 zal ik vermijden die geeft je een te opgefokt gevoel. 7 valt wel mee na een weekje slikken

 219. Hallo, ik heb alles wat hierboven geschreven staat eens goed doorgelezen en zie het gebruik van stackers een goed middel om te helpen met afvallen, ik wil zelf iets van 10 tot 15 kilo afvallen. Nu is dit mijn eerste keer dat ik stackers wil gaan gebruiken, maar wat is nu het beste om mee te beginnen de 2, 4 of 7??? ben benieuwd

 220. Ik heb 5 weken lang de 7 PhenylStack gebruikt en heb nu in 6 weken tijd 14 kilo eraf gekregen. Dit in combinatie met veel gezond eten, 50/60 minuten per dag fietsen en elk weekend gewoon het bier blijven drinken (zonder snacken) Dat de kilo’s er zo weer aanvliegen als je stopt met stackers is onzin: Dat gebeurd eerder bij een caloriearm dieet i.c.m met stackers en geen beweging. Waarom mensen kiezen voor geen beweging snap ik sowieso niet. Diëten zuigt trouwens… ik noem het liever ‘aanpassing van eetgewoonte’

 221. Hallo ik zit alles een beetje te lezen en vroeg me af of die eventuele hartkloppingen nou komen van die cafeïne die erin zitten. Zelf ben ik een stevige koffiedrinker en dus ben ik dat gewend. Zoals mijn naam al zegt ben ik moeder van 3 kinderen en wil ik nu wel eens die kilootjes kwijt. Bij mij zit het vooral op mijn buik billen en benen. Mijn vetpercentage is 28% dus die kan wel wat minder. Het gaat mij dus vooral op die vetpercentage en dat ik mijn broeken weer normaal aan kan (zonder dat er zo’n vetrand over heen hangt). :D Wie kan mij een advies geven welke stacker nou het beste voor mij zou zijn. Alvast bedankt.

 222. vorige jaar ben ik begonnen met 1 potje stackers 2 xplc ik woog toen 85 kilo en ben daarmee 21 kilo afgevallen zonder te sporten maar nu 1 jaar later zit er alweer 6 kilo aan dus ben ik vandaag begonnen met de zelfde stackers maar ben wel verplan om dit keer wel bij te gaan sporten ik hoop dat ik dit keer 30 kilo kan afvallen

 223. ik heb jaren terug ook hgeel wat potten stackers leeg gegeten, ik kreeg er erg veel energie van en sporten h°ging heerlijk, afvallen trouwens ook, maar idd super oopgefokt gevoel hartslag op hol en op een gegegeven moment in gestort )ging van 83 kg naar 69kg, heb toen dagen gegeten wat ik wilde zonder aan te komen.. opzich goed dat ze er niet meer zijn met efedra, maar ik denk dat dat wel de enige waren die hielpen, daarna nog zonder efedra geprobeert,,maar dat was niets..

 224. Hellup, waar moet je beginnen. Ik sport 2 a 3 keer in de week, hardlopen. Ik wil wat kilo’s verder afvallen, en kan dat goed en veilig met Stack 2? Ik fiets ook altijd naar mijn werk, 4 keer per week, ruim een half uur, dus ik beweeg volop. En ik eet best gezond, zou je dan met Stack 2 kunnen afvallen? En is dat veilig?

 225. Ik heb vorige week Stackers ingenomen nr 4 het leek heel de dag over ik zwaar onder de drugs zat en ik kon niet normqaal functioneren.. en ik wasalleen met mijn kidneren..NOOIT meer in mijn leven..

 226. Hallo allemaal ik heb ervaring met stacker 2 met ephedra / ephedrine oftewel efedra / efedrine. Ik heb in totaal met al die jaren mee 3 potjes gebruikt en? ze helpen fantastisch ik ben heel erg afgevallen. Maar daarbij sportte ik ook waardoor me vet verbranding dubbel zo snel ging. Ik heb ook verhalen gehoord dat het gevaarlijk is, bij mij voelde ik alleen dat me hart sneller klopte. Ik gebruik het nog steeds als me potje leeg is ga ik het niet meer gebruiken vind het goed zo en blijven sporten dat is het belangrijkste. als jullie vragen hebben over stackers mail me je zal altijd wat van me horen. groetjes, Tarik :D

 227. Gister begonnen met stackers 2 xplc, word er duidelijk een stuk actiever van (mijn huis glimt als nooit te voren) ;) gister voor het eerst 1 ingenomen en vanochtend al 1,1 kilo lichter! ben ook sinds 2 weken aan het sonjabakkeren. zal wel voornamelijk vocht zijn van zoveel vet verband je nooit in 1 dag. ;) maar goed. ik zie het positief tegemoet!

 228. Ik heb een hele goeie ervaring met stackers! 3 jaar geleden voor het eerst gebruikt en in 2 maanden 15 kilo afgevallen zonder te sporten… Ik heb de pillen gebruikt met een streng dieet. Ik ben gestopt en langzamerhand terug gegaan naar m’n oude gewicht… Ik ben dan ook een stress eter. Nu na 3 jaar pas weer op mn oude gewicht door eigen schuld! Ik ben sinds gister weer begonnen met de stacker 3. Voor mij is het niet verslavend geweest en heb ook geen last gehad van hartkloppingen of andere rare dingen. Gewoon veel water drinken!!! Ik wil over 3 maanden 20 kilo afgevallen zijn.. En ik ga er weer voor :D

 229. Het spul werkt dus wel!! Met de klachten… lichaam is r nu denk ik wel aan gewend (neem 1 op een dag en heb wel ff onderbroken) Maar goed vorige week maandag begonnen… ook ff d vetpercentage gemeten.. 33,4… en d woensdag erop maar ff geen een genomen.. (schrok van dat misselijke duizeligheid etc dus dacht sla ff over.. of ik stop) toen ik die avond m’n vetpercentage weer liet meten.. schrok ik wel… hij zat op 30,2… en dat met 1 capsule… en niet sporten… maar goed… Ben gister weer goed begonnen met 1 en nu ga ik opbouwen en ook maar wat doen qua sport… want we gaan dit nu ff goed aanpakken natuurlijk… Iedereen succes!

 230. Heb stacker 3 nu net een paar keer genomen. Wat ik verwacht had… Last van af en toe een opvlieger… beetje hyper gevoel.. Oftewel het gevoel van verbranding, precies wat ik wil. :D Ach, dat zwetende was zonder stacker ook wel gelukt, want het is ook gewoon vies warm weer!

 231. heey ik heb vandaag voor het eerst in m’n hele leven een stacker 4 genomen ik voel me raar, ik ben misselijk en word hangerig / moe helemaal niet hyper de misselijk komt en gaat. en moet heel vaak plassen! en soms heb ik dat ik m’n hart stevig voel kloppen inderdaad beangstigend! Maar ik wil echt afvallen! kan iemand me info geven ?

 232. Ik ben sinds gister begonnen met stackers 2 met Ephedra.. Ben benieuwd of het gaat werken wil iets van 7 kilo kwijt .. slik 1st 1 per dag .. sport r nog niet bij maar ga wel poging doen tot hardlopen of iets dergelijks.. enige wat ik heb voor zover is beetje last van trillen en raar gevoel in me hoofd en tintelingen lijkt wel..(zijn dat de opvliegers?? ik weet t niet) drink wel de hele tijd water dr bij… iemand nog tips???

 233. Vraagje: ik wil de 2XPLC kopen, maar zoveel aanbieders op het net. Weten jullie misschien waar ik deze in winkel kan kopen of betrouwbare internetsite….thanx!!!!

 234. Goedendag mensen, Ik heb vroeger ook wel eens Stackers gebruikt, maar ben ermee gestopt omdat er hartkloppingen bij ontstonden en ik er super opgefokt uitzag. Daarnaast is er een site die onafhankelijk onderzoek doet naar allerlei supplementen. De site is Ergogenics.org. Hierop berichten ze niet of iets goed of fout is maar proberen ze zo neutraal mogelijk over te komen betreft supplementen, waaronder Stackers. Uit deze site komt voort dat de NVE (fabrikant van Stackers) allerlei dingen aan zijn laars lapt en zo er een totaalbeeld van ongezonde stoffen in stackers ontstaat. Wel een tip is om even te zoeken op de site naar Stackers, want de site is nogal erg onoverzichtelijk. Mijn advies, ga gewoon 20 tot 30 minuten hardlopen per dag, eet minimaal 5 keer per dag net genoeg dat je honger gestild is, en probeer onverzadigde vetten te vermijden (maar het ligt er ook aan in welke mate je gezond wil doen en af wil vallen). Succes!

 235. Stackers werken alleen in combinatie met trainen en gezond eten. Anders heb je er geen fluit aan.

 236. Hoi, ook ik heb al een paar keer stackers gebruikt. Hielp me prima om af te vallen. Wel at ik toen ook niet echt verstandig, niet al te veel… en sloeg soms maaltijden over omdat ik geen honger had. Ben toen ik in die periode ook 23 kg was afgevallen zwanger geraakt door de pil heen!!! Mijn verloskundige weet dit aan mijn stofwisseling die helemaal van slag was.. dus dames: pas hiermee op!

 237. Ik hoor iedereen over allerlei soorten stackers.. ik heb zelf stackers double.. iemand daar ervaring mee. Slik het nu bijna een week. Voel me duf en ben nog helemaal niets afgevallen. Vraag me af of het werkt.

 238. Hoi, ik had een potje stackers 4 besteld (efedra vrij) en dat is vandaag aangekomen. Ik begin morgen echter met examens, is het verstandig deze dan in te nemen? Of kan je je dan minder goed concentreren? Als dit geen probleem is begin ik vandaag met ze in te nemen. :) Groetjes! Tebster

 239. Ik ben nu 8 dagen geleden begonnen met Stack2 XPLC. Ik heb geen opgefokt gevoel, maar ik verlies wel heel erg snel gewicht. Ik ben in 8 dagen al 4,8 kilo kwijt. Zelf denk ik dat het iets te snel gaat. Sporten doe ik er ook bij maar ben nu wel gaan minderen (van 2 uur per dag naar 1). Eten doe ik 6 x per dag. Hebben meer mensen ervaring met het veel afvallen van 2 XPLC? Ik nam de eerste 4 dagen 2 per dag in en nu nog maar 1 en ik blijf gewicht verliezen.

 240. Wat me wel opvalt is dat iedereen weer anders reageerd op stackers. Het ligt er ook aan welke je neemt he. Je wordt door deze reacties te lezen niet echt wijzer. Ik ga in ieder geval goed op de stacker 7. Na het sporten onder begeleiding van 2 capsules in de maag heb ik een voldaan gevoel. Ik slik nooit na half 7 savonds. 1 ding zal ik niemand aanraden: stacker 4 gebruiken die is echt niet fijn. Stacker 7 is het fijnst en werkt ook het chillst als je flink gesport hebt.

 241. Sommige mensen zijn echt aan het overdrijven hierzo. Paniek aanvallen pfff. Met stackers kun je heerlijk afvallen. Je moet gewoon na een maaltijd 2 stackers innemen met voldoende water. Na een half uurtje voel je ze opkomen en dan ga je 15-25 minuten op de hometrainer fietsen (lage intensiteit, hoge snelheid). Daarna loop je even naar buiten om af te koelen en je neemt nog wat water. Het is dus wel de bedoeling dat als je ze voelt dat je dan gaat trainen en niet dom stil gaat zitten. Je kunt het beste Phenylstack 7 nemen die is tenminste niet zo opgefokt als stacker 4.

 242. Heeft het niet een beetje het gevoel van xtc? Stackers klinkt voor mij wel ideaal. Kan wel wat energie gebruiken! En afvallen probeer ik nu ook een beetje. Welke zou je het beste kunnen pakken? Want er zijn zo veel varianten. Grtz J

 243. Hallo, Jaren geleden heb ik stackers 4 genomen 2 maanden, sportte elke dag en was toen 35 kilo kwijt, gewoon de legale, nu weer begonnen ben in 2 weken ook al weer 10 kwijt, zonder te sporten maar wel elke dag lekker stuk lopen, succes jullie het werkt echt, ga ook maar is stacker 7 proberen!? Greetz, Alex

 244. O ja… Als je het gevoel heb, dat je depressief van Stackers wordt. Stop ermee, want dat is toch zeker niet de bedoeling mensen (dan ben je nog verder van huis, dan dat je wat kilootjes teveel hebt). Groetjes, Rowena

 245. Ik ben ook begonnen met stacker 2 xplc. Doe het nog niet zo lang, maar heb er wel veel over gelezen. Het is belangrijk dat je goed blijft eten. Daaronder versta ik natuurlijk gezond!!! Het liefst 5 tot 6x per dag. Dat is nodig om je stof wisseling hoog te houden. Anders gaat je lichaam in spaarstand. Zoals een kachel een klein vlammetje heeft zo gaat je lichaam dus ook verbranden (langzaam). Door de stacker heb je dan wel een snellere verbranding, maar stop je met stackers terwijl je te weinig eet, ga je lichaam wennen aan de minimale calorie inname, je val niet meer af. En bij het minst geringste wat je te veel aan calorieën binnenkrijgt, sla je lichaam op, overlevingsmechanisme. Je lichaam went heel snel, dus ook aan een minimale calorie inname. Besluit je minder calorieën te nemen, doe dat dan nooit langer dan 3 dagen. Na die 3 dagen pak je weer meer calorieën, om zo je lichaam voor de gek te houden. Zodat het er niet aan kan gaan wennen. Iedereen heeft een ander lichaam, en reageert weer anders. Ik sport als het kan iedere dag, neem 3 maal daags 1 stacker. Stop dan weer een dag of 2, maar blijf er wel gezond bij eten. En veel drinken is natuurlijk ook heel belangrijk. Ik neem mijn stacker ’s ochtends in na dat ik iets heb gegeten, voel kort erna dat hij begint te werken. Geen raar gevoel, niet opgefokt, wel wat meer energie, maar niet overdreven. Gewoon goed!!! Mijn eetlust is minder, maar ik moet van mezelf toch echt 5 tot 6x per dag eten om mijn stofwisseling hoog te houden. Ik let bij mijn voeding heel goed op de slechte vetten en koolhydraten (misschien dat iemand iets aan mij verhaal heeft). Verders wens ik iedereen heel veel succes met de Stackers!!!

 246. Nu begonnen met Stackers 7 (vandaag eerste dag) Staat inderdaad op het potje dat je het moet gebruiken in combinatie met een laag calorie-dieet. Heb een tijdje stackers E geprobeerd, oude stackers gevoel kwam terug… Ben dus nu erg benieuwd naar Stacker 7… Hoorde laatst ook dat ‘Venom Hyperdrive 3.0’ ook echt het vet laat verdwijnen… is alleen heel snel uitverkocht bij de BodyShops…

 247. Oja, ik sport eigenlijk niet… Geen energie voor. Meestal sta ik rond 06.00 op en verlaat ik mijn huis om 07.00 om rond 18.30 weer thuis te komen. Vooral tijdgebrek en te gaar. Is dat een groot probleem met stackers? Ik heb 0 conditie en wil dat graag weer opbouwen met hardlopen. Kan het zijn dat ik de energie van stackers krijg om dit weer op te pakken (ik weet dat je moet bewegen om af te vallen btw). :)

 248. Hallooo! Zelf zit ik ook te twijfelen of ik stackers moet gaan gebruiken. Ooit met een meisje gewerkt die ze gebruikte voordat ze naar Ibiza ging. Ze viel er 8 kilo mee af. Anyway ik heb gelezen dat stacker 2 probleemgebieden qua vet aanpakt. Dus benen dijen buik. En je valt er dus vanaf. Maar dat stacker 4 het meest wordt gebruikt om af te vallen. Ik heb nog tot 5 juni om 6,8 kilo af te vallen en zou het liefst nog de meest "gezonde" manier willen doen. Mijn gevoel neigt naar stacker 2, omdat die het wellicht wat rustiger aanpakt. Anyone een idee? Ik houd trouwens een blog bij over mijn afvalperikelen. Staat ook op wat ik eet en hoeveel and so on. Neem een kijkje. ;-)

 249. @ Laura, Stackers zijn bedoeld om het afvallen te ondersteunen he.. dus ik denk, dat als je 4 weken wat gezonder eet, blijft bewegen (buikspieroefeningen dan in jouw geval) en die stackers 1x daags slikt (doe ik nu ook), dat je dan wel moet afvallen. Vergeet niet dat het ongezond is & dat je overgevoelig kan zijn voor die stoffen die erin zitten. Ik zou me even laten informeren bij een verkooppunt altijd handig om persoonlijk advies mee te krijgen. Verder heb ik er nog geen ervaring mee aangezien ik ook pas 1 dag bezig ben, sorry!

 250. Ik ben vandaag begonnen met stacker 2. Voelde me na een halfuur al zwaar beroerd worden, erg misselijk en een opgefokt gevoel. Ik ben gaan sporten en moet bekennen dat ik ontzettend veel energie had gekregen, dus wat dat betreft kwam het goed uit! Eenmaal thuis nog steeds kotsmisselijk en het beroerde gevoel is nu pas een uur over.. Ik lees dat het na een paar dagen overgaat dus ik hoop dat het inderdaad zo is! Ik twijfel of ik morgen en donderdag neem (vanwege Koninginnedag etc. alcohol en stackers lijkt me niet zo’n goede combi!). Mensen met dezelfde ervaringen?

 251. Hallo, Ik ben een meisje van 19 jaar ik ben 1.62 en weeg 52 KG.. Ik ben niet super dik maar heb wel een buikje en joggen / hardlopen en buikspier oefeningen doen helpen niet. Me buikspieren zijn er wel maar door het vet wat om me buik heen hangt zie je ze niet. Nu wil ik ook stackers proberen. Kan dit? Ondanks dat ik niet super dik of mollig ben? En met welke kan ik dan het beste beginnen? En als ik eraan beginnen wil ook 3 a 4x in de week 30 min joggen.. KAN IEMAND MIJ A.U.B. HELPEN?

 252. Hallo Tries je zegt dat die oude nog onder de toonbank verkocht worden? Zou je a.u.b. kunnen mailen waar? Groetjes, Mali

 253. Hoi hier ben ik weer, eerst en vooral ben ik ondertussen gestopt. Maar was 4 kg afgevallen op de korte tijd dat ik het nam. En moet zeggen dat ik toch 3 dagen nodig had om gevoel gewent te raken. Ik kan je nu wel zeggen dat de kilo’s er af zijn gebleven. ik heb het 2 weken genomen. Door omstandigheden ben ik wel moeten stoppen. Maar vind het aan te raden.

 254. heb gisteren voor het eerst stacker 2 genomen om 7 uur ’s avonds.. daarna getraind (voetbal) ging erg goed bleef goed gaan.. wel slecht geslapen dus vanmorgen moe.. om 8u na het ontbijt 1 tje genomen.. om 9u op school brak me het zweet uit! mn hart ging te keer en ik moest bewegen.. dus heb me ziek gemeld en ben naar huis gelopen (15km) nu is het middag nog steeds drukkend gevoel op mn borst en beetje hangende ogen.. twijfel heel erg of ik er wel mee moet doorgaan want als m’n hart zo blijft steken is het geen pretje!!!

 255. hoi, ik wil graag aan de stackers beginnen.. weet iemand welke daarvoor het beste zou zijn? is het trouwens zo dat meteen nadat je ermee stopt, je (dubbel) aankomt? groeten, laura

 256. hallo ik heb jullie verhalen over Stackers gelezen maar krijg er een gemengd gevoel erbij, is het goed of niet goed en welke Stacker is nou het beste om te gebruiken. ik ben van plan om het zelf ook te gebruiken maar wil graag weten welke nou goed is. ik wil het gebruiken omdat ik een bierbuik heb en sporten doe ik al maar val niks van af kan iemand me misschien antwoord geven op mijn vragen. m.v.g. Paul

 257. Ben nu een week bezig met de 7 serie. Moet zeggen dat het me goed bevalt. Al bijna 2 kilo eraf. Vandaag weer een goede oude geprobeerd en die zijn toch echt heftiger. Ondanks dat ze nog onder de toonbank worden verkocht hou ik me bij de 7. Kan ik i.i.g. beter op slapen :wink:

 258. Ik heb er vrijdag toch 2 genomen nog eentje na de lunch, en ben niet misselijk geweest, maar wel heel alert. Zaterdag heb ik er een genomen, omdat het laat was voor ik opstond. En heb gemerkt dat ik tussen de eerste en tweede langer moet laten, anders heb ik veel bijwerkingen. Heb zaterdag wel getrild. En zondag was ik blijkbaar al helemaal gewend. Waren de bijwerkingen (lichte hoofdpijn) verdwenen. En vandaag doen we gewoon verder. Ik raak ’s morgens wel moeilijker in men bed, maar is waarschijnlijk omdat in slaap vallen ook ietsje langer duurt.

 259. ok, heb vanmorgen de eerste genomen na ontbijtje van musli. Het gaat, voel me wel licht in men hoofd en opgewekt, maar een beetje strak. Geen misselijkheid maar een soort suizend licht gevoel in hoofd, om het geen lichte hoofdpijn te noemen. Vandaag neem ik er maar 1 denk ik, om te wennen.

 260. Ik neem stacker 4, en ik moet zeggen met eentje in de morgen, daar voel ik niets van. Maar van zodra ik er nog een neem na men lunch ben ik helemaal opgefokt, hartklopping, en soms kan ik echt misselijk zijn. Ik heb het nooit langer volgehouden dan 2 dagen door deze bijwerkingen. Nu ga ik wel proberen ze wat langer te nemen, zodat men lichaam de tijd krijgt om te wennen. Men eetschema is normaal (ontbijt, lunch veel groeten, een stuk fruit en ’s avonds normaal diner) en ik ga elke dag 5 km joggen. Ik hou jullie op de hoogte van de evolutie! :D

 261. Ik heb lang geleden ook stackers gebruikt, weet niet meer welke maar iig met efedra erin. Troep. Kreeg er onwijs onbehaaglijk gevoel van… zweten, trillen, zo erg dat ik niet meer fatsoenlijk na kon denken. Heb nu (na volgens mij wel redelijk positieve verhalen) Ergolean Amp van E-Pharm besteld, ben benieuwd wanneer ze binnen komen. Kan niet wachten!!! Ben inmiddels al 10 kg afgevallen maar wil nog zo’n 10 kg kwijt. Sport veel, dus energie komt goed uit :P Succes allemaal en als ik ben gestart laat ik wel weer ff wat achter!!!

 262. ik gebruik nu een paard dagen stacker E en ik merk er helemaal niks van, ik neem 1 per dag, misschien moet ik er meer nemen dat ik dan wel wat merk weet iemand dat? wel krijg ik er wat zweethandjes van maar dat is ook alles. :?

 263. Ik ben van plan om stacker 3 te kopen, maar ik heb een vraagje: is er een leeftijdsgrens? Of kan je het op elke leeftijd kopen? Groetjes, K

 264. Ik gebruik al 2 dagen stacker 4, en voel totaal niets! Geen energie boost, geen slapeloze nachten en geen hartkloppingen. Misschien als ze stacker mét efedra verkochten dat ze beter werkzaam waren. Ik vraag me af waar men efedra / efedrine kan verkrijgen… Ik heb wel een ENORME DORST. Mijn mond voelt extreem droog aan en ik vraag me af of andere stackers-gebruikers dat ook ervaren. Ik maak in ieder geval het kuur af en mocht het niet werken bij mij, stap ik wel af op stacker 2,3 of 7. Weet iemand welke van de stackers het krachtigste is? Groetjes, Mina

 265. Lisa, Gooi die Stacker pillen maar weg, had zelf potje liggen van 1,5 jaar oud nam er daar pas 1 van, en kreeg flinke hartkloppingen. Na mijn idee kwam dit omdat ze zo oud waren. Gebruik nu weer sinds 1,5 jaar een potje (stackers 2 + ephedryne) en ga een kuur van 2 weken doen, elke ochtend na een goed ontbijt 1tje, verder sport ik gemiddeld 6 dagen per week. Heb wel een gevoel van drukte in me lichaam maar neemt ’s avonds goed af en slaap er goed onder. Verder geen last van bijwerkingen of hartkloppingen. 1,5 jaar geleden in 2 maanden tijd 20 kilo me weten af te vallen, ook mede door het 6 dagen in de week sporten. sinds dien altijd onder de 80kilo gebleven, zit nu rond de 74kilo. Het gaat mij niet zo zeer om het gewicht maar meer om het helpen met het vet verbranden en daarvoor zul je er goed bij moeten sporten en gewoon goed eten! eet 4x per dag een redelijk maaltijd en haal zo`n 2500cal per dag binnen! Als je er niet lekker bij voelt stop er direct mee, en mijn advies, gebruik ze niet langer dan een maand! Groeten, Stefan

 266. Ik heb hier nog pillen staan van ongeveer drie jaar oud. Zouden ze nog goed zijn? Wilt iemand PLEASE mij daar antwoord op geven?

 267. gebruik stacker 2 nu 2 dagen en heb half uur na het innemen last van trillingen.. maar heb minder honger en krijg relatief veel energie.. maar ben niet storend opgefokt! ben benieuwd naar het resultaat over 2 weken. ik ga er trouwens niet bij sporten, is dit erg?

 268. – Stacker 4 (mét efedra) was voor mij de juiste balans: 1 x per dag 1 capsule gaf een lekker opgepept maar niet super nerveus gevoel en duurde ongeveer 8 tot 10 uur. Slapen ging prima. Wel regelmatig een weekje pauze nemen want bij mij werden de hartkloppingen meer naarmate het gebruik vorderde (geen gewenning). Niet radicaal veel afgevallen maar wel een paar kilo’s vanwege de energie om meer te bewegen. – Stacker 4 efedra-vrij: deed helemaal niets in e dosering met 1 capsule en ook niet met 2 dus vrij snel weer mee gestopt. – Stacker 3 XPLC: 2 capsules hadden geen effect, 3 stuks gaven me totaal geen energie maar wel de onrust en naar gevoel van een overdosis cafeïne, alsof je op het punt staat een hartaanval te krijgen (hoewel hartslag niet echt verhoogt was op die momenten). Ook mee gestopt. – 7-Phenylstack: zelfde effect als Stacker 3 XPLC maar dan nog net ff wat minder heftig. Conclusie Stackers: de efedra in de oude varianten had een zeer gunstig effect. De cafeïne die nu nog over is (en daarmee ook echt de ENIGE werkzame stof in een Stacker is) heeft bij lange na niet hetzelfde effect als efedra en neigt juist meer naar overdosering om een vergelijkbaar effect te krijgen, wat zelfs dan niet lukt… Niet mijn ding dus. Heb wel wat anders inmiddels: – Ergo Pharm Ergolean AMP 2 – Amp V2: geen efedra, wel een ander stofje genaamd geranamine (hydrochloridezout van methylhexanamine) wat samen met de andere werkzame stoffen (ook een zekere maar in vergelijking met Stackers veel minder hoge hoeveelheid cafeïne) zeer zeker wel een giga energie boost geeft en dat zónder de hartkloppingen en andere nare effecten die teveel cafeïne (en voor sommigen ook efedra) met zich mee brengt. Het beste een uurtje voor het sporten innemen, en daarna niet vergeten veeeeeeeel te drinken want tijdens het sporten zweet je als een otter (wat zeker in het begin ook kan lijken op gewichtsverlies). En het frambozengeurtje dat uit de pot komt is ook niet onaardig (beter dan die meur van de efedravrije Stackers i.i.g.). ;) Hope it helps! :)

 269. Abby je wil een tip? Laat je opnemen in een kliniek! dan pas kom je van je eetprobleem af. Pillen slikken hoort bij de ziekte en zorgt echt niet dat jij je beter gaat voelen! Succes!

 270. Ik gebruik stackers sinds gisteren, kan het kloppen dat je er vreselijk beroerd van word? de eerste nam ik na de lunch in waarna ik een lekker en vrolijk gevoel kreeg, ben gaan hardlopen maar toen ik thuis kwam merkte ik al snel dat ik het super koud kreeg maar wel bleef zweten!!gister avond vóór het eten (ik weet het… mega fout) nam ik er nog 1.. waarna echt alles ging draaien, en ik steeds verder door m’n benen zakte.. nu nog steeds voel ik me niet optimaal.. maar als er mensen zijn die dit ook zo ervaren stop ik er niet mee en is het even doorbijten.. ik lijd al jaren aan eetstoornissen. waar ik heel erg graag van af wil, met stackers DURF ik weer te eten.. en gooi ik het er niet meer uit. Geloof het of niet, maar sinds gister ben ik wel al 0.9 kg afgevallen en ben ik rondom m’n heupen en buik iets meer als een centimeter al kwijt!!! WERKEN DOET HET DUS WEL!!! Ik zit gewoon vreselijk in twijfel! IEMAND DIE MIJ FF EEN TIP KEN GEVEN?… OF DIE STACKERS GEWOON KEIHARD AFRAADT / AANRAADT??? Alvast bedankt! :oops: Groetjes, Abby

 271. Ik wil er nog wel even bij zeggen dat ik niet aan de speed/drug ging met de gedachte om af te vallen, dit was meer in eerste instantie bedoelt voor alleen op feesten enz..maar toen ik merkte dat ik er ook van af viel werd het min of meer een verslaving denk ik.. het is echt troep, en super slecht voor je lichaam..dus wil hier niet weer aan.. maar als ik de verhalen leef hebben stackers onwijs veel weg van Speed… Voordat ik stackers zou gaan gebruiken wil ik wel graag weten wat jullie mening is of je nog wel een beetje normaal kan functioneren zeg maar haha!

 272. Ik heb een periode van ongeveer 2 jaar gehad dat ik iedere dag aan de speed/pep heb gezeten en daar word je ook hyper van en totaal niet meer hoeven te eten in het begin slecht/niet slapen, me lichaam raakte er aan gewend (en kon er toen ook mee slapen) maar bleef netjes op gewicht, ik ben nu 4 maanden van de speed af, en merk dat ik me weer vol vreet en ben nu al 6 kg aangekomen.. ik vraag me af of iemand me kan vertellen of stackers te vergelijken zijn met de werking van speed en stel dat ik stackers wil proberen, welke raden jullie mij dan aan? Ik wil namelijk uberhaupt niet het gevoel krijgen dat ik weer aan de speed gaan om af te vallen.. :x Vast bedankt, Groetjes! :roll:

 273. Hoi R, Ik ben ook niet afgevallen met Stackers 2, ik zal ze maar heel inslikken als ik jou was. Je kan ze doorknippen en in een glaasje met sap laten oplossen, maar kan je nu al vertellen dat het echt te smerig is voor woorden. Ik heb het namelijk zelf ook geprobeerd. :P Groetjes, MSY

 274. Hallo, Ik gebruik nu anderhalve week stackers 2 en ik ben helemaal niets afgevallen terwijl ik er 3 slik per dag. Je moet toch gewoon de hele capsule met water innemen hè? Of de capsule doorknippen? Groetjesss, R.

 275. Hmmm… ik heb antidepressiva Zoloft 100mg ken ik ook aan de Stackers gaan??? Lijkt me wel wat hyper gevoel en zo, ken ik nog wel blowen dan ondertussen??? Heb al heel veel geslikt zoals FatBurn 1, 2, 3, 4, wel 10 doosjes a 120 stuks…

 276. Ik ben een zaterdag voor het eerst begonnen met Stacker 2 xplc, ik heb nooit eerder stackers gebruikt. Ik neem maar 1 capsule per dag, omdat ik eerst wil weten hoe mijn lichaam erop reageerd. Tot nu toe heb ik geen last van hartkloppingen (waar ik wel bang voor was), ik heb ook geen verminderde eetlust. Ik voel me niet energiek eerder suf, maar heb wel een onrustig gevoel, alsof ik iets moet gaan doen. Ga van de week sporten en dan zie ik wel verder.

 277. het gebruik van stackers (2, 3 of 4) is echt heel gevaarlijk. Er zit allerlei troep in, waar je op termijn ziek van wordt of zelfs kanker van kunt krijgen, want het is allemaal kunst troep wat er in zit. Het verbrandingsproces in je lichaam wordt sneller, ja dat is waar, maar je hart gaat sneller kloppen, je hele systeem slaat in feite op hol. Dit kan je lichaam wel eventjes volhouden, maar niet voor lang. Beste (jonge) mensen zorg gewoon voor meer beweging en voor gezonde voeding. het is normaal dat je als jonge vrouw na een zwangerschap even tijd nodig hebt om weer op gewicht te komen. Maar als je leven je lief is (en je kindje ook) neem dan niet van deze rotzooi.

 278. Ik ben een "ervaren" stacker gebruiker en het helpt echt. Tip: Als je niks, of te weinig voelt, ga dan sporten! Je gaat het dan echt voelen. Het is zeker waar dat je tegen het gevoel moet kunnen. Het is even anders..

 279. Ik ben vandaag begonnen maar ik voel me nog steeds moe en heb juist meer slaap. Ik heb na mijn maaltijd 1 pil ingenomen maar voel me nog zo moe. Ik had verwacht dat ik energie van zal krijgen maar het neem bij mij juist af. Is dit normaal in het begin?

 280. hey hey ik heb net ook een stacker genomen, nog één van een jaar of zo geleden. ik moet zeggen voel me echt raar en heb liever dat het stopt :) zweten, meer speekselvorming echt erg, kweet niet hoe me dit gaat doen afvallen ik bezag het meer om iets dat me gewoon meer energie zou geven maar i.p.v. dat, heb ik dat ik gewoon niks wil doen omdat mijn hart nu al tekeer gaat. ze zullen waarschijnlijk te fel voor me zijn. is er soms iets dat er voor zorgt dat dit sneller uitwerkt, want ik vind dit alles behalve een energievol en fijn gevoel. :s

 281. Ben er maar net zo snel mee gestopt dan dat ik begonnen was. ik werd er veel te depri van en dat is niet goed voor mijn kids dusss laat die kilootjes maar zitten en anders maar een HCG kuur (is veilig en krijg je op doktersrecept en het wordt nog vergoed ook) alleen is daar het na deel mee dat je het zelf moet injecteren… :-(

 282. Ik heb net stacker 4 binnen ga ze voor de eerste keer slikken maar mijn schildklier werkt helemaal niet (ik weet dat je ze dan niet mag) maar heb meer het idee dat dat is als ie te snel werkt. wie heeft er ervaring met stackers en geen of een niet goed werkende schildklier?

 283. je moet uitkijken met stackers ik heb ze ook gehad en ben inderdaad heel wat kilootjes kwijtgeraakt maar op een middag kreeg ik een opgefokt gevoel en werd steeds ergere als ik praatte ging mijn hart sneller slaan ’s avonds in het ziekenhuis beland met een hartslag van 200. :-( Ben er ook gelijk mee gestopt en nu zitten de kilo’s er dubbel op het lijkt allemaal zo leuk afvallen maar mensen kijk er mee uit! :roll:

 284. Ik ben nu aan de 3e dag bezig. 3x per dag neem ik die XPLC 3 Stackers. Ik slaap slecht, ik voel me depri, ik heb nergens nog goesting in, ik voel me opgefokt.

 285. Het zou wel kunnen dat je op den duur ineens wél weer honger krijgt, lees maar: Verslavingskans. Je lichaam raakt gewend aan het eetlustremmende effect van ephedra. Dit wil zeggen dat het op den duur geen effect meer heeft en je dus gewoon weer honger krijgt. Geestelijk kun je ook afhankelijk raken van Stackers. Ik gebruik trouwens Stacker E, en ga komende dinsdag beginnen met Stacker 4.

 286. Pillen zijn geen wondermiddel. Ga gewoon sporten… Stelletje luilakken! O ja pillen kunnen wel werken maar je moet daarbij meer gaan bewegen anders verpest je heel je stofwisseling. Kom op kom van die luie bank af!

 287. Hoi allemaal, Heb vandaag Stackers 7 besteld. Heb zelf totaal geen ervaring met stackers. Heeft iemand al baat gehad bij Stackers 7? Ik ben in één jaar tijd ong 18 kilo afgevallen met acupunctuur en dat heeft echt geholpen. Sta nu alleen stil. Ben 1.75 lang en weer 74 kilo. Zou graag naar de 65 kilo willen. En hoe zit het met het sporten, is gewoon fietsen naar je werk goed genoeg of moet je echt de sportschool in? Groetjes, Denise

 288. hoi allemaal, ik heb vandaag stacker 3 xplc gehaald en ga er morgen mee beginnen… voor het eerst in me leven dat ik stackers ga gebruiken… heeft er iemand nog tips? :-)

 289. Heb intussen nergens geen last meer van. Sterker nog ik heb gewoon honger en zo. Ik merk niet dat ik ze slik maar ik val ook niets af. Ik weet ook niet hoelang het duurt voor je resultaat boekt eerlijk gezegd.

 290. @ Priscilla: Misschien ben je overgevoelig voor een bestandsdeel waardoor het zou kunnen dat het serotonine gehalte in je hersenen daalt. Ik zou als ik jou was een mildere variant kiezen. @ Claudia: Waarschijnlijk gaat dit gevoel na een paar dagen wel voorbij zodra je lichaam iets meer gewend raakt aan de stoffen die in Stacker zitten.

 291. Het enige wat ik voel is een dronken gevoel heb het een tijdje verschrikkelijk warm droge mond, dorst. Het is mijn 2de dag

 292. hebben jullie ook zo`n depri gevoel bij het nemen van deze pillen?
  Vandaag is het mijn 3de dag, gaat dit nog over??

 293. Ik ben vandaag begonnen met stacker2. 2 maal daags 1 capsule en volgende week als het niet snel genoeg gaat 3 maal daags 1 capsule. Daarbij doe ik al sinds 10 weken het Sonja Bakker dieet waarmee ik vorig jaar nog volop kilo`s kwijtraakte en dit jaar in 10 weken amper 5 kilo. En ik skeeler een aantal keren per week enkele kilometers. Ik heb geen hartkloppingen ik ben niet opgejaagd maar ik voel me wel een beetje zweverig. Het lijkt een beetje of ik dronken ben. Dat duurt ongeveer anderhalf uur daarna voel ik me weer normaal. Ik ben benieuwd wat mijn gewicht over 1 week zal zijn.

 294. ik ben er van gisteren mee begonnen en ik moet zeggen dat je echt wel tegen het gevoel moet kunnen. Echt rot.

 295. hoor dit van dat zoals iedereen meld je er meer energie van krijgt word ik er erg duf van. ook moet ik zodra ik iets gegeten heb binnen 15 min naar de wc. hoort dit?

 296. volgens mij moet dat niet uitmaken als je je theorie gaat halen. en het maakt ook niet uit dat je van jezelf al druk bent. je bent alleen de eerst paar dagen een beetje drukker en je voelt je wat anders, want je lichaam moet eraan wennen, maar na een paar dagen merk je niks meer.maar ik zal er zeker geen alcohol bij drinken, dat kan nooit goed voor je lichaam zijn. succes

 297. hoi hoi, ik heb stacker 4 besteld. ik heb alleen een vraagje, ik ben van mezelf al behoorlijk druk, en ga elke zaterdag uit en drink dan ook alcohol! ik begin er morgen mee en moet volgende week op mijn theorie van de auto! en ga een 10 daagse auto cursus doen bij de ANWB. is het slim om er morgen mee te beginnen of kan ik beter wachten tot ik mijn rijbewijs heb! want die 10 daagse cursus is best inspannend… groetjes, nathalie

 298. ik gebruik stacker 7 nu bijna een week en merk nog niet echt veel. Ben wel sneller geïrriteerd dan anders, maar verder ben ik nog geen gewicht verloren volgens mij. Kan er iemand mij misschien vertellen of dat het echt werkt? Misschien moet ik iets meer geduld hebben.

 299. Weet iemand waar ik ze kan kopen en hoe duur ze zijn? En na hoeveel weken moet je een pauze nemen? En komen de kilo’s er dan weer gewoon bij (als het zelfde voedingspatroon en sportpatroon aanhoud)? Wat zijn de nadelen ervan? Dankjewel!

 300. Welke stackers kan ik het beste gebruiken als ik net begin? Dit wordt namelijk m’n eerste potje.. Weet niet wat het verschil precies is. Hoop dat iemand dit weet.

 301. Hoi allemaal, ik ben erg tevreden met de stackers en vind het een hele uitvinding. Ik gebruik de stackers 7 (die nieuwe) en heb geen honger en veel energie. Ik ben al eerder een hoop kilo’s kwijt geraakt (20) na de 3e bevalling wil ik nog 10 kilo kwijt. Gaat wel lukken!! Ik eet wel gewoon (3x per dag). Doei en veel succes!

 302. Tamara, Nee dit is zeker niet slim. Als je gemiddeld 2000 kcal per dag moet eten is 200 sowieso te weinig, ik weet niet waar jij je energie nog vandaan haalt om fatsoenlijk te functioneren (lusteloos gevoel, concentreren etc.). Dit moet je zeker niet oplossen met Stackers. Als je echt wilt afvallen moet je niet een killer dieet gebruiken, Want zodra je dadelijk 1 dag 2000 kcal. inneemt gaat je lichaam als een gek al die energie opslaan in vet. Je kan beter een evenwichtig voedingspatroon hebben met veel kleur. En daarbij lekker sporten. Voornamelijk cardio natuurlijk (joggen, lopen, fietsen) Succes ermee! Koos

 303. Hallo ik wilde vragen of het heel erg kwaad kan als je helemaal niets eet ongeveer 200 kcal per dag en Stacker 4 erbij? Want als ik eet dan word ik depressief!

 304. Ik ben nu precies 1 week bezig met Stack3 Efedra Vrij. De eerste dag eentje… de rest van de week gewoon 2 genomen, 1 ’s morgens, 1 ’s middags. Niet later anders kun je niet slapen. Ik ben 3 kg kwijt, terwijl ik nog niet begonnen ben sporten (begin volgende week met spinning) Veel energie, en geen opgejaagd gevoel. Precies wat ik zocht. Mijn hongergevoel is weg, en zelfs wanneer ik honger heb KAN ik gewoon niet veel eten. Ik eet gewoon 3x per dag. Stevig ontbijt, tussen de middag iets kleins en gewoon avondeten rond 17 uur. Stack3 Efedra Vrij werkt heel goed, wel opletten, in het begin is niet vet dat je verliest, maar vooral vocht, dus niet te snel al te blij worden. Wel jammer… fruit smaakt me niet meer zo goed… is al snel te zuur. Groetjes, Lenalena

 305. Ik zou ook willen weten of iemand hier ervaring heeft met Stacker 7. Ik heb hem gehaald alleen nog steeds niet gebruikt daar zal ik binnenkort aan beginnen…

 306. Ik gebruik Stacker 3 XPLC voor het eerst. Mijn ervaring is dat je er super veel energie van krijgt en bijna tot geen trek meer hebt. Ik ben super enthousiast erover ben met behulp van Stacker 3 XPLC en sporten in 1 week 3 kilo afgevallen!!!

 307. Stackers wel afbouwen en niet constant gebruiken. Dit is zeer slecht.
  Begin met 1 per dag. Na een week 2x daags, Dan de derde week 3, vierde week 2, vijfde week 1. Dan vele weken stoppen met gebruik!

 308. Nu voor de 2e keer aan de stackers. De eerste keer had ik met Efedra erin. Die ik nu heb is zonder… gelukkig! Mijn advies is… neem de eerste dosis Stack efedravrij op een vrije dag zodat je de energie die je kunt krijgen lekker in je huishouden kan stoppen. Mijn huisje is nu spik en span. ;-) Let wel: Stacker is geen wondermiddel. Denken om voeding is eigenlijk nog belangrijker!

 309. Hee! Ik zag laats Stackers staan in De Tuinen, en ik vond de verpakking er erg chemisch uitzien. Ik heb toen een potje Appelazijn gekocht, wat er iets gezonder uitzag. Door die verpakking, die overigen tussen de Spier-Shakes stond (weet niet wat voor shakes het waren, maar op de verpakking stond een hele vieze arm vol met dikke aders) heb ik misschien een beetje een verkeerd beeld gekregen van Stackers. Ik lees hier namelijk toch een hoop goede reacties! Weet iemand verder hoe duur het is? En wat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is? X, Faye P.S. Appelazijn werkt naar mijn idee ook heel goed! De zoete trek verdwijnt en ik voel me er altijd heel vol door (mede omdat ik veel water nodig heb om ze weg te krijgen)…

 310. hai ik wil eigenlijk weten of iemand bekent is met de nieuwe Stacker nr 7. Ik heb vroege Stack2 gebruikt super gewoon in een paar maanden 30 kilo eraf met goed sporten, ben er alweer een paar jaartjes mee gestopt maar ik dacht ik wil weer is wat afvallen, dus wie kan mij informeren naar de nieuwste Stacker7. Groetjes, Lootje

 311. Ik ben pas bevallen van de 2e en wil eens onderhand van die extra kilo´s af, dus zat ik te denken om Stackers te proberen maar vindt t wel eng om iets te slikken. Ik zou graag willen weten of dat het schadelijk is voor de gezondheid en of dat het een aanrader is. Ik had maatje 36 en nu maat 42. Graag reacties….

 312. ik ben nu net met de Stack2 begonnen, heb inderdaad veel minder honger. maar in plaats van dat zoals iedereen meld je er meer energie van krijgt word ik er erg duf van. ook moet ik zodra ik iets gegeten heb binnen 15 min naar de wc. hoort dit?

 313. ik heb Stackers ook al een aantal jaren in mijn la liggen maar niet om af te vallen.. ik werd er eigenlijk alleen maar zwaarder van omdat ik door de Stackers eindelijk dingen kon eten die ik daarvoor niet kon eten i.v.m het snelle verbranden door een ‘hyper’ toestand van het lichaam. Ik had de oude en heb nu een andere ST-3 XPLC (die hetzelfde zou moeten doen maar daar wordt je niet zo nerveus van) Voor mij is het een upper i.v.m. fibromyalgie en de Stackers slepen me vaak door vermoeide periodes heen.. Het is geen zomaar aanrader want ze kunnen heel verraderlijk zijn voor mensen die er niet ’tegen’ kunnen.

 314. Ik slikte de oude Stackers en heb na veel gebruik nu nog paniekaanvallen en hyperventilatie ervan wel afgevallen veel maar toen ik stopte met de Stack dubbel aangekomen dus het werkt wel als je ze maar blijft gebruiken maar niet gezond!

 315. Stacker E is erg heftig en ik neem er nu 1 per dag; heb last van een soort opvliegers en een beetje opgekaagd gevoel

 316. Ik heb verschillende Stackers gehad in mijn leven en ik had dus ook last van opgefokt gevoel maar anderzijds energie volop en geen eetlust, maar wel een extreme dorst en afvallen jazeker!!! Doordat ik geen eetlust had en een teveel aan energie was dat een mooie wisselwerking… Helpen dit het zeker, zou het zo weer gaan proberen, want dat beetje energie wat ik nu heb, schiet met de Stacker eruit als een vuurpijl. Maar mijn hartje maakt dan wel erg hoge sprongen, echt hyper wordt ik dan!

Plaats een reactie

Je reactie wordt voor publicatie gekeurd door de redactie en dient te voldoen aan de regels voor reacties.